UAOTZYV.COM

Медицинский центр Мать и дитя на левом берегу: искусственное оплодотворение, гинеколог, андролог

Адрес Київ, вулиця Юрія Литвинського, 54/15
Метро Вирлиця 2.53км
Телефон +380 (800) 20-12-31
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота09:00-16:00
Сайт www.mdclinics.com.ua
Рубрики Медицинский центр, Клиника лечения бесплодия, Репродуктолог, Акушер-гинеколог, Гинеколог
Оценка 3.2 36 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Похожие компании в категории
ТРИ-НИТИ / ТРІ-НІТІ — просп. Петра Григоренка, 28
Клиника Борис / Медичний центр Добробут — просп. Миколи Бажана, 12А
Медицинский центр Моя Клиника — 21, вулиця Княжий Затон

Медицинский центр Мать и дитя на левом берегу: искусственное оплодотворение, гинеколог, андролог отзывы

36
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Алёна
27 сентября 2023 в 9:57

Відвідувала горе-лікаря Вацик Мирослава Михайлівна. Клініка загалом не погана, чиста. Але на прийом чекала 15 хвилин, хоча й була записана. Прийом тривав хвилин 7 (без перебільшення). У лікаря протягом цих семи хвилин був словесний "пронос", я тільки могла інколи вставити слова "так" та "ні". Коли вона закінчила говорити і сказала мені, що консультація завершена, я у неї спитала, чи не хоче вона поцікавитись ЧОМУ Я ВЗАГАЛІ ДО НЕЇ ПРИЙШЛА І НА ЩО СКАРЖУСЬ. Огида до цієї. Назавжди. Дуже не раджу.

Виктория
13 сентября 2023 в 4:55

Були сьогодні вперше. Дуже всим задоволені, сервіс гарний. Лікар приємна, провела огляд, все доступно та по суті розповіла. Будемо відвідувати і далі. Сподіваємося на гарні результати.

Ксения
09 сентября 2023 в 15:42

Сама передова і кваліфікована клініка! Особливо головний лікар Котлік Володимир Володимирович! Шаную, пишаюся, поважаю, ціную! Весь персонал на висоті, чуйні, уважні, доброзичливі, співчутливі, участливі, кращі!

Алексей
08 августа 2023 в 4:24

Якщо мене б запитали чи можу я рекомендувати дану клініку, я би відповів: - Ні. Якщо б мене запитали чи можу я рекомендувати лікарів, я відповів: - Так. Якщо ви вирішите робити тут Еко, то вимагайте роздруківку прайсу робіт які будуть виконані, щоб на самому початку ви могли бачити скільки вам повернуть коштів, якщо ваша спроба буде невдалою, тому що прайсова вартість послуги наприклад 10 тис у вашому договорі вона буде 20 тис, і на запитання чому так, буде відповідь: - Це комплексна програма, тому щось дорожче, щось дешевше. І після кожної невдалої спроби вартість однієї і тієї послуги може бути в два рази дорожче, щоб якомога менше повернути вам невикористаних коштів, і чим більше спроб, ти дорожче буде коштувати прайс виконаних робіт і тим менше прайс на роботи які не виконались. А на запитання: - Чому так. Відповідь: - Звертайтесь до генерального директора, але це все одно не дасть ніяких результатів. Тому краще шукати інші клініки з більш прозорою системою ціноутворення. Не рекомендую

Алла
01 августа 2023 в 6:24

Хочемо висловити вдячність Холодян Ірина Ярославівні, це наша чарівниця за рік ми завагітніли і виносили прекрасних близнюків
Це чудовий лікар і людина. На прийомах відчувала себе спокійно і затишно, легкість і доступність інформації. Словом - професіонал своєї справи)
Ще дуже вдячна медсестрі Альоні, завжди на зв'язку і відповідала на всі мої питання.
Чудовий заклад і медперсонал

Юличка
09 июля 2023 в 6:51

Я була вперше в такому важливому закладі, який дарує щастя для майбутніх батьків. Мене прийняли в ньому згідно запису. Персонал уважний та толерантний до кожного пацієнта.

La Vie Est Belle
05 июля 2023 в 6:54

Категорично не рекомендую Грицько Марту. Невихована і хамовита, загралась у богиню. Пора б лікарці спутитись з небес і навчитись елементарних правил етикету та спілкування. Хоча її поведінка вказує на те, що у неї багато особистих проблем, інакше чому б її тригерили зовсім незнайомі пацієнти? Але це вже робота для її психолога.
Всім іншим, хто хоче завагітніти, виносити і народити здорових діточок, раджу обминати Грицько Марту 10тою дорогою. Ваші плани та успіх - це її заздрість (можливо, лікар хотіла однак не може мати ще 1 свою дитину, тому вона розприскує отруту на інших, хто до цього прагне). Недарма ж кажуть: «Хто щасливий сам, іншим зла не бажає».

