UAOTZYV.COM

Мастерская матрасов Gash

Адрес Київ, . По предварительной записи, вулиця Хрещатик, 44
Метро Театральна 0.35км
Телефон +380 (67) 351-60-01
Часы работы
понедельник09:00-20:00
вторник09:00-20:00
среда09:00-20:00
четверг09:00-20:00
пятница09:00-20:00
суббота10:00-19:00
воскресенье10:00-18:00
Сайт gash.ua
Рубрики Магазин матрасов
Оценка 3.8 22 отзыва
Похожие компании в категории
Матрасы Магнифлекс (Magniflex) — Дружбы народа бул. 23 Центральный дом мебели, 2 этаж
Интернет магазин подарков 4gift — вулиця Іллінська, 12
Мир домашнего уюта — вул. Антоновича, 51/9

Мастерская матрасов Gash отзывы

22
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Олексій
03 октября 2023 в 13:09

Насправді в Україні ще задовго до Gash з'явилося багато майстерень які лдосі працюють і виробляли матраци під замовлення: фабрика Віка, Макдек, Солодкий сон, Проматрас та десятки інших.
Можливо інші окрім gash не такі розумні на бізнес-моделях і поливанні лайном конкурентів, тому сумлінно працюють і роблять гарні матраци за чесною ціною отримуючи свої невеликі гроші за працю і не мають зайвого бабла на рекламу та PR.

Собівартість будь-якого матраца з каталогу Gash 3-5 тисяч гривень. Тут нема про що сперечатися, бо вже не одна розумна людина розклала по полицях собівартість кожного матеріалу наповнення і навіть лінки дала. Про особливості наповнення матраців можете послухати старі випуски gash на ютуб (2014-2017 рік, бо там є хоч щось корисне окрім брехні та маркетингу який пре від гашинського зараз).
Якщо хтось каже вам, що собівартість українського матраца більша 5 тисяч, то ви одразу маєте розуміти, що все що зверху то є націнка продавця.

Однак якщо сплачуючи 40.000 грн за матрац (при його собівартості 5 тис грн) ви готови накинути гашинському 35000 грн за локшину на ваших вухах то це ваш вибір.
Така сама історія про ті ж "Ліжка за ЗСУ" які по суті просто шмат поролону в чохлі за 5000 грн і який жодним чином не може навіть порівнюватися зі спальною системою для ЗСУ стандартну НАТО.

Катерина
21 июня 2023 в 8:18

Дуже клієнтоорієнтована компанія, яка робить якісні матраси.

По матрасам.
Нашому матрасу 3 роки, і він як новий. Менеджер класно підбирає матраси саме під потреби клієнта. Края матрасу не просідають, якщо на нього сісти, як в більшості матрасів, які ми розглядали (Андерсен, Темпур і т. Д.).

По клієнтоорієнтованості.
Нещодавно нам необхідно було перепрошити ліжко (перетягнути іншим матеріалом). Хлопці швидко організували логістику, по ціні вийшло дешевше ніж в кількох компаніях які ми продзвонювали, і крім того знайшли саме ту ткану яка нам була потрібна (якою у нас обшитий диван), - зв‘язались з виробником нашого дивану, уточнили контакти постачальника і замовили матеріали.

Дуже рекомендуємо Gash, - дуже висока якість роботи за прекрасну ціну.

ЗСУ
28 марта 2023 в 8:27

З англійскої gash перекладається як "Рана".

Рани бувають різні, особливо небезпечні рани душевні - це особливо помітно по обличчям ГАШОкоманди.

Використання символіки ЗСУ, піксельної форми віськових, ліпові "фото-відгуки" людей у формі ЗСУ, брехня про гуманітарну допомогу ЗСУ - все це маніпуляційні іструменти шахраїв-маркетологів гашинського.

Релльні відкуги військових які писали що матраци Gash по пів куба об'ємом ім не потрібні на передку та в окопах. Віськові просили не брехати в рекламі і не маніпулювати їх рідними які витрачають 2000грн на шмат поролону намагаючись допомогти, а військові викидають цей непотріб я дуже незручний.
Гаш навмисно видаляв всі реальні відгуки військових і продовжував брехати що шмат поролону краще за спальну систему НАТОвського зразку.

Як тільки приймуть зміни до Закону про використання символіки ЗСУ - ви всі отримаєте повістки і поїдете рекламувати поролон в окопи.

Олексій
07 марта 2023 в 20:39

Позитивні відгуки про матраци Gash вочевидь пише маркетологиня Гашинського або покупає на сайті advego.ru
Всі вони в одному стилі і дуже примітивні. Щенячій восторг ніби люди вийшли з дикого лісу і вперше побачили матрац замість мішка з сіном)
А ось конструктивні зауваження покупців, як пліснява у матрацах, токсичні клеї від яких алергія у дітей і повний ігнор по зверненням щодо гарантійних випадкам Олексійко «забув» освітити на своєму сайті gash.ua
Про матраци для ЗСУ вже багато написали самі бійці ЗСУ але Гаш там насипає як вони без наживи працюють і жодного конструктиву що шмат поролону розміром з кухонну плиту вочевидь тупа ідея для військових.
Ні і «собівартість» 2000 грн для шматка поролону це взагалі на оленів розраховано?)

