UAOTZYV.COM

Medicalaser отзывы

Адрес Київ, Оболонський просп., 28
Метро Мінська 0.27км
Телефон +380 (44) 500-85-62
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
Сайт medicalaser.com.ua
Рубрики Магазин товаров для салонов красоты, Магазин медицинского оборудования
Оценка 4.7 97 отзывов
Похожие компании в категории
Материалы для наращивания ресниц Naomi — ЖК Obolon Residences, Оболонський просп., 26
Ногтевая Фея, Оболонь — в торце дома, Оболонська площа, 1
Beauty Point (kosmetiko.in.ua) — вулиця Левка Лук'яненка, 21к1
Архитектор Красоты / Архітектор краси — вулиця Левка Лук'яненка, 29

Medicalaser на Оболонськом отзывы

97
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Виктория
15 января 2024 в 6:43

Продовжуємо дякувати

Не хотіли в одному відгуку обʼєднувати. Дякуємо Технологу Вірі Воробйовій- цей спеціаліст, яка також допомагала у виборі апаратів і професійно розповідала про їх характеристики, натякала на плюси кожного з них, про важливі моменти в роботі з апаратом, а також це та людина, яка супроводжує весь час життя (експлуатацію) та Технічне обслуговування наших чудо-апаратів кожні пів року, без якого надалі неможливо. Завжди на звʼязку, допоможе в будь-якій ситуації з роботою апарата, було і таке: «Віра, у нас тут такееее…, що робити? », дякую, дякую, що ви допомагаєте нам.

Дякуємо керівнику компанії Тихорук Денису Валерійовичу, що пішли нам на зустріч і не один раз в самий тяжкий для нас час війни, за те, що почули нас та допомогли, дякуємо, що ви така чуйна людина!

Дякуємо бухгалтеру Юлії, яка швидко та професійно оформлювала всі документи, з вами завжди комфортно та затишно)!

Ми радимо нашим ученицям купувати лише Медікалазер. Я впевнена, що ми купимо ще не один апарат у вас, у вас дуже великий виставковий зал і хочеться все і зразу!

Бажаємо процвітання вашій компанії та дружньому колективу.

Дякую і до нової зустрічі на ТО!

Юлия
08 января 2024 в 19:59

Доброго вечора, хочемо написати відгук компанії Медикалазер та менеджеру Олені Краснощок, дуже дякуємо вам за вашу працю та найкращі апарати на ринку України! Це не апарат - це чарівна машина, яка дарує дівчатам гладеньку шкіру, а нам заробіток та улюблену роботу, нові знайомства та приємні відгуки, усмішки та впевненість наших дівчат без зайвого волосся! Ми Коба Вікторія і Рожкова Юлія з м. Миколаїв, перший апарат купили D-las 50 plus і були дуже задоволені результатами та зручним використанням, через 1,5 роки купили другий апарат D-las 120 standard і тут рівень наших послуг виріс ще, так как цей апарат майже безболісний, з крутою системою охолодження та ще приємнішим проведенням процедури Лазерної Епіляції! Дякуємо, що виробляєте такі чудо-машини, тепер наші дівчата найщасливіші!
Окреме дякую Олені Краснощок за швидку допомогу, завжди допоможе у виборі, консультує с «закритими очима» так як знає всі характеристики свого товару, відповість на будь-яку запитання і дуже приємне спілкування!

Анна
29 ноября 2023 в 13:55

Дуже рада, що обрала лазер, саме в цій фірмі
Заводоволені клієнти, адже результат вже після першої процедури
Вдячна менеджеру Олегу за високоякісну роботу)

Алексей
27 ноября 2023 в 18:25

Добрий день, купував для салона краси вакумно-ротаційний апарат Jordi Shape шість місяців тому, все сподобалось, результати гарні і наші клієнти задоволені, нещодавно відправляли апарат на техоогляд пройшло все швидко. Компанію рекомендую, розглядаємо ще купівлю для депіляції апарат!

Олег
12 ноября 2023 в 17:59

Мої салони The Girls вже 3 роки працюють на апаратах D-Las 120 plus, ми задоволені. Клієнти жодного разу не поскаржились на біль та результати, якщо вони купували повноцінний курс епіляції. Виробник обладнання завжди відповідає на всі питання стосовно роботи апаратів. Для мене, як для власника салонів, важливо, щоб я купив обладнання та забув про це (воно працює, проблем немає, приносить прибуток). Саме так і відбувається

Юля
16 октября 2023 в 12:21

Дуже дякую за крутезний апарат! Особливо хочеться подякувати менеджеру Олегу за супровід та подарунки Відношення менеджерів до клієнтів на висоті. Таке обладнання це однозначно гарна інвестиція своїх грошей!

