UAOTZYV.COM

МЦ Медиленд - клиника лазерной и эндоскопической хирургии Mediland

Адрес Київ, МЦ Меділенд, вулиця Маршала Рибалка, 11-Б
Метро Лук'янівська 0.86км
Телефон +380 (44) 355-55-31
Часы работы 00:00-24:00
Сайт mediland.ua
Рубрики Частная больница, Онкологический центр, Педиатрический центр, Детская больница, Диагностический центр
Оценка 4.7 86 отзывов
Похожие компании в категории
American Medical Centers — вулиця Володимирська, 51-53
Исида Печерск — вулиця Круглоуніверситетська, 13
Твой Стоматолог — вулиця Ярославська, 6

МЦ Медиленд - клиника лазерной и эндоскопической хирургии Mediland отзывы

86
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Мила
03 мая 2024 в 12:38

Обращалась к медиаленд к гинекологу по поводу эрозии шейки матки. Это был мой первый визит в эту клинику. Все понравилось. Приветливый персонал, хорошая атмосфера, компетентный врач. Получила план необходимых исследований – работаем дальше уже вместе

Жанна
30 апреля 2024 в 16:27

Клініку знайшла випадково, без рекомендації. Винятково за територіальним принципом. Не пошкодувала жодної секунди. Зверталась для проведення обстеження молочної залози. Все пройшло на вищому рівні)

Дмитро Олександрович
01 апреля 2024 в 15:21

Був прооперований у зв'язку зі складною паховою грижею. Небезпека операції посилювалася наявністю у мене фібриляції передсердь та двома стентами в артеріях серця. Операцію проводив хірург із золотими руками Юрій Миколайович (прізвища не пам`ятаю) Все пройщло добре. Зараз я знову "в строю".

Рая
04 марта 2024 в 11:10

Щербаха Андрій Миколайович чудовий лікар та людина! Не чекала такого прийому – просто, швидко, професійно. Операцію (видалення грижі) тільки чекаю, але перша поїздка до клініки на консультацію перестала бути стресовою після того, як зайшла до кабінету до цього лікаря.

Полина
29 февраля 2024 в 16:07

Очень рекомендую. В Медиаленд высококвалифицированные специалисты. Делали лазером обе ноги. Гематомы сошли, рубцов нет.

Kateryna
27 января 2024 в 8:33

Робила операцію по виправленню птоза у лікаря Анни Барінової, дуже задоволена результатом. В неї золоті руки. Персонал клініки також дуже привітний.

Анатолий
24 января 2024 в 1:02

В Mediland дружині прибрали грижу пупочну, зробили гарний пупок. Вона залишилася дуже задоволена клінікою та лікарями, все на найвищому рівні!

Artberry
21 января 2024 в 9:56

Сподобалось все починаючи з дівчат на ресепшні) Лікарів відвідували різних і кожного разу отримували кваліфіковану допомогу. Мамі робили хірургічне втручання. Цю операцію кілька років тому їй відмовились роботи в місті, де вона мешкала з причину віку і інфаркту. Але ж проблема нікуди не поділась. Я дуже хвилювалась, але все пройшло добре, за що я дуже вдячна. Професіоналізм і ставлення до пацієнтів на вищому рівні!
Ціна також адекватна.
Лікарі призначають лікування і супроводжують цей процес онлайн.
Є можливість задати питання, якщо щось пішло не за планом.
Нещодавно знов звернулась до клініки вже по своїх справах - отримала здорове вухо і задоволення від спілкування)

Светлана
19 января 2024 в 1:46

Клініка сподобалось. Привітливий персонал. Була за попереднім записом на обстеження. Все вчасно і не довелось довго очікувати результати. Дякую.

Olga
31 октября 2023 в 16:17

Хочу поблагодарить за профессиональный прием гинекологии Гирагосовой Лине Николаевне! Обращалась по поводу эрозии шейки матки. Врач аккуратно провела обследование (что важно на приеме у гинеколога), внимательно выслушала и дала консультацию. И напоследок я получила рецепт и качественные советы по дальнейшему лечению. Всем рекомендую!

Олег
31 октября 2023 в 13:15

Лікарі толкові, але сервіс категорично не відповідає (точніше перестав відповідати) ціновій політиці. В більшості державних клінік до вас ставитимуться з більшою повагою. Щодо самого лікування, все чудово. Але своїх грошей не варте. Хамства чи чогось і близько подібного не було (хіба що зі сторони баристи в кафешці біля холу, аде це мало відношення до клініки має), але таке враження, що всі просто відпрацьовують свою зміну, а не хочуть тобі допомогти.
Ще півроку тому такого не було

Maisha
30 октября 2023 в 2:42

Консультувалася у ендокринолога, все було дуже професійно, відповіді на свої питання отримала.

Игорь
24 октября 2023 в 17:05

Був у неврологині Кислої Інни Володимирівни – це мабуть найкращий досвід візиту до лікара (якщо так можна казати).

Лікарка дуже уважно мене вислухала. Вона одна з найбільш емпатичних та уважних людей, з котрими мені доводилося мати справу. Упродовж наших зустрічей, я відчував що їй дійсно є діло до мене та мого здоров'я.

Ліки виписує лише необхідні, щоб пацієнти мали змогу заощадити гроші. Говорить, до чого готуватися – скільки буде тривати лікування та на які зміни можна очікувати.

Не буду писати про свій діагноз, та він в мене багацько років. Але за декілька тижнів прийому препаратів, мій стан відчутно покращився.

