UAOTZYV.COM

MI2Auto - Пригон авто из Америки и Европы под Заказ - Автоподбор Украина

Адрес Київ, Велика Окружна вулиця, 4б
Телефон +380 (93) 993-24-83
Часы работы
понедельник10:00-19:00
вторник10:00-19:00
среда10:00-19:00
четверг10:00-19:00
пятница10:00-19:00
суббота11:00-16:00
Сайт www.mi2auto.com.ua
Рубрики Автосалон
Оценка 4.3 38 отзывов
Похожие компании в категории
АРМА МОТОРС ТОВ — Кільцева дорога, 18
Вікінг Моторз Volvo — вулиця Зодчих, 5а
Smart Centre — вулиця Зодчих, 56

MI2Auto - Пригон авто из Америки и Европы под Заказ - Автоподбор Украина отзывы

38
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Микола
07 января 2024 в 16:23

Велика подяка всій команді mi2auto! Допомогли в пригоні з США і ремонті під ключ мого авто Форд Ескейп. За їхніми послугами, я і моя родина звертається вже втретє. Попередні рази хлопці вигравали автівки на аукціонах за нашими побажаннями (параметрами), а цього разу я вирішив взяти авто в дорозі, яке мені сподобалось. Як завжди все чітко і зрозуміло. Хлопці ведуть авто починаючи з моменту покупки, аж до моменту постановки на облік. В любий момент я міг отримати відповіді на всі свої запитання, відслідкувати за посиланням де пливе морем моя автівка, коли виплила, коли приплила, коли відкрили контейнер в Клайпеді і т. П. Після прибуття авто, я як і в попередні рази скористався їхніми послугами ремонту на СТО. На етапі ремонту був створений чат в якому я міг узгодити всі деталі ремонту та бачити на якому етапі знаходиться процес відновлення (фото, відео). Якщо виникали якісь питання, ми їх одразу вирішували в чаті, або в телефонному режимі. Після відновлення зробили ТО, поліровку, хімчистку, замінили гуму. Після чого поставили на облік мого красеня. Рекомендую всім і буду рекомендувати своїм рідним і знайомим!

Михаил
22 декабря 2023 в 18:56

Замовляв Jeep Compass через цю фірму, по торгах та доставці всі як і обіцяють, тому що працюють через великі фірми доставки, проблем тут немає, і зручно з оплатою. По підбору комплектації більше на себе розраховуйте, вам це не розповідати. У Ігоря талант у підборі є, на це й повівся. На цьому все закінчується. Ремонтувати на їхньому підрядному СТО автостапель не рекомендую, завищують ціни на роботи посередників, тому від їх ремонту відмовився. Тепер про що саме: заварити диск сказали 100$ я зробив за 700 гривень, скло лобове запропонували без підігріву двірників за 7000 грн, я поставив за 6200 грн з підігрівом та відновлення безпеки робив на тій же фірмі, що і вони, мені СТО виставили ціну 835 $, я зробив за 715 $, в обмін на документи щоб забрати машину сказали заплатить за відео дефектовки (зняли машину по колу, де кажуть що міняти треба, діагностика на нормальних СТО на підйомнику і то дешевше) 2000 грн, при тому що велика частина запчастин вже була куплена мною поки машина пливла. Висновок: приганяти можна з МИ2авто, а ось ремонт або на своїх сто або контролюйте кожен крок, за що платите.

Віра
12 ноября 2023 в 13:44

Вибирав нам авто Ігор, у нас все пройшло швидко, авто купили за тиждень та прийшло за 2 місяця в Україну. Ігор сказав, що нам повезло, що звичайно десь трошки довше шукає авто та швидко пройшла доставка. Ремонт вирішили робити все під ключ, так як довіряємо хлопцям з МІ2авто та бачили їхні роботи в живу, нас запросили на СТО при підписанню договору та показали готові роботи та авто, які роблять, нам стало зрозуміло, що робити ми будемо все під ключ. По прибуттю авто ми чекали десь 3 тижні поки візьмуть роботу, є не велика черга у них на СТО, але в цей час ми шукали запчастини на авто, доречі нам дали вибір самостійно збирати запчастини чи через Артема (спеціаліст у них по запчастинам). Не завжди був час приїжджати на СТО, нам в групі вайберу давали фото і відео та ми дистанційно могли приймати участь в ремонті. Результатом залишились задоволені, тепер у нас новий друг Форд Едж, коли надумаємо міняти, то знову до мі2авто) дякую за гарну роботу

