UAOTZYV.COM

Маркет-Двери Теремки

Адрес Київ, вулиця Лятошинського, 14
Метро Теремки 1.28км
Телефон +380 (63) 168-97-91
Часы работы
понедельник10:00-19:00
вторник10:00-19:00
среда10:00-19:00
четверг10:00-19:00
пятница10:00-19:00
суббота10:00-16:00
воскресенье10:00-16:00
Сайт market-dveri.ua/ru
Рубрики Поставщик дверей, Межкомнатные двери
Оценка 4.5 23 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Маркет-двери — вулиця Олени Теліги, 3
Маркет-Двери — Берестейський просп., 121Д
Маркет-Двери Позняки — просп. Петра Григоренка, 22/20
Маркет Двери — Харківське шосе, 18
Похожие компании в категории
Межкомнатные двери Світ Дверей — вулиця Юлії Здановської, 60А
AllDoors двери, ламинат, фурнитура — вулиця Юлії Здановської, 50/2
Оазис вікон — просп. Академіка Глушкова, 13
ВСІ Двері Епіцентр — вул. Кільцева, 1Б, ряд, 35-37

Маркет-Двери Теремки отзывы

23
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Діана
08 февраля 2024 в 10:37

Дякую! Дуже якісно та в строк виконано замовлення! Замовляла вхідні двері нестандартних розмірів. Зробили та встановили ідеально! Рекомендую!

Надежда
29 января 2024 в 21:36

Дякую за чудове обслуговування, особисто Людмилі, швидко та якісно виконане замовлення. Задоволена своїм вибором та наданими послугами. Рекомендуватиму своїм знайомим звертатися до Вашого магазину.

Альона
18 декабря 2023 в 13:44

Дякуємо за швидку доставку і за якісний монтаж!
Менеджер Тамара прийняла замовлення у вівторок, в четвер привезли двері і в п’ятницю вже поставили. Все чітко і без зауважень.

Сергей
10 декабря 2023 в 3:47

Була потреба придбати двері, звернувся в "Маркет-Двері". Проконсультували по варіантам за моїми потребами, все швидко вирішили і доставили. Дякую. Буду звертатись ще за потреби

Антон
09 ноября 2023 в 17:26

Підібрали, заміряли, встановили. Все зробили на високому рівні! Двері високої якості! Рекомендую

Владимир
06 ноября 2023 в 13:27

Майтер по установці міжкімнатних дверей, окуратний та дуже щіпітільно підходить до роботи всі підрізи в стик без зазорів. Раджу.

Ирина
31 октября 2023 в 3:42

Чудовий магазин! Шукали двері, які вже не виготовляють, але менджер підібрала фірму, яка зробила нам все індивідуально за нашими параметрами! Дуже вдячні! Окрема вдячність встановлювачу. Супер - професіонал! Згодом ще звертатимемся!

Евгений
24 октября 2023 в 0:16

Професійна допомога з підбору оптимальних дверей, пластикових та металевих. Виготовили двері, склопакет по індивідуальним побажанням, доставили та встановили. Дякую.

Аля
19 октября 2023 в 18:21

Замовляла влітку в компанії вікна й вхідні двері для дачного будинку (на фото). Вікна вітражні й двері нестандартні. Залишила по телефону заявку. Зі мною в той же день зв'язалися, з'ясували мої бажання, потреби й очікування. На домовлений час приїхав замірник, все зробив, і визначив, що мої вхідні двері нестандарт, хоча це я й сама розуміла, тому потрібен був час на виготовлення, так би мовити індпошив. Гарні хлопці, що встановлювали, зробили все акуратно, швидко й якісно, хоча думала, що роботи там на пару днів. Висновок: я дуже задоволена. Особлива подяка Людочці - менеджеру, бо змогла мене правильно зрозуміти, проконсультувати й порадити.

Леся
23 августа 2023 в 10:09

Замовляла вже другі міжкімнатні двері від Маркет-Двері. І хочу відмітити установщика Сергія. ВІн настільки ідеально працював, що ми навіть здивувалися. А нам є з чим порівнювати. Розпочну спочатку- він приїхав заздалегідь, привіз своє обладнання, а його було чимало. І дуже обережно все монтував та встановлював, ідеально перепровіряючи та вимірюючи, мені здавалось, кожен куточок. Двері встановлені правильно та естетично. Немає жодних претензій. Рекомендуємо Макет Двері та особливо установщика Сергія

Оксана
17 августа 2023 в 19:03

Замовили комплект міжкімнатних дверей в Маркеті дверей на Лятошинського, 14. Щиро дякуємо менеджеру Тамарі, яка допомогла з вибором моделі і кольору дверей. Людина дійсно майстер своєї справи. Все пройшло на вищому рівні. Двері навіть приїхали раніше строку. Дуже швидко знайшли майстрів на установку дверей. Олександр і його команда швидко і якісно все встановили. Дуже дякуємо за вашу роботу, оперативність і людяність. Не шкодуємо, що замовили саме у вас двері. Навпаки рекомендуємо всім.

