UAOTZYV.COM

Люксоптика отзывы

Адрес Київ, ТЦ Академ Сіті, просп. Академіка Палладіна, 16
Метро Житомирська 0.64км
Телефон +380 (800) 30-98-97
Часы работы 10:00-20:00
Сайт luxoptica.ua/ua
Рубрики Оптика, Офтальмолог, Магазин солнцезащитных очков
Оценка 2.1 11 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Люксоптика — Берестейський просп., 134/1
Люксоптика — Берестейський просп., 89А
Люксоптика — ул. Гната Юры, 20, ТЦ Квадрат
Люксоптика — вулиця Данила Щербаківського, 55
Похожие компании в категории
Мастер по изготовлению и ремонту очков Киев — ул. Гната Юры, 9, оф.533, вул.Гната Юри, 9. ДЗВОНІТЬ ПЕРЕД ВІЗИТОМ!!!
Оптика Fielmann — Берестейський просп., 89А
Оптика НАИН — вулиця Академіка Єфремова, 7а
Майстерня К&К Місто Квітів — ТЦ Фора другий поверх, вулиця Тираспольська, 56

Люксоптика на Академіка Палладіна отзывы

11
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Катя
27 октября 2023 в 23:33

К ним як не приходиш вічно вони чимось не задоволені. Продавець відповідає хамовито наче я до неї додому прийшла і це вже не в перше. Гарне ставлення у них тільки до тих клієнтів які купляють щось дороге (бо купляла у них окуляри сонцезахисні ставлення було зовсім інше)

Admin
24 августа 2023 в 11:10

Замовили окуляри (лінзи та оправу), попросили відразу оплатити, вартість була не малою, оплатили всю суму з якої 1000 це був сертифікат. Приїхали забирати, був брак на одній лінзі, сказали, що виправлять. Зателефонували, що все готово, приїхали знову, але вони зробили ще більший брак. Брак вони визнали і сказали приїхати пізніше і забрати оплату за товар. Приїхали знову, повернули вартість товару, крім 1000 за сертифікат, на що сказали що напевно ця 1000 згоріла бо ми повернули товар, який ми навіть не отримали. Потім ще кілька днів до них їздили та телефонували, поки вони вирішували це питання. Звернувшись зі скаргою на гарячу лінію і пообіцявши приїхати з поліцією, нам зателефонували і сказали, що повернуть і сертифікат. Приїхавши в магазин зіткнулись з невічливим спілкуванням і поганим ставленням. Вони були дуже не задоволенні, що ми побачили брак і не прийняли його, вони сподівались, що все і так прокатить. Тому рекомендую гарно перевіряти окуляри і лінзи перед тим як забирати і ні в якому разі не платити всю вартість відразу, як вони того просять.

Эдуард
02 апреля 2022 в 17:09

Не советую подбирать линзы и в принципе проверять зрение здесь.
После проверки зрения в клинике выяснилось, что в люксоптике назначили мкл с оптической силой, почти на диоптрию превосходящей мне необходимую.

Женя
26 марта 2022 в 5:59

Сделанные на заказ очки искажали изображение и приближали предметы. Исправления или возврата денег нет - предложили носить и "привыкать". Это было последнее посещение Люксоптики.

Ольга
21 января 2022 в 12:22

Невеликий вибір. Окуляри не дезінфікують після примірки, як це заявлено на сайті і роблять в іншій Люксоптиці.

Иван
14 декабря 2021 в 9:38

З порога дають зрозуміти що їм не потрібні нові клієнти, час очікування більше години і нема гарантії що після того приймуть. Не рекомендую.

Дима
26 января 2021 в 19:48

Купив окуляри для захисту від синього світла монітору ПК. Перевірив синім фонариком в іншому закладі і блокування світла немає. 1,5 тисяч грн на вітер. Очі болять страшно. Обходьте стороною цих маркетологів, які підсовують підробку.

Андрей
11 января 2021 в 11:07

Подбирал очки, понравилось отношение, качественное обслуживание персонала. Выбор немного скудноват. Мало представлено брендов, ассортиментная линейка слабовата.

Ольга
08 января 2021 в 18:59

К сожалению столкнулась с абсолютным равнодушием и нежеланием помочь. Ни советов ни помощи в выборе, создалось впечатление, что я отвлекла продавца от каких то личных дел. Сервис нулевой, продавец не заинтересован в продаже.

Антон
15 сентября 2020 в 20:52

К сожалению, при пустом зале и свободном офтальмологе не нашлось желания обследовать клиента. Воспользуюсь услугами другой оптики.

Инна
16 мая 2018 в 17:29

Посетили на днях с мужем Lyuksoptyka на проспекте Академика Палладина и были приятно удевлены профессиональным и ненавязчивым обслуживанием. Консультант — молодая девушка/ к сожалению не запомнила её имя/ помогла подобрать очки мужу с первой попытки - хорошо сели, отлично подошли по форме, не нужно было перемерять весь ассортимент. Рассказала всю необходимую информацию. Предложила заполнить анкету для получения карты. Нам настолько понравилось обслуживание, что хочется в дальнейшем быть клиентом в этой Люксоптике и рекомендовать ее другим.

Добавить отзыв