UAOTZYV.COM

Медичний центр Добробут

Адрес Київ, вулиця Ентузіастів, 1/2
Метро Гідропарк 1.8км
Телефон +380 (67) 333-17-69
Часы работы
понедельник08:00-20:00
вторник08:00-20:00
среда08:00-20:00
четверг08:00-20:00
пятница08:00-20:00
суббота08:00-20:00
воскресенье09:00-17:00
Сайт dobrobut.com
Рубрики Медицинский центр, Больница, Медицинская клиника, Частная больница
Оценка 2.3 3 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Похожие компании в категории

Медичний центр Добробут отзывы

3
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Лилия
11 января 2024 в 22:34

Роботю медичної сестри і комфорту і комфортом денного стаціонару задоволена.
Пишу скаргу на вкрай непрофесійне і грубе, неповажне ставлення адміністатора і непрофесійну роботу співробітника колцентру.
1 частина. Сьогодні 14.01 була записана на 13: 00 на внутрішньовенну інфузію. Адміністратор запропонувала сісти навтроти кабінету і дочекатись поки мене покличе медсестра. Через 10 хвилин я підійшла до адміністратора і спитала, чи є медсестра на місці, оскільки світло в кабінеті вимкнено і двері замкнені на ключ. Медсестра сказала йти мені далі чекати. Ще через 10 хвилин я знов підійшла до адміністратора, на що вона грубим тоном сказала, що медсестра зайнята і я май йти і чекати. Коли я відповіла, що нікуди не піду, адміністратор підвищила тон і сказала:
"Що ви хочете, медесетра на операції".
Тоді я спитала, чому мене записали на процедуру, якщо медсестра на операції? Адміністратор почала дзвонити на різні внутрішні номери і за 3 хвилини медсестра була на рецепції.
2 частина. Колцентр. Коли прийшла медсестра, виявилось, що в мене немає направлення на процедуру від лікаря Добробут і адміністратор відмовилась мене приймати. При цьому я перепитала в колцентрі на етапі запису чи потрібно записатись до лікаря Добробуту або моє направлення підійде. Оператор попросив мене зачекати, уточнив і сказав, що можна з моїм і записав на процедуру.
Після того, як адміністратор відмовила мені в послузі і навіть ніяк не спробувала розрулити ситуацію, я зателефонувала до керівника колцентру, яка, розібравшись в ситуації, запросила мене почекати і сказала, що спробує вирішити проблему.
Через 5 хвилин адміністратор підходить до мене і почувши, що я намагаюсь дізнатись, де ще я можу зробити процедуру, звернулась до мене в хамській манері:
"Ну що, ми намагаємось записатись в іншу клініку? "
Я відповіла: "Що саме ви хотіли? ". Адміністратор сказала, що мою проблему вирішено, зараз терапевт огляне моє направлення і скаже, чи можна мені проводити процедуру в Добробуті. Терапевт дав згоду. Після процедури я прийшла на рецепцію і перше, що сказала адміністратор коли мене побачила: "Так. Сьогодні це було виключення для вас".
Тобто за все 3-х годинне перебування в клініці я отримала тиск 15090 і таке ставлення адміністратора за 1430 грн, з яким жодного разу не стикалась в державній клініці. Тут була і брехня: "Медсестра на операції", і відверте нічим не прикрите хамство: "Ну що, ми нагамагаємось записатись в іншу клініку? " "Так. Сьогодні для вас було виключення" і грубий тон спілкування: "Я сказала, йдіть, чекайте".
Такого ставлення не має бути в клініці, яка претендує на високий рівень надання послуг. Обурливо.

Алина
03 января 2024 в 23:35

Сегодня мой ребёнок, которому годик, был записан на 13: 00 на приём к педиатру и вакцинацию. К врачу мы так и не попали. В 13: 10 девушка администратор на вопрос «на сколько задержится ещё приём? », ответила, что через 5 минут сможем зайти. В 13: 20 вышел пациент, врач вышла через пару минут из кабинета и сообщила, что будет принимать пациента, который записан на 12, но консультация не завершилась и мы должны ещё ждать и это явно не займет пару минут. Мы отказались, так как время у нас было ограничено и годовалому ребёнку 40 -50 минут ждать осмотра не совсем легко. Из-за этого мой ребёнок опоздал и не попал на осмотр к врачу в другой клинике, запись к которому на несколько недель вперед. Врач самостоятельно не предлагала никаких решений, кроме как отправить нас в другой филиал клиники и потратить ещё кучу нашего времени, не говоря уже о том, что на осмотр записан не взрослый и нам это не удобно. На мои предложения провести осмотр другим педиатром поступил отказ, так как его не было в клииике, а терапевт не может осмотреть здорового ребёнка перед вакцинацией (это видимо очень сложно измерить температуру, послушать легкие и проверить уши и горло). Сидя в кабинете и имея телефон никто не соизволил позвонить не ресепшен и попросить девушек в час дня предупредить нас по приходу, что осмотр задерживается и узнать сможем ли мы подождать. К тому же осмотр здорового ребёнка перед вакцинацией спокойно проводят в кабинете из которого только вышел заболевший ребёнок. Ощущение как будто побывал в гос. Больнице, только здесь за осмотр, который будет длиться от силы 15 минут перед вакцинацией, нужно заплатить более 1000 грн и по итогу можно вовсе на него не попасть или прождать 40 минут -час.

Vero
19 сентября 2023 в 6:30

Були за порадою, в дитячого невролога, Осетрова Ірина Федорівна. Я задоволена + клініка новенька свиженька, прям приємно.
Ще лікар радила, що в них новеньке узд є, наступного разу перевіримо тут =).
Ціна середня як для послуг приватних лікарів.

Добавить отзыв