UAOTZYV.COM

Мережа Ланет Київ отзывы

Адрес Київ, Берестейський просп., 95
Метро Святошин 0.63км
Телефон +380 (44) 500-03-03
Часы работы
понедельник09:00-19:00
вторник09:00-19:00
среда09:00-19:00
четверг09:00-19:00
пятница09:00-19:00
Сайт www.lanet.ua
Рубрики Интернет-провайдер, Оператор кабельного телевидения
Оценка 2.7 66 отзывов
Похожие компании в категории
Сильвер Телеком ООО — бул. Вацлава Гавела, 4
Воля — просп. Академіка Палладіна, 16
Корбіна телеком / Corbina Telecom — ул. Гната Юры, 20, 3-й поверх, ТЦ Квадрат, 3-й поверх вул

Мережа Ланет Київ на Берестейськом отзывы

66
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Владислав
15 января 2024 в 13:36

Тех. Поддержка отвратительная. Уже который год пользуюсь тарифом с заявленной скоростью в 1Гбит, но реально сижу на кабеле с пропускной способностью в 100Мбит, потому что просто тупо некому видите ли заменить кабель! Весь город обвешать рекламой есть кому, а кабель поменять - нет!

Николай
30 октября 2023 в 5:09

Найгірший провайдер з усіх, послугами яких я коли небудь користувався. Настільки частих "дисконектів" я ще ніколи не бачив. Навіть у Харкові влітку 2022 якість послуг у провайдерів була значно кращою, ніж якість послуг Ланет в Києві 2023. Ніякі переналаштування роутера, пряме підключення через кабель та інші маніпуляції проблем не вирішують. Таке ж враження про Ланет і в моїх знайомих, що користувались послугами цієї компанії.

PS: Оцінку переставив чуть вище, тому що підтримка в компанії дуже якісна, завжди налаштовані на вирішення проблеми, хоч і не завжди цих рішень вистачає надовго, але то вже питання не до підтримки:)

Юлия
19 октября 2023 в 18:17

Ланет - це жахлива мережа!
Інтернету майже ніколи нема, про телебачення ми взагалі вже давно забули. За що я плачу гроші, взагалі не розумію! Зв'язку з Ланет нема, жодний номер не відповідає! Переходжу до іншого провайдера!

Анна
11 октября 2023 в 2:07

Замовили підключення, домовились що за годину до свого приїзду майстер зателефонує та попередить. Об 11 майстер дійсно подзвонив, о 12 мав бути за адресою. Я відпросилась з роботи, рівно о 12 вже очікувала. О 12: 30 зателефонувала самостійно на гарячу лінію - запевнили що майстер буде через 20 хвилин. Ще через 10 хвилин зателефонували і сказали очікувати майстра з 15 до 18. Відмовилась від послуг. Як наслідок - мій витрачений час, мої втрачені кошти за відсутність на робочому місці, втрачені кошти на бензин. Нікому не раджу! І всіх знайомих буду попереджати про таке відношення до клієнтів!

Kateryna
09 октября 2023 в 11:48

Не рекомендую замовляти роутери тощо напряму. Замовляла підключення інтернету разом з роутером. Оплатила роутер до підлючення по банківським реквізитам. Через місяць користування побачила в своєму особистому кабінеті заборгованість за роутер! І довелось доказувати їм, що я вже проводила за нього оплату. Тому набагато зручніше та спокійніше купувати техніку в іншому місці, якщо не хочете доводити, що не маєте сплачувати по два рази 1449 грн (як в моєму випадку).

Владимир
02 октября 2023 в 17:35

Раніше я був задоволений Ланетом, але останнім часом радіти нема чому. Часто пропадає інтернет. Пішов я від Воля кабель, а тепер шкодую, у них теж були проблеми, але рідше, а вартість абонплати втричі менша. І Воля, і Ланет відповідають, що крім мене ніхто не скаржиться. Ну, думаю, може вони не винні, вирішив перевірити мобільний інтернет. Тиждень користувався 4ж від Лайфа і від Водафона, виявилося все ок, повільніше, але працює без проблем.
Відновлення.
Сьогодні 16.10.23. З липня 2023 року підключився по акції майже на кулі. Політ нормальний, питань немає.

Татьяна
26 сентября 2023 в 4:53

Сервісом задоволена! Але ж перестаньте вже відправляти розсилки мовою московитів! Ну реально.

Alexs
25 сентября 2023 в 8:21

Все чудово. Швидкість 700-800 в день на прийом. Вночі до 950. На прийом. На віддачу звичайно менше. Мінський масив, Київ

Тетяна
27 августа 2023 в 14:14

Після підключення нормальний інтернет був місяць, далі пів року якийсь жах, часто взагалі пропадає. Нікому нічого не докажете, телефонні дзвінки до операторів нічого не дають, приїхали "у вас все добре, проблем нема" (звичайно на той момент коли майстри приїджають у вас неймовірна швидкість з'являється, майстри поїхали і швидкість уїхала) і так по кругу, поки вам не набридне їм телефонувати, поїхали і знову 3,75 Mbit. І так щоразу. Платиш кошти за максимум 10/Mbit.

