UAOTZYV.COM

MIRUM clinic

Адрес Київ, вулиця Північно-Сирецька, 1
Телефон +380 (44) 299-21-02
Часы работы
понедельник07:30-21:00
вторник07:30-21:00
среда07:30-21:00
четверг07:30-21:00
пятница07:30-21:00
суббота08:30-16:00
воскресенье09:00-15:00
Сайт mirumclinic.com
Рубрики Медицинский центр, Детская поликлиника, Диагностический центр, Клиника лечения бесплодия, Больница
Оценка 4.1 24 отзыва
Похожие компании в категории
Евромед — вулиця Ярослава Івашкевича, 6, 8A
Медицинская клиника Viva — просп. Василя Порика, 9А
МРТ ДОКТОР СПІН — вулиця Стеценка, 19

MIRUM clinic отзывы

24
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Сергій
06 февраля 2024 в 12:01

Більше ніколи я не відвідаю цю клініку. Це жах!
Лікарі клініки ставлять такі діагнози, щоб була можливість зробити як можна більше додаткових обстежень в клініці, або вони максимально не досвідчені, або у них стоїть таке завдання.
Лікар УЗД Зубенко Олександр Дмитрович може у вас виявити таке, від чого ви будете битися в істериці, а лікар Гірагосов Євген Юрійович підтвердить і відправить вас на додаткові обстеження, МРТ, КТ, тощо.
Діагности МРТ опосередковано дадуть таке заключення, в якому буде нічого не зрозуміло, і відправляють на подальшу діагностику…
А потім спеціалізовані клініки та нормальні лікарі спростовують всі їх діагнози.
Цей непрофесіоналізм та жага клініки більше заробити на пацієнтах, крім витраченого часу та грошей, коштує дуже багато нервових клітин!
Я навіть чути більше не хочу про цю клініку!

Дария
23 января 2024 в 19:38

Мені дуже сподобалася клініка та підхід до ведення вагітності. Дякую кожному спеціалісту за комфорт, спокій та впевненість у такий особливий час для мене! Все чітко, зрозуміло, я сказала б, що підхід до кожного клієнта з любов'ю і розумінням. Однозначно рекомендую!

zlata
23 января 2024 в 11:22

Була у лікаря гінеколога Соколова М Г. Візит можна сказати, перевершив мої сподівання. З мого боку накопичилось дуже багато важливих запитань, я цілком і повністю усім була задоволена і отримала відповіді і конкретні рекомендації.
Також робила в клініці УЗД черевної порожнини та щитоподібної залози. По щитоподібній виникли питання і до мене зараз же були викликані інші спеціалісти.
Також робила пакети аналізів комплексної перевірки для інших лікарів.
Усім повністю задоволена

Анастасия
22 января 2024 в 21:23

Дуже гарна клініка! Кваліфіковані та грамотні фахівці, шанобливе ставлення персоналу! Індивідуальний підхід до кожного пацієнта. Залишилися дуже задоволені візитом)

Алла
21 января 2024 в 1:35

"Дуже задоволена обслуговуванням у цій медичній клініці! Уважний та кваліфікований персонал завжди готовий допомогти. Робила невеличку операцію. Пройшло все успішно, як на мене, швидко. Післяопераційна палата стерильно чиста, є телевізор, все необхідне. Сучасне обладнання та професійний підхід зробили візит максимально комфортним. Рекомендую! "

Мария
19 января 2024 в 7:46

Дуже задоволена досвідом у клініці Мірум, де я стою на обліку. Професійний та дбайливий персонал створює атмосферу впевненості та комфорту. Лікарі уважно стежать та надають всю необхідну інформацію, роблячи цей період особливим та безтурботним. Вдячна за якісний медичний догляд та теплу атмосферу у клініці. Дуже раджу!

Олена
22 ноября 2023 в 18:00

Чудова клініка Європейського зразку. Дуже уважний та ввічливий колектив, всі спеціалісти своєї справи. Професійна робота рецепції, дуже ввічливі, професійні та уважні. Можуть знайти підхід до кожного пацієнта. Проходила КТ діагностику, дуже задоволена, все швидко, професійно та якісно. Також вдячна зав відділенню діагностики Баранішину Олександру Анатолійовичу за швидкий та професійний опис та заключення. Рекомендую.

Алёна
19 ноября 2023 в 14:27

Обслуговуємось в клініці Mirum всією родиною. Хочу відзначити команду адміністраторів на рецепції, які завжди є дуже привітними. Це для мене дуже цінно, складає приємне перше враження. Дякую керівництву клініки за професійно підібраний персонал, надання послуг на дуже достойному і високому рівні. Рекомендую

Мария
01 ноября 2023 в 16:59

Найлюдяніша клініка - весь колектив від завідувачів відділень до санітарок, від менеджерів-координаторів до адміністраторів - всі дуже доброзичливі, відповідальні, професійно виконують свою роботу. Насправді зараз не так просто зустріти звичайне просте людське відношення в сфері медичних послуг. Піклування під час мого хірургічного втручання на найвищому рівні! Величезний медичний центр але персоніфікований камерний підхід - залишайтесь такими. В палатах - все комфортно, готельний формат. Надзвичайно турботлива, позитивно налаштована лікар із сучасним професійним поглядом на лікування - Гірагосова Ліна Миколаївна. На операції я була вперше (і дуже розраховую, що востаннє) - щиро дякую всій команді, хто працював із Гірагосовою Ліною Миколаївною (і Гірагосовим Євгеном Юрієвичем), хірурги із вищої ліги і добрим серцем. Особливо зручно мені було те, що Ліна Миколаївна - і консультуючий, і оперуючий гінеколог, тобто мене не передавали іншим лікарям із рук в руки. Дууууже важливо, що люди люблять свою справу і це натхнення відчувається! Всім здоров‘я!

