UAOTZYV.COM

Массаж Печерск - Студия Михаила Гузь

Адрес Київ, вулиця Михайла Бойчука, 1а
Метро Звіринецька 0.18км
Телефон +380 (95) 905-52-41
Часы работы 08:00-21:00
Сайт massage.co.ua/uk
Рубрики Массажист, Салон красоты, Лечебные спа-процедуры
Оценка 4.9 34 отзыва
Масаж на Печерській - Студія Михайла Гузя
Ближайшие филиалы компании
Михаила Гузь — вулиця Євгена Чикаленка, 8B
Похожие компании в категории
Woow.space — вулиця Зарічна, 6, корпус, 1
МЦ Инго — Велика Васильківська, 54 Б
Yoga Home — вулиця Євгена Сверстюка, 52В
Kika-style — бул. Лесі Українки, 30Б

Массаж Печерск - Студия Михаила Гузь отзывы

34
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Полина
21 апреля 2024 в 10:05

Вперше в житті дала собі змогу насолодитися тим, чого так сильно хотіла.

Записалась по власним відчуттям до майстра Тетяни і була настільки приємно вражена як і процесом так і розмовою, що прийняла рішення розповісти про це чудо-місце Всім і Вся

Тому, якщо Ви давно шукали майстра, котрий зрозуміє Вас і Ваші почуття, котрий зробить якісний масаж і занурить у світ блаженства - це сюди, до Тетяни?

Ulia
28 января 2024 в 20:48

Дуже подобається студія. Ходжу до Дмитра. Приємний хлопець і робить класний масаж. Однозначно рекомендую

Катя
27 января 2024 в 9:17

У студії дуже приємна адміністрація, ходжу до майстра Яни, яка просто врятувала мою спину! Рекомендую!

Snoopy
17 января 2024 в 7:15

Приємна, затишна студія. Дуже подобається массажист Яна.
Ходимо всією родиною з задоволенням вже кілька років підлікувати спину, або просто зняти напругу в наш непростий час.

Анна
13 января 2024 в 12:46

Дуже сподобався масаж у Дмитра. Дуже вихована і цікава людина, справжній фахівець своєї справи. Масаж зробив професійно, з врахуванням особливостей моїх проблем зі спиною та суглобами. В студії чисто, рецепшен привітлив. Після масажу відчуваю не тільки фізичне полегшення, але й емоційний підйом, психологічне задоволення.
Дуже рекомендую всім!

Каміла
03 ноября 2023 в 19:16

Пройшла курс масажу у Тетяни, залишилася дуже задоволеною, видно результат. Все було супер! Фахівець дуже гарний, рекомендую!

test
11 октября 2023 в 11:30

Можу порекомендувати майстра Павла. У цій студії пройшов через 4 майстрів і нарешті знайшов свого. Рекомендую

Галина
25 сентября 2023 в 6:01

Дуже подобається ця студія: мають багато варіантів масажу, які будуть направлені саме на вашу потребу (адміністратор чи сам масажист допоможуть зорієнтуватись, що саме підібрати, якщо ви вагаєтесь).
Хочу відмітити свого майстра Павла: прекрасний спеціаліст, має медичну освіту, що для мене є дуже цінним - людина працює зі знанням будови тіла та його функціями.
Легко підлаштовується під ваші потреби: може просто працювати, якщо ви інтроверт, або даючи вам порелаксувати; або за вашим бажанням підтримає розмову - Павло дуже цікава особистість з багатьма інтересами. Вельми задоволена що обрала саме його - відчувається глибоке розуміння того що він робить!
Я проходжу курс антицелюлітного масажу і додатково пропрацьовую проблеми зі спиною, а також роблю масаж обличчя (дівчата, це дуже корисно!). Бачу позитивні результати по всім трьом видам!
Якщо не хочете в майбутньому ходити по лікарнями, то вашим першим "лікарем" має бути масажист: якщо тіло працює правильно - це вбереже вас від багатьох хвороб.

Вера
11 июля 2023 в 15:13

Була у цій студії у Михайла, все дуже сподобалось, після 20 годин за кермом за 2 дні він зробив з моєю спиною щось неймовірне. Була сильна біль, після першого ж оздоровчого масажу все минуло) Дуже раджу!

Елена
18 июня 2023 в 1:23

Дуже гарний моделюючий масаж тіла робить Тетяна в студії на Бойчука 1а. Беру вже другий абонемент і порекомендувала близькій людині. Ми обидва задоволені.
Взагалі студія справляє гарне враження.
А Тетяна - просто знахідка! Дякую за відношення і результат!

