UAOTZYV.COM

Медицинская клиника Viva

Адрес Київ, вул. Антоновича, 155
Метро Либідська 0.35км
Телефон +380 (44) 238-20-20
Часы работы 08:00-21:00
Сайт viva.clinic/ua
Рубрики Медицинская клиника, Уход за больными на дому, Медицинский центр
Оценка 3.5 40 отзывов
Ближайшие филиалы компании
VIVA МЕРЕЖА КЛІНІК — и.Київ, вулиця Щекавицька, 36
Медицинская клиника Viva — вулиця Вадима Гетьмана, 1В
Мережа клінік Viva на Харківському — Харківське шосе, 49а
Медична клініка Viva — вулиця Якуба Коласа, 2Д
Похожие компании в категории
МЕДАССИСТ 5 ЧП, КИЕВСКИЙ ФИЛИАЛ — вулиця Михайла Стельмаха, 8
Омега-киев — вулиця Михайла Максимовича, 10
Аура — Назаровская, 7Б
Клиника Здоровая семья — вулиця Круглоуніверситетська, буд 3-5, офіс, 71

Медицинская клиника Viva отзывы

40
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анастасия
03 ноября 2023 в 10:32

За адресою в Чайках клініку на Гугл картах не показує взагалі тому спочатку залишила відгук внутрішньому контролю якості клініки, але ніхто не відповів.

Записувалась до щелепно-лицьового хірурга Панченко, прийшла смс про запис, але коли я приїхала на рісепшині повідомили, що запису немає і сказали чекати.
Через 20 хвилин покликали, але зайшовши до кабінету лікар почав агресивним тоном питати чому я в куртці, на мою відповідь, що мене ніхто не попередив, що треба знімати куртку і шафа могла бути де завгодно, лікар знову агресивно спитав чи я маленька дитина і що в мене немає поваги до лікарів, через 5 хвилин такої розмови я розвернулась і вийшла.

Тому в результаті мене спочатку не записали на прийом, потім не попередили, що треба зняти куртку, а лікар спілкувався в найкращих традиціях радянської поліклініки, що це місце й нагадувало.

Вкрай не рекомендую

Аня
28 сентября 2023 в 4:48

Якщо ви цінуєте свій час - раджу не відвідувати цей заклад.
В день, коли я записалась на консультацію (02.08) лікар-терапевт запізнилась на 20 хвилин, у мене ніхто навіть не перепросив, не перейшла за весь час спілкування на державну мову, не продезінфікувала градусник до і після того, як дала мені поміряти температура, вважається нормою подивитись горло - просто просвітивши телефоном. Вже (03.08) записалась на здачу аналізів на 08: 00 ранку, маючи важливу поїздку в інше місто, о 8: 20 мене ще не прийняли навіть на прийом. Я вважаю, що це просто якесь халатне відношення, не записавшись би через страхову, - ніколи б не мала бажання більше сюди приходити.

Елена
20 сентября 2023 в 21:59

Це жахливий жахливий, що всередині гірше ніж в останній поліклініці, просто бомжатник. За такі гроші. Зайшла і відмовилася від прийому, але найстрашніше з туалету вийшов лікар чоловік витер об себе руки і з усмішкою пішов на прийом

Елена
04 июня 2023 в 8:33

Майже за 1000 грн, ви можете отримати консультацію «пульмонолога» Гамачек, яка позіхає, яка не в змозі діагностувати двосторонню пневмонію і рекомендує дорослому з задишкою і температурою просто «поганяти глисти». І навіть увечері того ж дня можете поїхати швидкою в стаціонар і вижити, якщо пощастить. Керівництво клініки Віва, ви не намагалися перевіряти, кого ви наймаєте на роботу? Так, я писала відгук на вашому сайті. Мені ніхто не передзвонює. Профіля лікаря, який мало не вбила мою маму-у вас на сайті немає. Ви — злочинці.

Марина
21 мая 2023 в 21:50

Спілкування з клінікою не викликало позитивних емоцій. В колл центрі спілкуються у стилі "відв'яжись". Спізнилася на прийом, бо ніяк не могла їх знайти, вивіска не продумана.

Вадим
09 апреля 2022 в 18:14

Приїжджали з проблемою висипу в дитини, ніякого діагнозу дерматолог не поставила, приписала косметичний крем. Ціна прийому 720 гривень. Лікар агітувала проти вакцинації від ковіду під час прийому:)

Саша
04 апреля 2022 в 3:19

Сидорчук Олена Сергіївна дуже відповідальний та ввічливий лікар, все детально розповідає та відповість на всі питання. Це той випадок коли прийом залишає тільки приємні враження.

