UAOTZYV.COM

Мережа клінік Viva на Осокорках (метро Славутич)

Адрес Київ, Нижние сады, 49-а Садова вулиця, 28
Метро Славутич 0.91км
Телефон +380 (44) 238-20-20
Часы работы 08:00-21:00
Сайт viva.clinic/ua
Рубрики Медицинский центр, Диагностический центр, Хирургический центр
Оценка 2.6 14 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Мережа клінік Viva на Харківському — Харківське шосе, 49а
Медицинская клиника Viva — вул. Антоновича, 155
VIVA МЕРЕЖА КЛІНІК — и.Київ, вулиця Щекавицька, 36
Медицинская клиника Viva — вулиця Вадима Гетьмана, 1В
Похожие компании в категории
ТРИ-НИТИ / ТРІ-НІТІ — просп. Петра Григоренка, 28
Клиника Борис / Медичний центр Добробут — просп. Миколи Бажана, 12А
Медицинский центр Моя Клиника — 21, вулиця Княжий Затон

Мережа клінік Viva на Осокорках (метро Славутич) отзывы

14
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Олена
02 ноября 2023 в 13:50

Відвідувала це відділення 2 роки тому. Були проблеми з травленням на стресовій основі. Робила гастроскопію (ковтала зонд) і узі жовчного і підшлункової. Гастроскопія пройшла дуже неприємно.
Лікар, який робив узд, сказав, що в мене заворот в жовчному, згустки жовчі і що це дуже небезпечно і жовчний може «прорвати» будь коли. Щоб упевнити у своїх словах водив в кабінет до хірурга і при мені у нього питав - правда ж це серйозна ситуація? Тобто він мене схиляв, що можливо треба робити операцію.
Я досі ходжу зі своїм жовчним), припадків не було ніяких. Болі у шлунку минули.

Олександр
29 октября 2023 в 0:12

Прийшов по запису до невролога. В саму клініку прийшов на 15 хвилин раніше. Прочекав пів години. Лікар так і не вийшов, на ресепшені нічого не сказали. Пішов додому. Не можу нічого сказати про якість послуг - мені їх просто не надали взагалі. Заслужена одиниця.

Innesa
13 октября 2023 в 22:34

Були в офтальмолога. Толкова лікарка, все по суті, без залякувань і зайвих призначень. Приїжджали по швидкій, тому психологічно були готові до всього, лікарка професійно оглянула та призначила коректне лікування. Вже 2 тижні минуло, все добра. Рекомендую.

Аліна
09 октября 2023 в 19:30

Тут працюють неймовірні медсестри, які у скрутній ситуації знають що робити і як допомогти. Не зважаючи, що до лікарні ми потрапили близько 19: 30 у неділю (15.10) – медсестри дуже оперативно зреагували, викликали швидку та провели всі необхідні маніпуляції, аби допомогти.

Окреме дякую їм за оптимізм і моральну підтримку, завдяки якій я змогла відійти від шоку та тверезо сприймати ситуацію. Щиро дякую вам, дівчатка.

Дуже пощастило потрапити саме сюди

Екатерина
21 сентября 2023 в 18:03

Проходила лікування на Осокорках у гастроентеролога. До лікаря та лікування жодгих зауважень.
Але якщо вам буде потрібно отримати від клініки якісь документи для страхової - тут починається націкавіше. Була призначена крапельниця з препаратом Контралок. Клініка в акті виконаних робіт називає цю позицію "Супровідна терапія з використанням Контролоку", окремою позицією іде постановка крапельниці. Я подала документи на компенсацію препарата в страхову, але оскільки вартість препарату в акті клініки є дуже завищеною (приблизно на 50% вище вартості в аптеках Київа), страхова просить надати розшифровку позиції "Супровідна терапія з використанням Контролоку" (що туди входить лише препарат). Особисто я залишила 6 звернень на контакт-центрі, щоб зі мною зв'язались представники компанії для вирішення питання - ніхто навіть не прередзвонив жодного разу. Страхова компанія надіслала офіційний запит - але відповіді не отримала. Я знайшла особистий телефон людини, яка по всіх відкритих реєстрах є директором київської мережі клінік Віва - Герасимчук Рада Василівна. Подзвонила, розповіла про проблему, на що отримала відповідь: "А я не маю відношення до клініки на Осокорках, і взагалі, я не маю відношення до Київа, я в іншому місті знаходжусь". Це якийсь сюр, керівник компанії бреше, сама компанія не може дати роз'яснення до актів. Нажаль перед візитом я не дивилась відгуки про мережу. Але така кількість негативних багато про що говорить. Побережіть свої нерви, обирайте клініки, де ставлення керівництва та співробітників до пациєнтів не таке жахливе.

