UAOTZYV.COM

Мебелька отзывы

Адрес Київ, вулиця Катерини Гандзюк, 2
Метро Лісова 0.49км
Телефон +380 (93) 533-63-08
Часы работы 10:00-20:00
Рубрики Магазин мебели
Оценка 4.8 63 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Мебелька — Миропольская, 2А
Мебелька — бул. Миколи Міхновського, 23, 2 поверх
Похожие компании в категории
Епіцентр К — вулиця Братиславська, 11
JYSK — вулиця Гната Хоткевича, 1в
VamDivan — вулиця Гната Хоткевича, 27

Магазин мебели Мебелька отзывы

63
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Яна
02 июля 2024 в 17:47

Добрий день! Хочу похвалити компанію Мебелька та всіх співробітників! Свою роботу виконали професійно без порушень термінів. До якості меблів нарікань немає (виготовляли столи під офіс). Рекомендую

Олександр
28 мая 2024 в 21:20

З переваг виділю - професіоналізм співробітників - менеджер, технолог, монтажники - всі дуже добре себе проявили. Виготовили якісну шафу-купе, міцна конструкція, відкривається плавно, тихо.
З недоліків мабуть тільки термін виготовлення 2 місяці

Залишилися задоволені
20 мая 2024 в 21:13

Хороша компанія, відпрацювали добротно і в строк. Окремо відзначу роботу дизайнера Олександра - завдяки його проєкту - чітко уявляли, який вигляд матиме кінцевий результат. Залишилися задоволені

пользователь
15 мая 2024 в 19:10

Приємні співробітники. І головне - знають свою справу досконально! Можуть порадити у справі, виходячи з бажаного і бюджету. Залишився максимально задоволений послугами, буду звертатися надалі

Ильченко Дмитрий
24 апреля 2024 в 12:59

Боялся, чтобы кухня из МДФ не выглядела, как из ДСП, такое было на съемной квартире, но фасады на выходе - идеальные, имеют штапики, но не выглядят «колхозно», а, прям, дорого.
Фурнитура качеством оправдывает цену, за дешевой китайской не гнался, знал, что придется отвалить прилично денег, но она хоть будет служить годами.
Кстати, за ее подбор отдельно хочу поблагодарить менеджера Анатолия и, конечно же, дизайнера Дмитрия, с их легкой руки имею качественную мебель за адекватные деньги.
В целом, фирма «зашла», все, что обещали, выполнили без обмана, увиливаний, а главное - мастерски.

Михаил
18 апреля 2024 в 19:30

Хочу также порекомендовать эту фирму. Профессиональная команда. Ребята с уважением и пониманием к клиенту. Умеют все подробно разъяснить простым языком. Цена-качество супер.

Андрій
10 апреля 2024 в 21:47

Шафу в ванну кімнату виконали якісно і досить швидко. Дійсно правильне рішення - робити на замовлення, бо спочатку хотів купити вже готову але то по розмірам то по дизайну якась фігня.
В Мебельці задовільнили усі потреби

Олексій
21 марта 2024 в 15:04

Замовляли кухню. Працювали із дизайнером Віктором. Враховуючи обмежений простір (кухня 5.6 кв. М) та бажання вмістити якнайбільше, думаємо, що Віктор впорався з цим завданням на ура!)

Проект затвердили з першого разу, виготовлення зайняло рівно стільки, скільки і зазначили (місяць). Хлопці-монтажники встановили кухню швидко, акуратно, без додаткових підрізань.
На жодному з етапів нас не залишали самих, менеджер Міла завжди була на зв'язку, що дуже тішило)

Дарья
18 марта 2024 в 22:25

Ожидания новой кухни были не напрасными! Она - ОГОНЬ! Стоит каждой потраченной копейки, каждой минутки, просиженной в интернете, в поисках картинок, каких-то ссылок и прочего)
Качество- бомбическое, а цвет - изумрудный! Я о таком мечтала! К слову, цвет мы утверждали дольше всего) Функциональна, красива… я довольна!