Анастасия
28 февраля 2022 в 5:18

Вже не вперше звертаюсь до цієї клініки, бо там працює мій лікар, до якої я вже звикла. Але кожен похід до клініки - це неприємні відчуття від адміністраторів та взагалі ставлення до пацієнтів. Як це не працює термінал коли до вартості прийому додають ще купу інших діагностичних маніпуляцій? Ще й невдоволення адміністратора, бо ти не очікуєш почути зашкварні суми. У вартість прийому включають аналізи, результати яких так і не надходять на електронну пошту. Найгірші враження

Александр
03 января 2022 в 3:14

Дуже добра клініка. Був 5 разів в 3 різних клініках даної мережі. Завжди всі привітні все чітко розказують і пояснюють. Ні одного разу не було якихось неприємних моментів

ar4i
26 сентября 2021 в 8:43

Соломенный Руслан Иванович очень крутой врач. Рекомендую. Добрый, спокойный, выслушает, все расскажет. Лучший. Я доволен

Мария
31 августа 2021 в 13:52

На вході 15 хв чекала доки адміністратор вирішить свої питання і зверне увагу + мені відповіли, що мене просто забули записати. Після скарги, через 30 хв зв'язався відділ по роботі з клієнтами, які відслідкували мою заявку, але крім вибачте я нічого не почула, 2 години втраченого часу на дорогу

Саша
16 июля 2021 в 13:59

Клініка як для приватної дуже бідна, поганенький кондиціонер та задуха, що в умовах пандимії перетворює її на розсадник вірусу.
Хоча є диванчик для очікування та куллер з водою.
Привітні дівчата на ресепшині та на касі. Найбільше сподобалась прибиральниця, яка з усіх сил старається за 2хв протерти всі поверхні та провітрити вікно після прийому попереднього пацієнта.
Була в сімейного лікаря зі скаргами на суглоби. Лікар весь прийом просто переписував з помилками інформацію з моїх паперів з інших лікарень, на мої скарги не сильно зважав. Перевірив на ознаки орві і приписав сильний антибіотик про всяк випадок. Можливо він дійсно хороший ортоларинолог, склалось враження, що хоче допомогти, та це не його профіль. Чому одразу не сказати "я тут безсилий, іди до такого то лікаря", навіщо мучити зайвими ліками, тим більше після аргументів поганої реакції на них? В моєму випадку його рекомендації були абсурдними та навіть шкідливими, даремно потрачений час, сили та кошти.

Андрій
03 июля 2021 в 11:34

Очень приятный врач-эндокринолог, Соколова Наталья. Быстро и качественно проконсультировала:) Было приятно обратиться)

Людмила
30 июня 2021 в 13:01

Долгое время обслуживаюсь в Клинике на Антоновича, а именно у врача Сидорчук Е. С. Елена Сергеевна очень внимательный и грамотный спицеалист, который решил мои проблемы, за что ей благодарна. Клиника удобно расположена не далеко от метро, чистая и комфортная.

Алексей
30 июня 2021 в 12:54

Удобное расположение клиники не далеко от метро, комфортная обстановка и грамотные специалисты, особенно уролог Соломенный р. И.

Юлия
18 июня 2021 в 14:56

Была на приеме у доктора Сидорчук Елена Сергеевна. Вместо того, что бы разобраться в проблеме или хотя бы для начала задать пару вопросов, не говорю уже что бы осмотреть меня, доктор в первые минуты приема распечатала списки необходимых анализов общей суммой больше 7 тыс грн, а потом на протяжении всего приема убеждала в их необходимости. При этом, врач не задала даже элементарных вопросов, просто поверив в мой диагноз мне на слово, хотя в результат анализов, которые я уже сдавала недавно, поверить не захотела. При осмотре диагноз не подтвердила, но продолжила рассказывать о необходимости таких дорогостоящих анализов. После попытки впарить мне какой-то спрей с буклетика был сюрприз и при оплате — кроме консультации без какого-либо предупреждения включили в счёт кольпоскопию. Конечно, я спросила, почему доктор не предупредила, что вообще собирается делать эту процедуру, пришлось идти к банкомату снимать деньги. А когда я вернулась — мне сказала эта же доктор с девушкой на рецепции, что раз так, то можете не оплачивать. Я как-будто бы на рынок пришла торговаться. В итоге оплатила консультацию исключительно из уважения к себе — такая консультация не стоит и копейки.
В общем, выслушать вас не захотят, грамотно лечить тоже, но попытаются сорвать как можно больше денег. Обходить таких врачей 10-ой дорогой.

