UAOTZYV.COM

Магазин волос TOPWIGS

Адрес Київ, ТЦ Метроград, вул. Велика Васильківська
Метро Площа Українських Героїв 0.16км
Телефон +380 (93) 245-77-00
Сайт topwigs.com.ua
Рубрики Магазин париков, Интернет-магазин
Оценка 4.1 19 отзывов
Похожие компании в категории
Shop Volos: парики, волосы на заколках, трессы, шиньоны — вулиця Володимиро-Либідська, 22
Alexandra Andreeva Studio — вулиця Іоанна Павла II, 6/1
Парики KOROL NATALI — вулиця Богдана Хмельницького, 58 А

Магазин волос TOPWIGS отзывы

19
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Татьяна
23 октября 2023 в 17:30

Чудовий магазин, гарний асортимент, відповідальні і чемні консультанти. Дякую за обслуговування. Рекомендую відвідати і придбати товар.

Виктория
22 октября 2023 в 0:00

Відвідувала це місце, щоб підшукати карнавальну перуку на Хелловін. Знайшла класний варіант, але і звичайних перук там великий вибір. Тож я задоволена місцем і якістю товару.

Юлия
18 октября 2023 в 3:05

Захоплення! Ми готові до Хеллоуїна! Вікторія витримала нашу півторагодинну примірку перук, з посмішкою та активною участю! Куплені яскраві та казкові! Якщо потрібен новий образ-вам у TOPWIGS!

Сварочка
17 октября 2023 в 17:45

Вчора підбирали мамі перуку в цьому магазині. Великий асортимент, широкий діапазон цін (можна підібрати гарну перуку не за всі кошти світу). Дуже ввічливі, приємні та уважні продавці. Рекомендую!

Олена
03 октября 2023 в 23:03

Продавець хамка, не совітую туди ходити. Сьогодні хотіла купити треси на заколках, на що продавець каже: Ви собі чи комусь? Я відповідаю: собі. Вона: Ну і як ви збираєтесь їх чіплять? !
Це нормально? Жах.

Владимир
21 июня 2023 в 6:37

Купували мамі перуку і були приємно здивовані сервісом. Дівчатка невзираючі на стан в країні і настрій людей - чудові. Підібрали на смак і бюджет ідеально. Дуже дякую дівчатам

Анастасия
09 июня 2023 в 18:12

Хочу лишити максимально негативний відгук про продавця. Були в магазині 19.06, зустріла пані за прилавком ні «доброго дня», ні посмішки від неї не було. Мета походу до магазину придбати повсякденну бюджетну перуку з термоволокна. Поки ми з подругою оглядали товар пані-продавець весь час знаходилася за прилавком без особливого бажання допомогти в виборі. Коли я спитала чи можна приміряти нам відповіли, що примірка за одну перуку 20гривень. Таке собі, але ок якби продавець була б зацікавлена в тому щоб я приміряла більше перук. З якимось таким небажанням, після моїх прохань до нас підійшли зняти перуки і допомогти приміряти…. Хотілося покинути магазин як найшвидше! Коли я попросила, щоб продавець підсказала по кольору перуку, який на її думку більше пасуватиме, мені холодно, з закачуванням очей відповіли «я вам не колорист» Не розумію до чого тут ця фраза! Ви ж працюєте з людьми, кожен день до вас приходять різні дівчата з різними запитами і ви не може підсказати людині в виборі її першої в житі перуки? !
В мене не поцікавилися впринципі який запит на перуку, з якою метою я її купую, який бюджет…. Відношення жахливе.
А найбільше добило коли я спитала про догляд за перукою в мені відповіли «подивитесь в інтернеті» тобто я купую у вас товар та хочу отримати по ньому консультацію, але ви вважаєте що за власні кошти я маю ще сама шукати якусь інформацію? !
Знаю що в цьому магазині великий вибір перук і планувалося придбати ще декілька та можливо розглянути варіант натуральної перуки, але з таким відношенням наврядчи повернуся до цього магазину та нікому його не порекомендую.