Все зроблено якісно
11 марта 2024 в 20:59

Те, що ми замовляємо вже другу кухню у однієї й тієї ж фірми, але, на цей раз, для мами, говорить само за себе. Приємно, що всі наші побажання враховані, особливо, ті, що стосуються фасадів та фурнітури. Окрема подяка майстрам (вмілим і тактовним), які встановлювали кухню. Вона коштує кожної витраченої на неї копійки! Все зроблено якісно і виглядає класно, як ми любимо!

Михаил
06 марта 2024 в 2:13

Доброї ночі.
Звернувся з гарантійний питанням. Нажаль уже більше трьох місяців питання не вирішується. Спочатку менеджери кормили нас "завтраками", потім зовсім перестали відповідати. Все гарно поки гроші не заплатишь, а потім всі обіцянки то пусті слова.

Наталя
19 февраля 2024 в 20:29

Хотіла б вам висловити величезну подяку за виконану роботу, від створення проєкту і до кінця встановлення все було на вищому рівні.

По-перше, з самого початку, сам проєкт було складено грамотно, Анастасія менеджер все підказувала й радила, далі виготовили кухню раніше на один тиждень, і це не могло не радувати, після дзвінка нам, що кухня готова, нам на наступний день її привезли й зібрали!

Навіть не знаю на що поскаржитися, кухня така, що тут жити готова:)

Георгий
11 февраля 2024 в 22:11

Остался очень доволен работой этих мастеров. Не пожалели, что решились делать на заказ, хотя срок в месяц немного смущал. Но хорошая кухня ведь не делается за 2 дня. Благодарю за работу и надежность

Daria
05 февраля 2024 в 17:39

Чудова компанія, купувала тумбочку, привезли вчасно, у зручний для мене час, що не маловажно. Тумба під тв відмінної якості, без відколів, подряпин і має чудовий вигляд.

Александр
31 января 2024 в 11:18

Приємно мати справу із професіоналами.
Якось одразу знайшли до нас підхід, ми вирішили довго не ходити іншими компаніями.
Довірилися принципу "перша думка - найкраща думка".
Взагалі не шкодуємо з дружиною, що так і зробили.
Отримали результат, який хотіли

Леся
29 января 2024 в 19:59

Дякуємо компанії за встановлення кухонного гарнітура. Кухня 12 кв. М має не стандартну геометрію, тому потрібен був дизайнерський варіант, з чим успішно впоралися. Так само було потрібно вбудувати звичайну пральну машину. Замовляли в грудні. Кухню встановили ось кілька днів тому. Залишилися всім задоволені. Спасибі!

Анжелика
15 января 2024 в 2:23

Вітаю! Також приєднуюсь до задоволених клієнтів) Замовляли шафу. Нам запропонували дуже гарний сучасний дизайн, інших компаній вже не шукали, довірилися Мебельці і це було правильно рішення! Так тримати =)

Іван.Іван
11 января 2024 в 22:57

Моя рекомендація цій фірмі. За термінами - без затримок. За ціною - все точно за договором, жодних додаткових витрат.
За якістю - час покаже, але можу судити з досвіду, що такі меблі прослужать вірою і правдою довгі роки, зроблено добротно

Олена
09 января 2024 в 22:35

Завдяки команді Мебельки був врахований кожен сантиметр, розроблений дизайн, колір кухні і підібрана побутова техніка. Кухня вийшла функціональна і затишна. Враховано всі нюанси.

Оксана
05 января 2024 в 19:11

Кухня в експлуатації вже третій місяць і радує нас щодня. Усі шафки, шухляди, всі елементи ми з дизайнером Віктором продумали до дрібниць, і користуватися одне задоволення! Ніяких стиків, все зроблено дуже грамотно, вода не затікає. Не дарма нам вас рекомендували!

Добавить отзыв