UAOTZYV.COM

Медиа Группа Локомотив

Адрес Київ, вулиця Саперно-Слобідська, 22, оф.289
Метро Деміївська 1.44км
Телефон +380 (50) 398-15-86
Часы работы
понедельник10:00-18:00
вторник10:00-18:00
среда10:00-18:00
четверг10:00-18:00
пятница10:00-18:00
Сайт locomotive.digital
Рубрики Маркетинговое агентство
Оценка 4.6 31 отзыв
LOCOMOTIVE MEDIA GROUP (МЕДИА ГРУППА ЛОКОМОТИВ) - SEO оптимизация сайтов с гарантией результата
Похожие компании в категории
Alex Papa Studio — вулиця Горіхуватський шлях, 9
Агентство Интернет-Рекламы ArtNet — вулиця Академіка Філатова, 2/1
JAWS — вулиця Старонаводницька, 17/2

Медиа Группа Локомотив отзывы

31
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ганна
15 марта 2024 в 15:00

Давно користуємось послугами Локомотиву. Працюємо на постійній основі, завдяки цьому вони добре знають наш бізнес і потреби. Основа - стабільний результат, звітність, комунікація з нашим менеджером (окремо дякую Колі). Завдяки співпраці з компанією, ми змогли збільшити потік клієнтів.

Maksym
28 января 2024 в 13:17

Некомпетентні до жаху товариші. Дзвонять з приводу мого магазину, який зачинено вже понад 3 роки. Зайдіть хоч би на сайт, експерти). Навчіть менеджера телефону +380 (73) 440 34 85, він лепет що потрапило

Foroom
21 января 2024 в 4:53

Наш досвід з локомотивом на 99% негативний. Пишу без емоцій, тому що вже 2 місяці як не співпрацюєм. Почали співпрацювати в 4тому кварталі 2022 року, поставили ціль (ціль вони поставили самостійно тому що ми на той момент не уявляли що таке SEO і яку ціль можна поставити). Підписали договір згідно якого, якщо через рік ціль не буде досягнута частина коштів витрачених на просування компенсується підрядником. Прочекали рік, не досягли тієї ж цілі яку самі ж собі і поставили. Запропонували ще 4-5 місяців пропрацювати і пообіцяли що результат буде, плюс технічні роботи за їх рахунок. Пропозиція нам сподобалась і ми погодились. Місяць-два-три позитивної динаміки так і не було. Почали самі вникати в цей напрямок реклами, взяли маркетолога і він після першої ж зустрічі сказав тікайте! Ми одразу ж закінчили співпрацю. Компенсацію нам так і не повернули, на телефонні звінки ніхто не відповідає, повний ігнор.

Моє враження що це шахраї чистої води. За слова не відповідають, на комунікацію ідуть тяжко, лапшу на вуха, людям які в цьому не розбираються, вішати вміють. В результаті втрачений 1 рік і 3 місяці часу та кошти.

Висновок: не можна підрядникам повністтю довіряти, і потрібен постійний контроль та відповідальна людина зі строни фірми яка поглиблено в цьому розбирається.

P. S. За два місяці роботи штатного маркетолога вже побачили позитивну динаміку.

Александр
23 августа 2023 в 18:37

Працювали з компанією кілька місяців 7-9, зупинились із початком війни. Через два роки після просування сайт зовсім не виріс, навіть через написані модулі тепер майже зі 100% ймовірністю кожна сторінка сайту має лінк на сторінку 404, не мені вам розповідати як це сприймає гугл.
Модулі написані не динамічно, маючи базу початку 2022 року, яка природно вже давно не актуальна. Тепер ці модулі лише видалити. Сторінок стало набагато більше, але всі ці сторінки відлетіли в бан, а ті які залишилися, мають посилання на 404.
Роботою залишилися незадоволені. З плюсів лише ввічливий та приємний персонал.

Беньямин
02 мая 2023 в 14:37

Працюємо з компанією Локомотив вже вісім місяців, і їхнє просування допомогло нашому сайту потрапити у ТОП-3 пошукових систем. Кількість клієнтів зросла у декілька разів, і тепер ми плануємо найняти ще одного менеджера. Швидкість реагування на наші запити та оперативне вирішення проблем — одне з переваг співпраці з цією компанією. Спеціалісти Локомотиву також надають корисні поради щодо удосконалення сайту та його оптимізації. Висока якість послуг та легкість у спілкуванні роблять співпрацю з ними приємною та результативною. Задоволений співпрацею та рекомендую всім, хто хоче покращити свої позиції в інтернеті.

Opium
23 апреля 2023 в 14:33

Співпрацюємо з компанією "Локомотив" вже рік і ми дуже задоволені результатами їх роботи. Вони допомогли нашому інтернет-магазину піднятися у видачі та збільшити кількість замовлень. Наш проджект швидко і оперативно вирішує усі поточні питання та дає чіткі та грамотні поради щодо оптимізації сайту. Видно, що він дійсно любить свою роботу)

Вероніка
22 марта 2023 в 15:03

Я дуже задоволена роботою Локомотиву. Їхні спеціалісти змогли ефективно просунути мій бізнес в Інтернеті, знайшовши правильні ключові слова та виявивши всі технічні помилки на сайті. Я побачила значний приріст відвідувань на своєму сайті та збільшення замовлень. Комунікація з проджектом дуже приємна. Визначила для себе їх як професійну команду, яка вміє шукати ефективні рішення.

