UAOTZYV.COM

Масаж Остеопат Місце відновлення отзывы

Адрес Київ, бул. Тараса Шевченка, 46в
Метро Університет 0.48км
Телефон +380 (63) 172-23-20
Часы работы
понедельник09:30-20:00
вторник09:30-20:00
среда09:30-20:00
четверг09:30-20:00
пятница09:30-20:00
суббота09:30-20:00
Сайт instagram.com/mistse_vidnovlennya
Рубрики Остеопат, Массажист, Мануальный терапевт – спортивный массаж
Оценка 5 19 отзывов
Похожие компании в категории
Мельников Александр Владиславович — вул. Павла Скоропадського, 63
Модест — вулиця Володимирська, 9
Мануальный терапевт — вулиця Олексіївська, 10/12
Центр здоровья Ayurveda 192 — вулиця Василя Липківського, 16 а

Масаж Остеопат Місце відновлення на Тараса Шевченка отзывы

19
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Евгения
28 ноября 2023 в 13:43

Одного разу я просто прийшла на масаж після виснажливої дороги в Україну з-за кордону. А опинилися в «Mistse Vidnovlennya». Подорож була складна і я просто хотіла розслабити тіло і зняти стрес. Але з першого ж сеансу виникла така щіра довіра до Майстра, що ми почали дуже глибоко працювати з проблемами тіла і не тільки. Таким чином я опинилися в професійних руках Владислава. Це Майстер, який лікує на багатьох рівнях: на фізичному, енергетичному, психо-емоційному. Він допомагає відновитися фізичному тілу і лікує душу тим, хто готовий глибоко зануритися в себе. Він тонко відчуває потреби тіла та дуже делікатно працює.
Дякую за глибоке пізнання себе, Владиславе. Дякую за Ваші відповіді на всі мої питання. Після декількох тижнів роботи з вами, відчуваю себе відновленої, наповненою, щасливою і в ресурсі

Тетяна
07 сентября 2023 в 12:54

Влад врятував мою спину
Реакцією мого тіла на війну стали постійні зажими в спині й шиї. До зустрічі з Владом мене регулярно «прострілювало», інші спеціалісти допомагали, але через 1-3 місяці усе повторювалось (Поїздка автобусом або машиною з Києва до Польщі була випробуванням для моєї спини й попереку. Після першого ж сеансу у Влада навесні 2023 я без болю проїхала в машині пів Європи. Зараз пропрацьовуємо інші больові зони й місця «зажимів». Вдячна Владу за допомогу й можливість налагодити контакт зі своїм тілом

Дарья
04 сентября 2023 в 19:01

Сказати, що мої очікування були перевершені це нічого не сказати. Медитація була казкова, глибока. Тут медитація поєднана з теорією, психологія з кінезіологією, духовними практиками. Голос Владислава професійно вів весь час до глибин підсвідомості та самопізнання. Атмосфера була дуже комфортна, розслабляюча. Відчуття після наче я з'їздила відпочивати, але й отримала певний досвід, певні питання для подальшого дослідження.

Юлия
23 августа 2023 в 1:48

Хочу подякувати хорошому спеціалісту за моє відновлення. Коли я приїхала у Київ, мені запропонували завітати до Владислава з проблемою. Чесно не очікувала такого результату. Набряк зійшов, біль відсутня і відновлення організму відбувся на 100%. Рекомендую цього професіонала свої справи. Не по жалієте. Дякую Владислав за допомогу.

Ірина
13 августа 2023 в 18:50

Хочу подякувати класному спеціалісту Владиславу за його чудові руки, які роблять чудеса. Перша наша зустріч відбулася через боліль у руці. Доходило уже то того що коли її піднімала у гору виникав різкий нестерпнтй біль. Що я не робила і куди не зверталася нічого не допомагало. На різні масажі ходила однак результат нуль. Коли я прочитала про масаж Владислава я захотіла попробувати чи дійсно зробить диво. Після першого прийому я змогла спокійно піднімати руку ніякого дискомфорту, одна легкість. Тепер коли виникає проблема в організмі, одразу іду до Владислава на масаж. Крім цього хочу додати що сама назва "Місце відновлення" відповідає своїй назві, оскільки у кого є проблеми з хронічною втомою, стресом, нічне недосипання Владислав індивідуально підходить до Вашої проблеми і після сеансу ви відчуєте результат. Рекомендую цього чудового спеціаліста! Дякуюююююю!

