UAOTZYV.COM

Mate academy

Адрес Київ, Bohdana Khmel'nyts'koho, 51a
Метро Університет 0.58км
Телефон +380 (67) 106-11-43
Часы работы
понедельник10:00-22:00
вторник10:00-22:00
среда10:00-22:00
четверг10:00-22:00
пятница10:00-22:00
суббота10:30-18:00
Сайт mate.academy
Рубрики Компьютерные курсы
Оценка 4.6 35 отзывов
Похожие компании в категории
SkillUP.com.ua — курсы тестировщиков в Киеве, QA тестирование — вулиця Богдана Хмельницького, 16-22
GoIT — вулиця Євгена Коновальця, 36
SkillUp — IT курсы — вулиця Шота Руставелі, 39/41

Mate academy отзывы

35
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Наталя
14 марта 2024 в 9:14

Рекомендую! Прийшла без досвіду, завершила з неймовірно великим бажажем знань та практики! Навчалась на напрямку QA у full-time форматі. Це незабутній досвід! Навчання відбувалось з 9: 00 по 18: 00, а то й більше, так як матеріал дуже цікавий і практичних завдань було дуже багато! Окреме дякую менторам під час навчання, максимально зрозуміла подача матеріалу та як тільки виникало питання можна написати або під час зідзвону серед дня, все вирішити! Мої друзі вражені знаннями та навичками, які я отримала під час навчання та з якими технологіями встигла попрацювати. Також англійська, під час навчання, хоч кожен день!) Процес працевлаштування дуже організований та з великою підтримкою, все що потрібно підкажуть/порадять як краще! Знайшла роботу орієнтовно за місяць/півтори!
Безмежно вдячна всій команді Mate academy! Ви круті!

Іванна
05 марта 2024 в 16:27

Чудові курси, навчання було об'ємне, насичене і інколи дуже складне, але воно того варте. Навчалася full-time на UX/UI дизайнера. Знайшла роботу протягом першого тижня пошуків. Працюю в топовій продуктовій компанії. Всім рекомендую.

Зоя
10 февраля 2024 в 10:40

Особисто мені навчання далось не легко, але школа хороша. Багато практичних завдань та проєктів самостійних та командних, які будуть дуже релевантними під час пошуку роботи. Зворотній зв'язок від меторів регулярний, але я б радила спочатку все ж таки подивитись трішки безкоштовних курсів на ютубі, щоб підготувати себе до школи Мейт (але це лише для таких як я, яким ця сфера була супер нова).
Знань достатньо для того, щоб знайти роботу, це 100%. Я була на парт - таймі, тому не обов'язково йти на фул тайм - на парт таймі теж реально все вивчити, можливо навіть краще, адже не буду тиску по часу.
Раджу, але будьте готові, що легко не буде, але це принесе свої результати. Я роботу знайшла у чудовій компанії.

Andrii
09 февраля 2024 в 13:55

Проходив навчання на фулл-тайм за напрямком UI/UX Design, це був дуже крутий та цікавий досвід. За час навчання отримав міцний фундамент у цій професії. З тобою завжди на зв'язку ментори які допоможуть тобі розібратись у всіх питанях. Дуже приємна та дружня атмосфера.
Всім рекомендую, якщо хтось ще сумнівається!)

Назар
07 февраля 2024 в 18:51

Я довго тормозив і вагався чи спробувати себе в IT. Спочатку моє око "впало" саме на Frontend, пройшов базові бесплатні уроки, та не пройшов live codding. Потім мені приглянулись курси QA. Вивчивши SQL пройшовши Live співбесіду і ось я вже на курсах. 3 місяці пролетіло мимольотно, і після двох тижнів розсилання CV - бум в мене вже є job offer. Всім ркомендую!

