UAOTZYV.COM

Массаж, реабилитация, висцеральная терапия, остеопатия

Адрес Київ, вул. Урожайна, 21, офис, 6
Метро Вирлиця 1.98км
Телефон +380 (98) 535-57-80
Часы работы
понедельник09:00-22:00
вторник09:00-22:00
среда09:00-22:00
четверг09:00-22:00
пятница09:00-22:00
суббота10:00-21:00
воскресенье10:00-21:00
Сайт массаж-киев.com
Рубрики Массажист, Остеопат
Оценка 5 25 отзывов
Похожие компании в категории
Woow.space — вулиця Зарічна, 6, корпус, 1
Фабрика Грез — вулиця Михайла Гришка, 6А, 6A
Yoga Home — вулиця Євгена Сверстюка, 52В
Валерия Туракулова / Студия массажа Здорово — вул. Євгена Сверстюка 6В, прим, 244

Массаж, реабилитация, висцеральная терапия, остеопатия отзывы

25
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Юлия
08 декабря 2023 в 16:32

Володимире Васильовичу, дякую вам за масаж! У Вас дар від Бога. Рекомендую від щирого серця

Наталья
23 ноября 2023 в 8:33

Хочу висловити велику подяку Черкаю Володимиру Васильовичу. Людині, яка допомогла мені двічі, і завдяки його золотим рукам, позбавила мене від головних болей та запаморочень. До того, як я почала проходити сеанси масажу, я багато до кого зверталась із своїми питаннями і ніхто не зміг допомогти мені подолати їх.
Це фахівець своєї справи, який для того щоб вирішити питання з яким я до нього звернулася спробував кілька підходів і виявив як краще допомогти.

Алена
20 октября 2023 в 7:44

Хочу висловити величезну подяку Володимиру за професійний підхід, уважність та відмінне знання своєї справи. Моя мама (67 років) довгий час дуже погано почувалася. Ходила до лікарів зі скаргами на запаморочення, слабкість, біль у коліні. Від призначених ними курсів лікування стан не покращувався. Добрий друг порадив звернутися до Володимира. Здавалося б до чого тут масаж? Але, диво! Після кількох сеансів масажу мама відчула себе набагато краще, а після проходження повного курсу взагалі забула про те, що її щось турбувало! Тепер рекомендую цього чудового фахівця всім своїм близьким та друзям!)

Олег
14 октября 2023 в 16:00

Доброго дня! Хочу подякувати Володимиру за його працю! Він дуже хороший майстер своєї справи, гарна людина! Я дуже багато за життя поїздив по різним масажистам мвнуальщикам, але такого результату як після Володимира не було і близько) ще раз дуже дякую за професіоналізм!

Наталия
10 октября 2023 в 20:49

Володимр - спеціаліст високого рівня із гарною освітою та досвідом. Повернення людям здоров'я - мета його лікування та реабілітації. Дуже вдячна за його експертність та працездатність.

Наталия
10 октября 2023 в 18:46

Прийшла до лікаря з болем у попереку і нозі, який обмежував мої рухи. Буквально за декілька сеансів відчула полегшення, а з часом взагалі забула про біль. Дуже вдячна лікарю!

Сергей
09 октября 2023 в 20:38

Найкращий фахівець у своїй справі!
Професійний підхід до вашої проблеми, величезний досвід роботи. Вилікував мене від мого захворювання методом вісцерального масажу! А в мене і спина крива та поразка внутрішніх органів. Вдячний долі, що знайшов такого чарівника у своїй справі! Звертайтесь не пошкодуєте!

Вита
07 октября 2023 в 8:56

Хочу поділитися своїми враженнями від роботи Володимира. Спочатку звернувся чоловік з питанням по роботі внутрішніх органів, потім я і син. Тобто ми всією родиною пройшли курс масажу.
Володимир з легкістю знаходить основну причину захворювання і приділяє їй увагу, роблячи масаж в певній зоні. Так по відчуттям буває боляче адже інколи проблема не вирішувалась роками, але за декілька сеансів настає полегшення.
В результаті масажу покращилась робота внутрішніх органів, значно зменшилась вальгусна деформація стопи, зникли набряки лімфатичних вузлів та болі в грудях.
Рекомендую Володимира як професіонала своєї справи!

Рая
06 октября 2023 в 19:35

Велике дякую Володимиру Васильовичу, фахівець - від Бога. Одним словом "Знахар". Людина, яка дуже любить свою роботу і повністю віддається їй

Дмитрий
06 октября 2023 в 9:00

Знайшов Володимира тут - на ГуглКартах, прочитавши всі відгуки, найбільше сподобався - "У лікарню не треба! СЮДИ ТРЕБА! " (с)
Вирішив спробувати і після кількох сеансів відчув, що Володимир знає як допомогти спині та ДОПОМАГАЄ!
Прочитаний мною відгук ІМХО - найкращий, інші відгуки просто не потрібні!