P. S Не розібралася як дати зворотньо відповідь пану власнику, тому напишу тут.
«Платна в усіх магазинах і точках продажу перук» це якщо ви про свою мережу говорите, то можливо й так. В інших магазинах я такого не зустрічала!
З приводу посмішки я не згодна. Приходячи на роботу людина має відкласти свої проблеми, а якщо не може то не хай візьме додатковий вихідний. Я приходжу за послугою і плачу за неї власні кошти і мене немає цікавити що на душі вашого продавця.

Pro100
15 апреля 2022 в 10:49

Выбор хороший, отношение продавцов ужасное. Ничего не подскажут, не покажут, ощущение будто им должны предлагать и давать товар. Уехала, ничего не взяла!

Женя
24 марта 2022 в 14:00

Прекрасный магазин с огромным выбором. Всегда нахожу здесь все, что нужно. Очень качественный товар. И приятно, что консультанты всегда помогают с выбором:)

Женя
19 марта 2022 в 5:37

Отличный магазин, с отзывчивыми и приятными консультантами, которые с радостью помогут подобрать нужный товар!

користувач
16 марта 2022 в 16:17

Отличный магазин, с широким ассортиментом товаров, на любой вкус.
Хочу отметить, позитивным отзывом работу девочек, очень профессиональны, качественный и индивидуальный подход к клиентам! Вообщем не буду многословна, если Вам нужен парик или аксессуары для вашего образа, очень рекомендую магазин TOPWIGS

Ольга
27 февраля 2022 в 16:08

Очень большой выбор париков, я такого не видела ни в одном магазине.
Обслуживание и сервис на высоком уровне.
Соотношение цены и качества также порадовало. Есть парики на любой кошелёк.
Покупкой довольна. Буду советовать.

користувач
05 февраля 2022 в 18:56

Брала уже второй раз парик, за свою цену (дешевле и качественнее, чем видела в другом магазине) отличный. Обслуживание приятное, всем довольна)

Саша
30 января 2022 в 19:59

Очень понравился выбор париков, много опций для выбора. Приветливые и отзывчивые работники! Помогли подобрать образ который мне очень подошёл! Спасибо большое

Tanushkin
28 января 2022 в 7:09

Знову заскочила сьогодні до магазину і придбала подаруночок для подруги. Вона в захваті. Дякую за чудове обслуговувуння. Мій улюблений магазин.

s.satenikka
27 августа 2021 в 23:12

Очень хороший магазин, правда пушистый розовый парик вряд-ли сойдёт на натуральный цвет волос!?

Ирина
29 января 2021 в 23:52

Заказывала парик из термо волос- качество очень понравилось. Сервис отличный. Мгновенно перезвонили, дали консультацию, помогли с выбором цвета. Отправили в тот же день. Рекомендую

Анна
09 ноября 2019 в 1:18

Позвонила в магазин уточнить, как их найти в лабиринтах Метрограда, ответили так, как если бы я оторвала человека от важного дела. ‍️ на мой вопрос девушка сказала, что не знает и предложила спрашивать у охраны. В условиях наличия конкурентов, это какая-то очень странная стратегия общения с клиентом. Искать магазин, спрашивая у охраны, потому что администратор не знает, где он находится. Наверное, я чего-то не понимаю? ‍️

UPD: хорошая реакция на отзыв. В следующий раз, когда буду опять что-то покупать, рассмотрю ваш магазин.

Михаил
17 октября 2018 в 21:30

Жена купила себе парик, сразу не обратила внимание - оказалось что парик для лысых (хотя она сразу сказала что парик ей нужен на свои волосы), и у этого парика - "лысая сетка" спереди, так что кусок сетки прямо заметно торчит спереди (как сетка от комаров). Сто раз проверьте прежде чем брать что-либо в этом магазине!

Добавить отзыв