Kateryna
26 января 2024 в 22:18

Закінчила курс UX/UI дизайнера на part time. Курсом дуже задоволена, він мені допоміг підтягнути мої вже до цього набуті знання та знайти роботу в цій сфері. Пробувала знайти роботу до курсу, але як виявилось не мала достатньо знань і тому не знаходила. Кожен планує темп проходження курсу сам та є незалежною одиницею на part time. Дуже подобалось те, що можна було отримати як письмовий відгук на свою роботу від ментора, так і прийти на QnA до ментора та отримати детальний відгук по своєму питанню. QnA проходили 3 рази на тиждень.
Дякую за знання Mate

Владимир
21 января 2024 в 10:54

Навчання в Mate Academy на курсі QA було складним, але в той же час насиченим, цікавим і дуже продуктивним. Матеріал подано чудово та постійно оновлюється та доповнюється відповідно до сучасних ІТ-технологій та перспектив. Курс включає захоплюючі освітні проекти та велику спільноту, що дозволяє досягати поставлених цілей.
Окремо хочеться відзначити команди менторів та координаторів – це найкращі професіонали та найнадихаючіші мотиватори! Вони присутні протягом усього процесу навчання, пошуку роботи і навіть після працевлаштування. Без них пройти цей шлях було б набагато складніше.
Щира подяка команді Mate Academy за професіоналізм та підтримку!

Таня
19 октября 2023 в 11:33

Я навчалася на full-time курсі з UI/UX дизайну і за менш ніж 3 місяці знайшла роботу, зараз працюю уже пів року, навіть отримала бонус за крутий перформанс та виконую на проєкті відповідальні задачі:) Mate — це один з найкращих виборів, які я зробила у своєму житті, і дуже-дуже рада, що вони дали мені цю можливість.

Багато того, що є в програмі, дійсно можна знайти самостійно, але ту структуру і практику, яку нам давали в Мейті, не замінить жоден курс на Ютубі чи самостійне навчання. Ментори завжди були готові відповісти на всі запитання і давали детальні розбори домашок.

Було складно – це точно – але зате на роботі я не почуваюся джуном-початківцем, і, якщо й чогось не знаю, то в Мейті навчилася не лише дизайнити, але й шукати, думати та аналізувати)

Якщо ви дійсно хочете змінити своє життя, якісно опанувати професію і бути впевненими у своїх скілах, а ще готові викладатися на максимум — то Мейт точно для вас)

Катя
17 августа 2023 в 23:19

Дуже вдячна Mate за круті знання, підтримку, community тих, хто так само як і я починає свій шлях в IT. Дуже задоволена і рекомендую іншим:)

Анжела
31 июля 2023 в 17:28

Курси в Mate Academy перевершили мої очікування! З моменту початку навчання я знайшла саме те, що шукала - змістовні та доступні матеріали, які не перенасичені зайвою інформацією. Мені особливо сподобалося, що викладачі знають свою справу, і у них великий досвід у практичних роботах.
Значною перевагою був особливий модуль, присвячений працевлаштуванню. Тепер я знаю, як підійти до пошуку роботи і як скласти ефективне резюме. Це допомогло мені знайти ідеальну роботу, про яку я давно мріяла.
Рекомендую Mate Academy всім, хто хоче швидко і ефективно освоїти нову сферу та отримати корисні навички для працевлаштування. Їх професіоналізм та відмінний підхід до навчання заслуговують на високу оцінку! Дякую вам за таку цінну можливість та якісну підготовку!

Terrya
06 июля 2023 в 15:56

Навчався на part-time і що я хочу сказати, якщо у вас є бажання саме опанувати знання та навчитись ними користуватись на практиці, то вам сюди.
Тим хто кричить, що для того, щоб сюди потрапити треба мати космічні знання:
Не вірно! Треба мати жагу до знань. Якщо вона в тебе є, то тобі допоможуть. Допоможуть на найвищому рівні.
Постійно додаються нові елементи навчання, які роблять його цікавішим і продуктивнішим. Я можу без зупинки перелічувати всі плюси, але щоб все це зрозуміти треба прийти й спробувати.
Дякую команді MateAcademy.