Vadym
10 ноября 2023 в 23:08

Доброго дня! Відтак, після майже двох тижнів експлуатації я вирішив поділитися своїм досвідом придбання автомобіля за допомогою компанії «Mі2auto».
Вирішивши купувати автомобіль з США, наприкінці березня 2023 року я зв’язався з Ігорем з компанії «Mі2auto». До цього я вже зробив вибір на марці «Jeep Cherokee» та однозначно було вирішено, що цей автомобіль має бути не старше 2021 р. В, з двигуном об’ємом 3,2 літри, на повному приводі та в комплектації «Limited». Звичайно, оскільки «Jeep» в нашій країні не продається в новому стані, то придбати його можливо лише на аукціоні в США, привести в Україну та відремонтувати. Варіант купівлі в Україні вже відремонтованого автомобіля з США, мною був відразу відкинутий, оскільки були наявні ризики придбати автомобіль з неякісним ремонтом. До того ж вибір подібних автомобілів з такими параметрами та комплектацією в продажі був зовсім невеликий.
Визнаю, мною були оцінені й ризики, які, безумовно наявні в разі придбання автомобіля в США, а саме недостатність оцінки стану автомобіля та його пошкоджень по фото та вірогідність придбання автомобіля з прихованими пошкодженнями. Мною, навіть, розглядалися таки ризики, як то шторм в океані під час курсу судна Атлантикою, влучання рашиської ракети, коли автомобіль вже знаходився на території України та (вибачте, Ігоре та співробітники «Mі2auto») – банальне «кидалово», бо юридично я не був власником придбаного в США автомобіля, а ставав ним лише після проведення та закінчення всіх етапів - прибуття автомобіля в Україну, його розмитнення, доставки до Києва, ремонту та кінцевого етапу реєстрації в ТСЦ. Забігаючи наперед, скажу, що, завдяки Богові та ЗСУ, жодний з перелічених ризиків, на щастя, не трапився.
Далі нами був дистанційно підписаний договір про надання послуг та оплачені послуги компанії в сумі, еквівалентній 500$, а потім розпочався пошук автомобіля, який здійснював Ігор на страхових аукціонах США, та в мессенджері «Viber» висилав мені пропозиції +/- в моїх параметрах. Але, до цього я не думав, що виграти на аукціоні бажаний автомобіль – не так просто та це ще той квест. По-перше, автомобілів в бажаних параметрах не так багато, як здається, по-друге, інших бажаючих їх придбати теж виявилося чимало. Як результат, автомобілі викуплялися іншими учасниками аукціонів за вищу ціну, ніж яку планував я.
Ми ніяк не могли виграти потрібне авто на протязі півтора місяців. Я був у розпачі і вже був готовий підняти свою ставку, але Ігор мене відмовив від цього, аргументувавши це тим, що кінцевий бюджет буде занадто високим, та треба ще почекати. Також ми вирішили дещо змінити параметри автомобіля, а саме не нехтувати автомобілями зі спрацьованою безпекою. Так, саме ціла безпека була одним з параметрів бажаного авто, але Ігор запевнив мене, що спрацьована безпека відновлюється з гарантією, та її відновлення коштує приблизно 1200$, а виграшна ставка при цьому є суттєво нижчою. Я погодився з Ігорем та після цього 16.05.2023 ми відразу ж виграли бажаний автомобіль. Звісно, це був «Jeep Cherokее», 2021 р. В, бажаного сірого кольору, з пробігом всього 22 тис. Км, повним приводом та максимальною комплектацією «Limited» та ще з додатковими опціями. Пошкодження у автомобіля були фронтальні, невеликі, за спрацьовану безпеку я вже казав. Також перед участю в аукціоні, Ігор безкоштовно для мене перевіряв історію автомобіля по «CARFAX», щоб бути впевненим, що у автомобіля був один власник в США та одне ДТП, а не декілька.
(Продовження в наступному відгуку).

Татьяна
25 сентября 2023 в 9:14

Замовляли у компанії авто Jeep Compass. Ігор все доступно пояснив про пошкодження та приблизну вартість ремонту. Авто прийшло як фахівці попереджали, вчасно. Ми скористалися послугою "під ключ". Ремонт тривав приблизно 2,5 місяці. Пофарбували крила якісно. Додатково поставили газ, чим дуже вдячні за послугу. Хлопці навіть супроводжували нас у МРЕО! Машиною повністю задоволені. Компанія зарекомендувала себе як надійний і відповідальний партнер! Будемо звертатися ще. Працюють справжні професіонали!

