UAOTZYV.COM

МакДональдз отзывы

Адрес Київ, просп. Володимира Івасюка
Метро Оболонь 1.06км
Телефон +380 (50) 445-45-24
Часы работы 07:00-23:00
Сайт www.mcdonalds.com/ua/uk-ua.html
Рубрики Фастфуд
Оценка 3.2 16 отзывов
Ближайшие филиалы компании
МакДональдз — Оболонський просп., 1б
МакДональдз — Оболонський просп., 26A
МакДональдз / McDonald’s — вулиця Лугова, 12
МакДональдз / McDonald’s — просп. Романа Шухевича, 2-т
Похожие компании в категории
Salateira — просп, просп. Романа Шухевича, 2Т
Хот мит по Сирийски Original — Оболонський проспект
Картопляна хата — ТРЦ Дрім Таун, Оболонський просп., 1Б
Украинская кухня — к, вулиця Сирецька, 9

Фастфуд МакДональдз отзывы

16
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Алекс
29 апреля 2024 в 14:30

На мак драйв оператор відмовила в обслуговуванні на велосипеді. Проведіть виховну роботу. На предмет чемного спілкування з замовником. Згодом зробили мені невірне замовлення (

Виктор
01 апреля 2024 в 13:42

. Саме цей Мак, має звання МакЖлоб. Серветок практично не дають, доводиться випрошувати і це при замовленнях 500-900 грн. У морозиві добавок "як вкрали" навіть якщо додавати плюсом. Є з чим порівнювати. Замовлення зазвичай чекаєш довго і це вже норма там. На жаль 3 зірки

Анастасія
16 января 2024 в 17:16

Зайшла до улюбленого закладу, щей зустріла улюбленого письменника.
Хто любить Сергія Жадана, заходьте, можливо вам теж пощастить

Елена
12 декабря 2023 в 16:43

Не беріть тут біг тейсті, бо в ньому соусу одна крапля на весь бургер. І навіть після прохання переробити його роблять так само, працівниця каже про те, що інакше бути не може і рже.
Краще за смачним на Мінську, чи Почайну.
Все інше ок, цей мак прямо біля дому, було б зручно, але несмачно.

Константин
03 декабря 2023 в 0:29

Кожного дня прихожу, кожного дня якісь косяки.
Абсолютно не лояльний персонал.
В моєму замовлення завжди є позиція "чізбургер без мʼяса, покласти мʼясо окремо". І роблю я так щодня. Час від часу (раз на місяць) я попадаю на менеджера (світловолоса жінка), яка відмовляє мені в такому замовленні.
Частіше за все кладуть половину від порції картоплі.
Дуже часто плутають соуси.
Але сьогоднішній інцидент з окремим мʼясом змушує мене відмовитись від цього закладу

Станіслав
02 декабря 2023 в 15:05

Приїхав на макдоайв з дружбанами для Бистрого перекуса. 5 менюшек, чекали три хвилини. Сорі карточку дали.
Приємний вічливий персонал, швидко віддали замовлення, просто. Рекомендую!

Лера
19 августа 2023 в 0:07

Вперше стикаюсь з такою ситуацією, раніше могли не докласти трошки картоплі, але сьогодні я шокована. Брали на мак драйв, зазвичай перевіряю, щоб просто нічого не забули. А сьогодні не доклали майже удвічі картоплі! (якщо що, це повинна бути була велика картопля)

Яна
10 августа 2023 в 9:19

Ми отруїлися. Не маю права стверджувати на всі 100%, але всі ознаки вказують, що це саме після відвідування Макдональдса.
Ми живемо за містом, і у вівторок увечері (8.08) вирішили провітритися та звозити дітей у Макдональдс. Вже не перший раз відвідуємо саме цей, бо подобається атмосфера та обслуговування. Діти їли нагетси та картоплю фрі, чоловік - Роял чізбургер, і у мене була кава та пиріг. Але я взяла у дітей один нагетс, та чоловік взяв 3 шт. Найбільше нагетсів з'їв старший син. І цього разу відвідування закінчилося харчовим отруєнням. Вже у середу зранку діти почали жалітися на те, що болить живіт, в обід почала підмінатися температура та почалася діарея. Надвечір у дітей температура була вже 38-39, рвота та болів живіт, була діарея. У нас з чоловіком надвечір теж почалися симптоми кишкової інфекції, але легші ніж у дітей. Сьогодні вже п'ятниця, слава Богу температури у дітей вже немає, молодший почуває себе вже більш-менш нормально, а у старшого поки що зберігаються симптоми. Нагадаю, що саме він з'їв найбільше нагетсів. Отримали онлайн-консультацію лікаря, описали всі симптоми, і вона підтвердила що вони відповідають харчовому отруєнню. Чому схиляюся до того, що проблема була саме у нагетсах, бо перебіг хвороби у кожного з нас різний - найгірше старшому сину, який з'їв їх найбільше, і легше усього мені, бо з'їла лише один. Можливо проблема і не у якості самих нагетсів, можливо хтось із співробітників закладу, що мав контакт з тими нагетсами на якомусь робочому етапі, був нездоровий (ротавірус, наприклад).
Розумію, що зараз скажуть, що "то ви дома щось не те з'їли", але є одне Але. Я дома дітям готую різну їжу, бо у них різні уподобання, тому дома ні у вівторок, ні у понеділок вони не їли щось однакове. Але захворіли одночасно, і з однаковими симптомами. Тому це від їжі, яку вони їли удвох. А це було лише у макдональдс.
Тепер 10 разів подумаю, перш ніж знову йти у макдональдс!

Давид
25 июля 2023 в 10:10

Менеджер Іра з татуювання на руках дуже добра, чуйна, подарувала мені лимонад я дуже щасливий вона дуже крута я був сумний але після походу в Макдональс не сумний. Дякую.

Оксана
05 июля 2023 в 8:29

Зробили замовлення в автоматі з оплатою на касі, виявилось на касі робітників немає, їх бігали шукали по Макдональсу, брали замовлення з собою, не перевірили при отриманні, коли відкрили виявилось що картоплі фрі немає, сервіс на 0

Тетяна
02 июля 2023 в 13:14

Блискавична швидкість обслуговування - я з таким вперше стикнулась, тільки встигла сісти за столик після замовлення - вже принесли їжу:)
Сталась невеличка помилка у другому замовленні, але нам швидко та доброзичливо вирішили питання і ми залишились ще більш задоволеними:)

NazarWagen
08 ноября 2021 в 2:59

С нетерпением жду открытия! Радует наличие игровой площадки, а так же приятным озеленением, что не характерно для Макдоналдс, ожидания позитивные, и многообещающее!)

Maryna
26 сентября 2021 в 18:32

Степень готовности наверно 95%. И так уже год. Очень ждём его открытия, непонятно в чем задержка

myr0on
02 сентября 2021 в 0:55

Открытие оочень затянули, писали что еще весной откроют, асфальт нужно было ложить в первую очередь, что б не мешать прохожим и велосипедистам.
А так расположение в 100 метрах от дома меня устраивает)
поставлю 5 звезд когда откроют

Lana
19 февраля 2021 в 18:35

Очень ждём открытия с дочкой) Как только откроетесь мы сразу к Вам оценить интерьер и провести дегустацию меню)

eugeneonline
31 января 2021 в 1:40

Обычно маки очень маленькие, внутри обычно тесно. Этот же выглядит многообещающе просторным, 2х этажный!

Добавить отзыв