Анжела
05 июня 2021 в 6:04

В восторге от врача, но не понимаю, что с организацией. Почему запись только на месяц? Насколько реально вести внутреннюю предварительную запись для тех кто ходит к врачу с определенным интервалом? Так как мне нужно посещать врача раз в пол года, было бы логичным вести учет регулярных пациентов, которые ходят годами к одному и тому же врачу и приносят вам регулярные деньги. Запись к врачу каждый раз какой-то квест, хотя меня никогда не интересовало время "на сейчас" или "на вчера".
В общем не смотря на мою привязанность к Белле Викторовне, вынуждена искать другого врача.

P. S. Уважаемые менеджеры, ну почему центр лазерной эпиляции может набрать меня вовремя и записать, а вы нет? Сколько денег вы на этом теряете, думали? Увы, бизнес по украински.

Валентина
16 июля 2020 в 17:44

Все позитивные отзывы ЕРУНДА! Выкачка денег! Весь офис обслуживался в этой клинике и плевался! До того как 9,08,19 привела директора (который ранее оплачивал визиты своих сотрудников в эту клинику, потому что рядом с офисом!) Заплатили за прием 750 грн! А врачу с Донецка Коровиной и администрации оказалось мало решили сбить еще денег. УЖАС!
Обратились с "острой болью давление, обмарочное состояние" к Кровиной В. П, человеку нужно было на следующий день улететь, поэтому обратились к врачу! Получили настоятельную рекомендацию не ЛЕТЕТЬ! Но в последующем, врач отказалась выдать справку о том, что есть предписания перенести рейс! Сказала, что выдаст эту справку лишь после того, как мы посетим хирурга, сделаем УЗИ, потом приедем к ней же на прием, она выдаст этот документ! После моих возражений о вымогательстве, мне предложили ХОТЯ БЫ ПРИЙТИ Еще РАЗ ПРОСТО НА ПРИЕМ, ОПЛАТИТЬ ЕГО СТОИМОСТЬ И ПОЛЧУИТЬ ЭТУ СПРАВКУ! За прием и так уже оплатили 750 грн. Помоему за эти деньги пациант вправе получить просто одну эту справку и идти в авиакомпанию менять рейс! А врачу показалось мало. Нужно еще сбить! (Она с Донецка переехала.)
Человек еле сидел на кушетке, пока врач отрабатывала свои деньги проводила опросник, о регулярном сексе, кол-ве детей и т. Д. В самом конце визита, опомнившись, всунула градусник, а у человека температура 38.2, и как оказалось и не сердце вовсе. Дала направление к Хирургу. После того как промурыжила час.

Настя
09 июля 2020 в 9:35

Не рекомендую цю клініку всім тим, хто турбується про себе і своє психічне здоров'я. Мала запис до кардіолога пані Коровіної Вікторії Петрівни, за 2 хвилини до прийому пані лікарка вийшла і одразу перейшовши на крик почала мені пояснювати, що вчасно мене не прийме, оскільки в неї зараз пацієнт з іншого міста, тому я маю чекати. Коли я спитала скільки чекати пані лікарка сказала, що не знає, може 15 а може і 20, а може 30 хвилин, вона не знає (це все було криком, нагадаю). Загалом, враження від клініки дуже печальне, більше нагадує радянську поліклініку. Добило мене те, що паралельно на пацієнтів в черзі накричала прибиральниця за те, що вони не одягли бахіли. Шановний менеджмент "Віва", аи думаєте, що послуги які ви надаєте унікальні і ви незамінні? Словом, якщо хочете зберегти своє здоров'я і благополуччя, тоді раджу обходити це місце 10-ю дорогою.

Виктория
22 июня 2020 в 2:55

Сидорчук Олена Сергіївна дуже ввічлива і привітна лікарка. Обстежуюсь в неї вже не 1 рік. Вона спеціаліст своєї справи і відповідально та професійно підходить до вирішення різних проблем. Все доступно і зрозуміло розказує і без проблем відповідає на всі поставлені запитання. Завжди на зв'язку! Рекомендую всім своїм знайомим.

Добавить отзыв