Здоров'ячка вам, Інно Володимирівно!

Вікторія
22 октября 2023 в 8:27

Проходила метросальпінгографію у вересні. Все почалося з того що сказали в колл центрі випити дексалгін за годину до процедури. Приїхавши в медичний центр сказали що будуть ще знеболювати бо дексалгін не підходить як знеболювальне. Почалась процедура всеодно боліло, медсестра вколола но-шпу, неправильно вколола боліла нога після інʼєкції. Поїхавши в цими результатами до репродуктолога, лікар повідомила що дивно зроблена МСГ. Направила пройти повторно але в іншому місці. Після проходження діагнози відрізнялись. В меділенді поставили непрохідність через спайковий процес. Сума не маленька до 4 тисяч. Після оплати крім термінального чеку нічого не надали що проводили і що кололи.
Тому нікому не рекомендую проходити тут МСГ! Коли надієшся на чудо а тобі ставлять такий діагноз. Дякуючи іншому лікарю з іншого медичного центру що все по іншому.

Ася
06 августа 2023 в 9:17

Записалась до гінеколога. Потім побачила, що він також і мамолог. Подзвонила в кол центр і попросила ще додатково записати на консультацію до нього ж як до мамолога.
В кол центрі сказали, що не потрібно робити ще один запис. Типу лікар за один прийом (що триває 30 хв) проведе консультації як гінеколог так і як мамолог. Але оплатити я маю як два прийоми! Я стала наполягати аби все ж записали мене на окремий прийом, бо я ж плачу за два прийоми! І до того ж, найважливіше, у мене не просто плановий огляд. Мені потрібно було провести огляд, переглянути аналізи, призначити лікування та я ще мала багато питань. Але в кол центрі категорично відмовились створювати ще один запис.
Тобто мені б довелось в один день їхати до лікаря як до гінеколога, а потім записуватись на інший день як до мамолога. Ну, або дуже-дуже поспішати і не зупинятись на деталях, аби спробувати встигнути вирішити свої проблеми за один прийом. Це нечувано просто!
Меділенд, чому я маю платити вам як за дві повноцінні консультації, якщо по факту ви їх не надаєте в повному обсязі?

Varazdat
06 августа 2023 в 5:23

Лікарі хороші, але не записуйтесь раніше 12 години дня, бо персонал ще спить, або в холі ці розмови про прання і всяке)

Люба
19 июля 2023 в 15:56

Робила гастроскопію під сном у лікаря Меренко Юлія, все пройшло краще ніж я очікувала, я дуже хвилювалась, і окрему вдячність я хочу виразити дівчинці помічниці! Така лагідна, так мене заспокоювала, я дуже їй вдячна за її підхід.

Константин
29 июня 2023 в 22:01

Перший раз в житті робив колоноскопію та ендоскопію з наркозом. Вибрав дану клініку, про що не жалкую. Персонал приємний, ввічливий. Все зробили дуже якісно і безболісно. Після процедури ніде нічого не боліло і від анестезії відійшов бистро. Сюди ще повернусь і буду рекомендувати іншим.

UPD: Знімаю дві зірки за якість обслуговування. Мені мали прийти результати біопсії протягом 10 днів на пошту. На 10 день я зателефонував в підтримку, щоб дізнатись коли мої результати будуть готові. На, що мені відповіли, що вони не володіють такою інформацією, і що потрібно звертатись до адміністраторів (хотя вони могли набрати і запитати), через пару секунд виявилось, що результати є, але ніхто не вписав мою пошту для відправки результатів, хоча я її вказував при реєстрації. І ніхто навіть не зателефонував, щоб уточнити дані. Такий собі сервіс. Такий сервіс не хочеться рекомендувати друзям.

Вика
09 июня 2023 в 8:12

Стою на учёте по беременности у Семёновой Татьяны Владимировны - очень нравится! Доктор очень внимательная, тщательно проверяет все анализы, каждый из показателей. Даёт полезные советы и поддерживает!

Kira
07 июня 2023 в 22:19

В шоці від свого досвіду в цій клініці сьогодні. Була записана до лікаря-терапевта Бобровицький Ольга Олександрівна, запізнилася на 15 хв (попередила про це адміністрацію), бо живу за містом. Раніше не було з цим проблем, бо частіше за все навпаки ще потім лікаря чекала 40 хв. Коли Ольга Олександрівна мене зустріла, то одразу роздратовано сказала, що консультація буде скорочена, через те, що я запізнилася, потім ще додала, що якщо я спізнююсь, то краще взагалі вже не приїздити. Дуже зручно їздити кожен день за 30 км) на прийомі вона ще кілька разів робила акцент на тому, що я запізнилась, та і взагалі відношення було дуже зверхнє і неприємне. Вислухала все дуже зверхньо і не вирішила жодної моєї проблеми. На болі в животі сказала приймати ношпу і тільки потім до лікаря йти. Не рекомендую цього лікаря, про знання етики тут і мови немає, з випученими очима запитала, як я борюся з зайвою вагою, коли сказала, що хожу на прогулянки кожен вечір — подивилася наче я дурепа. Хоча зайвої ваги в мене 5-6 кг (ходила до ендокринолога, все норм). І все це тривало 15 хв, тоді б вже і оплату брали половину суми, бо заплатила 700 грн за пораду пити ношпу і зверхнє ставлення. Розчарована. Буду шукати іншого лікаря та і іншу клініку.

Добавить отзыв