UAOTZYV.COM

Медицинский центр IMPULS 24/7

Адрес Київ, вул. Віктора Некрасова, 49а
Метро Сирець 1.06км
Телефон +380 (67) 857-04-04
Часы работы 00:00-24:00
Сайт impuls24.com.ua
Рубрики Медицинская клиника, Скорая медицинская помощь, Медицинская лаборатория
Оценка 4.7 70 отзывов
Похожие компании в категории
Гармония — вулиця Миколи Пимоненка, 8
GRACE — Пластическая Хирургия — вулиця Багговутівська, 14
МЦ Евмакс / Медичний центр Євмакс — вулиця Данила Щербаківського, 52
Медицинская клиника Viva — просп. Василя Порика, 9А

Медицинский центр IMPULS 24/7 отзывы

70
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Илона
28 апреля 2024 в 17:40

У Клініці Імпульс чудовий персонал. Лікар - невролог Олександр Олександрович творить чудеса, повертає до життя, доступно пояснює, шукає варіанти вирішення проблеми, не боїться важких пацієнтів, у будь-який час приходить на допомогу. Дівчатка медсестри як рідні, дбають усі, піднімають настрій пацієнта. Це командна робота клініки 24/7. Дуже дякую, що потрапила саме сюди і все рекомендую!

Кадук Тетяна
09 февраля 2024 в 19:01

Дуже вдячні лікарю швидкої Імпульса Дмитру Скавронському. В мами стався важкий ішемічний інсульт і державна швидка просто відмовила їй у огляді і транспортуванні. Натомість бригада швидкої з Імульсу діяла дуже професійно і уважно, з огляду на важкий стан мами. Дякуємо справжньому лікарю за людяність та професіоналізм.

Олена
05 декабря 2023 в 22:57

Медичний центр рекомендую!

Привезли у центр батька після важкого ішемічного інсульту, до цього були у 2-х державних лікарнях, у 1 вийшло з ладу КТ, у обласній лікарні не могли діагностувати причину підвищення температури, але вже виписували, тому потрібно було шукати варіант лікарні де б можна було б його долікувати.

Везти не знали куди, лікарень у Києві безліч лікарень, проте з опису на сайті та відгуків іноді складно зробити висновок щодо якості лікарні. А цю лікарню порадив інший знайомий лікар, вирішили спробувати. Звісно, ціна не найдешевша - 6 тис/добу, але це +- так само як у інших приватних лікарнях Києва, проте у вартість уже входять лікарські препарати, їжа і їх там купають щодня. І рідним не треба це робити.

Лікарі дуже професійні, Олександр Олександрович, Юрій Володимирович, лікарі з реанімації та терапевт - дуже відповідальні, завжди відповідали на всі питання, за потреби самі зв'язувалися. З такими лікарями приємно було спілкуватися, та телефонувати у лікарню при тому, що у лікарні я ходити не люблю. І головне, я бачила результат роботи лікарів, діагностували причину температури, стабілізували тиск у батька, він уже на 3-4 тиждень почав проявляти активність та виявляти емоції при тому, що до поступлення у Імпульс він зазвичай спав, не хотів їсти, і не хотів відкривати рота, щоб щось сказати - був максимально пасивний. Я взяла реабілітаційну програму - це коли з пацієнтом окрім лікування ще й займаються лікарі, виконують різні команди, садять, ставлять. То батько почав сам сидіти, тримати спину і головне проявляє бажання сидіти! Реально, дуже хороші лікарі, які знають як лікувати людей!

Справді рекомендую мед центр, якби знала, що такий є відразу б везли батька у Імпульс, і не витрачали час на інші лікарні. Дуже вдячна клініці.

