UAOTZYV.COM

Мебелька отзывы

Адрес Київ, бул. Миколи Міхновського, 23, 2 поверх
Метро Звіринецька 0.34км
Телефон +380 (93) 533-63-08
Часы работы 10:00-19:00
Сайт mebelka.kiev.ua
Рубрики Магазин мебели
Оценка 4.8 65 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Мебелька — Миропольская, 2А
Мебелька — вулиця Катерини Гандзюк, 2
Похожие компании в категории
Грейд ТОВ — вулиця Клеманська, 5
Елізабет де ла Вега — вулиця Ковпака, 17

Магазин мебели Мебелька на Миколи Міхновськом отзывы

65
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ivan
02 июля 2024 в 17:46

Вже рік користуємося кухнею від Мебелька. Все працює справно, всі механізми, фурнітура, нічого не скрипить, не відвалюється. Насправді зробили на совість. Варто почекати, щоби отримати такий результат. Зараз зважилися на замовлення шафи-купе. Надійна фірма, рекомендую

Руслан
20 мая 2024 в 21:13

Надійна компанія. Зверталися рік тому, замовляли меблі під кухню. Зараз до передпокою докупили шафу-купе. Обидва рази все зробили у кращому вигляді. Молодці!

София Ковтун
24 апреля 2024 в 12:56

Анастасия, Лилия и, конечно же, Сергей хочу поблагодарить вас и всех мастеров производства за то, что моя кухня и шкафы в гардеробной получились лучше, чем я ожидала!

Спасибо большое, что всегда были на связи, не отказывали в просьбах и помогали в поисках ответов на вопросы! Мебель стоит каждой потраченной на нее копейки.

Кстати, что касается цен, то они средние или даже выше средних, но, учитывая индивидуальность, они полностью оправданы. После подписания договора, дополнительно, мы ничего не платили, так, что ребята - честные, им можно доверять.

Алексей
22 апреля 2024 в 22:01

Могу посоветовать этих ребят как надежных. Обращались уже 3 раз, всегда получали и дельную консультацию, и внимание от менеджера, и как итог - качественную мебель

Анатолій
11 апреля 2024 в 22:03

Адекватна ціна і якість. Замовляли у ванну кімнату невелику шафу для всіх прибамбасів дружини) Все відмінно) Замовляли в салоні на вул. Катерини Гандзюк

Miles
28 марта 2024 в 0:28

Кухню замовляв у білому кольорі. У мене нестандартне планування, кут під 135 градусів. Були невеликі затримки за термінами виготовлення, але розумію, що вина не фірми, а тих, через кого у нас бувають перебої зі світлом… Більше жодних нюансів ні по проекту, ні по матеріалам, ні по монтажу. Працюють на пʼятірку. Планую ще звертатись, може, поставлю, навіть, пʼятірку з плюсом)

Тетяна
21 марта 2024 в 15:03

Спасибі всім, хто брав участь у виготовленні нашої кухні! Вона, просто, бомба! Дякуємо менеджеру Анастасії, яка допомогла визначитися, що взагалі нам потрібно, дякуємо дизайнеру Миколі за його консультацію і ту неймовірну красу, яку він намалював для нас, і, звичайно ж, дякуємо монтажнику за якість і чистоту!

Ааа
18 марта 2024 в 1:38

Комунікація з менеджером Анастасією - одне задоволення) Жодних присмикань перед клієнтом, а чесне, відкрите, ввічливе спілкування) Дизайнер - фахівець від бога! Забабахав таку красу, що ми засумнівалися, чи буде на виході така кухня чи хоч щось наближене. Меблі отримали ще краще! Перевершила всі очікування! Ціна = якість.

Natalie
17 марта 2024 в 22:31

Если бы эта фирма производила любую мебель для дома, мы бы всю квартиру обставляли у них. Там есть, и с кем разговаривать и есть, из чего выбирать. Кухня сделана аккуратно, никакой отсебятины или замены. Цвета выглядят, как на образцах, даже лучше. Ее не поцарапали, не стукнули. Собрали, за собой убрали.