Дмитрий
24 сентября 2023 в 2:39

Пройшов довгий шлях з мі2авто. Від моменту купівлі авто в США до установки газу на мій автомобіль! Спілкувався завжди з Ігорем, від моменту покупки авто і до постановки на облік. Все пройшло чудово, без будь-яких нарікань. Купили авто - Ігор дав посилання на відстежування, в будь-який момент я міг знати, де знаходиться моя машина.
Потім, при прибутті в Київ- створили чат з сто, з Артемом, який займається запчастинами. Все, як і Ігор розповідає в своїх відео!
Ніяких навʼязувань за купівлю запчастин чи якихось лишніх робіт не було! Все було погоджено зі мною і зроблено дуже якісно, на скільки я можу оцінити роботу! Сервіс на високому рівні! А головне, Ігор не обідцяє ремонт за 3 тисячі, а говорить як є, правду. І я знав, що ремонт мені обійдеться дорого, але за якість треба платити! Всім, хто хоче гарний автомобіль - раджу цю компанію!

Вика
13 сентября 2023 в 16:04

Машину тут замовляти не варто. Перегляньте всі негативні відгуки і подумайте, чи готові ви зіткнутися з цим. У відео звичайно все красиво, що підберуть і супроводжують, і фотки будуть постійно надсилати. Але ви їм цікаві до того моменту, як заплатите після оплати, чекайте поки вам складуть кошторис за 2 хв до аукціону тому що люди зайняті своїми справами. На СТО їхній автостапель теж не йдіть там працюють ще більші пофігісти та непрофесіонали. Машину свою далеко не під час отримаєте, порадять зробити все для того, щоб більше грошей взяти, і на зв'язку з Вами ніхто постійно не буде, як натиснеш на них так щось і скажуть. Загалом відео з ютуба просто замануха з гарною картинкою!

Алекс
11 июля 2023 в 4:38

Купляв пару місяців електричку для Жінки у Хлопців, набрав Ігора, все пояснив. Прийшла за 2 неділі, звісно лотерея, але прийшла не бита та не мальована. По ходовій були трохи моменти, але це бу, тому готовий був до незначних вкладень. Надійні. В наш час це дуже важливий критерій!

Александр
25 апреля 2022 в 22:00

Максимально задоволений співпрацею з MI2Auto)
Замовляв послугу з підбору авто в Україні, мені в цьому допомагав менеджер Петро.
Дуже сподобався його підхід та професійність!
На кожному етапі підбору авто, надає всю інформацію по автомобілю із деталізацією можливих витрат, ступіня пошкоджень авто та можливих несприятливих наслідків.
Дякую за вашу допомогу, без вас я б придбав кота в мішку - це точно!
Бажаю вам процвітання та багато клієнтів
P. S.: рекомендую MI2Auto - це професіонали своєї справи!

користувач
08 апреля 2022 в 17:30

Забрал уже свою машину у ребят, после их ремонта под ключ и могу поделится своими впечатлениями. Парни с ми2авто ответственны и знают свое дело, меня держали вкурсе и все этапы покупки и доставки авто прошли как мы и оговаривали. Особенно дает удобства их новинка, что они запустили, это наш чат с ними и сто, где они делают ремонты, куча фото и видео от моей машины и все что попросил - сделали. Могу сказать точно, что ремонт авто это не дешевое удовольствие, но зато я знаю, что у меня все поменяно и исправный автомобиль. В целом я очень доволен, на лето думаем брать ещё и супруге авто, буду обращаться только в ми2авто

СаНчО
09 февраля 2022 в 22:22

Не советую компанию, второй раз не заказывал бы услуги, по вин коду авто даже не предложили проверить её при покупке, я был без опыта на то время, доверял, но потом когда проверил авто через месяц после покупки по базе, был огорчён (на таком малом пробеге и двигатель делался блок головки цилиндра и КПП, притом что в сервискае были 3 отметки (печати) и все без записи, покупали авто у перекупов походу, пробег проверили по сканеру типа подтверждённый хотя это бензиновый двигатель там нереально вытянуть правду, руль в одном месте был чуток вытертый (мне сказали что типа там руками часто держались) что по такому пробегу нереально было стереть, через месяц руль вообще стёрся в хлам, как оказалось он был покрашен, эксперт этого не увидел при осмотре или закрыл глаза чтоб впарить быстрее и получить процент с продажи, за авто заплатил цену выше рынка потому-что состояние было хорошее, теперь я продать её не смогу за эти деньги хоть она и в родном окрасе

