UAOTZYV.COM

Maikoff отзывы

Адрес Київ, вулиця Костянтинівська, 75
Метро Тараса Шевченка 0.43км
Телефон +380 (67) 324-92-18
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
Сайт maikoff.ua/ua
Рубрики Магазин футболок на заказ, Магазин одежды, Цифровая печать, Печать по текстилю, Магазин футболок
Оценка 4.1 87 отзывов
Похожие компании в категории
PaperFox - Полиграфия без выходных — вулиця Ярославська, 20/14
FUTBOLKA.UA / TeXtrade - футболки с принтом — просп. Степана Бандери, 21
PRIKID.UA — просп. Степана Бандери, 21

Магазин одежды Maikoff отзывы

87
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ангелина
21 января 2024 в 20:19

Від нашого колективу Полярне Джерело, хочемо подякувати вам за круту роботу, дуже все якісно та класно Подарунок шефу дуже сподобався

Яна
24 декабря 2023 в 0:40

Вітаю! Хочу сказати, що, нажаль, розчарована якістю футболки, яку замовляла. Замовлення зробила накладним платежем. І шкодую лише, що неперевірила на пошті. Мене запевняли, що в них все під індивідуальний розмір, але виявилось, що червона футболка з Бендерою має вигорівший слід.
Дуже шкода… Так, ми її використаємо, тому що потрібно на тематичний вечір, але неприємно, коли знаєш, що прийде нова річ, щойно з друку, а вона виявляється зовсім не нова. Напевно з вітрини, або була використана. Не рекомендую!

Ігор
10 декабря 2023 в 8:11

Замовляли худі з логотипом компанії та зображенням.
Роботою залишилися дуже задоволені, приємний матеріал худі і якісна вишивка.
Плануємо у майбутньому продовжувати співпрацю.
Дякуємо менеджеру Юлії за розуміння і індивідуальний підхід.
З повагою, Адвокатське обʼєднання «Юридична компанія «Арес»

Марина
07 декабря 2023 в 23:34

Дуже вдячні Вам Валерія, а також колективу maikoff.ua
за якісну роботу наш корпоративний заказ до дня народження засновника компанії виконаний у найкращому варіанті. Футболки та бандани виглядають дуже гарно. Ми всі у захваті. Дякуюємо, за Ваше терпіння та індивідуальний підхід до кожного клієнта.
З повагою,
Компанія Paper Cups.

Илья
05 декабря 2023 в 9:36

Шахраї і не компетні брехуни! Замовив і оплатив футболку на подарунок подрузі! 3 дні обіцяли відправити. Але так нічого і не зробили, тільки вибачалися. По факту все зіпсували.

Анастасія
22 ноября 2023 в 10:48

Ми вже співпрацюємо на протязі більше 6 місяців і ми дуже задоволені співпрацею. Аліна прекрасно веде замовлення, завжди вчасно попереджає про зміни, звертає деталі на на ті дрібниці, які в результаті є важливими, завжди вчасно відповідає на повідомлення. Ще мені подобається підбірка рекомендацій від неї, оскільки ми завжди шукаємо новий асортимент. Дякую вам!

Мария
02 ноября 2023 в 7:39

Замовлення зробила 30.10 (в робочий час) і почалося, на зв'язок виходять коли їм зручно, або взагалі не відповідають, про відправку брешуть, не рекомендую

Игорь
21 октября 2023 в 1:53

Дякуємо за якісний принт та оперативну роботу!
Окрема подяка менеджеру Анні* за креативний підхід до нашого звернення!
Всім рекомендуємо)

Володимир
31 августа 2023 в 7:38

Замовив три футболки з гербом міста для себе та друзів, які живуть в різних країнах. Якість футболки - відмінна. Якість нанесення малюнку - відмінна. Але технологія нанесення малюнку, яку активно пропонувала менеджер Юля, така, що він суттєво щільніший, ніж тканина футболки (я попередньо просив, щоб малюнок не відчувався на тканині). Малюнок (герб) містить помилки, які на моніторі комп'ютера не відразу помітні. Хоч я надав варіант (можливо в незручному форматі, але мені пообіцяли, що його переглянуть) - його ніхто не спробував переглянути. Товар та технології - на відмінно. Відношення до клієнта - надзвичайно недбале. Неприємно. Персонал що приймає замовлення з приємною посмішкою здирає з вас побільше грошей, не думаючи про клієнта, а лише про свій заробіток.