Лариса
02 декабря 2023 в 17:36

Виражаю велику вдячність лікарям та медсестрам і санітаркам за догляд та врятоване життя. Дай Бог вам всім здоровья та натхнення. Дякую

Ирина
01 декабря 2023 в 21:34

Хочу подякувати всім лікарям та медпрацівникам реанімаційного відділення та стаціонару клініки Імпульс за те, що врятували мою маму Валентину під час ковідної кризи та провели якісне лікування, дякую за високий професіоналізм лікарів, медперсоналу та порядне, добре, уважне, ставлення до пацієнтів, відмінне та дуже комфортабельні палати.
Окрема подяка лікарю-невропатологу Олександру Олександровичу за докладну консультацію та допомогу, до цього кілька років не могли отримати ясну картину захворювання та схему лікування для моєї мами.

Олександр
05 ноября 2023 в 21:07

Клініка ужасна, людину залічили до смерті за 72 години, гроші беруть дуже великі, фахівці дуже погані.

Василий
09 октября 2023 в 0:45

Не рекомендую! Очікування більше 3 годин! Лише бригада швидкої адекватні, і лише за бригаду декілька зірочок ставлю! Оператор неадеакватний, ставить перед фактом після оговореної суми! Може ще самому лікуватись, а вам лише гроші платити? Просто за те, що ви є.

Наталья
06 сентября 2023 в 16:33

Чудовий медичний центр з висококваліфікованим, уважним, відповідальним, чуйним медичним персоналом, які налаштовані на позитивний результат і лікуванні. Надають вчасно і у повному обсязі весь спектр необхідних для кожного конкретного випадку послуг. Швидка допомога дійсно швидка, після виклику в нас були за 25 хвилин з повним набором необхідних ліків. Рекомендую всім, хто хоче бути впевнений у професійній допомозі

Евелина
12 июня 2023 в 21:17

Хотелось бы выразить благодарность за обслуживание в данной клинике. В особенности вашему врачу гастроэнтерологу Цйоз Юрию Анатольевичу в профессионализме и знаниях . Ваш пациент.

Саша
04 апреля 2022 в 19:33

Мне всё понравилось вызывал на дом скорую помощь приехали быстро и провели профессиональную диагностику! Спасибо за быстрое реагирование и профессиональный подход к людям требующим вашей помощи.

Миша
24 февраля 2022 в 16:25

Большое спасибо всей клинике "Импульс" за их работу. Очень помогли нашей бабушке, у которой случился инсульт!
Отдельная благодарность Александру Александровичу за его профессионализм, ответственность и готовность помочь в любое время дня и ночи!

Вера
21 декабря 2021 в 18:30

Провела 2 суток в стационаре в клинике Импульс. Привезла меня туда скорая от Медикома, поэтому про работу скорой Импульса сказать ничего не могу.
Что касается работы клиники, то я осталась довольна. Палата чистая и аккуратная, есть абсолютно все, что может понадобится, чувствуешь себя как в отеле. Питание неплохое, средний медицинский персонал очень внимательный и аккуратный, как и главврач, который заходил ко мне множество раз. Спасибо, Евгений Алексеевич, за лечение и заботу.
Плюс клиники в том, что в сумму за сутки входит не только палата и питание, но еще и все медикаменты. Анализы оплачиваются отдельно, в моем случае их было не много, поэтому сумма не очень изменилась по итогу.
При выписке выдали на руки результаты всех анализов и полную информацию о лечении иманипуляциях, проводившихся в клинике, а также дальнейшие рекомендации.
Единственный минус в том, что при госпитализации никто не уточнил, нужен ли мне будет больничный, поэтому я осталась без него, еще и выслушала недовольство оператора, когда после выписки звонила с уточняющими вопросами по больничному. Мое незнание тут, конечно, тоже сыграло свою роль, но за такие деньги, можно было бы и спросить необходимы ли мне какие-то документы на работу.