Валерия
09 января 2023 в 12:48

Однією з головних переваг роботи з компанією Локомотив є чітке дотримання термінів. Усі роботи виконуються протягом зазначеного часу, без затримок. Крім того, окремо хочеться відзначити професіоналізм та компетентність фахівців, які працюють над моїм сайтом. Вони не лише виконують свою роботу, а й відповідально підходять до моїх особистих побажань.

Ірина
28 ноября 2022 в 15:18

Вже понад рік користуюсь послугами компанії Локомотив і усім рекомендую, хто бажає розвивати свій бізнес навіть у таких складних умовах. За час співпраці співробітники компанії проявили себе як справжні професіонали своєї справи, уважні до деталей, приємні в спілкуванні. Усі роботи проводились своєчасно та оперативно, незабаром я побачила результат — збільшились відвідування сайту та продажі. Дякую колективу за виконану роботу, компанії подальшого розвитку і процвітання.

Євгенія
01 ноября 2022 в 8:58

Зверталися за консультацією щодо СЕО-просування, щоб розбиратися в темі. Були замовлені деякі послуги, що дало збільшення продажів та вихід у топ за кількома категоріями. Продовжимо співпрацю

Марина Л.
27 сентября 2022 в 18:31

Команда Локомотива помогла поставить мой первый бизнес на ноги. Меня убедили практическими действиями в выгоде разработки собственного сайта вопреки покупке места на платформе общих продаж. Мой магазин брендовой одежды за первый год нашел свою нишу, постоянных покупателей. Параллельно от команды я получила знания в маркетинге, за что им особо благодарна. Сейчас не обслуживаюсь на постоянной основе, однако запрашиваю статистику и учитываю рекомендацию к дальнейшим действиям.

Татьяна
26 сентября 2022 в 16:03

Ниша очень конкурентная (обширный военторг) и выйти в ТОП – сложно, но мы это сделали. Результат достигнут с середины апреля. Смотрю, что конкуренты тоже активизировались, поэтому команда буквально постоянно отслеживала результаты, чтобы не упустить момент.
Для себя отметила настоящий профессионализм, открытость к диалогу (мои правки вносились быстро), адекватную цену. Сотрудничество продолжается, впереди новые вершины.

Саша
06 апреля 2022 в 15:38

Заказывали у Локомотива сео продвижение 5 месяцев назад. Советую как надёжного специалиста Максима, всегда на связи и всегда готов доступно ответить на все вопросы. Ответы быстрые в течении 10-25 минут.
По результатам:
Некоторые категории топ 10 мы получили
По остальному близко но еще предстоит побороться:)

Taras
28 сентября 2021 в 14:09

Отлично. Получил консультацию просто и понятно. На многое открыли глаза. Теперь только дело за мной.

Саша
26 сентября 2021 в 3:59

Хочу выразить благодарность за профессиональную консультацию по SEO для нашего магазина! Информация была предоставлена четко, граммотно и очень доступно. Желаю процветания Вашей компании! Надеемся на сотрудничество в будущем)

Саша
27 августа 2021 в 3:13

Благодаря грамотной стратегии развития, за несколько месяцев удалось достичь хороших результатов SEO продвижения. Команда профессионалов которые найдут индивидуальный подход для каждого.

Евгений
21 июля 2021 в 0:49

Хорошая прогрессивная кампания. Работаем уже больше 5 месяцев. Всегда на связи! Максимально гибкие по отношению к клиенту. Все процессы всегда под контролем. Рекомендуем!

Владимир
01 июля 2021 в 5:13

С командой Локомотива познакомились 5 месяцев назад, по ключевым проблемам сайта. Вроде он есть и сделан с умом но по ключевым запросам далеко внизу. Ребятами была предложена стратегия вывода сайта в топ, но долгим тернистым путём. Ранее работал с одиночками Seo специалистами и результата не было видно. Тут спустя 5 месяцев, могу однозначно сказать Да, он есть и мы медленно продвигаемся в верх, но уже комплексно по всем запросам карточек товара. Ребятам спасибо за индивидуальный подход, очень грамотная работа команды специалистов! Так держать!

Владимир
05 июня 2021 в 11:17

Узнал о компании от друзей Контактны менеджера выслал список вопросов о моей компании Пришлось подготовиться, (посчитал, подтянул матчасть по юнит экономике) и на встрече был во всеоружии). И оказалось что зря!) Вместо нудных разговоров о цифрах, метриках и т. Д. Мы на протяжении 1-2 часов говорили только о практических проблемах моего бизнеса! Без напряга, в тёплой (а местами горячей) беседе, обсудили проблемные места и мне сразу же подсказали как их устранить! Очень благодарен специалистам Lokomotive MG за детальный анализ и подробную выкладку Как глоток свежего воздуха в ежедневной рутине! Ребята, вы лучшие, а мне, поверьте, есть с кем сравнить! Желаю дальнейшего роста и процветания

Вышивка
30 мая 2021 в 0:52

Спасибо ребятам за попытку. Надеялись за те деньги которые вложили в продвижение получить лучший результат. Но, к сожалению, не дождались. Удачи всем!

Добавить отзыв