UAOTZYV.COM

Мебелька отзывы

Адрес Київ, Миропольская, 2А
Метро Чернігівська 1.15км
Телефон +380 (93) 533-63-08
Часы работы 10:00-18:00
Рубрики Магазин мебели
Оценка 4.7 54 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Мебелька — вулиця Катерини Гандзюк, 2
Мебелька — бул. Миколи Міхновського, 23, 2 поверх
Похожие компании в категории
Епіцентр К — вулиця Братиславська, 11
JYSK — вулиця Гната Хоткевича, 1в
VamDivan — вулиця Гната Хоткевича, 27

Магазин мебели Мебелька отзывы

54
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Анатолий
18 апреля 2024 в 19:29

Тут никто не пытался натянуть на пару лишних копеек, все просчеты сделаны подробно и прописаны в договоре. Они не изменились с самого старта проекта. Работу выполнили хорошо

Можем их рекомендовать!
21 марта 2024 в 15:06

Кухню менять прям сейчас не планировали, прошли тест на сайте, чтоб узнать приблизительную стоимость, дальше с нами связались и пошло-поехало… Встреча с замерщиком, проект, подписание договора, ожидание и, в конечном итоге, новая мебель с техникой) Сами не поняли, как это произошло, но довольны, как слоны) Можем их рекомендовать!

Pavel
12 марта 2024 в 22:40

Величезна подяка хлопцям за швидкість виконання замовлення! Я очікував, що, як зазвичай, буде затримка, але ні, дизайнер приїхав у визначений час, з менеджером уклали договір, в якому була визначена приблизна дата монтажу, я на неї не орієнтувався, а за день ДО зателефонували.
Тепер маю шикарну, білосніжну кухню із фарбованими фасадами, німецькою фурнітурою та камʼяною стільницею.

Иван
06 февраля 2024 в 23:07

Большое спасибо за добросовестный труд, на каждом этапе приобретения кухни, каждый специалист выполнял свою работу очень ответственно и профессионально!  

Дмитрий
01 февраля 2024 в 5:14

Добрий день. Замовляли у вересні 2022 року кухню в цій фірмі. Покупкою дуже задоволені, якість матеріалів і збірка - на висоті. Майже пів року минуло - кухня добре себе показує. Зазвичай якщо зроблено погано, то вже за цей час з'являються якісь проблеми або їхні провісники. Тут взагалі 0 нарікань!

Анна
14 января 2024 в 9:58

Відмінний вибір кухонних меблів та професійні консультанти допоможуть зробити правильний вибір для вашої кухні. Дуже задоволена покупкою та обслуговуванням у салоні Мебелька

Дякую за роботу
11 января 2024 в 22:58

Склали проект, врахували наші побажання. Виготовили за 2 тижні і доставили у зручний для нас час. Монтаж зробили акуратно і швидко. Дякую за роботу

Иван
05 января 2024 в 0:02

Хочу зазначити, що для нашого дизайнера не було нездійсненних завдань, реалізувати всі найцікавіші ідеї далеко не просто. Звати його Олексій. Рекомендую!

Наталя
01 января 2024 в 21:38

Доброго дня. Нещодавно заходила в їхній салон за цією адресою. Мене зустріла дуже приємна дівчина. Розповіла і показала все, що мене цікавило. Усе сподобалося, зараз продумують дизайнерський проєкт кухні згідно з нашими вподобаннями. Перші враження дуже хороші:)

Сергей
01 января 2024 в 18:12

Ціни у них не бюджетні, але для такої якості виправдано. Ми у різних меблевих були, вибирали довго. І обираючи насамперед якість – вибрали Мебельку.

Дима
19 декабря 2023 в 22:33

Величезна подяка дизайнеру Олексію і всім, хто був причетний до проєкту моєї кухні! Настільки було все легко і комфортно! Врахували всі побажання! Все зробили максимально в строк! Доставили без проблем! І особливо хочу виділити монтажників - все зробили якісно й акуратно, що велика рідкість у наш час.

ЮЛИЯ
18 декабря 2023 в 11:51

Наученные горьким опытом и непорядочными производителями, мы, после оформления заказа на гардеробную и внесения предоплаты, боялись, что нас опять кинут, забьют болт или, просто, не будут брать трубку, но этого не случилось, мы звонили - нам отвечали, не успели ответить - перезванивали, в общем, обратная связь всегда поддерживалась.

А, ну, и новая гардеробная классная, мы довольны каждой деталью! Жалеем только об одном, что раньше не натыкались на Мебельку.

Єсенія
08 декабря 2023 в 2:05

Дякую менеджеру, яка працювала зі мною, терпіла все "фе" та зауваження! Жодне моє запитання не залишилося без відповіді і всі бажання було враховано.
В результаті, маємо білу, дерев'яну кухню з кращою фурнітурою і вбудованою технікою, яка стала, прямо-таки, окрасою нашого будинку! Ще сподобалися хлопці-установники - дуже ввічливі, у брудному взутті ніхто не тупцював, за собою все прибрали, не залишивши жодної смітника.
Ми вже почали оформлення замовлення на вбиральню, вона ще на стадії розробки, але те, що її робитиме Мебелька – 100%.

Eugeniy
14 ноября 2023 в 17:59

Доброго дня. Раджу "Мебельку" іншим, хто шукає де в Києві замовити якісні кухні або шафи.

Ці хлопці на них спеціалізуються і знають як зробити так щоб ви були задоволені. Дуже рад що звернувся до них

Евгений
10 ноября 2023 в 21:26

Відповідальна команда, виготовили якісні меблі. Ми отримали детальну консультацію та візуалізацію проєкту, тож знали чого очікувати. Дуже приємно, що в реальності теж не наробили дурниць. А зробили з першого разу на відмінно

СПАрки
06 ноября 2023 в 19:52

Усі роботи зробили чітко за договором, жодних непередбачених платежів і перенесення термінів. Сказали - зробили. Поважаю. А за кухню окреме спасибі - дружина задоволена як ніколи!

Павел
30 октября 2023 в 23:28

Мебельке могу пожелать только успехов, свою работу выполнили профессионально и в срок. Кухня изотовлена качественно, все материалы и фурнитура - все как мы обговаривали. В графитовом цвете получилось стильно

Любовь
28 октября 2023 в 20:17

Раніше часто вечеряли кожен у своїй кімнаті, але тепер збираємося всією родиною на новій кухні!) і дітям навіть подобається, сімейна тепла атмосфера, все як я хотіла. Дякую команді Мебельки! Відмінна, сучасна, нова кухня за розумну ціну!

Олена
24 октября 2023 в 9:41

Обіцяли менеджеру написати відгук:) Дуже злагоджена команда, які чітко розуміють, чого хочуть клієнти, виявляють потреби та вподобання. Все зробили як ми хотіли і головне - відмінно за якістю!

Саша
21 октября 2023 в 1:31

Допомогли правильно зняти заміри, врахували усі нюанси планіровки, розміри. Зробили круту шафу у коридор, вміщає в себе все необхідно і не займає лишнього простіру

Добавить отзыв