Женя
24 ноября 2021 в 12:42

Маю неприємний досвід з цим центром. Трапилася потреба скористатися послугами невідкладної медичної допомоги. Вибір на приватній службі зупинили саме через оперативність. Зафіксований виклик у 6.41 год. Був відмінений мною у 8.25 з тої причини, що швидкої ми так і не дочекалися. На три мої дзвінки в цей період були різні пояснення: "бригада надає допомогу перехожому", "заправляються і виїжджають до вас", "вони вже доїжджають". Це нормальні пояснення для компанії такого рівня? Та й сфера послуг ця зовсім не про жарти.
Про кваліфікацію персоналу сказати не маю що, бо так і не довелося побачити їх в дії.
Добре, що подібні послуги, крім вас, надають ще й інші компанії, які були на порядок оперативніші, тому все обійшлося.
Імпульс категорично не раджу, бо при настанні критичної ситуації, маючи таку швидкість реагування, боюся й подумати про можливі наслідки.

Реклама
20 ноября 2021 в 15:15

Перевозили папу из больницы домой. Спасибо всей команде «Импульс», бригада приехала четко вовремя, оборудование полностью новое, одноразовое белье на носилки, тёплый плед, что б папе было тепло и комфортно. Доставили из больничной палаты прямо домой в кровать! Доктор из бригады осмотрел папу, дал свои рекомендации, все прошло отлично, огромная благодарность за вашу работу! ️

користувач
17 ноября 2021 в 11:33

Хочу выразить благодарность медицинской клинике «Импульс» за квалифицированную помощь, отличное отношение и доброжелательность сотрудников и учредителей этой службы. Мне пришлось обратиться в эту клинику, и не пожалела. 4.10.21. Надо было перевезти мужа со стационара домой, после тяжёлого инсульта. Муж самостоятельно не передвигается, выписан после лечения в неврологическом отделении. Бригада клиники «Импульс»прибыла в стационар до постели больного, аккуратно перенесён на каталку и зафиксирован для транспортировки. Мы даже не учавствовать в процессе, всё делала бригада чётко, быстро и комфортно для больного. Муж доставлен до кровати дома так же комфортно для него. Доброжелательность бригады даже успокоила больного, который очень волновался (по понятным причинам). Благодарю вам, уважаемые! Долгих лет и процветания вам и вашей службе)
Киев. Октябрь 2021.

користувач
08 ноября 2021 в 13:11

Дякую Вам, Медичний центр Імпульс, за турботу, професійність, швидкість і можливість отримати допомогу своєчасно!

Скористалися Вашими послугами за напрямком Фастів-Київ. Ситуація була критичною.
Тільки Ви готові були виїхати відразу. Хоча зверталися до багатьох популярних медичних приватних клінік.
Ваш персонал з професіоналізмом і теплотою поставився до пацієнта у вкрай важкому стані з ковідом і його рідних!
Ви оперативно і кваліфіковано транспортували до м. Києва!
Ми дуже вдячні фахівцям швидкої допомоги Імпульс
Здоров*я Вам!

Женя
07 ноября 2021 в 9:05

Хочу поблагодарить персонал клиники Импульс!
Квалифицированные, внимательные. Спасибо за оказанную помощь!
В клинике все отлично организовано. При необходимости - будем обращаться именно в эту клинику.

Саша
02 ноября 2021 в 12:01

Выражаю огромную благодарность врачам скорой помощи, бригады № 1, которые 2 сентября оказывали сопровождение пожилого человека на похороны и обратно домой. Спасибо Вам за высокий профессионализм, внимательное, чуткое отношение и моральную поддержку. Дай Бог Вам крепкого здоровья и сил в вашей нелегкой работе!

Ольга
11 октября 2021 в 23:02

Огромное спасибо бригаде скорой помощи Артуру, Дмитрию и Игорю за профессионализм и неравнодушие. Если бы все медики так относились к своим обязанностям и любили людей. Еще раз ОГРОМНОЕ СПАСИБО!
Респект руководству Импульса за подбор кадров и организацию работы.

Женя
24 сентября 2021 в 0:36

Претензий нет! Хороший стационар, отзывчивый персонал. Рекомендую! Дай Бог, конечно не попадать в больницу, но если прийдеться обращусь исключительно в Импульс!

Добавить отзыв