Иван
04 февраля 2023 в 17:49

Я заказал у Гашика (Алексея) уже 3 матраса для себя и родственников. Все очень довольны. Не тратьте зря деньги и время - пишите ему и получите грамотную консультацию, море позитива и долгожданныи матрас, сделанный специально под Вас! Хотя сейчас наверное у него много заказов на майдан)
Алексей, спасибо от нас всех! Удачи и Счастья Твоей Семье!

Женя
03 февраля 2023 в 18:22

Вау! Гашик конечно красавчик! У него еще появились и матрасы для ЗСУ! Значит это точно лучшее инженерное решение, которое только могло было быть! ЧТООООООООО,,,,? !? !? !? Он их еще и продает по себестоимости, НИЖЕ? !? !? !? ! Гашик, мы тебя обанкротим и купим для всех ЗСУ эти чудо матрацы! Это же и просто и генально одновременно! Каремат + качественный поролон + хлопковая вафельная накидка + съемные одеяла (ВАУ, тоже 100% ХЛОПКОВЫЕ?) НУ ТИ ГАШИК КРУТ! ТОЧНО ПОБЕДИМ И ВСЕХ ОРКОВ И ВСЕХ ЗАВИСТНИКОВ! Продолжай в том же духе! Так держать красавчик!

Ірина
31 августа 2022 в 21:19

Гаш це може і дуже неплохо, хто готовий придбати собі білизну у переході яку пошили кустарно. Вона може бути гарна, довго носитися і все інше… але це білизна з перехода зроблена кустарно.
Майстер білизни з перехода може називати себе магом і експертом, писати про найкращі світові бренди що вони лайно і нічого не розуміють і навіть не вміють = впізнали гашинського?)
В переходах можна придбати м’ясо, ковбасу, навіть золото у циган по супер знижці - якщо це ваше, ваша марка Gash!

Дмитро
19 февраля 2022 в 11:41

Майстерня Gash дуже непогана майстерня, якщо вас влаштовую платити за товари собівартістью 3-5 тис грн ціну у 20.000 та 40.000 грн
Якщо "рекламою" називати поливання брудом всіх інших і це спрацювало для Вас - то ви кліент Гаш
Друзі, майстерня Gash насправді не погана майстерня, але…

Саме завдяки цим «АЛЕ», які оком споживача не побачиш одразу, добре щоб її реальна репутація була біля двійки.

Якщо дотримуватися хронологічного порядку, то Олексій насправді починав свою справу наполегливо, та дійсно ділився з нами знаннями які сам щойно здобував. Він завзято викривав брехню виробників матраців і завжди на цьому акцентував увагу своєї аудиторії = брехня неможлива якщо ціль побудувати гарні відносини з покупцями (саме такий акцент був в Олексія на початку)!

Але бізнес то є бізнес, швидко настає момент коли ти повинен щось змінювати, щоб зростати. «Зміни» Гашинський почав з того, що став всіх поливати лайном у кожній своїй програмі. Всі тупі, всі брехуни, всі вас обманюють і тільки Я самий чесний і єдиний експерт з матраців.

Насправді в Україні ще задовго до Gash було багато майстерень які виробляли матраци під замовлення: фабрика Віка, Макдек, Солодкий сон, Проматрас та сотні інших.
Вони мабуть не такі розумні на бізнес-моделях і поливанні лайном інших, томи сумлінно працюють і роблять гарні матраци отримуючи свої невеликі гроші за працю.

Собівартість будь-якого матраца з каталогу Gash 3-5 тисяч гривень. Тут нема про що сперечатися, бо вже розумна людина розклала по полицях собівартість кожного матеріалу наповнення і навіть лінки дала. Про особливості наповнення можете послухати старі випуски gash (2014-2017 рік, бо там є хоч щось окрім брехні та маркетингу).
Якщо хтось каже вам, що собівартість українського матраца більша, то ви одразу маєте розуміти, що перед вами потенційний Гаш або Хаш.

Якщо вас зовсім не засмучує ціна 40.000 прі собівартості 5 тис грн, а «реклама» про то які всі тупі, брехливі, нікчемні і тільки Gash ідеальний вам також подобається, то чому б ні?
Вітаю - ви ідеальний клієнт майстерні Gash!

Александр
08 февраля 2022 в 16:48

Хочу поделиться своими впечатлениями об этих хороших матрасах и их мастерах. Во-первых пользуемся и наслаждаемся этими изделиями уже с 2015 года, и до сих пор все как в самый первый день. С моей больной спиной, я просто погружаюсь в облако после тяжёлого рабочего дня. Подбирал наполнение лично Алексей под мою спину, ни жалею не минуты. Во-вторых эти матрасы посоветовали родителям, которые тоже пользуются уже пять лет и не каких жалоб, своим детям в этом году, когда они стали жить отдельно, невестка сказала, что это проста блаженство. Ну и в третьих заказали в этом же году себе на дачу, т. к. Спина одна а мест отдыха несколько, поэтому и на даче после грядок отдыхаем на шикарном матрасе от Gash. Рекомендую всем, не пожалеете!