Марина
11 марта 2024 в 20:57

Хочу сказати велике СПАСИБІ Анастасії за допомогу у виборі кухні, консультації і ввічливому ставлені до мене, як до клієнта!) Спеціаліст на своєму місці) розповіла, підказала, і її поради дуже допомогли мені у виборі кухні своєї мрії, а дизайнер створив таку картинку, після якої я була готова віддати всі гроші світу за ці меблі) Подяка всій команді, особливо спеціалісту з монтажу - за ЧИСТОТУ!

3neXly
03 марта 2024 в 16:40

Новою кухнею користуємося вже 4 місяці. Дуже задоволені. Велике дякую дизайнеру Дмитру за професійну роботу! Кожний сантиметр простору грамотно задіяний. Дорогувато, але, поспілкувавшись зі знайомими, хто замовляв у приватників, якість – ціна виправдана. Доставлено в обумовлені терміни.

Аня
19 февраля 2024 в 20:27

Приобретала тумбочку, изготовили быстрее ожидаемого, в рамках договора. Привезли вовремя в удобное мне время, что не маловажно. Тумба под тв отличного качества, без сколов, царапин и смотрится прекрасно. Собрали быстро, мусора после себя не оставили! Планирую обращаться сюда и за кухней

Вікторія
13 февраля 2024 в 22:12

Дякую за кухню! Я довго не наважувалася на покупку.
У мене кухня невелика, було багато питань щодо розміщення. Хотілося розмістити все кухонне приладдя, максимально використовуючи простір.
Дизайнер Дмитро дуже добре впорався із завданням, його проєкт нам дуже сподобався і він врахував наші побажання!
Реалізація навіть краща, ніж очікували, спасибі хлопцям монтажникам)

Юрий
05 февраля 2024 в 17:38

Сделано качественно, сделано в срок. Никаких дополнительных платежей и чего-то такого. Все четко прописано в договоре куда и за что платишь. На кухню дали гарантию 10 лет

Roman
15 января 2024 в 14:44

Очень слаженная команда, которые четко понимают чего хочет клиенты, выявляют потребности и предпочтения. Все сделали как мы хотели и главное - отлично по качеству!

Таня
09 января 2024 в 22:34

Все сделано качественно и в срок. Компетнтные менеджеры, кураторы. Дизайнер нам очень помог определиться с выбором! Пришлось подождать почти 2 месяца, но не жалеем совершенно

Миша
04 января 2024 в 20:11

Дякую менеджеру Анастасії! Дуже допомогла з вибором і підбором кухні. Грамотно описала плюси і мінуси тієї чи іншої моделі, чим дуже допомогла з вибором! Спасибі величезне їй! Дуже тактовний і залучений менеджер

Ирина
15 декабря 2023 в 13:44

Пару дней назад установили небольшую кухню в однушку к сыну. Ничего замысловатого не выбирали, но хотели, чтобы смотрелось прилично и стояло не просто так.

После довольно долгих обсуждений с дизайнером - сделали фасады глянцевые, белые + венге, и технику подобрали похожую.

От момента заказа кухни до установки прошло ровно 20 дней, никаких задержек, замены деталей или проблем с фурнитурой. Заказали, оплатили, установили. Следующий на очереди будет шкаф.

Eva
14 декабря 2023 в 22:42

Менеджер Анастасія чуйна, дружелюбна і, звичайно, профессіонал - відповідала на всі мої нескінченні запитання)
Можу сказати сміливо, що обслуговування клієнтів на висоті) Сам процес оформлення замовлення та його очікування турбот не викликав)

Андрій
04 декабря 2023 в 22:52

Якістю задоволений, гарнітур для кухні зробили так, як я і хотів. За розмірами все на свої місця встало відмінно, тож молодці, звісно.

Що стосується доставки, то тут, звісно, був момент неприємний. Затримали доставку на кілька днів, але мені в принципі не надто було принципово. Тож загалом залишився задоволений співпрацею.

Добавить отзыв