UAOTZYV.COM

МЦ Академия вашего здоровья

Адрес Київ, вулиця Гната Хоткевича, 12
Метро Чернігівська 0.5км
Телефон +380 (67) 146-68-88
Часы работы
понедельник08:00-20:00
вторник08:00-20:00
среда08:00-20:00
четверг08:00-20:00
пятница08:00-20:00
суббота08:30-17:00
Сайт www.avz-clinic.com
Рубрики Медицинская клиника
Оценка 3.7 69 отзывов
Ближайшие филиалы компании
МЦ Академия вашего здоровья — вулиця Бастіонна, 3/12
Похожие компании в категории

МЦ Академия вашего здоровья отзывы

69
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Юлия
22 января 2024 в 17:18

Вже тривалий час наближаюсь у лікарів клініки АВЗ, лікарі чудові. Окрема подяка Соколової Катерині Ігоровні- професіонал у своїй справі, нічого зайвого не призначить!

Валерий
11 января 2024 в 5:12

Пропонується платна послуга з рентгенологічних досліджень, видають папірець до 2 лікарні, де в темпі звичайної черги, як будь-де проходитиме дослідження. Черга упродовж годин.

Lacerta
14 ноября 2023 в 15:34

Тут працюють професіонали!
Хохлова Тетяна Петрівна найкращий гінеколог якого я знала) рекомендую всім знайомим звернутися до неї)

Анастасия
30 октября 2023 в 9:09

Хочу висловити подяку крутійшому лору, Неділі Ірині Сергіївні. Лікуємося всією родиною вже багато років, включно з дитиною 6 років. Всі призначення допомогли вирішити проблему. Не призначає нічого зайвого. Дуже чітко пояснює - як правильно і єфективно лікуватись. Якщо ви шукаєте ідеального лікаря-лора, то вам до Ірини Сергіївни

Алина
21 октября 2023 в 19:35

Дуже люблю цю клініку на Хоткевича. Від рецепції до свого лікаря Катерини Ігорівни. Вже другу вагітність стою тут на обліці саме в неї. Зверталась, також, по важливих проблемах - всі питання були вирішенні. Окремо подяка медсестрам за їх "легку" руку)

Таня
16 октября 2023 в 4:37

Доброго дня! 3 місяці тому відвідувала по страховій офтальмолога. Є проблеми з зором. Провів перевірку зору, а також перевірив на світлову реакцію зіницю. Виписав краплі, наче все було добре, АЛЕ при назначені лікування не уточнив наявність хронічних захворювань. На сьогодні маю одну розширену зіницю від крапель, якими мені взагалі протипоказано було користуватись і лікування на декілька тисяч гривень. Ніколи більше сюди звертатись не буду та нікому не рекомендую цього робити!

Инна
30 сентября 2023 в 11:00

Відвідую дану клініку вже біля 1,5 ти року.
Персонал дуже ввічливий та компетентний.
Приємно мати справу зі справжніми професіоналами своєї справи. Рекомендую всім хто бажає більше дізнатися про власне тіло і організм в цілому, обов'язково завітати сюди.
Велику вдячність хочу висловити Тетяні Петрівній Хохловій.
Професіонал! Компетентна у всіх питаннях, щодо лікування. Лікар новатор яка володіє знаннями та новинками які є. Готова «поборотися» за ваше здоровя. Щоб дійсно був ефективний результат від лікування.
Щиро дякую

Олена
27 сентября 2023 в 12:03

Клініка де лікарі обслуговують російською мовою, мало того, категорично ВІДМОВЛЯЮТЬСЯ проводити консультації державною мовою. Це порушення закону, не кажучи взагалі про етичне ставлення персоналу та лікарів до цього питання.

Юля
12 сентября 2023 в 7:58

Хочу висловити свою подяку лікарям кліники Академія вашого здоров'я, що знаходиться за адресою Гната Хоткевича, 12. Лікарі від Бога, які сприймають біль пацієнта як свій власний біль.
Катерина Ігоревна Соколова фахівець висого рівня, яка лікує нас виходячи з індивідуальних відмінностей пацієнта, охоплюючи усі особливості стану здоров'я конкретної людини. Завдяки свому величезному досвіду та силі власного характеру не залишає жодного сумніву в щасливому завершенні лікування та повноцінному подальшому житті.
Завдяки масажам, що виконані золотими руками Дьяченко Юлії Михайлівні я знову стала прямоходячою людиною! Юлія Михайлівна володіє різними техніками масажу, які знімають нестерпний біль у спині. І ще, завдякі Юлії Михайлівни я схудла та підтягнула шкіру на своїх проблемних зонах!
Щиро дякую Шимків Оксані Дмітривні за обстеження та підібране лікування, завдяки порадам Оксани Дмитрівни я знову відчуваю та контролюю своє тіло.
Безмежно вдячна за Вашу працю!

