UAOTZYV.COM

Михайлівська площа отзывы

Адрес Київ, Михайлівська площа, 2
Метро Поштова площа 0.5км
Часы работы 07:00-20:00
Рубрики Достопримечательность, Площадка для стоянки и отдыха
Оценка 4.9 7 отзывов
Похожие компании в категории
Мистецький арсенал — вулиця Лаврська, 10-12
Батьківщина-Мати / Родина-Мать — вулиця Лаврська, 27
Киево-Печерская лавра — вулиця Лаврська, 15

Достопримечательность Михайлівська площа отзывы

7
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Вера
29 июня 2023 в 7:57

Михайлівська площа сформувалася у ХІІ столітті перед в'їздом до Михайлівського Золотоверхого монастиря. За весь час існування площа зазнала змін в зовнішньому вигляді і назві, руйнування і відновлення своїх пам'яток. Більша частина площі пристосована для пішоходів, є затишні сквери та чудові газони із квітами, наразі на ній виставлена техніка з місць бойових дій. Звідси фунікулером можна спустися в інший історичний район міста Поділ.

Євген
16 июня 2023 в 11:01

Доволі широка площа для прогулянок. Поряд багато цікавих історичних будівель. Також поряд можна відпочити у затінку. Одна незручність це вітер. Але у літній час це добра прохолодна. Часто проходять тут державні заходи. Наразі частина площі займає воєнна експозиція початку 2022 року. Роковини терору рф проти України.

Ольга
12 июля 2019 в 0:21

Одне з моїх улюблених місць прогулянок та відпочинку. Відчуваю на цій площі дух Києва. Колись ще у далекі студентські часи кидала в скриньку з оргскла з макетом пам'ятника Ользі скромні студентські кошти на відновлення шедевру Кавалерідзе. І в цьому процесі мріяла, що Михайлівський Золотоверхий та Успенський собори ми теж відновимо - повернемо борги своїм пращурам. Щаслива з того, що та юнацька мрія здійснилася. Боляче, що у подальші часи рідному Києву було завдано нащадками більшовицької моралі нових непоправних (бо на місці вандальських руйнацій одразу комерційні забудови позводили) втрат завдано. Добре, що Михайлівській площа живе та надихає на власні мистецькі проекти, поза всіх жахів, які переживає Місто у сьогоденні нелюбові до нього його пожильців (містянами, а тим більше киянами, назвати цих знавіснілих вандалів з їх графіті, підпалами, засмітчуванням, забудовами важко)

ruba
27 июня 2019 в 5:55

Днем место симпатичное, а вечером - красивое и с грустной и трагичной атмосферой

Василий
06 марта 2019 в 11:09

Гарна місцина для фото. Там є Михайлівський золотоверхий собор, пам'ятник княгині Ользі, Ітерконтиненталь готель, ГУ МВС. І зовсім недалечко Софіївська площа і собор.

Олег
12 декабря 2018 в 0:14

Місце одніє з найбільших Святинь України та Світу.

Наталя
17 декабря 2017 в 3:38

Красиво, є на що подивитися. Тут гарне місце для фото, не забувайте далі Андріївський узвіз. Супер!

Добавить отзыв