UAOTZYV.COM

Медицинский центр РЕПРОЛАЙФ REPROLIFE

Адрес Київ, вулиця Юрія Шумського, 5
Метро Славутич 3.15км
Телефон +380 (68) 921-57-47
Часы работы
понедельник08:00-18:00
вторник08:00-18:00
среда08:00-18:00
четверг08:00-18:00
пятница08:00-18:00
Сайт reprolife.ua
Рубрики Клиника репродуктивной медицины
Оценка 4.3 51 отзыв
Похожие компании в категории
LITA Клиника репродуктивной медицины — ул, Дніпровська набережна, 28

Медицинский центр РЕПРОЛАЙФ REPROLIFE отзывы

51
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Наталія
29 января 2024 в 22:10

Була у лікарки- гінеколога Ганни Віталіївни Шаргородської.
Все професійно. Багато років довіряю цій клініці своє жіноче здоров'я. Дякую і всім раджу.

Оксана
24 января 2024 в 14:13

Кожен співробітник медичного центру, з якими я мала нагоду спілкуватись, були дуже привітні й відрізнялись високим професіоналізмом. Дякую кожному!

Виктория
19 января 2024 в 10:21

Лікарі та медсестри знають та люблять свою справу, прийшла в цю клініку по рекомендаціях, і сама рекомендую, все чітко та зрозуміло пояснюють, відносяться до пацієнтів з повагою, і ціни доступні кожному!

Люсичка
25 декабря 2023 в 0:20

Добрий вечір. Хочу сердечно подякувати лікарю, який своїм професіоналізмом і знаннями зміг створити диво. Ви золота людина! Відчувати себе здоровим — це неймовірно цінне відчуття та щастя в наш час. Спасибі вам за все, що Ви зробили. Ваша праця і добра душа безцінна. Щастя та міцного здоров’я Вам та мирного неба. Дякую велике Горщанік Юлії Володимеривні
Велика подяка і другим працівникам клініки які були рядом, були щирими та добрими, відповідальними за свою роботу Дякую

Ольга
28 ноября 2023 в 13:07

Високопрофесійні лікарі, чудовий персонал та обслуговування! Я з Вами від заснування вашої клініки. Спостерігаюсь у Ольги Олегівни Романовоі більше 10 років, найкращий лікар-репродуктолог Києва, завдяки якій маю чудових та здорових діток. Процвітання та розвитку клініці!

Алла
31 октября 2023 в 6:11

Довіряю тільки клініці Reprolife і кваліфікованим лікарям які там працюють. Завжди вибираю надійних лікарів і раджу іншим.

Марина
21 октября 2023 в 19:10

Залишились приємні враження від Reprolife! Кваліфікований та привітний персонал, доступно пояснюють, підримують! Побільше Вам вдячних пацієнтів!

Виктория
19 октября 2023 в 13:07

Коли усе своє свідоме жіноче життя похід до гінеколога - це так якось і соромно, і не дуже комфортно. Та, знайшовши ReproLife і СВОГО лікаря Горщанік Юлію Володимирівну я зрозуміла, що таке піклування про пацієнта, зацікавленість не знайти хворобу і заробляти на цьому, а зробити так, щоб ти став пацієнтом клініки та не безкінечно лікуючись, а тим, хто приходить задля профілактики. Дякую ReproLife, головному лікарю Романовій О. О. За те, що у вас працюють такі професіонали. Дякую Горщанік Ю. В. За професіоналізм, індивідуальний підхід та делікатність. Дякую дівчатам адміністраторам за чуйне ставлення, увагу і такий приємний прийом. Дякую команді медсестер за те, що так непомітно робите забір крові.
Бажаю безліч вдячних пацієнтів, щасливих сімей від здійснення мрій стати повноцінною сім'ю та ще більше пацієнтів, які приходять для рутинних щорічних оглядів і під вашим пильним наглядом пацієнтки отримують відповідь: "Ви на відмінно пройшли Check-up". Коли усе своє свідоме жіноче життя похід до гінеколога - це так якось і соромно, і не дуже комфортно. Та, знайшовши ReproLife і СВОГО лікаря Горщанік Юлію Володимирівну я зрозуміла, що таке піклування про пацієнта, зацікавленість не знайти хворобу і заробляти на цьому, а зробити так, щоб ти став пацієнтом клініки та не безкінечно лікуючись, а тим, хто приходить задля профілактики. Дякую ReproLife, головному лікарю Романовій О. О. За те, що у вас працюють такі професіонали. Дякую Горщанік Ю. В. За професіоналізм, індивідуальний підхід та делікатність. Дякую дівчатам адміністраторам за чуйне ставлення, увагу і такий приємний прийом. Дякую команді медсестер за те, що так непомітно робите забір крові.
Бажаю безліч вдячних пацієнтів, щасливих сімей від здійснення мрій стати повноцінною сім'ю та ще більше пацієнтів, які приходять для рутинних щорічних оглядів і під вашим пильним наглядом пацієнтки отримують відповідь: "Ви на відмінно пройшли Check-up".

