UAOTZYV.COM

Медичний Центр та Аптека Doctor Sam / Добробут

Адрес Київ, вулиця Андрія Верхогляда, 16-А
Метро Звіринецька 0.64км
Телефон +380 (67) 333-17-69
Часы работы
понедельник08:00-20:00
вторник08:00-20:00
среда08:00-20:00
четверг08:00-20:00
пятница08:00-20:00
суббота08:00-20:00
воскресенье09:00-19:00
Сайт dobrobut.com
Рубрики Медицинский центр, Детская поликлиника, Диагностический центр, Больница, Медицинская клиника
Оценка 3 30 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Похожие компании в категории

Медичний Центр та Аптека Doctor Sam / Добробут отзывы

30
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Артем
28 декабря 2023 в 6:47

Велика клініка на печерських Липках. Записуватись на прийом потрібно за 2-3 тижні мінімум. Були у гінеколога, спеціаліст хороший. В клініці чисто і охайно. Ціни трохи вище середніх. Загалом все ок.

Ирина
02 декабря 2023 в 8:04

Лікар гінеколог Яцура Тетяна Анатоліївна чудовий та кваліфікований спеціаліст, позитивна, доброзичлива і приємна людина. Дуже уважно вислухала та оглянула мене, задавала ряд уточнюючих питань для збору анамнезу та постановки діагнозу, відповіла на всі мої питання та роз‘яснила результати узд. Зразу видно, що лікар справді хоче і старається допомогти. Була у неї на прийомі вже другий раз і обов‘язково прийду ще.

Тима
28 октября 2023 в 18:18

Негативне враження! Консультація терапевта зайняла годину, з яких 10 хвилин було опитування та огляд, решту часу лікар ремонтувала ліхтарик, відповідала на дзвінки або щось друкувала.

Артем
26 октября 2023 в 14:23

Прийом у терапевта тривав 12 хвилин. Вартість 1090 грн.
Температуру не міряли, нічого не пояснили. Про самопочуття теж не питали. Дуже незадоволений.

Анастасия
09 мая 2023 в 11:18

Як для медійної клініки, клієнтоорієнтованості немає. Залишилась незадоволеною візитом на Драгомирова, 20. Записалася до інфекціоніста. Чекала під кабінетом у лікаря 25 хвилин, за цей час встиг прийти наступний пацієнт. Ніхто з персоналу не підійшов, не попередив, що прийом може затриматися або запропонувати перенести. Прийом 1960 т. Гривен. Даремно витрачений час та зіпсований настрій. Не рекомендую.

користувач
24 марта 2022 в 3:03

Лікар Білаш Наталія Миколаївна - найкращий терапевт у якого я була.
З таким теплим відношенням і найшвидшим рівнем професіоналізму. Та і відділення Добробуту в цілому мені дуже сподобалося. Дякую Вам велике! ️
Ходитиму тепер тільки до вас

Валентина
04 февраля 2022 в 23:19

Редко благодарят терапевтов, но когда в течение нескольких месяцев никто не может поставить точный диагноз. Спасибо коллективу Добробута на Печерске за мое лечение и полное выздоровление.

Лариса
04 февраля 2022 в 12:15

Второй раз в этой клинике.
Первый раз ожидала приема 15 минут, сегодня ушла после получаса.
Когда отменяла приём в регистратуре, предполагала, что представители компании извиняться и объяснять причину задержки.
Но нет!

Я злюсь и недоумеваю.
Очень надеюсь, что мой отзыв лишит вас новых клиентов и ваш бизнес прогорит, как и моё утро.

Solya
29 января 2022 в 13:09

Наконец-то мне выписали очки, в которых не болят глаза. Пришлось сделать некоторые обследования, но результат того стоит. Впервые за несколько лет мне комфортно смотреть. Да, линзы сложные, под заказ, но какое удовольствие!

Вика
17 декабря 2021 в 16:29

Педіатр Андреєва Я. І. Чомусь зверталася до мене на "ти". У педіатра не було асистентки, тому доводилось допомагати тримати дитину, роздягати та одягати, змінювати підгузок (в інших клініках медсестри/асистенти роблять це за тебе). В кабінеті прохолодно, новонароджена дитина хвилин 15 була без одягу, змерзла та отримала стрес. Не було навіть часу заспокоїти, це нікого не хвилювало, тому під крики дитини доводилось слухати рекомендації лікарки. Ваги для немовлят змінюють показники при ворушінні дитини, так і не зрозуміли, яка справжня вага дитини, то показували 2900, то 3300. Стосовно рекомендацій педіатра претензій немає, сподіваюсь, лікування допоможе. Але не встигла поставити всі запитання, бо спішила заспокоїти бідне дитя. Немає кабінету для годування дитини. Такий прийом обійшовся в 750 грн. Серед плюсів - записали на прийом за півгодини до його початку, не довелось сидіти в черзі, є аптека в клініці.

Саша
29 сентября 2021 в 11:23

У ребенка 10 месяцев ночью возникло недомогание - сильно заложенный нос, кашель. До следующего зуба по всем признакам рано. Утром в 7 часов позвонили в Добробут на Драгомирова, нас без промедления записали и в 8 приняли. Доктор Петрович Ирина - хороший, приятный специалист, спокойно осмотрели ребенка и все разъяснила. Малыш впервые за долгое время не плакал у врача. Даже будучи больным, улыбался и был активным. Все быстро, удобно, приемлемая стоимость. Спасибо.