Елизавета
08 сентября 2023 в 5:55

Найгірша клініка (відділення Осокорки). Окрім того, що надали неякісні послуги, так на скаргу і не відповідають ні на ел. Пошті, ніяк інакше. Працівниця рецепції нарізала собі обід, замість того аби зустрічати пацієнтів. А лікар на словах і в заключенні ставить різні діагнози і дає різні рекомендації.

Юля
21 августа 2023 в 18:34

Я не задоволена Вашой клінікою тому, що приїхали робити ренген чоловіку (військовий) він після поранення. Адміністратор говорить все ок все зроблять вийшов лікар, я показала снімок на телефоні свій і сказала що в нас є осколкі. Лікар тільки почула, що військовий то відгукала адміністратора, а потім адміністратор, давай на уши вішать лапшу, що снімок буде не качиствиний, дали снімок затемнених і видно тільки де осколкі. Я не рекоменую цю клініку.

Ирина
21 августа 2023 в 0:35

В цій клініці з одного узі сказали що в мене майже друга стадія раку, і порекомендували якщо треба вирізати груди, то треба вирізати, і хіміотерапію два роки обовʼязково. А в мене доброякісна пухлина. Як так можна казати, я в шоці, ми з чоловіком були в шоці і у відчаї, поки не потрапили в іншу клініку

Алекс
15 августа 2023 в 17:33

Вітаю усіх! Можу рекомендувати цю клініку дуже професійний персонал, чутливий та турботливий до вас особисто. Я дуже вдячний лікарю офтальмологу Бережний Єлизаветі Анатоліївні! Велике дякую

Алена
06 августа 2023 в 10:57

Невропатолог Костюк Світлана Дмитрівна, можна сказати, підняла з ліжка. Викликала додому лікаря, оперативно приїхали. В результаті після двотижневого страждання в ліжку вже ходжу. Велике дякую.

Світлана
03 августа 2023 в 23:10

Здавала з дитиною аналізи. Не раджу категорично! Навіть згідно списку мого не змогли визначити правильно потрібні аналізи: аналіз на цинк і транспортер цинку (антитіла) - це зовсім різні аналізи! І по вартості і по суті! З мене, не уточнивши це, взяли більше грошей і в результаті маю непотрібний аналіз. Потім деяких аналізів недорахувалася, прийшла в клініку, вони у себе знайшли і відправили мені на електронну пошту. Тобто " виловлювала" я свої аналізи по одному! А список був не маленький. Так щоб здати і отримати аналізи разом - неможливо!

Genius
17 июля 2023 в 5:20

Зробили аналізів на 2000грн, забули позвонити, потім зателефонував доктор, каже все добре (хоча нічого не добре) і все, допобачення.

Віталія
15 июня 2023 в 8:01

Випадково потрапила до лікаря Узі Наталії Валентинівни Балнової. Так узі мені ще не робили, вона оглянула кожен сантиметр сказала де проблема. Де її не потрібно шукати! Рекомендую доброго, чуйного спеціаліста.

Антон
14 июня 2023 в 16:20

Проходив лікування гігроми в даній клініці - операція з видалення і постопераційний нагляд.

Спочатку якість обслуговування мене повністю задовільнила, але коли почалось запалення (таке буває після операції), то лікар призначила мені ГОМЕОПАТИЧНИЙ препарат. Причому я не був попереджений про це.

Я спочатку думав, що це якась помилка, тому звернувся до оператора, щоб якось вирішити цю ситуацію, через деякий час мені зателефонували із відділу "Контролю якості", де жіночка доводила мені, що "гомеопатія працює" і "багато де використовують даний препарат" - Траумель-гель.

Розумію, що у кожного власна думка про недоказову медицину, але вважаю за потрібне попередити майбутніх клієнтів про засоби, які використовують лікарі в даній клініці. А найстрашніше - відділ "Контролю якості" доводить, що препарат без доказової бази "працює".

Гарного дня і мирного неба усім!

Добавить отзыв