Полина
12 января 2022 в 13:34

Кроме наценки 600% в матрасах Gash нет ничего примечательного.
Такие же по качеству (но в 3-4 раза дешевле) вы найдёте в IKEA и Jysk.
Если посмотреть отзывы с отметкой 5, то это работа профессионального копирайтера и smm-щика, а видео «покупателей» то это постановочные сцены от блогеров.
Хотя, если хочется матрас за 30000 грн наполнение которого стоит 4 тыс грн, то почему бы не поддержать украинского патриота Гашинского?
Особенно если покупать в кредит через Альфа-банк!

Лера
30 декабря 2021 в 10:08

В матрасах Гаш появляется плесень.
Они сами об этом писали и во всем обвинили …. Кровать клиентов)
Это смешно, но для Гашинского это норма!
Случай далеко не единственный, но остальные молчат в трубочку. Их заткнули вареньем и парой наволочек в качестве подарка.
А ещё очень понравилась реклама в которой именно на матрасах Гаш позвоночник ребёнка растёт правильно!

Лена
29 декабря 2020 в 1:42

Користуємося матрацем 4 місяці. Надзвичайно зручний! Точніше сказати його не відчуваєш: прокидаєшся з відчуттям відновленості і здоров'я. Минули головні болі і відчуття легкого запаморочення після того як змінила матрац. Індивідуальний підбір матрацу під себе - дуже класний підхід! Свою жорсткість матрацу ми вибрали відразу. Менеджер Назарій попередив, що якщо виникнуть незручності з часом можна буде вдосконалити під себе - змінються певні шари матрацу або їх кількість. На всіх етапах замовлення матрацу - починаючи з телефонного дзвінка і до отримання матрацу- все бездоганно! Ніяких нарікань. Всім рекомендую!

Олег
27 декабря 2020 в 10:10

Порекомендовали эту мастерскую. Подобрали и заказали матрас. Ждем. После эксплуатации смогу поделиться впечатлением и качеством изделия.

Алла
28 ноября 2020 в 17:39

Очень довольна подходом в работе с клиентом. Получила всю информацию по наполнения матраса, терпеливо отвечали на все мои вопросы, сделали все в сроки. Результатом довольна.

Екатерина
22 ноября 2020 в 10:11

Заказывала ребёнку матрас "Африка" 4 года назад. Была приятно удивлена отношением Алексея своему делу). Через 3 года решили заказать матрас и себе. Матрасы отличного качества, знаешь, что находится внутри. На матрас даётся гарантия) в общем одни плюсы, спасибо!

Лена
04 июня 2020 в 23:52

Користуємося матрацем 4 місяці. Надзвичайно зручний! Точніше сказати його не відчуваєш: прокидаєшся з відчуттям відновленості і здоров'я. Минули головні болі і відчуття легкого запаморочення після того як змінила матрац. Індивідуальний підбір матрацу під себе - дуже класний підхід! Свою жорсткість матрацу ми вибрали відразу. Менеджер Назарій попередив, що якщо виникнуть незручності з часом можна буде вдосконалити під себе - змінються певні шари матрацу або їх кількість. На всіх етапах замовлення матрацу - починаючи з телефонного дзвінка і до отримання матрацу- все бездоганно! Ніяких нарікань. Всім рекомендую!

Sergii
09 апреля 2020 в 0:48

Вчора отримали другий матрас "55 кокус" в дитячу кімнату.
На першому матрасів спимо близько трьох років. Брали також на 320 пружинному блоці з подвійним кокосом та меморі.
Задоволені на 158% якістю матрасів та професіоналізмом команди "Gash"!
Завдяки вашому каналу на YouTube я став розумітися в виборі матрасів та в якості сну.
Дякую! Успіхів Вам!

Богдан
20 февраля 2020 в 10:55

Покупал в Одессе 2мес назад. Юрий очень хорошо все объяснил и подобрал составляющие. Сделали и доставили быстро! Юре отдельное спасибо за помощь в подъёме. За время использования никаких негативных моментов нет! Мы с женой остались довольны покупкой Рекомендую мастерскую GASH

D. Y.
16 февраля 2020 в 10:27

Замечательные матрасы индивидуально сделанные для вас. Пользуемся несколько лет и довольны. Отличный подход к клиентам.

Виктор
17 августа 2019 в 16:18

Заказывал матрас без пружин (одинарный - 80х190) с небольшим слоем memory. Матрас стоил около 5500. За приблизительно 4 месяца использования всё хорошо, никаких просадок, ничего не порвалось, при первом использовании ничего не воняло.
Очень рекомендую данный магазин и мастеров. Обслуживание было отличным, были учтены все мои просьбы (матрас подбирал для спины со смещением позвоночных дисков и сколиозе 1 степени) не было "шаблонного обслуживания", не было недопонимания или забывчивости со стороны магазина.

Добавить отзыв