Александра
18 апреля 2022 в 15:11

Долго не хотела оставлять отзыв, потому что боюсь, что не смогу потом записаться к своему мастеру) Дима без бороды – очень деликатный, чуткий и приятный массажист, который всё полечит, всё поправит и не сделает вам больно. Спасибо)

Саша
14 апреля 2022 в 12:27

Переїхала до Києва декілька років тому і довгий час намагалась знайти потрібного мені массажиста. Звернулась в цю студію по рекомендації й після першого візиту припинила пошуки, адже мене влаштувало абсолютно все: місце, умови й найголовніше массажист Дмитро (той що з борідкою, так я завжди уточнюю, коли мене питають до якого саме Дмитра вас записати:)

пользователь
10 апреля 2022 в 19:11

Отличный масаж, особенно хочется отметить специалиста Дмитрия! Помог решить проблему боли в спине, которая не могла решиться долгое время, ходим к нему постоянно, покупаем абонемент сразу на 10 сеансов, пару раз в неделю для поддержания результата, очень рекомендую!

Женя
30 марта 2022 в 4:52

Был на массаже в студии массаже Михаила Гузь. Об этом месте мне рассказала моя девушка, которая тоже ходит туда на массаж. Очень остался доволен. Приятный персонал, отличная атмосфера, чистинько, уютно, внимательные и отзывчивые администраторы. Отдельную благодарность хочу выразить массажистке Татьяне! Неожиданно сильные руки, приятная энергетика, толковый мастер и отличный собеседник. Спасибо вам за то, что открыли для меня массаж по новому. Теперь буду ходить курсом ведь после такого спортивного массажа хочется заново жить!

Ganna
22 марта 2022 в 23:05

Масажна студія Михайла Гузя на Бойчука мені подобається найбільше серед інших. Якщо я не помиляюсь це найновіша студія. Була одного разу в студіі на антоновича і мені не сподобалось. Таке враження, що прохідний двір. Ще до того ж мене масажувала дівчина котра пахла цигарками і багато говорила.
масажисти на бойчука професійні, тому під час масажу виходить повноцінно розслабитись.
є під‘їзд прямо до студіі (хоча гугл його і не показує, але дворами можна проіхати. Якщо ідете вперше доведеться трохи поблукати, або доізд можна поточнити у адміністратора студіі).
студія затишна, чиста. є опція онлайн запису. В студіі є вай-фай, душ.
загалом після масажу в цій студіі лишаюсь максимально розслабленою та задоволеною. єдиний мінус завжди під час масажу мерзнуть ноги, тому наступного разу планую іти в шкарпетках.

Саша
17 марта 2022 в 13:18

Была на массаже у мастера Татьяны. Осталась очень довольна результатом. Отличная проработка мышц, приятная атмосфера. Буду всем рекомендовать студию массажа Михаила Гузь. И ходить ещё.

Саша
16 марта 2022 в 2:27

Это больше, чем массаж! Это помощь людям) Индивидуальный подход. Пришла с болью в спине, выпорхнула, как бабочка
Спасибо, Диме бородатому, огромное! Очень рекомендую

Егор
13 марта 2022 в 15:14

Прекрасный, уютный салон, хожу туда уже более двух лет. Есть удобная запись онлайн. Все мастера профессионалы своего дела, особо отмечу Дмитрия Мельника.

Саша
08 марта 2022 в 3:48

Не понимаю такой высокой оценки студии.
Очень старое, тесное помещение, толкучка людей, салон настроен на «конвейерную» работу. Ремонт ужасный, сантехника старая (
Массаж не понравился от слова совсем. Заказывала массаж ВСЕГО тела, массажист уточнил на каких зонах сделать наибольший акцент, я указала спину и шею. В результате ноги и живот массажист обошёл вообще, то есть совсем не делал массаж на эти зоны. Это вообще как такое возможно?
Вместо 1 часа массаж длился 40 мин (опоздали на 10 мин с началом, закончил массажист на 10 мин раньше).
Даже с учетом более-менее доступных цен (массаж всего тела 650 грн), салон однозначно не стоит этих денег. Дёшево, конвеерно и во время ковида ещё и шанс подхватить вирус в тесном коридоре с большим количеством других людей. Подобие расслабляющей музыки играет на телефоне.
Больше не пойду.

Саша
26 февраля 2022 в 19:01

Очень хорошая студия массажа. Уютно, комфортно, внимательный и приветливый персонал. Особая благодарность массажисту Артему! Настоящий профессионал, прекрасная техника массажа, дополнительные рекомендации по решению проблем. Рада, что попала именно к нему.

Добавить отзыв