Serhio
29 августа 2023 в 14:11

Кращий спосіб "просрати" свій день, це записатись до лікаря Соколової в цю клініку.

Вы витратити і свій час (годинки так 1-2) на очікування консультації після призначеного часу, та свої гроші за 15 хв бесіди і маніпуляцій з лікарем

Ирина
14 июля 2023 в 17:53

Не рекомендую. Осталась не довольна. Записалась по рекомендации, но по выходу из клиники, поняла что это мой крайний визит. Мой визит длился три минуты, вышла с тем с чем и пришла. Ни диагноза, ни консультации. Оплатила как положено, только за что?

Анна
12 июля 2023 в 8:55

Була на прийомі у Соколової К І. Лікар дужка уважна, побачила, і прооперувала складну проблему. Я вже мала досвід оперативних втручань. Тож скажу з впевненістю, тут дуже класно і професійно проводять операції. Анестезіологи - також на висоті)
По прийому, можливо, і бувають затримки. Проте, якщо кожному виділяти час по стандарту, можна щось пропустити. Тому до кожного випадку лікарі відносяться уважно, і приділяють певний час. Для мене пріоритет - постановка правильного діагнозу і лікування. Тому, якщо потрібно, я буду чекати якихось зайвих 10-15хв.

Саша
11 июня 2023 в 3:34

Відвідую дану клініку вже біля 10-ти років. Персонал дуже ввічливий та компетентний. Приємно мати справу зі справжніми професіоналами своєї справи. Рекомендую всім хто бажає більше дізнатися про власне тіло і організм в цілому, обов'язково завітати сюди.

DiSBond
09 марта 2022 в 17:59

У клінці приємна і спокійна атмосфера. Сподобалась робота лікаря-кардіолога. Врач показав себе як висококваліфакований спеціаліст. Лікар також давав багато корисних порад та рекомендацій. Сподобалось, що не було ніяких нав'язуючих послух і реклам. Задоволені роботою клініки і думаємо, що тепер будемо звертатись сюди постійно.

D V
20 февраля 2022 в 2:39

Начну с того, что по телефону обговаривалась одна сумма и никаких разговоров о повышении суммы не было. Была договоренность по ценам на сайте клиники 'базовый прием (узи, анализы, консультация) 1400грн' в итоге заставили заплатить 1900. К тому же была на приеме у гинеколога. Сама гинеколог была грубой, не отвечала на вопросы, приходилось переспрашивать по пять-десять раз, насмехалась над вопросами и моим поведением. Поставили неправильный диагноз и лечение, спустя несколько дней у меня уже была температура 40, попала в больницу. Сказали, что врач написала всё, что только знала, а на деле всё бред, из-за неправильного лечения болезнь поднялась на почки. Я была бы очень благодарна, если бы мне вернули деньги за прием и назначенные лекарства. Это я ещё не учитываю все потраченные мной деньги на другие лекарства и врачей.

A Li
17 февраля 2022 в 22:14

Хотів би подякувати лікарю Неділі Ірині Сергіївні, за професійний підхід до пацієнта, не один раз звертався за допомогою саме до неї. Задоволений і обслуговуванням персоналу клініки, чемні адміністратори, під час очікування запропонували чай з лимоном, каву. Дякую!

Саша
14 февраля 2022 в 22:47

Була на лазерній епіляції, задоволена процедурою. Абсолютно безболісно. На ресепшині ввічливий персонал та дуже уважні медсестри.

користувач
09 февраля 2022 в 15:59

Была на приеме у Волчковой Е. И, доктор очень внимательна, все обьяснила и дала рекоммендации. В клинике чисто, на ресепшене вежливые и отзывчивые девочки. Очень довольна визитом в эту клинику!

Катя
08 февраля 2022 в 17:23

ОЧЕНЬ ДОВОЛЬНА ВСЕМ!
- Уютное, удобное, чистое помещение.
- Приветливый, внимательный персонал.
- Всегда всё вовремя.
- Есть приемы по выходным.
- А самое главное превосходный результат лечения.
(Особая благодарность эндокринологу Данилюк В. В).

Олександра
07 февраля 2022 в 1:58

П‘ять зірок поставила б ендокринологу Берліній Тетяні Яківні - мегадетальні й доречні питання на первинному прийомі, не намагається налякати чи нав‘язати непотрібні препарати, відчувається доброзичливість. Клініці я б порадила включити інформацію про НЕМОЖЛИВІСТЬ оплати карткою до листа з запрошенням на прийом, бо я про це знала й запаслася готівкою лише завдяки негативним відгукам на Гуглі. Ну і ще бажано уточнити, з якого боку вхід, бо 5 хв втрачається на біганину

Добавить отзыв