UAOTZYV.COM

Mens Sana Wellness / NeoVita

Адрес Київ, вулиця Анни Ахматової, 32/18, офис, 182
Метро Осокорки 1.39км
Телефон +380 (68) 727-03-93
Часы работы
понедельник09:00-21:00
вторник09:00-21:00
среда09:00-21:00
четверг09:00-21:00
пятница09:00-21:00
суббота09:00-21:00
Сайт neovita.com.ua
Рубрики Косметологическая клиника, Дерматолог, Клиника пересадки волос, Детский дерматолог
Оценка 4 31 отзыв
Похожие компании в категории
Лазерхауз — вулиця Трускавецька, 10в
Горавски — Дніпровська набережна, 23
Элитный салон красоты Таис — вулиця Бориса Гмирі, 6
Золотой Хаммам — просп. Петра Григоренка, 39В

Mens Sana Wellness / NeoVita отзывы

31
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Жанна
14 января 2024 в 1:34

Дякую за доброзичливість та професійність лікарю - подологу Грицай Наталі Олексіївні. Рекомендую людям звертатись.

Юлия
16 декабря 2023 в 13:05

Лікувала нігтик на нозі у подолога Прозор Вікторії. Після застосування скоби та курсу лікування він став краще ніж був коли-небудь! Супер результат, професійний лікар, привітний персонал, класна клініка, щиро рекомендую!

Nati
08 октября 2023 в 13:54

Сьогодні була у подолога, дуже дякую за якісну роботу та увагу.
Обслуговування на висоті, та дуже демократичні ціни.
Дякую

Анна
31 августа 2023 в 1:33

Не рекомендую дуже дивне місце.
З першої хвилини в кабінеті косметолога хотілося втекти, треба було слухати свої відчуття.
Мені поклали в результаті по обличчю чимось смердючим і нудотним і сказали, що це була чистка. Хоча за фактом її не було ні механічної, ні ультразвукової. Краще пошукайте нормальне місце, коротше.

Juli
22 августа 2023 в 2:12

Відвідую клініку вже вдруге з питань видалення дермальних утворень, папіломи на повіці та невуса на тілі, обидва рази у лікаря Юлії Мартинюк. Дуже задоволена компетентністю лікаря, ввічливістю та бажанням допомогти. Жодних нарікань, задоволена сервісом та результатом.

Саша
15 августа 2023 в 6:03

Дякую колективу медцентра NeoVita за якісну роботу, увагу, доброзичливість. Особлива подяка лікарю Грицай Наталії Олексіївні за високу професійність. Ціни в центрі значно нижчі, ніж в багатьох відомих медичних центрах. Рекомендую

Татьяна
28 июля 2023 в 10:15

Читала багато гарних відгуків про це місце і про лікаря Котильову Анну. Вирішила записати свою маму на дерматологічну консультацію, бо вона давно хотіла знайти якісну косметику для догляду за обличчям. Консультацію проводила власне Анна Олегівна. Чудовий лікар, привітна, уважна до деталей. Мама залишилась в захваті від консультації, а від косметики, яку порадила лікар в ще більшому захваті. Тому обов'язково запишусь сама і всім раджу!

Лера
22 июля 2023 в 7:23

Дякую дерматологу Котильовій Анні Олегівні за дуже ретельну діагностику та чудово підібраний догляд!

Олена
20 июля 2023 в 4:59

Хочу подякувати подологу Вікторії в клініці. Дуже задоволена лікуванням нігтьової пластини на нігтях. Ставили скоби на великі пальчики, результат позитивний. Нігтики вирівнялися.
Також задоволена роботою лікаря - манікюр і педикюр на відмінно!
Також зверталася за лікуванням бородавки на нозі у сина. Лікування пройшло швидко і легко.
Дякую за хороше, доброзичливе відношення.

Вика
19 июля 2023 в 19:56

Не рекомендую цю клініку!

Я просто даремно витратила 8 тижнів свого життя та 1600 грн.

Робила тут процедуру видалення пігментації, лікарка призначила близько 4 процедур для повного видалення.
Після першої процедури нічого не змінилося від слова зовсім, на другий раз вона мені сказала, що якщо Вас вже цей апарат не взяв, то ніякий інший вже не візьме точно, так все й залишиться.
Але все ж таки ми зробили другу процедуру, сподіваючись, що зміни таки будуть, але результат був такий самий, як і після першого разу. Я уточнила, які ще можуть бути проведені процедури, мені знову сказали, навряд чи щось допоможе, тому що у нас найновіший апарат і зазвичай дає хороші результати.

Ну, звичайно ж, я звернулася до іншої клініки, до компетентних лікарів, де мені повністю змінили план лікування, зробили необхідні обстеження, після першої процедури я бачу результат, якого тут абсолютно не було.

Висновок один: лікарів набирають за оголошенням, абсолютно некомпетентними і просто викачують гроші при цьому розповідаючи про використання сучасних методик та якісні апарати!

І ще, чеки мені за дві процедури ніхто не видав, хоча Ви зобов'язані це зробити, а не говорити оплата пройшла, всього доброго!

Наталія
08 июня 2023 в 14:49

Велика вдячність подологу Вікторії, вона просто чарівниця! Особливо приємно, що вона не тільки вправний спеціаліст, а ще й приємний співрозмовник, знає що кому сказати, як розрядити ситуацію і підтримати клієнта.

