UAOTZYV.COM

Мебель на заказ от производителя - Lady Mebel

Адрес Київ, вулиця Родини Крістерів, 20-А
Метро Сирець 2.96км
Телефон +380 (97) 351-02-97
Часы работы
понедельник10:00-19:00
вторник10:00-19:00
среда10:00-19:00
четверг10:00-19:00
пятница10:00-19:00
суббота10:00-18:00
Сайт lady-mebel.com
Рубрики Мебельная фабрика, Мебель для баров и ресторанов, Магазин мебели для спальни, Столярная мастерская, Магазин шкафов
Оценка 4.8 10 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Lady Mebel — бул. Миколи Міхновського, 3А
Похожие компании в категории
Мебельные Технологии — вулиця Кирилівська, 102
КомФорТиуМ, 0674641173 — вулиця Вишгородська, 12
Бона Деа — Куренівський провулок, 17

Мебель на заказ от производителя - Lady Mebel отзывы

10
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Yevheniia
23 октября 2023 в 22:14

Замовляла в салоні Lady Mebel меблі для всієї квартири - кухню, дві шафи і тумби під ТВ, у ванну та в спальню. Дизайнер допомогла з тим, як найбільш ефективно використати простір і максимально врахувати всі нюанси майбутнього використання, підібрали гарні матеріали, враховуючи наявний бюджет. =Можу впевнено радити для співпраці тим, хто тільки починає ремонт.

Просто
23 сентября 2023 в 16:32

Нічого в них не замовляла, бо дуже дорого. Взагалі вперше таке бачу, що в прорахунок включають "Витрати підприємства (оренда, комунальні послуги, інше) " в розмірі 11,5%. Дякую, що не врахували туди свою місячну ставку. Загалом в додаткових витратах (те, що окрім вартості матеріалів) - більше 30%. Вже б посоромились писати про оренду, послуги всіх залучених робітників і т. Д, а просто писали б загальну вартість.

Ірина
09 сентября 2023 в 14:13

Замовляла кухонні меблі в Lady Mebel по вул. Родини Крістерів.
Дизайнером Даною було запропоновано та зроблено візуалізацію багатьох варіантів дизайну кухонних меблів і, зрештою, було визначено самий оптимальний, який гарно підійшов для моєї невеликої кухні. Зокрема, були втілені дуже цікаві, нестандартні рішення, які збільшили простір для зберігання.
При монтажі кухні майстрами враховувались всі мої побажання.
Всі спеціалісти компанії завжди на звʼязку і готові допомогти.
Загалом залишилась задоволена результатом роботи компанії.

Людмила
10 апреля 2023 в 21:45

Прийшов час написати відгук про "Lady Mebel". Довгий час шукала компанію по виготовленню меблів на замовлення, щоб відповідала моїм вимогам, і я її знайшла. Тут працюють дійсно професіонали своєї справи. Дизайнер Дана розуміє всі мої "дизайнерські проекти", підказує як краще втілити їх у життя. Майстри, які встановлюють меблі, виконують свою роботу акуратно, швидко і якісно, якщо стіна не бездоганно рівна, це не заважає їм поставити шафу так, щоб виглядало пристойно. Замовляла в цій компанії дві шафи-купе, три навісні тумби, зараз в процесі виготовлення ще три шафи у коридори і консоль. Друзі, яким я радила цю компанію, теж залишились задоволені.

Кристина
18 февраля 2022 в 0:15

Заказывала распашной шкаф в прихожую. В салоне сделали подробный чертеж, учли все пожелания, помогли подобрать материалы. Все выполнили раньше срока, на две недели раньше. Доставка и установка шкафа входила в стоимость. Шкафом очень довольна, все точь в точь как договаривались. Ребята профессионалы своего дела. Работают по договору. Рекомендую этот салон!

Людмила
09 февраля 2022 в 21:30

Доброго дня! Ну що я можу сказати? Шафа-купе - супер! Донька задоволена! Дякую! Треба будуть меблі, звертатимуся до вас. Рекомендую!

Иванна
17 января 2022 в 18:54

Заказали два шкафчика нестандартной формы. Сделали очень аккуратно и то, что нужно. Мы очень довольны.

Женя
15 января 2022 в 7:49

Заказали кухню в компании "леди мебель", от начала и до конца монтажа нас вела девушка дизайнер, всё продумала, принесла много образцов на замер где мы выбрали понравившиеся. Объяснила технические тонкости (ранее имели проект интерьера, который по факту просто не стал бы, если логически посидеть подумать (
Парни привезли за сутки установили. Без вопросов или притензий, всё как было оговорено!
Качество высшего уровня по приятным ценам!) Спасибо большое за работу, планируем ещё чуть позже дозаказывать мебель в детскую и только у вас!

Андрей
13 января 2022 в 14:48

Добрый день, хочу ещё раз поблагодарить весь состав компании "Леди мебель" за прекрасную работу и качественную мебель! Заказывал сначала ванную, проверив качество, заказал мебель во всю квартиру и ни разу не пожалел! С первого раза всё встало как литое, прекрасно дизайнер подобрал тона под пол и стены. Мы с женой остались в восторге и приходя домой получаем заряд положительных эмоций и чувства улволетворения)
Безоговорочно рекомендуем!

Дмитрий
11 января 2022 в 0:59

Подобрали и разработали для меня дизайн кухни, стола и шкафа, всем доволен, работают качественно, мебель получилась удобная и красивая, очень доволен

Добавить отзыв