UAOTZYV.COM

Медичний центр Савон

Адрес Київ, Андріївський узвіз, 38
Метро Поштова площа 0.49км
Телефон +380 (800) 33-23-24
Часы работы
понедельник08:00-19:00
вторник08:00-19:00
среда08:00-19:00
четверг08:00-19:00
пятница08:00-19:00
суббота10:00-16:00
Сайт savon.com.ua
Рубрики Медицинский центр, Медицинская лаборатория
Оценка 2.3 10 отзывов
Похожие компании в категории
Институт Красоты ЗАО / Інститут Краси — вулиця Богдана Хмельницького, 9А
МЦ Инго — Велика Васильківська, 54 Б
Медицинский центр ПРИЗМА — вулиця Петра Сагайдачного, 25

Медичний центр Савон отзывы

10
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ілона
17 апреля 2023 в 9:50

Дана ситуація відбулася у місті Біла Церква. Якби була можливість я б поставила нуль зірок. Персонал, який дозволяє собі прийти після свят на робоче місце не в 7.00, а в 7.37. До цього всього зустрічає вас з чашкою кави в руках і має повагу сьорбати при вас на касі під час заповнення данних. Мені байдуже чи вчора було Різдво Христове, чи Пасха, чи ваше день народження. Ви працівник приватної лабараторії і якщо робочий день починається у 7.00, то ви маєте відчинити двері лабараторії вже в робочому одязі, взутті з підготованим робочим місцем. Таке відчуття, що на роботу взяли працівників, які не мають ніякого відношення до сфери охорони здоров‘я, а навчилися лише практичним навичкам - забір крові і роздрукувати наклейки на пробірки. З якими, до речі, чомусь у них були проблеми і мені довелось перепитувати чи точно мої аналізи будуть підписані. Чому вони не знають різницю між аналізами індекс вільного тестостерону і вільний тестостерон, а я маю 2 рази на рецепції уточнювати і перепитувати, бо вони не правильно вводять назву? В кабінеті перед вами ніхто не вважає за необхідне представитися - як звати, хто це, попередження що будуть роботи. Звідки мені знати чи це не випадкова тітка з базару, яка вийшла на заміну. І обов‘язково треба перепитати чи правильно обрані аналізи, а це, на жаль, нікого не цікавить. Під час всієї процедури працівники перекрикуються через лабораторію хто чим вчора займався і що їв. До них заходять друзі і починається кумовство, і байдуже вже на пацієнта - тобі не скажуть ні допобачення, ні гарного дня. Вибачте, за що я плачу гроші у приватну лаборотаторію. БАЖАЮ НАВЧИТИСЯ НАВИЧКАМ КОМУНІКАЦІЇ, ПУНТУКТУАЛЬНОСТІ, МЕДИЧНОЇ ДЕОНТОЛОГІЇ І УДОСКОНАЛАТИ СВОЇ ЗНАННЯ ЩОДО ПЕРЕРАХОВАНИХ ПОСЛУГ

Анастасія
08 июля 2022 в 18:18

Мала нагоду здати в лабораторії центру Савон на Андрієвському узвозі цитоморфологічне дослідження в минулому році. Прийшов аналіз, лікар сказала, що в мене запальний процес, так як лейкоцити в вагіні цервикальному каналі, ектоцервісі високі! Я в холодному поту, пішла в іншу лабораторію (Ніко Лаб), здала, по призначенню лікаря купу аналізів: уреоплазму, мікоплазму, хламідії, трихомонади, гонорею, герпес, ВПЛ, щоб вияснити, що ж у мене за запальний процес, заплатила не малі гроші! Приходить результат, що в мене НІЧОГО не виявлено з вище перерахованого! Я ще тоді запідозрили, що лабораторія Савон дурить людей, але не стала розбиратись. У цьому році, знову проходжу мед. Огляд на роботі (знову здаю в Савоні, бо з нею заключено договір з моєю організацією, на якій працюю), беруть те ж саме цитоморфологічге дослідження і знову результат-запальний процес, дисплазія! Здаю в Ділі пап тест методом рідинної цитології, дисплазії немає (Nilm)! Здаю мазок в державній поліклініці, все в нормі, як так? 2 раз мене дуже обурила ця ситуація, заходжу в відгуки про цю лабораторію і бачу 90 % негативних, купу випадків недостовірних результатів! Савон, майте совість! Для чого ви це робите? І ці відгуки негативні з 2013 року, від коли ви отримали ліцензію! Висновків ніяких ви не робите! Просто викачка грошей-це ваша мета, а те, що людина після результатів ваших аналізів, може лікуватись не правильно, страшно подумати, до чого це може призвести! Я буду писати відгуки про вашу халатність в МОЗ, до вашого керівництва! Я просто вимагаю, щоб вас позбавили медичної ліцензії!

