UAOTZYV.COM

Люксоптика

Адрес Київ, Майдан Незалежності, 1
Телефон +380 (800) 30-98-97
Часы работы 10:00-20:00
Сайт luxoptica.ua/ua
Рубрики Оптика, Офтальмолог, Магазин солнцезащитных очков
Оценка 3.6 9 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Люксоптика — вулиця Рейтарська, 2А
Люксоптика — вулиця Петра Сагайдачного, 35
Люксоптика — вулиця Велика Васильківська, 17
Люксоптика — вулиця Бульварно-Кудрявська, 9Б
Похожие компании в категории
Оптика Fielmann — Берестейський просп., 18
Encanto — вулиця Михайлівська, 17/2
NotForEveryone Оптика — вулиця Євгена Чикаленка, 43А
Люксоптика — вулиця Симона Петлюри, 18

Люксоптика отзывы

9
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Костя
08 ноября 2023 в 10:33

Дуже вічлива і професійна команда. Продавець зауважила що в мене давно не перевірявся зір, порекомендувала огляд, на який ще й діяла акція. Окуляри зробили на день швидче до терміну. Коли попросив майстра підкоректувати оправу під гарну посадку на обличчі, з задоволенням мені допоміг. Дякую!

Иван
15 сентября 2023 в 20:50

Прийшов після роботи перевірити зір. Всі зробили якісно, ​​з толком та розстановкою, на всі мої запитання відповіли, все пояснили та розповіли. Послуга реально вартує своїх грошей. Лікар – висококваліфікований спеціаліст. РЕСПЕКТ за таких лікарів!
Але той факт, що дівчинка консультант намагається впарити оправу за 5-6 тисяч, коли лінзи разом узяті коштують набагато дешевше - це шокувало.
Дякую, але окуляри вже підібрав і купив в іншій оптиці.

Мария
01 сентября 2023 в 8:20

Замовила дитині окуляри, дівчата швидко і гарно підібрали оправу і лінзи. Домовилися що отримаю їх новою поштою, через день позвонили що окуляри готові, відправили через чотири дні, говорячи що кур'єра 3 дні чекали. (Не дуже вірю що у нової пошти у центрі столиці немає пунктуальних кур'єрів). Сьогодні отримала довгождану посилку у коробочці повторного використання, пом'ятенька, з наклейкою від попередньої доставки. Враження зіпсоване, ніби на ринку у старенької купила, і замотали у що було. Хотілося б щоб у компанії Люксоптика було б краще відношення до сервісу доставки і пакування посилок.

Маша
31 августа 2023 в 11:51

1) Записались через сайт на 12: 30, прийняли в 12: 45. Навіщо потрібний онлайн запис? ! Щоб прийти на свій час потім стояти чекати?
2) Лікар у ЛЮКСОПТИЦІ сказав: "Вам потрібно звернутись до офтальмолога". ПФФФФФ. А ми тоді до кого прийшли?
Дуже цікава перевірка зору.

Со Ля
29 января 2021 в 0:19

Завжди приємний і уважний персонал.
Замовлення виконують швидко і завжди телефонують коли воно готове, ця оптика сподобалась.

Никита
19 января 2021 в 0:27

Очень хороший персонал. Особенно хочу отметить офтальмолога Юлию - она очень обстоятельно подошла к диагностике моего зрения (у меня астигматизм, как оказалось врождённый), подобрала рецепт для поэтапного перехода на очки с его компенсацией (если сразу начать носить очки с полной компенсацией - начинает болеть голова), терпеливо и внимательно ответила на все вопросы, которые у меня накопились.

Также мне помогли подобрать оправу (выбирал не меньше получаса) - оказалось есть нюансы при использовании сложных линз. Ассортимент оправ хороший - есть как недорогие оправы собственного бренда, так и итальянскиго армани, прада, и ещё нескольких других европейских брендов.

Советую завести у них карту - есть бонусная программа и в базе сохраняется история всех ваших покупок, что может быть полезно, например, если вы забыли какие контактные линзы вам нужны

Катерина
17 января 2021 в 3:06

Изначально я была довольна выбором Люксоптики для покупки. Девушка которая подбирала оправу очень профессиональна и я ей благодарна с помощью подбором.
Но все что было после ‍️ В чеке указана дата готовности товара, я звоню на следующий день после, что бы узнать о готовности (благо не приехала и не потратила время впустую), на том конце телефона мне говорят, что линзы для очков закончились на складе и их не нашли ‍️ не нашли линзы на складе которые изготовляются по индивидуальному рецепту, стоимостью 5940грн за пару линз.
В последствии администратор данного магазина сообщает, что данную информацию мне сообщил доктор который выписывает рецепты, не владеющий информацией о том как изготавливаются выписанные им рецепты.

Очень пожалела, что выбрала данный магазин для заказа очков.
Очень не корректная и не профессиональная подача информации сотрудников.

Елена
09 декабря 2020 в 0:49

Уже второй раз обслуживалась в Люксоптике в Глобусе, впечатления остались очень хорошие, отличные. Я не киевлянка, у меня не было времени ждать, но девочки постарались все сделать быстро и даже по моей просьбе выслали по почте. Как консультанты приветливы с высоким уровнем обслуживанием. Большое спасибо.

Ольга
22 октября 2018 в 18:44

Хотіла пройти діагностику, щоб уточнити стан зору, скористалась цією мережею, адже в них багато точок, що зручно (локації поблизу дому/роботи).

Тут спеціаліст-офтальмолог досить швидко визначила діоптрії, розвіяла мої острахи щодо астигматизму, проконсультувала з проблемних питань, які мене цікавили, виписала рецепт на нові лінзи. Ціна діагностики 150 грн, але по результату і якості обслуговування, як на мене, воно того варте.
Для огляду використовується спец техніка, великий вибір оправ різних цінових категорій (також можна замовити будь-яку оправу з сайту Люксоптики, щоб привезли у зазначену точку).

Крім визначення діоптрій лікар порадила вітаміни для підтримання стану.
А ще запропонувала спробувати одноразові контактні лінзи (я ніколи не носила), що входило у вартість діагностики (але за бажанням). Сама лікар мені їх одягла, і запропонувала прийти зняти у неї ж (бо я не маю такого досвіду). Мені було якраз зручно спробувати, адже поряд був захід, після якого я повернулась і благополучно зняла лінзи.

Буквально через пару днів в мене зламались окуляри і потрібно було терміново зробити, хоча я спочатку хотіла просто замінити лінзи. Звернулась в ту саму точку, маючи позитивний досвід з ними.

Тут є обладнання і майстер, який виготовляє окуляри на місці за наявності рецепту і усього необхідного (оправа+лінзи). Мені допомогли підібрати оправу і зробили нові окуляри буквально за півгодини, поки я пила каву в сусідній кав"яренці (не було черги замовлень).
Персонал привітний і завжди дослухається до побажань клієнта, допоможе підібрати варіанти, а не намагається "впарити" щось подорожче.

Добавить отзыв