UAOTZYV.COM

Медичний центр New Clinic

Адрес Київ, вулиця Почайнинська, 25/49
Метро Контрактова площа 0.5км
Телефон +380 (68) 658-83-82
Часы работы
понедельник08:00-20:00
вторник08:00-20:00
среда08:00-20:00
четверг08:00-20:00
пятница08:00-20:00
суббота11:00-20:00
Сайт newclinic.com.ua
Рубрики Медицинский центр, Эндоскопист, Гастроэнтеролог, Гинеколог, Медицинская клиника
Оценка 4.8 18 отзывов
Похожие компании в категории
Институт Красоты ЗАО / Інститут Краси — вулиця Богдана Хмельницького, 9А
Медицинский центр ПРИЗМА — вулиця Петра Сагайдачного, 25
Гінекологія Українська Медична Група — вулиця Стрітенська, 4/13

Медичний центр New Clinic отзывы

18
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Вика
16 февраля 2024 в 3:04

Дорогі читачі, хочу поділитись з Вами знов прекрасним медичним центром New Clinic. Так як підхід до кожного пацієнта тут на вищому рівні. Так получилось що прийшлось і до ендокринолога прийти і до гінеколога але не пошкодувала ні на хвилинку у виборі даного медичного центру. Особливо говорю величезне
спасибі гінекологу Кулікову Ігорю Ви-великий лікар. Ви врятували мене, Ви подарували мені нове світло життя, ви дозволили мені заново відчути себе щасливою людиною. Щиро дякую за все і бажаю Вам добра, достатку, довголіття і забезпеченного  життя. Саме в такі тяжкі часи приємно що є лікарі які готові подати руку допомоги саме коли вона потрібна. Дякую ще раз за допомогу
P s даний медичний центр знов на вищому рівні.

Svet
14 февраля 2024 в 19:54

Дуже задоволена послугами цього сучасного медичного центру. Була на прийомі у лікаря Ігоря Oлександровича, робила УЗД. Лікар дуже уважний, надав мені всю інформацію стосовно мого стану здоров'я, мені було комфортно та спокійно.
Особливо хочу відмітити та подякувати лікарю Масляній Ірині Ярославівні! Вона є дійсно професіонал своєї справи! Прийом завжди проходить в приємній атмосфері, безболісно та комфортно з отриманням фахових консультацій в повному обсязі. Приємно вражена кабінетом, облаштованим сучасним обладнанням! Довіряю своє жіноче здоров'я тільки цьому лікарю. Дуже її рекомендую і медичний центр New Clinic!

Элина
03 ноября 2023 в 1:02

Доброго дня! Сьогодні була на прийомі у Масляної Ірини Ярославівни (лікар гінеколог) і залишилась дуже задоволена! Ірина Ярославівна дуже професійна, ввічлива і приємна людина, яка викликає довіру з першого погляду. Огляд і взяття аналізів пройшли непомітно (без болю і дискомфорту, дівчата розуміють про що мова), ще й в приємній теплій розмові. Раджу і клініку, і лікаря на всі 100%.

Nana
09 июня 2023 в 21:21

Доброго ранку! Мені повних 60 рочків, я вже доросла дівчинка. 15 травня 2023 року доктором найкращим спеціалістом своєї справи (нехай мене вибачить мій сімейний доктор) Масляною Іриною Ярославівною мені було видалено поліпи, були надані рекомендації старалася усі їх дотриматись, і ось з нетерпінням чекаю нової зустрічі записалася на 22 червня для повторної консультації, щоб упевнитись чи все добре після операції. Жіночки звертаюсь до вас особисто, особливо після 45 років знайдіть для себе один день та приходьте на огляд до гінеколога. Я живу в Київській області, але завжди знаходжу для себе час для обстеження. Бажаю здоров'я та миру вам.

Надежда
05 мая 2023 в 5:52

Вітаю! Мені 60 років, перший раз прийшла на огляд у МЦ NEW CLINIC будемо так звати жіночий медичний центр 4 квітня 2023 року, записали на консультацію до лікаря, як потім мій досвід показав це лікар від бога, да іменно така собі тендітна приємна, упевнена в собі лікар Масляна Ірина Ярославівна, так як уже підійшов час повторного обстеження статевих органів-стараюсь робити кожного року (УЗД малого тазу, колькоскопію, із взяттям аналізів, і. Т. Д.), шановні жіночки робіть цей огляд обов'язковим хотяби один - два рази на рік, і все у вас буде нормік, тому що у мене виявили три поліпи ендометрію яких у 2022 році не було, сьогодні 15 травня 2023 року була на видаленні поліпів, знаєте у клініці наскільки прекрасний персонал, аура все зробили на ура.