Liubov Zaikova
17 августа 2023 в 7:54

Добрий день, отримала своє замовлення. Дуже дякую

Алексей
01 августа 2023 в 3:13

Розмістив замовлення на 15 футболок, протягом дня мені ніхто не передзвонив. Набрав сам, 3 менеджери перемикали один на одного, в результаті мого замовлення не бачать, обіцяли розібратися та набрати. Чекав 2 дні, намагався додзвонитися сам – трубку не беруть. Замовлення на передзвон на сайті за 30 секунд - ага, щас. Набрали за годину, запитав як розмістити замовлення – наш менеджер зв'яжеться з вами. А дзвонив мені хтось? Чекав ще годину, дзвінка немає. Шарашкіна контора з купою незрозумілих менеджерів

Eugene
14 июля 2023 в 3:14

Замовляв футболки із принтом для 2ох наших підрозділів.
Юлія якісно прийняла технічне завдання, поставила ряд питань які допомогли нам визначитись із вимогами, погодили чи правильно зрозуміли один одного, як результат вже отримали готову продукцію, все швидко та якісно. Саму футболку теж якісну порадили. Результат перфектний. Буду звертатися ще!

Евгений
26 июня 2023 в 15:44

Заказ сделан в срок, результат соответствует требованиям.
Спасибо Юлии за проделанную работу.

Наталя
15 июня 2023 в 13:31

Замовляли вперше. Ми приємно, навіть Дуже приємно здивовані! Є і зворотний зв'язок, і поради! Все зроблено так, як ми хотіли. Насамперед вчасно! Щиро дякуємо Вам! Успіху вподальшому!

Катерина
05 июня 2023 в 13:54

Чудова компанія) Замовляла футболки поло брендовані, менеджер Юлія все чудово пояснила та оформила замовлення) Дуже сподобався сервіс, якість продукції та ціни) Рекомендую)

Сервер
23 мая 2023 в 15:50

Компанія з найвищим сервісом обслуговування як на мене. Юлія менеджер з якім я працюю, дуже контактна і комунікабельна людина, розуміє усі мої ескізи, разом з дизайнером якому теж велика подяка (ми на одній хвилі).
Працюю з ними плотно, думаю надалі в нашій співпраці все буде на висоті. Maikoff the best.

Інна
18 мая 2023 в 20:25

На даному сайті замовляли футболку. Якість чудова. Малюнок стійкий. Був власний ескіз. По термінах все влаштовує. Менеджер Юля, компетентно допомогла із замовленням. Також порадувала якість самої футболки та палітра кольорів. Ще з плюсів наявність конструктора. Одразу видно майбутній результат. Рекомендую)

Аліна
18 мая 2023 в 17:49

Замовляли вперше в даній компанії худі з принтом, та настільки було якісно виконано, що незабаром замовили для наших колег у подарунок ще 2 худі. Тканина та якісь принту була відмінною, сервіс на вищому рівні. Все сподобалось, рекомендую дану компанію як справжніх професіоналів своєї справи

Вита
15 марта 2023 в 20:58

Замовляла в цій компанії брендовані аксесуари та світшоти для своїх колег. У нас молодий бізнес, тому ми плідно працюємо над корпоративною культурою. Всім співробітникам дуже сподобався одяг, а особливо — ручки та блокноти. Матеріали високої якості, аксесуарами приємно користуватись, виглядають дорого. Я обрала світшоти бренду Fruit of the Loom, у них гарна зносостійкість, вони нормально переживають прання.
Загалом, ми з командою задоволені. Буду замовляти ще. Поки що Майкоф — найкраща компанія по друку на одязі.

Олена
21 февраля 2023 в 9:58

Замовляли футболку, не підійшла по розміру, обіцяли поміняти. і тут почалося. Спочатку брехали, що не отримали товар, який нам не підійшов, потім обіцяли ось-ось вислати іншу, запевнили, що вислали, а ні, рано раділи, тоді сказали дати карту для повернення грошей, досі ні товару, ні коштів. Вже два місяці спілкування з безвідповідальною, брехливою компанією.

Добавить отзыв