0117
10 августа 2023 в 10:11

Хорошая скорость, качество нормальное и простой интерфейс в личном кабинете. Подключение тоже прошло без проблем.

Женя
08 августа 2023 в 10:19

Якість інтернетпослуг Мережі Ланет на протязі багатьох років на вищому рівні, що допомогає бізнесу по захисту металу від іржі, деревини від вогню та псування сімейством речовин ТАМАК.

JoJo
07 августа 2023 в 15:00

По кайфу, что гигабитка дешевая. Быстро отвечают и консультатнты шарят в теме. Можна сказать, что топчик за свои деньги и можна не звонить сами перезвонят, в инсту закинул вопрос и девушка набрала на мобильный без всяких запар.

пользователь
24 июля 2023 в 21:41

Мій відгук не про якість мережі, до якої я не підключатимусь, а про робітників які займаються монтажними роботами, проводячи кабель до будинку вони повідкривали слухові вікна в які позалітали голуби, на моє прохання вигнати їх сказали "ага ага" та 'какие вашьі доказательства' і спетляли по своїм справам далі.

Марк
21 декабря 2022 в 14:20

В доме постоянные проблемы с провайдером Ланет. До начала отключений у меня были только претензии к отсутствию лояльности к существующим клиентам, они и так платят, все их акции нацелены на заполучение новых.

Сейчас постоянные проблемы с предоставлением услуги по договору, в данный момент уже почти 2 суток нет интернета. Решать вопрос, судя по шаблонным ответам операторов, они не собираются, так как, что вчера, что сегодня ответ одинаковый. Даже не стараются выразить сочувствие.

На предложение как-то компенсировать свою некомпетентность решить вопрос, отправляют читать публичный договор, что эти простои не по их вине, а значит ничего они компенсировать не собираются. Явные манеры монополиста, хотя он таковым слава богу не является. Возможно это просто обнаглевшие операторы, и позиция компании Ланет все же не такая как у их сотрудников.

И еще добавлю, в пользу, что компания имеет такое же мнение о своих клиентах, как и их операторы, это отсутствие опровергающих комментариев на отзывы взбешенных их поведением клиентов.

Ірина
10 ноября 2022 в 20:13

Безвідповідальний провайдер. Постійно у них "ремонт обладнання та налаштування". Служба підтримки не працює! З'єднання постійно відсутнє, та ще й переводять на тариф з більшою ціною без згоди клієнтів, просто ставлять перед фактом

Павел
07 декабря 2021 в 19:16

Вчера вечером написал в чат поддержки на сайте, спросил, есть ли возможность подключения на ул. Теремковской 3 А. Сказали есть завтра может прийти мастер и все подключить. Специально перенес несколько встреч, чтобы находится в это время дома. Звонок: - извините в вашем доме нет подключерия у нас. Занавес

Катерина
30 ноября 2021 в 16:49

Искренне не рекомендую из-за сервиса. Цивилизация уже давно придумала смс информирование и месенджеры, и другие провайдеры этим пользуются. Ланет же вырубает интернет внезапно. На праведный вопрос: не додумались ли вы написать о долге или о том, что завтра отключите? Компания вам радостно ответит: додумались, с вас 3 грн за информирование. Что? И это в самом дорогом тарифном плане.
Эта компания никогда не будет в лидерах ни по доходам ни по клиентской базе, из-за вот таких вот жлобских решений

Vladyslav
26 ноября 2021 в 18:17

Постоянно глючит и отстает интернет не позволяя ни посмотреть видео, ни пообщаться онлайн с кем-то. Не рекомендую, Ланет в последнее время стал ужасен, хуже уже некуда

shumkaya
21 ноября 2021 в 16:25

Скорость отличная, тариф человечный, проблем со связью вообще нет. Молодцы, ребята! Только вы, главное, от похвал не начните корябать носами облака, и клиенты будут с вами! Спасибо за работу!

Сергей
11 ноября 2021 в 23:22

Компания Ланет, одна из лучших. Отношение к клиенту бережное. Устранение неисправностей день в день. Набор телепрограмм отвратительный, половина - телемагазины. Мне не хватает русскоязычных программ. Думаю можно добавить российских не заполитизированных каналов, конечно если это возможно и не противоречит закону. Смотрю каналы России. Обещали снизить цену, но цена та же, а каналов меньше и много телемагазинов. Некоторые каналы указаны в перечне, но реально их нет, а деньги за них берут.

Добавить отзыв