UAOTZYV.COM

Mirali отзывы

Адрес Київ, вулиця Межигірська, 82
Метро Тараса Шевченка 0.52км
Телефон +380 (50) 345-01-87
Часы работы 09:00-16:00,17:00-22:00
Сайт tkseat.co/mirali
Рубрики Ресторан
Оценка 4.5 13 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Milk Bar — вулиця Хрещатик, 38
Любимый дядя — вулиця Паньківська, 20
Похожие компании в категории
MAFIA — вулиця Хрещатик, 6, к. 2
Файна Фамилия — поруч з Жітнім Ринком, вулиця Верхній Вал, 10
Черный Поросенок — вулиця Велика Житомирська, 8/14
Сундук — вулиця Михайлівська, 16

Ресторан Mirali отзывы

13
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ася
02 июня 2024 в 7:46

Мій візит був особливим – я приїхала, щоб скуштувати крок мадам, блюдо, про яке складають легенди. І ось, коли талановитий Олег представив його переді мною, я зрозуміла це мистецтво. Не просто смак, а й душа, закладена в кожний штрих цього кулінарного шедевра, змусила моє серце битися в такт із хвилюванням, яке відчуваєш лише коли стикаєшся з істинною майстерністю. Олег не просто готував – він вдихав життя до інгредієнтів, і вони відповідали йому взаємністю, зливаючись у гармонійне ціле. Атмосфера закладу, увага та турбота, з якими мене оточили, посилили моє сприйняття, і я відчула себе частиною чогось великого та важливого. Цей візит став для мене феєричним початком дня, наповнивши його радістю та натхненням. Олег та його крок мадам подарували мені не просто задоволення від їжі, а й справжню насолоду від процесу її прийому. Дякую за цей чудовий ранок, який я пам'ятатиму.

Sophie
30 мая 2024 в 0:13

З радістю ділюсь своїм враженням про цей ресторан. Усе було на найвищому рівні! Смакові поєднання в стравах вразили своєю гармонією та вишуканістю. Інтер'єр ресторану елегантний та стильний, що створює затишну і водночас розкішну атмосферу. Особливе захоплення викликала відкрита кухня – спостерігати за майстерністю шеф-кухарів було справжнім задоволенням. Візит до цього ресторану – це не просто вечеря, це справжній гастрономічний досвід.

Ростислав
06 февраля 2024 в 10:37

Відсвяткували річницю в Mirali. Враження від відвідування загалом дуже позитивні. Подобається відкрита кухня, де можна спостерігати за роботою шеф-кухаря. Уважний персонал, смачні страви від шефа. Рекомендуємо для особливих випадків.

Макс
05 декабря 2023 в 12:28

Останній раз заїжджали в заклад Міралі! Обслуговування 0. Це не перший випадок з візитом в даний заклад. Змінюйте щось з обслуговуванням. Їжа дуже подобається у вас але підхід до клієнта перекреслює все!

Антонина
19 ноября 2023 в 9:49

Гарно пообідали, їжа звісно не на кожен день. Але точно тут смачно, страви цікаві, використані українські продукти, гарна атмосфера. І важливо для мене вони не заробляють на алкоголі, а лише на стравах. Часто в такого рівня ресторанах пляшка куплена за 800грн продається за 5000, а тут ні. Бери собі вино гудвайна і пий разом із смачною їжею в задоволення.

Елизавета
03 ноября 2023 в 3:12

Прекрасно збалансовані смаки та цікаві інгредієнти. Також дивовижний вибір натуральних вин. Настійно рекомендується.

Volodymyr
16 октября 2023 в 22:34

Можливо, єдиний ресторан, який отримає зірку Мішлена в Києві в осяжному майбутньому, тому я оціню його відповідно. Відразу, коли ви заходите, у вас виникає відчуття, що вони черпали натхнення з Noma, від сервірування до презентації їжі до кухні та дизайну ресторану. Без сумніву, їжа на належному рівні, але їм варто трохи попрацювати над обслуговуванням, оскільки, щоб отримати 1 зірку, а я хочу, щоб вони отримали, розповідь є важливою частиною.

Olena
29 сентября 2023 в 5:54

Святкували день народження Брали сет від шефа з 5 страв Враховані були усі побажання Дуже смачно та колоритно Обслуговування - топ

Ирина
13 августа 2023 в 8:09

Дуже гарний ресторан?
Смачна їжа, приємна атмосфера, вишукана подача.
Ввічливий і уважний персонал.
Неймовірно рада що в Києві зʼявляються такі місця
Дякую!

Ilona
12 июля 2023 в 15:47

Моя суббота обязательно должна начинаться с завтрака в Мирали. И обязательно с этой каши, кофе фильтр и атмосферы, которая тут создается. Спасибо что вы есть! ️

Yuliia
08 июля 2023 в 0:21

Я не розбираюсь у високій кухні, але обираючи страву (майже рандомно) кожен раз була приголомшена тонкощами відчуттів від смаку.

В чому трохи розбираюсь і є великим фанатом - так це баскський чизкейк, і тут він просто неперевершений.

Окремо відзначу сервіс: на високому рівні. Як вже відзначали, про страви докладно і цікаво розповідають. А коли ми не могли обрати вино, нам запропонували невеличку дегустацію з подробицями про букет.

Атмосферне місце, хоча б раз рекомендую відвідати кожному.

Дмитрий
25 июня 2023 в 23:51

На жаль, вдруге сніданки себе не виправдали. Їжа мізерна і скупа. Це стосується як самих інгредієнтів, так і загалом емоцій, які дарує чи не дарує їжа. Коли ти платиш за порцію овер 400грн чекаєш на фонтан фарб і настрої в роті. Особливо коли ти приїжджаєш у суботу вранці та хочеш заряд настрою на весь день. Сирники прісні, крок мадам - ​​боже, навіщо мені стільки хліба? Малиновий тарт – сухий прісний корж, де крем? Навіщо мені загалом стільки булок до сніданків? Я що в буланжері прийшов? Я прийшов скуштувати смачну просту зрозумілу їжу, навіщо вигадувати, це сніданок! Коротше горе з розуму. Більше не прийду. Ще й офіціанти як з хреста зняли, все в чорному посмішок немає, як якісь ченці. Благо Київ радує достатком смачних сніданків та дзвінких закладів.

Ilona
05 июня 2023 в 5:33

Моя субота обов'язково має починатися зі сніданку у Міралі. І обов'язково з цієї каші, кави фільтр та атмосфери, яка тут створюється. Спасибі що ви є!

Добавить отзыв