Юлія
18 июля 2022 в 14:45

Замовляли двері у м. Київ, вул. Лятошинського, 14. Менеджер Тамара склалось враження торгашки з базару, людина 100% без освіти і манер. При цьому вона вмудряється ще й на робочому місці не сидіти, а потрібно телефонувати, чекати, вона прийде. І за свою безвідповідальність отримує заробітну плату. За 2-є дверей заплатили 36 900 грн, за таку суму, можна було б, щоб двері не були браковані у 2-х місцях і менеджер при цьому не хамив. Гроші на руки, ніякого розрахункового рахунку не було. 1-й брак на місці замалював монтажник. 2-гі двері коробку зробили не правильно, ну ок, нову до вечора привезли, двері вставили пізно і брак помітили без монтажника, але він ще й був уже замальований (фото прикріпляю). Крайніх в такій ситуації немає, менеджер Тамара показала себе не дуже з вихованого боку, на дзвінки не відповідала, винні ми в усьому вийшли ми самі. Білі ручки з розводами, я вже також мовчу. Якщо хочете викинути гроші на вітер, за двоє бракованих дверей заплатити 36 900, велком у Маркет Двері на Лятошинського, 14. Про плинтуси взагалі слів немає, як їх змонтували видно на фото, ще й стіни подовбали, бо акуратно не можна було. За цей "чудовий" монтаж ми мали заплатити 5 000, але за таку "шикарну" роботу прийшлось заплатити 6 000. І шукати нового майстра для переробки цих шедеврів, і зрозуміло докуповувати новий плинтус (через менеджера Тамару, яка "кормила завтраками" 2 неділі, також був ще той квест)

Людмила
08 августа 2021 в 11:51

Замовляємо в даному магазині (на Теремках) вже не перший раз. Менеджер Тамара допомогла з вибором, порекомендувала самий оптимальний варіант по якості та ціні. Доставили двері вчасно, як і домовлялися. Також хочемо подякувати монтажникам Сергію та Дмитру, які дуже старанно та якісно встановили всі міжкімнатні двері та ще й прибрали після себе. Дякую Вам! Всім рекомендую даний магазин!

Ярослава
31 декабря 2020 в 7:58

Шкода, але окрім привітливої Тамари, більше ніякого позитивного враження не склалось. Двері мали привезти в п'ятницю вранці, але через велике навантаження (це була відповідь на мій дзвінок, мені самій ніхто про це першій повідомити не захотів), двері приїхали сьогодні, тобто в понеділок. Домовлялись на 11: 00, приїхали в 12: 36. Пунктуально. Монтажник Дмитро явно поспішав на наступні замовлення, тому наше "під ключ і якісно" виглядає так (на фото). Плитку в під'їзді підрізати і класти назад маємо ми, стіну в під'їзді також маємо фарбувати тепер ми. ЩІлину між ламінатом і коробкою просто лишили, з неї жахливо дме. Ми дуже засмучені монтажем і доставкою. Можливо, це лише нам так не пощастило. Прикро, оскільки відгуки, ціни і обслуговування в магазині були хороші, а вийшло так, що ще самим тепер потрібно виправляти залишки монтажу.

Вячеслав
31 декабря 2020 в 5:03

Не знаю как они двери делают, нот о что прокачивают себе рейтинг ботами это точно. Посмотрите географию и другие отзывы людей кто ставил 5 звезд

Марина
16 декабря 2020 в 6:59

Обращались сюда два раза - сначала поменяли входную дверь, а спустя время все межкомнатные. Оба раза качество на высоте - результат превзошел все ожидания. Мы приятно удивлены ответственностью и пунктуальностью, начиная от оформления заказа и заканчивая доставкой и установкой. Большое спасибо Тамаре, что не жалеет своего времени и проводит с клиентом по несколько часов, подробно консультируя и помогая выбрать идеальный вариант) Огромнейшее спасибо установщикам - Сергею и Виталию - за профессионализм и индивидуальный подход к каждой двери) У нас был непростой монтаж, у каждой двери какой-то свой нюанс, но в итоге все получилось идеально красиво (даже лучше, чем я рассчитывала, честно). Очень переживали, что при демонтаже старых дверей могут повредить недавно сделанный ремонт, но установщики очень аккуратные и все делали на совесть. Жаль, что можно оценить только на 5* - это тот редкий случай, когда хочется поставить оценку еще выше:)

Яна
26 апреля 2020 в 9:21

Купила дом и решила там поменять межкомнатные двери и входную дверь. Менеджер Тамара помогла подобрать двери. Тамара вежливо ответила на все мои вопросы. Со сроками меня не подвели. Двери приехали устанавливать в удобное для меня время и установили их достаточно быстро. Двери выглядят стильно и они надежного качества. Довольна, что заказала двери в этом месте.

Олег
08 апреля 2020 в 2:56

Этот магазин дверей больше всех понравился. В первую очередь хочу отметить адекватную ценовую политику и замечательный выбор дверей. Мне нужна была входная дверь, которую помог выбрать менеджер магазина Руслана. Заявка была оформлена быстро и главное, что Тамара мне не навязывала выбрать двери подороже. С доставкой и установкой дверей не затянули.

Тамара
28 марта 2020 в 13:58

Магазин дверей меня порадовал огромным ассортиментом и приемлемой ценовой политикой. Менеджер Руслана помогла мне подобрать двери, так как я не сильна в этом плане. Межкомнатные двери Rodos Versal Irida ПГ подошли мне визуально и по стоимости. Беспокоилась за то, чтобы двери установили аккуратно, но можно было бы и не беспокоиться, так как монтажники оказались профессионалами своего дела.

Раиса
25 марта 2020 в 14:32

Хочу оставить свой положительный отзыв о магазине дверей. Делала покупку тут уже не один раз. Ассортимент тут большой, есть из чего выбрать. Отдельное спасибо менеджеру Татьяне за помощь в выборе. Она мне помогла сориентироваться в характеристиках. Цены тут доступные. Магазин порядочный. Никто ничего мне не навязывал. Магу рекомендовать, так как знаю не понаслышке.

Добавить отзыв