Ирина
05 июня 2023 в 2:27

Хотілося б написати свій відгук про МЦ "Мати І дитина". Вже минув тиждень, як в моїй родині, з'явився на світ наш синочок. Про наше янголятко ми мріяли не один рік. Пошуки медичного закладу і спеціалістів, мене завели до МЦ "Мати І дитина". Серце підсказало і не підвело. Холодян Ірина Ярославівна і Ваша команда працюють і творять разом з Господом.
Завдяки Вашій наполегливій праці, вірі, прекрасній команді, я завжди вірила, що з Вами у нас все вийде. Наша родина безмежно вдячна Вам. Дякую Богу, що віддав мене в Ваші руки. Хай благословить Вас Господь і допомагає в Вашій праці здійснювати мрії, багатьох родин.

Allo
31 мая 2023 в 1:07

Перший раз пишу відгук. ЖАХ а не кліника.
Чекали лікаря 30 хв.
Лікар не слухає, чітко немає ніяких відповідей на питання.
От вам і Свєтоло Репродуктології.

Юлія
17 марта 2023 в 14:00

В мене залишились негативні враження про цю клініку. Коли записувалась на прийом, мені сказали попередній огляд разом з УЗД коштує 450 грн, а вийшло майже в 2000 тис. Грн. На касі. Добре, що в мене були ці кошти. Лікар Адвена Вікторія Вікторівна спочатку робить потім запитує. Мій прийом тривав хвилин 15. Відповіді на запитання свої я так і не отримала. Як видумаєте я повернусь в цю клініку? Ні і нікому не раджу.

Tetiana
27 июля 2022 в 18:55

Приветливый персонал, очень чисто, практически без задержки по времени. Относятся с пониманием.

Taras
17 октября 2021 в 11:15

Про врачей пока что судить рано.
Но организация процесса - отвратительная
Запись была сегодня на 12.20, сейчас 12.58, ещё ждём.

Кристина
06 октября 2021 в 23:10

У меня случился плохой опыт в этой клинике, поэтому советовать не могу. Скажу только, что кроме вас никто позаботится о вашем здоровье лучше не сможет. Вникайте все что вам предлагают и проверяйте Советы врачей.

Кристина
06 октября 2021 в 21:01

Прошел уже месяц как Вы хотели разобраться в моем вопросе!
Никто так и не связался!
Это только доказательство моего мнения о вашей клинике - Сплошные обещание и полное бездействие!
Безразличность!
Вот каким одним словом можно охарактеризовать данную клинику.
Безразличие администрации, время операции вычисляли до минуты, вместо того, чтобы к ней приступить, мы начали подписывать документы, соответственно ожидание превратилось в час, и вся подготовка потеряла смысл. Врачи, которые не уделяют вам должное время и конвейер пациентов - это привычное дело. Зачем рассказывать всю информацию и советоваться с вами о всех возможностях? Когда можно сообщить частично и получить свои деньги. А еще самое страшное, внушить вам НАДЕЖДУ при 2% возможности результата.  Ну и Дирекция, которая не реагирует на вашу просьбу разъяснить действия врача, защитить вас. Работа ориентированная на получение денег без результата.
Дорогие женщины, бывает по-другому! Есть клиники в которых вы получаете должное  внимание, которые ориентированные на результат.
Три недели назад я оставляла свою просьбу связаться со мной в Отделе по работе с пациентами. Очень терпеливо жду!

Кристина
16 июля 2021 в 10:38

Приехала на приём к эндокринологу на 14: 00, врач задерживаеться и не известно на сколько. На ресепшине не чего не говорят

Ivanna
11 июля 2021 в 14:51

Дуже довго працюють адміністратори просто по 30 хв, треба чекати, перед візитом. Поки купила в них засіб, що виписала лікар, я одразу все оплатила, пройшло 20хв як видали чек, просто там чекала. Капець, як так повільно можна все робити. Лікар нормальна, гарно все пояснила. Можна приходити, якщо Ви не спішите, і можете спокійно ще годину чекати.

Мила
01 июля 2021 в 23:37

Очень хороший сервис, врач-гинеколог Воробей-Виховская Вера Николаевна - очень грамотный специалист. Приятная в общении и компетентная. Спасибо за приём)

Анна
22 мая 2021 в 3:37

Дуже гарна клініка, вічливий персонал, а саме хочу подякувати лікарю УЗД: Константиновій Олені Михайлівні! Вона просто профі в своїй роботі! І ще раз Дякую!

Андрей
11 ноября 2020 в 6:19

Хотим выразить благодарность доктору Котлыку, его ассистенту Марине, и всему персоналу. Люди вы Агонь! А доктор Котлык вообще для нас второй человек после Бога)

Виталина
08 ноября 2020 в 8:12

Это клиника в которой все построено на бизнесе, люди просто делают деньги и им абсолютно плевать на своих пациентов. Ну по крайней мере мой опыт посещения этой клиники был именно таким. Никому не рекомендую и сама никогда не вернусь!

Добавить отзыв