Вероника
11 сентября 2021 в 14:08

Консультировались у кардиолога, к доктору претензий нет. Получили практически все ответы на безпокоящие вопросы. Единственное это цены клиники, после того как Борис стал Добробутом, цены взвентились до небес. Консультация дороже от средней рыночной на 200 грн.

Ирина
13 августа 2021 в 14:06

Впечатление только супер.
На Драгомирова окулист отличный, всё проверил очень тщательно и всё объяснила.
На Яблочной инфекционист всё объяснила очень классно и понятно.
Большая благодарность)

Volodumur
16 июля 2021 в 21:47

Не Клініка, а Контора!
викликавши невідкладку допомогу при температурі 39.5, приїхало 2 недоспеціаліста, які просто поділились 2 таблетками парацетамолу!
ок, здав тест на covid-19, випадок був підтвердженим, ну ок, лікувались там, за кожну консультацію тривалістю 15-20 хв, потрібно було оплачувати, що дуже дивно, так якщо проходячи у них лікування воно повинно було б іти до кінця, але не це важливо, вчора от пішов здати повторно тест, і він виявився негативним, і щоб знятись з самоізоляції їх спеціаліст говорить, що потрібно прийти на ще одну консультацію
нічого іншого не можу сказати, це грамотний «розвод» на ваші ж гроші!
за консультаціі оплачуй, за тести оплачуй, і дивлячись твою історію розуміють уже, що давайте ми ще вас на одну консультацію запишемо, тому що по іншому неможливо зняти вас з самоізоляції.)
звязався із МОЗ і вони повідомили, що інформацію передає будь яка лабораторія, а компанія, просто «вішає мені»
ну що тут сказати ще? Напряму спілкуючись із службою підтримки запитав, мені потрібно заплатити, щоб мене зняли із самоізоляції, на що мені відмовіли, що так! і по іншому неможливо (дані слова були записані на диктофон, на що є підтвердження), якщо керівництву буде цікаво можу поділитись, але вони і так в курсі ситуації, тому що такі грамотні поради ідуть зверху
ну що ж, спасибі вам! Успіху та процвітання!

Олена
26 июня 2021 в 14:10

АПД: Коли писала відгук, обслуговувалась в клініці "Доктор Сем", до Добробуту мій відгук не має жодного стосунку. Дуже прикро що Доктор Сем закрилась, мені подобалась ця клініка.

Обслуговуємось на Ломоносова у сімейного лікаря (по декларації).
Моя алергія, висипи, сезонні якісь хвороби, як виявилось, мають одну причину. Її встановила сімейний лікар як і кілька інших речей, про які навіть не здогадувалась. Те саме і з чоловіком. Те саме, в результаті і з молодшою донькою.
Всі попередні діагнози з короткоривалим ефектом після лікування - викинули на смітник як і, врешті, кошти за них. Попередні лікарі, з різних лікарень комерційних/державних, ледве не довели 17-річну дівчинку до ревматизму.
Людмила Ростиславівна - величезна подяка, донька почувається краще вже за 2 тижні від початку лікування: зникли болі, покращився сон, з'явилася енергія, почистішало обличчя (що важливо для підлітка).
Єдине що незручно, що неповнолітні не можуть підписувати декларацію тут - якісь складності, мабуть не всі процедури нормально виписані. Отже донька обслуговуєтсья повністю платно, не жалкуємо, воно того варте. Маємо з чим порівняти.
Тут лікарі дотримуються протоколів - це важливо, не тулять обов'язковий список лікування до чого треба і не треба - теж норм. Сімейний лікар більшість моментів виявляє симптоматично - це прекрасно і ми це довго шукали. Не знаю що ще сказати. Все добре.

Оксана
02 июня 2021 в 22:49

Сдавали ребенку кровь - ОАК. Оплатили. Анализ просто забыли отдать в лабораторию и кровь свернулась. Чтоб вернуть деньги - надо ехать к ним. Тратить своё время за ошибку Добробута

Даниил
22 июля 2020 в 15:08

Как всегда в последний момент кидаешься доделывать анализы, срочно нужно было сделать ЭКГ с расшифровкой. Обошёл в поисках весь район. В больнице слишком много бюрократии, в другом центре хамка какая-то за ресепшеном сидит. Позвонил сюда, записали через пол часа, сказали что расшифровка будет только на следующий день, но прислали уже вечером в день сдачи, все очень вежливые и внимательные. За такие деньги удивительно) Спасибо большое)

Алексей
11 июля 2020 в 7:50

Какой смысл от контактного центра если они не могут соединить меня с аптекой, дают номер аптеки, но все равно я не могу дозвониться? Звоню по несколько раз и никто не перезвонил даже. Прекрасное отношение.

Мария
31 мая 2020 в 14:52

Раньше часто сюда ходили, и на прививки в том числе. Но сегодня Пришла с температурой 38,5, еле дошла, оказали не полные услуги, закончились тесты на вирусные заболевания. По всем липкам бегала с температурой, искала этот тест. Потом пришла опять чтобы получить доконца консультацию. Просидела ещё час. А температура ещё выше становиться. Градусник несли 15 минут! В итоге говорю, сделайте хотя бы скидку. Отказали. К сожалению вот такое отношению отбивает советовать и пользоваться услугами этой клиники.

Алёна
23 марта 2020 в 8:37

Хорошая клиника в Киеве. У них работает очень классный гинеколог - Дудка (не помню имя).
Не раз уже была у него на приёме и не разу не пожалела.
Достойный уровень сервиса, чисто, аккуратно, и никаких очередей

Добавить отзыв