Тетяна
13 сентября 2023 в 18:55

Reprolife - це про любов до своєї справи, це про професіоналізм, це про людяність, це про турботу, це про красу, це про естетику, це про надію, це про нове життя…
Але є один момент, про який я все ж таки шкодую… шкодую, що не дізналась про цей храм репродуктології раніше, адже як багато часу я втратила, покладаючись на інших лікарів… та час, це не єдине, що забрало в мене життя, на жаль
Але я вдячна Богу, що на моєму шляху зʼявилась ця прекрасна клініка, чудові лікарі і привітний колектив. Це саме той момент, коли прекрасно все - від мети до результату. Дякую, що ви є і за те, що робите, ви даруєте людям цілий Всесвіт, Всесвіт, який вони мають змогу обійняти - своїх довгоочікуваних діточок…

Miss
16 августа 2023 в 15:43

Деруть гроші ні за що! За 10 років обслуговування це був шок! Була на прийомі показала аналізи - отримала консультацію оплатила. Щоб перевірити потрібність в ліках треба було доплати ще один аналіз і коли вони прийшли за те що його подивились дистанційно (без консультації!) не попередивши я отримала чек в якому дописана оплата за ПОВНОЦІННУ консультацію! Жах!

Оксана
25 января 2022 в 2:42

Була у Волик Н. К. На УЗД. Задоволена прийомом на 100%. Дуже уважна, професійна, приємна лікарка. Все по суті, чітко, ясно. В мене не було запитань, тільки уважно слухала лікаря. Рекомендую.

Василий
20 января 2022 в 4:51

Отличное место! Главное, здесь стараются помочь всем осуществить заветную мечту. Одна из самых результативных клиник Украины!

Оля
19 января 2022 в 5:24

Однозначно позитивне враження від клініки - хороше обладнання, чисто, охайно ; адміністраторів - ввічливі та професійні; і, звісно, лікарів! Лікар Вікторія Барановська справді вразила підходом до консультації - такого детального розпитування та збору анамнезу ще не було у мене. Лаконічні і зрозумілі пояснення дій та отриманих результатів - пацієнт не залишиться без відповідей на свої запитання. Рада, що мені порекомендували її, буду однозначно звертатися на консультації сюди

користувач
27 декабря 2021 в 23:42

Була у Ольги Олегівни на косультації. Спокійна, грамотна, коректна лікар. Зробила всі необхідні уз дослідження. В клініці затишно, дівчата на рецепції привітні. Все сподобалось!

користувач
12 декабря 2021 в 20:50

Очень приятная атмосфера в клинике, девочки просто феи - настолько располагают к себе и готовы помочь во всем что интересует. Романова Ольга Олеговна замечательный, чуткий и внимательный доктор! С первых минут видно что она проффесионал своего дела. Я прилетела из далека чтоб провести обследование именно в этой зарекомендованной и вызванной деверия у многих пациентов клиники. Не жалею о своем выборе и надеюсь что в ближайшее время я смогу осуществить свои цели и желания, по правив свое здоровье здесь! Отдельное спасибо девочкам что берут кровь на анализ, всегда очень боялась! Но благодаря вашему опыту, страх ушел и все прошло отлично!) Рекомендую клинику!

Саша
24 августа 2021 в 13:59

Обратилась в клинику по рекомендации к гинекологу-эндокринологу, по вопросу корректировки гормонов. Уже с готовыми анализами. На месте приняли решение сдать ещё анализы. Через 2 дня мне перезвонили из клиники и попросили повторно приехать на повторный забор материала, так как тот был не корректен. Ок, понимаю, бывает. Приехала, все сделали. Также на консультации мне порекомендовали обратиться ещё к одному специалисту клиники, я записалась, мне перезвонили подтвердили запись. В назначенный день приема по приезду в клинику мне ждала закрытая дверь. Клиника не работала! Перезвонила по телефону указанному на сайте, перенесли запись.
Результаты анализов на почту не присылали хотя я настаивала мне их прислать в электронном виде! 21 век всё таки! При следующем визите мне выдали анализы на руки. И всё! Комментарии пришлось выпрашивать, хотя при первичном визите мне врач сказала что по результатам анализа со мной свяжется ассистент, но конечно же никто не связывался. Попросила тогда сразу организовать консультацию врача по результатам анализов. Мне приняли, но так как я не планировала эту консультацию, то во времени была ограничена. Врач отнеслась с пониманием и сказала что все назначения мне вышлют на почту. На ресепшене я расчищалась (по стоимости ПОЛНОЙ консультации). На почту назначения не получила. Вечер провела на телефоне с просьбами прислать всё таки мои назначения! Клинка работает до 20: 30. Сканировать мои назначения начали в 20: 10 и до завершения их работного дня мне ничего не прислали, мол у них рабочий день окончен ждите до завтра! И вообще мои возмущения были не понятны девушке админу, которая принимала звонок, так как я звонила в другую клинику из их сети! Но у меня вопрос: оно меня волнует где вы приманите звонки? На вашем сайте указан один номер на него и звоню! На следующий день естественно ничего не прислали мне. Я позвонила снова в клинику и потребовала вернуть деньги! Так как на приеме я была, а услугу за которую я заплатила не получила (кстати, чек мне не выдали на ресепшене). Мне сказали что это обсудят с руководством, в течении получала прислали на почту заветные назначения, НО лечение должно было быть начато ВЧЕРА! И я по телефону утром четко сказала, что мне уже ничего не нужно высылать и я буду обращаться в другую клинику! Но меня СНОВА НЕ УСЛЫШАЛИ! Я не понимаю такого сервиса! Не забывайте что это медицина и здесь вопросы здоровья на первом месте! А я столкнулась с халатным отношением сотрудников клиники у которых внутри нет коммуникации. Важно ещё что в клинике нет большого потока людей и то что оно не успели из-за большого объёма работы не поверю. ЭТО ПРОСТО УЖАС!
Жаль врачей, которые работают в этой клинике.