Катя
13 октября 2023 в 20:21

Купувала в Медікалазер діодний лазер Standart і не помилилась, апарат дає гарні результати та безболісний. Дякую за допомогу з вибором Світлані, також в компанії дуже гарний сервіс. Я задоволена!

Александр
13 октября 2023 в 20:00

Хочу висловити величезну подяку Олегу, за пораду у виборі саме лазера Nano-Light 30. Це було правильне рішення звернутися саме до Вас, адже же Ви професіонал своєї справи. Ваша команда працює на вищому рівні і знання які Ви даєте, вони дуже зрозумілі. Всім рекомендую звертатися саме до Вас у MedicaLaser! Ви Найкращі.

Ирина
12 октября 2023 в 5:11

Хочу висловити подяку всій компанії Медіколазер! Довгий час шукали обладнання для салону, зокрема, діодний лазер. З цією компанією познайомилися в інтернеті, вивчивши детально пропоноване обладнання вирішили наочно все побачити, після відвідування офісу не залишилося сумнівів: відмінний менеджер з продажу Світлана, інженери, тренер, великий вибір обладнання і все в наявності. Грамотно підібрали діодний лазер, що відповідає всім нашим вимогам. Протягом нашої співпраці невідкладно вирішуються всі питання. Дякую та великих успіхів Вам!

Алина
12 октября 2023 в 2:31

Дякую компанії та особливо менеджеру Олегу за допомогу з вибором апарата, терпіння та професіоналізм! Інтерфейс апарату дуже крутий, больові відчуття у клієнта мінімальні, тепер чекаємо на класні результати)

Виктория Бойер
24 сентября 2023 в 22:41

В мае 2023 года приобрела лазер Nano-Light 30 plus.
Результатами работы очень довольна. Хотя, если у клиента тёмная кожа, то есть некоторые сложности.
Благодарю менеджера Олега и методиста
Анастасию за обучение, доставку и техническую поддержку.
Я настроена на дальнейшее сотрудничество.

Елена
13 сентября 2023 в 11:18

Добрый день. Приобрела аппарат D-las 40 mini. Пока нареканий нет! Очень благодарна менеджеру Олегу за сопровождение покупки и отношение! Очень приятно было с ним сотрудничать! Всем хорошего дня и отличного настроения!

Руслана
12 сентября 2023 в 20:23

Проходила обучение на аппарате Happy-Light Matteo. Преподаватель Анастасия очь грамотно и доходчево рассказа, а также показала на практике, как работать с клиентами. Обучением довольна. Огромное спасибо.

Наталья
12 сентября 2023 в 16:10

Покупала у компании 2 аппарата (для лазерной эпиляции и по удалению тату). Очень довольны покупкой, аппараты работают без перебоев, компания делает обслуживание регулярно и качественно. Бесплатное обучение Очень благодарны всем сотрудникам компании за профессионализм!

Viktoriia
08 сентября 2023 в 17:15

ОЧЕНЬ РАДА СОТРУДНИЧАТЬ С Medicalaser. Высокий уровень предоставления услуг, выбор аппаратов. Супер учёба. Рекомендую у них вы найдете свой аппарат для работы в салоне.

Виктория
07 сентября 2023 в 11:27

Збулась моя мрія-я придбала апарат для лазерної епіляції. Вибір вже давно був однозначним-Medikalaser. Знаю, що апарати цієї фірми дуже якісні, комфортні і прості в використанні. Дякую всім працівникам -злогоджена робота, якісне навчання, оперативна відправка.

Саша
03 сентября 2023 в 12:11

Проходила навчання на апараті Heppy-light Matteo, викладач Анастасія дуже грамотно та дохідливо розповіла, а також показала на практиці, як працювати з клієнтами. Навчанням задоволена, апаратом також зручний у використанні. Величезне спасибі!

Наталія
01 сентября 2023 в 13:16

Придбали апарат D-Las 80 mini в Medicalasser по рекомендаціям партнерів, на початку повномасштабного вторгнення. Зараз працюємо в Нідерландах, дуже задоволені ми, та вдячні клієнти. В Європі ця ділянка індустрії не дуже розвинута, тому клієнтів достатньо. Шикарні результати! Плануємо розширювати свою діяльність

Наталія
08 августа 2023 в 16:54

Придбала в Medicalaser Dlas-50mini
Апаратом дуже задоволена як я, так і мої клієнти
Висловлюю слова величезної вдячності менеджеру Олегу та всьому колективу Medicalaser за допомогу у виборі апарата, надання вичерпної інформації
Приємно працювати з професіоналами!
До зустрічі у листопаді на першому ТО!
Приіду за апаратом RF- ліфтингу

Анастасия
29 июля 2023 в 13:43

Купувала діодний лазер, майже рік назад!
Неймовірні результати, все просто чудово, задоволені клієнти і я разом з ними
Дуже задоволена що обрала саме цю компанію, рекомендую від щирого серця

Добавить отзыв