Андрей
21 мая 2023 в 13:57

А теперь по факту как все работает в Mate Academy) Многие ведутся на БЕСПЛАТНОЕ ОБУЧЕНИЕ. Из бесплатного в нём только название, почему:

Устроившись в IT после их курсов (даже если вы сами найдете работу), вы 2 года должны башлять мейту 17% от своей зарплаты. Допустим у вас сердняя зарплата - 1000$. 24 месяца умножаем на 1000 = 24.000$, из них мейту вы должны отдать 17% = а это 4080$ (нихреново такая стоимость курсов, где в любой другой ИТ школе это будет стоить ~500$ и даже дешевле). И проблема в том, что вы как ни крути даже в Glovo в компании можете попасть в ИТ, и у мейта сидит целый отдел аля коллекторов которые все выслеживают, наипать получится, но поверьте не у всех, у вас же нет личного юр отдела как у мейт, поставите галочку не читав - а дальше уже вы на крючке)

Дальше, если не убедил и вы решились идти нана бесплатное обучение. Им не выгодно брать новичков, вы просто не пройдете на их бесплатные курсы по тем или иным причинам, даже банально - по знанию английского, просто поверьте, сэкономлю вам время) Берут туда уже людей, которые шарят, можно сказать уже джунов сформированных - которые уже и сами бы нашли работу и без них, но не хватает пинка под зад. Не верите? Посмотрите их вакансии, они постоянно в поисках Students interviewer (Зараз шукаємо крутого інтерв'юера в команду для відбору кандидатів на навчання курсі різних напрямків) - ОТБОР ребята)

Дальше, тех кто не попал на бесплатные - правильно, отправляют на свои же платные курсы, где цена етить колотить)

Подумайте дважды перед тем как вестись на халяву, не будьте мамонтами)

Сергей
17 мая 2023 в 12:48

Ребята, ищу курсы - новячок, без подготовки, гумманитарий. Пару мес пробовал сам, но потом понял, что без программы никак. Хотел в мейт на вечерний, но там преподавателя нет. Как когда узнал, что преподавателя нет, это смутило.
6 месяцев самому - без контроля - насколько реально дойти до конца?

Андрей
15 мая 2023 в 13:45

Академія не є академією, на базове безкоштовне навчання, набирають людей вже з такими знаннями, що людина і без академії може самостійно працювати, вдало пройшов тестове завдання, але не сподобався мій рівень англійської мови, для чого тоді ваше навчання? Щоб відразу підтягнути і два роки від людей отримувати з. П в розмірі 17%

Олександра
13 февраля 2023 в 17:29

Жахливий досвід. Поверховий курс, ментори не допомагають, якщо ви чимсь не задоволені - це ваші проблеми, так вам в очі і кажуть.
Навчалась на UI/UX дизайн парт-тайм. Перед тим спокійно і без зусиль пройшла підготовчий модуль і тестове завдання на фултайм, але мене не влаштувала дата старту фултайм курсу. Із самостійними завданнями теж не мала проблем. Але щойно в роботу включаються ментори з координаторами - то суцільні нерви і роздратування. Дехто з координаторів просто дуже токсичні особистості. Ментори не відстають. Виключення - одиничні.
Про тривалість курсу і темп - брешуть, буде довше, і швидше навчатися у вас не вийде. Можливо, підійде тим, хто готовий займатися цим не напружуючись, час від часу, задля розваги, не маючи якогось дедлайну і маючи зайві гроші, які не шкода викинути на те, що можна дізнатися з безкоштовних джерел.
Якщо б було можна, оцінила б навіть в мінус.

Святослав
02 мая 2022 в 7:16

Курси Mate Academy - гарний фундамент для побудови кар'єри в IT! Дисципліна, повний робочий день, відповідальність, чіткі задані вектори в начанні - це складові успішного офферу!