Макс
04 августа 2023 в 0:20

Владислав кваліфікований спеціаліст з гнучким, комплексним, особистісним підходом до розбору та вирішення питань зі здоровʼям.

Марія
10 июля 2023 в 3:45

Вже 2 роки я постійний клієнт Владислава.

Під час сеансів відчувається небайдужість і бажання допомогти.

Мені завжди допомагає із розібратися з травмами, як фізичними так і психологічними.

Ірина
31 января 2022 в 10:20

Я очень счастлива, что нашла этого прекрасного специалиста! Владислав - талантливейший мастер! Помог мне избавиться от боли в спине! Вышла после сеанса счастливая, как будто крылья выросли!

Женя
13 декабря 2021 в 17:42

Болела поясница, прошла курс массажа, сейчас боли нет, очень благодарна. Буду ходить на массаж только к специалисту Владиславу, он профессионал своего дела, не просто кожу разминает, а работает на результат, ищет причину. Очень рекомендую!

Ирина
08 декабря 2021 в 2:18

Очень редко пишу отзывы, но здесь не могу пройти мимо!
Безмерно благодарна Владу за очень приятный подход к делу! И проблему/причину найдёт, и нервное напряжение снимет, и чаем напоит и просто интересно поговорить с таким осознанным человеком:) ещё раз огромное спасибо

Женя
05 декабря 2021 в 23:09

Затишне місце. Професійний підхід, який викликає довіру і дає результат. Допомагає прислухатися до себе і відновитися.

Владислав допоміг у терміновій ситуації, коли син невдало нахилився і не міг розігнути плече, і повернув мені активну спину через курс масажу і сеанси остеопатії.

Антон
26 ноября 2021 в 9:31

У меня была проблема с слабым животом и психосоматического характера, справился отлично со всем! Отличный специалист, рекомендую!

Алина
24 ноября 2021 в 14:37

Была у Владислава на остеопатической консультации в июле. Были сильные боли в пояснице, из-за чего было сложно делать всё, даже дышать. За полтора часа мы поработали с моей проблемой и уже через 3 дня мои боли прошли совсем, а на следующей неделе я плавала и занималась йогой) мне всё понравилось: атмосфера, техника, общение. При необходимости буду обращаться вновь и вам рекомендую!)

Дарья
21 ноября 2021 в 16:39

Отличный специалист и прекрасный человек. Когда что-то беспокоит по здоровью, вместо больницы обращаюсь к Владиславу. Час работы и я снова как живчик. Вместо таблеток, подберет нужный чай или упражнение. Рекомендую!

Саша
21 ноября 2021 в 4:52

Была даже у самых востребованного остеопата, который мне навредил. А ВЛАДИСЛАВ ПРОСТО ЧУДО! Так тонко чувствует человека, по крайней мере меня. Удалось довериться и даже расплакаться в какой -то момент. А для меня это уже чудо и лёгкость была после!)

Less
16 ноября 2021 в 4:45

У меня были проблемы психологического характера - панические аттаки. После курса сеансов вот уже три месяца все отлично!
Здесь можно получить как моральную, так и физическую помощь) Очень располагающая атмосфера и прекрасный специалист)

Дмитрий
27 октября 2021 в 1:52

Рекомендую, лучший специалист по психосоматических вопросах которого встречал. А массаж, это отдельная история-высший пилотаж)

Мирослава
25 октября 2021 в 8:38

Дякую вам Владиславе за те, що завжди я після сеансів відчуваю себе в рази краще, як фізично так і душевно ️
З задоволенням рекомендую!

Женя
18 октября 2021 в 5:51

Всем у кого проблемы со спиной - очень рекомендую. Была на приеме уже несколько раз, боль прошла с первого сеанса. Уютная и дружелюбная атмосфера. Мне понравилось!

Добавить отзыв