UAOTZYV.COM

МебельОк шоу-рум индивидуальной и серийной мебели

Адрес Київ, вулиця Данила Щербаківського, 52 (Щербакова
Метро Нивки 1.28км
Телефон +380 (800) 21-26-62
Часы работы 09:00-18:00
Сайт www.mebelok.com
Рубрики Магазин мебели, Магазин кроватей, Магазин мебели для спальни, Магазин шкафов, Магазин детской мебели
Оценка 3.7 9 отзывов
Ближайшие филиалы компании
МебельОК — Берестейський просп., 112 (Перемоги
Интернет-магазин МебельОК — бул. Вацлава Гавела, Івана Лепсе, 2
Похожие компании в категории
АГРОМАТ на Булаховского — вулиця Академіка Булаховського, 2
Файні Меблі — вулиця Святошинська, 1
Магазин мебели MARIOS.UA — вулиця Полковника Шутова, 9-А
Мебельер — бул. Вацлава Гавела, 2

МебельОк шоу-рум индивидуальной и серийной мебели отзывы

9
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Иван
12 февраля 2024 в 2:46

Диван замовляв ще в 19 грудня 2023 року. Зробив 100% оплату. В січні 2024 сказали, що такої тканини яку обрав немає, обрав іншу.

Терміни змістилися. Обіцяли до 1 лютого зробити. 1 лютого сказали, що є певні проблеми, зроблять через тиждень. З розумінням поставився. 12 лютого сказали, що у когось сімейні проблеми і не можуть «дошити диван». Як це розуміти і навіщо обіцяти тричі і тричі не виконувати слово. Диван потрібний був на офіційний захід, нас дуже підставили.

Ось такий досвід співпраці. Не раджу категорично. Диван так і не отримав досі: (

Дмитро
20 декабря 2023 в 8:01

Нажаль досвід негативний. Замовляв кухню, вийшло дорожче середнього по ринку, з недокомплектацієй і дефектами, які потім ще багато місяців "усували", з постійними дзвінками, але по факту не усунули. Наприклад в комплекті не було вимикача лед підсвітки, скарги нічого не дали, прийшлось куплять в епіцентрі і пару годин сверлить і ставить самому. Саму підсвітку просив по передньому краю, зробили по задньому. Велику кухню збирала одна людина майже цілий день, "супер економ пропозиція". Замовлення передається субпідряднику, фабриці "Гарант", якому дзвонить що в рельсу, по принципу "заплатив, а далі твої проблеми". Софт для моделювання кухні в цій фірмі дуже громіздкий, і щоб переробить навіть незначно тре багато часу. Додаткова полиця виявилася не в розмір, кажуть твої проблеми, крім того все обліплено наліпками які можна відідрать тільки промисловим розчинником, інакше залишаються великі липкі плями.

Инна
29 ноября 2023 в 19:09

Вибір меблів в наявності достатньо великий, чого немає, пропонують подивитись під замовлення. Дизайнер Вікторія дуже приємна в спілкуванні, вдячна за консультацію.

Анна
31 октября 2023 в 5:19

Чудовий магазин! Можна підібрати все в одному місці починаючи від кухні закінчуючи ванною кімнатою! Сервісом дуже задоволена!

Lexx
20 октября 2023 в 22:29

Трохи замало місця в магазині. Комфортно роздивитися зразок кухні, яка представлена в салоні, не можливо. Відкрити нижні ящики не зручно, бо заважає стіл, що стоїть поруч. Деякі зразки фасадів, що представлені на стендах, доволі пильні.
До консультантів питань немає: ввічливі та компетентні. Ціни доступні та конкурентні

tom
19 октября 2023 в 3:39

Замовлення чекала більше місяця. Привезли не той колір. Вже другий тиждень чекаю заміни. Погані відгуки на сайті видаляють або не публікують. Магазин не раджу, ціни такі ж, як і в інших магазинах, а обслуговування - гірше не буває (менеджер просто не бере трубку і не відповідає на повідомлення). Шукайте меблі в інших магазинах

Антон
20 августа 2023 в 1:11

Замовлення оформив в салоні, доставили вчасно. Єдине при збиранні шафи виникли певні нюанси. Хочеться відмітити роботу менеджера з сервісу, який відразу зрозумів суть питання і вже на наступний день відправив потрібну фурнітуру. Сервіс на рівні

Юлия
23 марта 2022 в 10:36

Покупала обеденные стулья. Спасибо менеджеру Татьяне Мороз, помогла выбрать и подобрать нужный цвет. Сделали скидку). Осталась довольна!

Саша
16 марта 2022 в 0:55

Оформили заказ на стол и были приятно удивлены. Привезли как и договаривались, но поразила упаковка и отношение к товару. Все бережно И очень аккуратно

Добавить отзыв