Юлія
11 августа 2021 в 5:18

Хочу подякувати клініці Reprolife за надання кваліфікованих консультацій. Протягом двох років проходжу профогляд жіночого здоров'я саме в цій клініці. Чому? Тому що тут апаратура високо рівня. До того ж працює дуже кваліфікований лікар акушер-гінеколог Осьмак Анна Миколаївна. Я дуже задоволена її консультаціями. І всім рекомендую.

Инна
10 августа 2021 в 12:47

Хочу предостеречь всех, и пациентов и будущих сотрудников, всех кто будет иметь дело с главврачом Ольгой. Будьте бдительны, не тратьте своё драгоценное время, как я, не думайте, что вас там сильно ожидают и будут уважать и ценить.
Ведь уважение начинается с первых минут и секунд, собеседование на 19: 30, это уже неуважение к кандидату, а начать его с опозданием на 40 минут, это вообще сверх наглости и бездарности. Если ты не ценишь себя, научись ценить других людей! Мне интересно, чтобы она сказала, если бы так отнеслись к её сыну? Почитала отзывы, что пациентки ожидают приёма у неё доктора по 3 и 4 часа, я поняла, когда приехала, что это так и есть в реальной жизни.
Хочу заметить, что я подавала все документы, и предварительно была одобрена моя кандидатура. И когда она была за границей, то со мной общалась по вайберу, ей всё подходило, были интересны идеи и проекты развития клиники. И насчёт возраста, мы с вами одногодки, я не на пенсии мадам, успокойтесь. И это мы говорим о позиции Директора, не рядового сотрудника клиники. И это первая встреча и общее впечатление о клинике.
Поэтому после встречи и пренебрежительного отношения, я поняла это предвестник того, как главврач планирует своё время, проводит встречи и относится к будущим коллегам. С виду не складывается впечатление достойного и уверенего в себе делового человека, информации о деятельности клиники ноль, не может оперировать аналитикой, нет не ума, не потенциала. Не знаю, как ей доверяют женщины создание новой жизни! Бегите оттуда, никому не советую! И свой отзыв размещу на всех медицинских сайтах.

Таня
10 июля 2021 в 20:12

Дякую лікарям клініки, що підправили моє здоров’я і дали народитися нашій донечці! Всі працівники клініки ввічливі, завжди усміхнені люди від головного лікаря і аж до прибиральниці)
Стояла на обліку по вагітності, лікарі які мене вели кваліфіковані, знають своє роботу.
Все добре, але коли час прийшов до лікарняного декретного, то це взагалі.
Ніхто нічого не знає, на рецепшині нічого толкового не говорять хто цим займається які документи потрібно, яку заяву писати чи не писати один на одного дивляться і все.
Дівчатка кожен раз нові і нічого не розуміють про що їх питають!
Незручно коли потрібна консультація таких лікарів як офтальмолог то якщо не маєш свого транспорту то це печаль, бо їздити і шукати вагітній обществинним транспортом клініку не варіант!
Дякую Ткаченко Ж. С за ведення моєї вагітності!

Марина
30 апреля 2021 в 23:19

Хорошая клиника. На ресепшене встретила приветливая девушка и врач очень толковая женщина. Ответила на все мои вопросы, и рассказала даже больше. Не взялась сразу прописывать лечение, а рассказала что, почему и откуда может быть. Плюс к тому и подход к лечению очень понравился. Большинство действительно сразу берутся за таблетки, прописывают диету, и молчат о том, что питание играет очень большую роль в нашей жизни, и что не просто на диете надо посидеть, потому что таблетки пьёшь, а в принципе пересмотреть то, что ты ешь и есть здоровую пищу, потому что питание = здоровье. В этом плане я была приятно удивлена, не часто встретишь врачей, которые и сами это понимают, не говоря уже о пациентах.

Добавить отзыв