Оксана
01 апреля 2022 в 3:56

Була на обстеженні в Масляної Ірини Ярославівни. Дуже професійний і уважний лікар, розпитала, відповіла на всі питання, які мене цікавили і оглянула без поспіху. Розказала те, що інші лікарі не бачили або не звертали на це увагу, доступно пояснила, що потрібно робити. Рекомендую.

Анна
11 марта 2022 в 12:02

Наталья Евгениевна, доктор от Бога! В других клиниках ставили диагноз не проходимость труб, репродуктологи нескольких клиник говорили « только ЭКО». Благодаря Наталье Евгениевне, ее индивидуальному подходу, все получилось. Рекомендую! Очень хороший специалист, чуткий доктор!

Vitalik
20 ноября 2021 в 5:06

Хочу щиро подякувати колективу клініки New Clinic за якісну, відповідальну роботу і допомогу. Вражений вашою увагою і розумінням до людей, яким ви допомагаєте.

Татьяна
01 июня 2021 в 13:17

Лично хочу сказать огромное спасибо! Обращалась не в первый раз. Ирина Ярославовна всегда найдет время, всегда все спросит, выслушает, назначит доп. Обследование (если это необходимо), объяснит, расскажет, поставит диагноз и назначит лечение. Очень опытный, квалифицированный врач, профессионал в своем деле. Были проблемы со здоровьем в целом, не только в гинекологии. Прошла все назначения, сделали анализы, лечение прошло успешно. Я осталась очень довольна. Спасибо огромное!

Наталия
08 мая 2021 в 15:20

Дійсно, сучасний та європейський підхід в лікуванні. Привітний персонал. Молодці. Ви- супер-герої. Дуже задоволена прийомом. Красно дякую.
Лікарки Масляна Ірина Ярославівна та Григорович Наталя Євгенівна на вищому рівні

Галинка
19 апреля 2021 в 17:20

Велику подяку хочу висловити Григоворич Н. Є (гінеколог). За велику доброту та професіоналізм, за чуйне ставлення, теплоту та увагу. Надзвичайно щаслива, що доля подарувала такого чудового лікаря. Низький уклін! Дякую! ️

Сергей
11 апреля 2021 в 10:38

Аликберов Юрий Викторович замечательный специалист! Спокойный профессиональный подход. Врач детально всё объясняет, снимает страхи и волнения, даёт подробные рекомендации. Ничего лишнего, все по делу, все, чтобы помочь. Сердечная благодарность доктору!

Алина
02 апреля 2021 в 21:42

Нова сучасна клініка, з привітним персоналом, все чітко та "по ділу"!
Гінеколог Ірина Ярославівна прекрасний спеціаліст!

Олеся
07 марта 2021 в 17:07

Хочу висловити свою подяку прекрасному лікарю гінекологу Масляній Ірині Ярославівні! Спостерігаюсь у лікаря уже багато років. Лікар від Бога. Завжди проведені роз'яснення доступною мовою, дані корисні поради. Є присутність турботи про пацієнта, яку у наш час зустрінеш дуже рідко. Також хочеться звернути увагу на професійність усього персоналу і бажання виконувати свою роботу на вищому рівні. Затишна обстановку у медичному центрі і гостинність. Обслуговування на вищому рівні. УСПІХІВ ВАМ І ПРОЦВІТАННЯ БАГАТО РОКІВ!

Кристина
04 марта 2021 в 12:55

Очень толковые врачи! Осталась довольна после посещения клиники, ни каких анализов на сумасшедшие суммы, все четко и по делу

Тася
26 февраля 2021 в 22:01

По гинекологии не рекомендую обращаться, ни в коем случае к Наталье Евгеньевне! Неправильный диагноз гарантирован! Не ходить туда! Месяц переживаний, в итоге переделанная диагностика в другой клинике - все опровергли, и увидев рекомендации развели руками, не поняли к чему это было назначено
На связь со мной доктор не вышла, трубку не брала

Nataliia
09 февраля 2021 в 4:59

Отличный центр с современными технологиями. Обращаюсь не в первый раз, все с большим опытом, квалифицированные врачи, профессионалы в своем деле. Удачи, процветания и благодарных пациентов!

Оксана
31 января 2021 в 19:14

До Ірини Ярославівноі, мы были у многих врачей гінекологів, но такой чуткости, внимательности, профессиональнализма я не видела и не встречала! Хочу сказать, что Ірина Ярославівна, сразу же поняла какие обследования и назначения мне назначить и сейчас я здоровая женщина с хорошим и надежным гинекологом! Рекомендую с уверенностью! Спасибо!

Добавить отзыв