Андрій
29 апреля 2022 в 13:59

Гайси, закінчив навчання в Mate Academy та отримав з їх допомогою омріяний оффер і в мене ВЕЛИЧЕЗНА купа позитивних емоцій!
Якщо наразі ти вагаєшся чи поступати на ці курси, то відповідь ТАК!
І ось чому:
1. Я почав навчання в жовтні з мінімальними знаннями про цю сферу і був приємно вражений форматом навчання та складом тренерів/менторів, через що навчання все проходило на позитиві.
2. Коли виникали в мене питання, то мені швидко намагались допомогти і пояснити, що задавало темпу для навчання.
3. За 3,5 місяця навчання, я завершив курс і почався процес працевлаштування. За перший тиждень роботу знайшли ~50% студентів. А під час другого тижня отримав оффер і я. Це дуже швидко, чи не так?
4. За весь період навчання зумів знайти серед одногрупників хороших друзів, з якими разом проходили всі трудності і продовуєм
спілкування вже будучи на роботі

Порада для мабутніх студентів:
-не бійтеся задавати питання
-цікавтися всім чим найдете про цей напрямок
-читайте по максимум статті в інтернеті про технології/нюанси
-прикладайте максимально зусиль до навчання
-будьте готові до складних кілької місяців які змінять на краще ваше життя

УСПІХІВ УСІМ!

Vladyslav
24 апреля 2022 в 18:32

Хорошие курсы, действительно дают всё необходимое, чтобы получить оффер в компанию, с первого собеседования.

Женя
18 апреля 2022 в 3:19

Всем привет! Оставлю и я свой вклад в историю:) Прежде всего, у кого будут вопросы, лучше всего найти того, кто уже закончил Mate Academy и пообщаться с ним лично. Это позволит получить объективную и реальную картину того, что тут происходит. В моём случае у меня было немалое количество друзей, которые уже отучились там до меня и начали свою карьеру в IT, а следовательно у меня было представление о том, что предстоит на этом пути и к чему готовиться.

Из общих сомнений, которые у меня были до поступления — это: "неужели это реально за 4 месяца с нуля получить профессию и устроиться на работу в вообще другую сферу, по сравнению с той, в которой ты работалучился раньше? ". И из общения со своими одногруппниками могу сделать вывод, что такие сомнения есть чуть ли не у каждого. Но практика показала, что то, о чем говорят сами работники MA по поводу трудоустройства — это далеко не просто маркетинг. Это реальная статистика. Большинство (почти все) в моей группе устроилось на работу еще до окончания 4-х месяцев. Это вполне реально! У MA нет цели вам врать, чтобы как-то "заманить" к себе на учебу. А это дорогого стоит!

Насчет подготовки к поступлению, тут могу сказать, что чем больше вы подготовитесь до учебы, тем больше вы прокачаете свои знания и навыки в её процессе, а следовательно вам будет гораздо легче учиться, вы быстрее в свою очередь найдете работу и с большей стартовой зарплатой. Поэтому советую готовиться по максимуму. Это в ваших-же интересах.

И еще одним ключевым моментом, о котором стоит упомянуть — это то, что у вас и Mate Academy одна цель — ваше трудоустройство.
Этим-то они и отличаются от всех остальных, я считаю. Поэтому, все, что от вас требуется — это прежде всего усердно делать то, о чем они просят. А просят они не с проста: у них богатый опыт учебы и трудоустройства своих студентов (1500+ на сегодняшний день — это не мало). Посему этому опыту нужно просто довериться, и вы обязательно добьетесь успеха!

Очень приятно было то, что команда Mate Academy вкладывает душу (как говориться) в то, что они делают. Они максимально прислушиваются к конструктивному фидбеку и всегда просят его от вас, чтобы стать еще лучше, чем они есть. Также, несмотря на то, что учеба происходит удаленно, вся коммуникация максимально дружелюбная и живая, а качество преподавания на весьма высоком уровне! Про подробности я думаю тут все пишут, поэтому я думаю, что и так достаточно сказал.

Всем успехов в выборе своего будущего!

Maxim09071974
07 апреля 2022 в 2:21

Проходил обучение в группе по изучении java и скажу так:
1) Было не легко, но финал того стоит
2) Самое сложное - войти в айти и в этом вам помогут команда Mate.academy
Последнее что могу сказать: не задумываться и идти в эту сферу и в этом вам поможет Mate.

Добавить отзыв