Ingrid
16 ноября 2021 в 15:31

Дело было в 2016-2017 годах.
1. Коваленко Наталья, гинеколог: ОБХОДИТЬ её десятой дорогой с дулей в кармане!:) Мало того, что разводила студентку на деньги на постоянные анализы (обязательно в той же клинике Савон или лично у неё «по связям» какие-то зеркала с мазками, где неправильно даже мою дату рождения вписали), стращала несуществующими болезнями. Так еще и поставила неправильный диагноз с неправильным бесполезным лечением, от которого пролактин - цель всего её спектакля, наоборот повысился, а не упал. Прямо на консультациях впаривала продукты из сетевой организации, где лично она и состояла, типа Гербалайф, тоже американское. И за эту «консультацию»+«назначение лечения» тоже пришлось платить по таксе.
По своей наивности я некоторое время ходила к ней, но потом к своему счастью и здоровью сбежала. (В следующем году проверялась-не нашли, через полтора года обследовалась у другого врача и та врач не увидела ни страшных скрытых инфекций, ни гиперпролактинемии, когда нужно проверять гипофиз, ни отсутствия овуляции… Сейчас анализы тоже в норме, никакого сопутствующего лечения не было. Чудесное исцеление что ли?:)

2. Узистка на УЗИ молочных желез увидела что-то похожее на кисту (жалобы у меня отсутствовали, пальпация тоже норм, узи было профилактическим) и посоветовала мне от этой напасти… РОДИТЬ! Студентке, на секунду, от какой-то болезни присоветовать усугубить состояние и «стрессануть» свой организм и провести незапланированную беременность. Каким отбитым на голову недо-врачом нужно быть, чтоб такое говорить?
Я ушла тогда в шоке.
На другом узи через время всё было ок.

3. Админки нахамили на просьбу распечатать мои предыдущие анализы из этой клиники, листка три где-то, нужно было просто достать их из базы: «это еще что такое, идите и распечатывайте, мы тут не в синево». Но потом с фырканьем всё же согласились.

Была одна врач хорошая, но она давно ушла оттуда.
Не рекомендую клинику.

користувач
05 августа 2021 в 20:05

Уже не один год сдаём здесь анализы. Очень профессионально работают лаборанты, приятная обстановка, чётко выполняют свою работу администраторы. Спасибо!

Кристофер
17 июня 2020 в 20:08

Здавав в уролога мазок з уретри на аналіз. Так боляче мазок ще ніхто в мене не брав, 1,5 дні в туалет по маленькому нормально без болю не міг сходить. За інших лікарів не знаю, робота уролога не сподобалась, не рекомендую.

Перездавав в іншій клініці, неприємно, але майже безболісно, через це вирішив залишити відгук

Елена
24 мая 2020 в 0:23

Придя в пятницу в лабораторию обнаружили с врачом, что анализ, который мне нужно сделать, невозможно сделать в этот же день, так как процесс занимает два дня, а в воскресенье его никто не продолжит делать! Пришлось тратить время и ради последнего третьего анализа идти в лабораторию в понедельник. Уважаемые модераторы сайта, указывайте пожалуйста о таких особенностях проведения анализа на сайте, чтобы не вводить в заблуждение работников и клиентов лаборатории.
Также, "бонус плюс" - по истечению указанного срока проведения анализа (неделя целая, на минуточку), мне так и не пришли результаты. Пришлось ДВА раза звонить и просить всё таки прислать результаты на почту! (первый раз меня просто проигнорировали)
Ужас, два косяка на ровном месте! Никому бы не порекомендовала делать здесь анализы, ещё и за такие деньги. Оно того не стоит!

Евгения
10 ноября 2018 в 6:12

У мене немає нарікань ні на сервіс, ні на якість обслуговування. Але невже не можна відправляти аналізи в нормальному форматі. Кожний раз доводиться намучитися доки вдасться роздрукувати

Дмитрий
03 ноября 2018 в 23:06

По рекомендации узнал об этой лаборатории.
Не пожалел о выборе!
Я обратился к ним в деликатном вопросе. Определение отцовства.
У меня были подозрения, что ребенок мой!
Очень быстро пришел результат.
И мои сомнения были развеяны.
Спасибо лаборатории за оперативность и профессионализм.

Мария
29 октября 2018 в 23:21

Категорично не рекомендую звертатись до лабораторії з приводу ЗППП. Історія наступна. Гінеколог з якоїсь магічної причини (яка насправді ясна) сказала робити аналіз виключно в Савоні. На питання чи можна в якійсь іншій, та сказала ні. Робиться аналіз на інфекцію від ім*я цього гінеколога, результат позитивний. Виникають питання, як так, якщо чоловік і я до один одного не мали статевих партнерів. Чоловік робить аналіз в іншій лабораторії, результат негативний. Перероблюю я, знову ж в Савоні, тепер вже по власному зверненню, результат негативний. Аналізи перероблялись разів 5 в різних лабораторіях. Результати завжди негативні. І саме цікаве, що така ж історія повторювалась ще в 2 знайомих.
Я звісно розумію, що заробляти всім треба, але ж не шляхом обдурювання і викачкою тисяч гривень.
Висновок: якщо і йдете в Савон, то виключно за самозверненням.

Саша
20 октября 2018 в 11:26

Анализ на гормоны щитовидной перестала там делать, показатели в полтора раза выше чем на самом деле, но это мелочь. Недавно сдали печеночные пробы дочке, показатели зашкаливают, особенно ЛДГ- 630 в полтора года! Через неделю пересдали в другой клинике, сделали все 5 изоферментов, чтоб понять что же не так, а там ЛДГ 276 и все в пределах нормы.

Добавить отзыв