Ще доповню – після вісцерального масажу, пройшли вечірні бурчання у животі.
По спині – змінив досить багато фахівців, і масажистів та вертебрологів… ніхто нормально не міг допомогти, на жаль.
Хорошого фахівця справді важко знайти!
Володю, ще раз дякую

Татьяна
06 октября 2023 в 5:17

На перше поставлю професіоналізм Володимира в двох напрямках:
діагностика і багато способів масажу та інших впливових дій за один сеанс.
Мене більше за все вразила вісцеральна терапія. Дуже мало хто з спеціалістів додає цей вид масажу до загального сеансу.
У Володимира спектр необмежений.
Як і час самого масажу.
Може бути година, а може й три. Залежить від стану пацієнта, ну звісно від його фінансових можливостей.
Я знаю дуже багато масажистів міста Київа та й в інших містах.
Володимир один з найкращих.
Можна сказати елітний майстер своєї справи.
Ну і як людина він мені цікавий, що також важливо.
Дякую за співпрацю.

Андрій
06 октября 2023 в 3:40

Доброго мирного вечора! Хочу поділитися з Вами емоціями щодо відвідування сеансів у Володимира, а точніше отриманими результатами. Я прийшов до Володимира півроку тому по рекомендації племінника. Він професійний спортсмен, тому йому масаж потрібен для відновлення. Він неодноразово відвідував сеанси масажу у Володимира і був задоволений. Чому я звернувся до масажиста, а точніше остеопата? В мене шийний остеохондроз + нервова робота, а ще й сам емоційна людина, і доходився до того, що при ходьбі хитало, крутилася голова, починав нервувати, підвищувався пульс (тахікардія). Короче в свої 42 роки, думав капец). Лікарі прописали таблетки від тахікардії та нервів), але я вирішив звернутися до остеопата (до цього ніколи не звертався). Попав до Володимира. Пройшов курс загально масажу + внутрішніх органів, баночний масаж і я майже відновився. Це той варіант, коли у мене була реабілітація після довготривалої роботи. Я міг би більше розповісти, але раджу відвідати самім. Я задоволений і можу легко рекомендувати його як фахівця з фізичної реабілітації, остеопата своїм рідним та друзям. Я дякую йому за моє відновлення!

Юра
06 октября 2023 в 2:10

Добрий день всім! Хочу поділитися враженнями та роботою Черкай Володимира Васильовича остеопату з великої літери, який вирішив багато питань зі здоров'я! Особливо з хребтом та багато іншого методом вісцерального масажу та остеопатії.

Людмила
05 октября 2023 в 17:00

Дуже дякую, Володимире, за професійність! Дуже вразила діагностика, комплексний підхід вирішення проблем! Ваші рекомендації - то скарб)

Юрий
05 октября 2023 в 8:36

Дякую Володимиру!
Професійно, індивідуально під мене підібраний массаж. Динаміка відчувається з першого візиту.
Рекомендую.

Сергей
04 октября 2023 в 22:48

Про медичні показання вісцеральної терапії можна дуже легко і просто прочитати в гугле, напишу про результати:

Після чотирьох сеансів вісцерального масажу отримав мінімум подвоєння життєвих сил та енергії.

При божевільному ритмі життя і навантаженнях нарешті почав прокидатися виспаним і повним сил, значно збільшилася продуктивність і ясність мислення.

По масажу спини, сили в руках у лікаря м'яко кажучи багато, у м'яза просто немає шансів після масажу залишитися в колишньому стані.

Як результат, рекомендую як для лікування так і для профілактики. Володі величезна подяка.

Таня
04 октября 2023 в 19:16

Дякую лікарю Володимиру, вирішив застарілу проблему хребту і поясниці, також пропрацювали нирки, дуже чудово себе почуваю після курсу остеопатії! Схудла, покращився стан шкіри, стало набагато більше сил, енергії дякую Вам за професіоналізм та чудові результати.

Алекс
02 октября 2023 в 23:49

Хотілося подякувати Володимиру за його роботу, за вміння та підхід. Сказати, що залишилися задоволені, це нічого не сказати. Прийшли з гострим болем у плечі, і вже наступного дня після процедур все пройшло безповоротно. Нехай ваші руки не болять. Всім раджу. Велике дякую.

Всеволод
02 октября 2023 в 6:06

Дякуємо Володимиру за інтенсивне опрацювання комплексу проблем, покращився кровообіг, самопочуття. Ходити сюди обов'язково, навіть із складними випадками.

Евгений
29 сентября 2023 в 10:29

Були проблеми з правим коліном та загалом з правою стороною. За декілька сеансів покращилось самопочуття. Пропрацьовували все тіло та в часності живіт. В результаті зникла отьочність живота, він зменшився. Рекомендую.

Добавить отзыв