Дарья
13 апреля 2023 в 9:19

Не рекомендую звертатись до дерматолога. Хотіла видалити родимку. Під час запису по телефону адміністратор повідомала, що перед видаленням родимку дивляться під апаратом, потім видаляють і також може бути консультація лікаря (ні про які аналізи мови не йшло). На запитання чи можна без консультації, а лише з оглядом, бо я консультувалась з іншим лікарем (яка після огляду повідомила. Що родимка нормальна, її можна видаляти), мені відповіли, що можна без консультації,
ПІд час прийому дерматолог в достатньо зверхньому, на мій погляд, тоні, сказала, що без консультації та ДОДАТКОВИХ АНАЛІЗІВ родимку видаляти вона відмовляється, бо не хоче брати відповідальність (хоча в інших клініках, включаючи інститут раку, родимки лише дивляться і одразу повідомляють чи є вона нормальною для видалення), та не дочекавшись відповіді сказала, цитую: "шукайте собі іншого лікаря".
Чи захоче хтось погоджуватись, щоб лікар, який так зверхньо спілкується з пацієнтом, робив йому якусь процедуру та ще й доплачувати за спілкування з ним?

Саша
16 декабря 2021 в 18:11

Хочу выразить огромную благодарность дерматологу этой клиники! Правильно поставили диагноз, назначили лечение, получили результат! Очень довольна, теперь я ваш постоянный клиент)

Женя
11 декабря 2021 в 19:38

Хочу виразити свою вдячність лікарю Мовчану Валерію Володимировичу за його високий професіоналізм, унікальний підхід до лікування! Задоволена результатом і щиро рекомендую його як косметолога та трихолога

користувач
06 декабря 2021 в 16:23

Хочу выразить благодарность клинике Неовита за грамотное лечение моей проблемы! Все врачи с медицинским образованием и это очень важно! Я вижу отличные результаты и всем советую эту клинику, вам действительно окажут квалифицированную помощь! Спасибо вам большое за ответственный подход к пациентам! 5 звёзд!

Женя
01 декабря 2021 в 15:52

Пришла в клинику на удаление гемангиомы. Уже с поставленым ранее диагностом у дерматолога, и онколога! Специалист, сказала, что не будет брать на себя ответственность за удаление! И полностью отказалась от проведения процедуры! Проконсультировавши мой УЖЕ поставленый диагноз. После завершения « консультации» которая мне не нужна была, так как диагноз у меня уже был ранее поставлен, мне предъявили счёт в 500 грн. За то, что отказались мне помочь, провели консультацию в которой я НЕ НУЖДАЛАСЬ, поставили диагноз, который у меня УЖЕ был ранее поставлен дерматологом, выписали бумажку, и дажеее не распечатали снимки для меня, которые сделал специалист обосновав « Я для себя сделаю, чтобы было»
Не рекомендую, эту клинику, на ресепшене сидят работники, которые не могут ничего объяснить, специалисты вообще отказываются от проведения процедур, за бумажку от их клиники берут 500 гривен,! НЕ РЕКОМЕНДУЮ!

користувач
24 ноября 2021 в 13:44

Имела очень неприятный опыт криомассажа лица в этой клинике. Если коротко, то мне оставили несколько ожогов на коже и сожгли бровь. Детальнее ниже.

В первый визит, все прошло нормально в плане процедуры, но "вам нужно удалять капилляры вокруг носа, у вас красный нос как у алкоголика", на мой вопрос "зачем? Я ничего такого не замечала" получила комментарий от специалиста клиники "так я вам говорю". После на третьем визите азот попал мне на мочку уха и оставил ожог. Это случайность, подумала тогда я. И пришла еще два раза.

На моем последне 5-ом визите, мне достался ожог на лбу (есть на фото) и сожженная бровь (можно увидеть там же). Криомассаж проводится жидкий азотом -196°C. Когда я попросила мастера больше не водить палочкой для криомассажа, по бровям - "я не водила, и вообще это полезно".
Не спорю, может быть и полезно, но 6 недель отращивать сожженную бровь я была не готова.

Когда я пришла в клинику с просьбой вернуть мне деньги за процедуры, от ресепшенионистки получила несколько ответов: "деньги мы не возвращаем", "можем сделать вам ОДНУ бесплатную процедуру", "можете написать письменную жалобу и мы прямо СЕЙЧАС с вами отнесем ее руководителю".

Никакая бесплатная процедура, на мои ожоги мне не нужна, моё заявление приняла у меня та же ресепшионистка (ни к какому руководителю мы не пошли). Мне отдали деньги за ОДНУ процедуру, где еще и получила комментарий "если вам что-то не нравится - говорите сразу". Спасибо, я учту и в следующий раз буду более критично относиться к малейшим неточностям/человеческому фактору. В виде, отсутствия масок для лица у специалиста и всего персонала, в период желтой зоны карантина и пандемии.

(Дерматокосметолог высшей категории: Черван Виктория Валериевна)

користувач
23 ноября 2021 в 3:48

Благодарна клинике за коректные рекомендации по уходовым процедурам! После плазма лифтинга решилась на лазерную шлифовку. Хочется перед Новым годом красоты и свежести! Огромная благодарность доктору Гончарик А. За профессиональный подход и терпение к моим множественным вопросам!

Женя
18 октября 2021 в 16:09

Вже не вперше звертаюсь в клініку. Цього разу видаляла бородавки. Процедура пройшла швидко та якісно. Дякую лікареві, що допоміг мені усунути цю проблему та позбутись дискомфорту. Рекомендую.

Женя
14 октября 2021 в 13:26

Хотела поставить капельницу Detox.
Все капельницы ставят через катетер, любые капельницы. Но не в этой клинике, здесь вы должны терпеть все время введения препарата внутри вашей Вены иглу. Это не нормально, ещё раз повторяю капельница это прокол Вены через иглу и смена на катетер. Врач с короткой стрижкой и светлыми волосами очень грубая, Вену найти не может, консультацию перед процедурой не провела и очень удивилась когда я спросила почему она не поставила катетер. Есть врачи по призванию, а есть по нужде -в ее случае это второй вариант. Очень разочарована.

Добавить отзыв