Олександр
28 октября 2023 в 10:26

У клініці Mirum був уперше, клініка нова та сучасна. Уважні співробітники ресепшн, швидкий запис, нагадування у Viber. У клініці дуже чисто та нове обладнання. Робив МРТ шийного відділу, залишився задоволений.

Володя
10 октября 2023 в 3:35

Проходу лікування після пораненя
Привітний та дуже добрий персонал професійні лікарі і взагалі клініка топ тож побратими дуже раджу велком ту ю Київ

Алексей
22 августа 2023 в 16:01

Не рекомендую, приїхали забирати знайомого, на майданчику перед закладом чекав із маленьким песиком – прийшов співробітник охорони та попросив залишити територію, пославшись на керівництво… негативне ставлення відчув на собі.

Анастасія
30 июля 2023 в 10:15

Проходили з чоловіком чек апи в травні та червні.
В клініці провели по декілька годин.
Особлива подяка від мене лікарю Оксані Катразі - все чітко, зрозуміло. Прийом пройшов ефективно, зі збором аналізів та узд. Я прийшла з мед. Архівом своїм: лікар подивилася те, що її цікавило
Чоловік просив передати подяку лікарю-урологу Аксентьєву Андрію: спокійний та кваліфікований фахівець.
Кров дівчата-медсестри взяли чудово: рука не боліла, все швидко. І запитували про самопочуття: чи все ок.
Рецепція та каса - молодці.
Оскільки ми регулярно обстеження проходимо, є з чим порівняти. Все на високому рівні: навіть власна парковка є.

Елена
26 июля 2023 в 14:23

Чудова клініка із сучасним обладнанням та індивідуальним підходом до клієнта. Задоволена, що скористалась послугами Мірум. Лікар Лі А. Д. - кращий лікар для жіночого здоров'я

Евгений
26 июля 2023 в 11:32

Передают номера телефонов спамерам.
Именно после оставления номера телефона в данной «клинике» в тот же день начался шквал СМС о кредитах.
Совпадение? Не думаю.
Не советую никому.

Игорь
14 июля 2023 в 5:00

Найкращі і найприємніши люди - весь персонал клініки. Дуже комфортно і зручно. І парковка і охорона і дуже приємні люди. Дуже вражений рівнем. Дякую дуже. Плюс апарат є для важких по масі і об'єму людей. Все супер!

Mykhaylo
13 июля 2023 в 19:00

В кафе брудно, крихти від залишків їжі не лише на столах, а й трапляються на дивані (не знаю наскільки воно є складовою клініки, але чистота мала б контролюватись). На фото видно, що за столами пусто, тож це явно не через наплив відвідувачів прибиральники не справляються.

Наталия
08 июля 2023 в 13:04

Проходила декілька check-up в даній клініці.
Перший був ендокринологічний, аналізи+консультація ендокринолога, в принципі залишилась задоволений від візиту до лікаря Прапорщикової. Але коли дійшла черга до оплати, то адміністратори все порахували окремо, а не за ціною акційною, за якою власне і записувалась, так замість 1800 грн (приблизно) було нараховано близько 3000 грн. На що адміністратори сказали нічого не знаємо, в нас в програмі так забито. Питання вирішилось (почало вирішуватись коли я відмовилась платити), але мені довелось чекати близько 1 години, звісно на цей додатковий час в робочий день я не розраховувала, ніяких вибачень від клініки я не отримала.
Наступний чек-ап був гінекологічний. Перше що хочу сказати, абсолютно не задоволена прийомом лікаря дерматолога-онколога Гірагосовим. Прийом почався на 20 хв пізніше. В чек-апі було вказано прийом дерматолога+ дерматоскопія, лікар в метрі від мене подивився на родимки які були на видних місцях, сказав: «жалоб же нету», так дерматоскопію і не проводили, можливо я помиляюсь, але я саме і звернулась для того попередити виникнення хвороб. Також мала декілька питань як до дерматолога (наявність дерматиту), сказав записатись до іншого дерматолога В принципі прийом в 2 хвилини завершився.
Наступним був прийом гінеколога Циганюк, була назначена вторинна консультація по результам аналізів онлайн, за якою лікар має подзвонити в назначений час, та надати консультацію. Лікар зателефонував тільки після того як я звернулась на рецепцію, з питанням чому не має дзвінка, адже консультація триває вже півгодини. Звичайно лікар зателефонував, розмова тривала 40 секунд, лікар сказав все ок, на цьому і завершилась. Ніяких рекомендацій я не отримала.
Загалом залишилась не задоволена від прийому лікарів та клініки, та не раджу записуватись саме на cheak-up, можливо якщо є наявна проблема, то вам лікарі нададуть більш детальну консультацію, а хто як в моєму випадку хоче перевірити організм, раджу звертатись до інших
медичних закладів.
Варто зазначити що в клініці доволі чисто, та приємна атмосфера.
Але в кафе, яке знаходиться в клініці, треба ретельніше слідкувати за чистотою.

Оксана
07 июля 2023 в 15:47

Дуже рекомендую Ніколайчук Дмитра! Шикарний спеціаліст з кінезіотерапії!
Заняття проходять продуктивно, цікаво та результативно!

Мария
03 июля 2023 в 20:50

Не рекомендую. Це вже була не перша спроба звернулися в клініку. І щоразу лікарів не має. Запис на через тиждень. Звернулись «по швидкій» з наривом у дитини - нікого немає. А нащо тоді педіатричне відділення?

Добавить отзыв