Андрей
09 января 2022 в 11:56

Решил я купить jeep compass с пробегом до 100тыс. И понял, что при, казалось бы, немалом выборе - совершить тот самый выбор - очень тяжело! Устал от советов друзей-коллег-знакомых (все мнения расходятся) понял, что надо обращаться к тем, кто этим конкретно занят! Помог YouTube (у ребят тематический канал). Так как я новичок - заказал выбор "под ключ". Занимался мной Михаил. Предупредили сразу - быстро такие вещи не происходят! Михаил выбирал достойные варианты, но при осмотре "в живую" - шёл отсев. Таки хватает неликвида. И всё-таки в течении месяца - вариант пришёл.) Покупкой доволен - спасибо ребятам! Связь держим!)

Саша
30 декабря 2021 в 6:32

Решил приобрести свой первый автомобиль, чтобы сэкономить время и деньги на разъезды, решил обратиться к специалистам в кампанию MI2Auto. Заказал услугу «автоподбор под ключ по Украине» мною были выставлены узкие рамки (объем, коробка и год выпуска). Иван принял заказ, за что ему большое спасибо, а Игорю отдельная благодарность за быстрый и отличный подбор. Ребята настоящие профи, мастера своего дела MI2Auto рулит!

Алексей
08 декабря 2021 в 9:05

"Заказал услугу "Експерт на день", в субботу на авторынке в Киеве.
Ребята пересмотрели кучу авто, подобрали Джип Чироки, в нужной комплектации, ниже планируемого бюджета.
Всем рекомендую!

Женя
28 ноября 2021 в 23:20

ДОБРИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ПІДБІР АВТО В УКРАЇНІ (ФОТО, ВІДЕО АВТО) ВСЕ ПРОЗОРО І ЧЕСНО, ПРИЄМНЕ,
ПРОФЕСІЙНЕ, ГРАМОТНЕ СПІЛКУВАННЯ, ОБГОВОРЕННЯ ВСІХ НЮАНСІВ, МОДЕЛЮВАННЯ СИТУАЦІЇ ПО ОФОРМЛЕНІ АВТО, ВСЕ ДОКЛАДНО РОЗ'ЯСНЮЄТЬСЯ, ПРОГОВОРЮЄТЬСЯ (ВСІ РИЗИКІ, ЯКІ МОЖЛИВІ В ТІЙ, ЧИ ІНШІЙ СИТУАЦІЇ) ВСІ ПОБАЖАННЯ КЛІЄНТА ВРАХОВУЮТЬСЯ. ОСОБЛИВА ПОДЯКА ДЕНИСУ І ІВАНУ.

Владимир
26 ноября 2021 в 21:09

Ребята с MI2Auto подобрали мне авто (Меган3) по услуге "Под ключ". Работа была выполнена на высоком уровне, учтены все мои предпочтения. Большое спасибо Ивану, и отдельная благодарность Михаилу за выполнение критериев подбора, и данные им рекомендации. Приятно иметь дело с профессионалами, и просто хорошими людьми.

Саша
21 ноября 2021 в 9:59

Заказывал через ребят Ford Fusion с Америки, все прошло гладко и даже дешевле оговоренной суммы, рекомендую!

Константин
06 ноября 2021 в 21:13

Воспользовался этой услугой и парни проверяли предполагаемое авто к покупке, так вот с уверенностью могу рекомендовать! Просто команда профессионалов! Особо хочу отметить Михаила! Спасибо за работу! И скажу, что есть в этом 100%смысл так как гласит поговорка - скупой платит дважды.

Вадим
06 ноября 2021 в 15:31

Заказывал через ребят машину с Америки, все прошло отлично, вышло даже дешевле оговоренной суммы. Рекомендую!

Alisa
10 октября 2021 в 21:55

Заказывала подбор авто в Украине, несколько месяцев назад. Нужен был автомобиль с автоматической коробкой, ребята посоветовали ряд моделей и в течении месяца нашли Нисан Тииду. При этом дешевле по бюджету, чем обсуждали вначале. Отдельное спасибо специалистам Михаилу и Игорю, очень ответственные ребята

Добавить отзыв