UAOTZYV.COM

ЛУЧШИЕ БУХГАЛТЕРСКИЕ КУРСЫ ПРОФИРЕСУРС / Профіресурс

Адрес Київ, вулиця Євгена Сверстюка, 23
Метро Лівобережна 0.56км
Телефон +380 (98) 048-53-71
Часы работы
понедельник09:30-19:00
вторник09:30-19:00
среда09:30-19:00
четверг09:30-19:00
пятница09:30-19:00
суббота10:00-14:00
Сайт www.profiresurs.kiev.ua
Рубрики Бухгалтер, Бухгалтерский колледж
Оценка 5 76 отзывов
Похожие компании в категории

ЛУЧШИЕ БУХГАЛТЕРСКИЕ КУРСЫ ПРОФИРЕСУРС / Профіресурс отзывы

76
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Наталья
02 февраля 2024 в 12:45

Добрий день. Я працюю у бухгалтерії понад 10 років. Мене влаштовувала стабільна робота на одній певній ділянці. Але ситуації останніх років показали, що все дуже швидко змінюється і стабільності немає. І щоб мати можливості, потрібно здобувати нові знання та опановувати нові навички.

Тому я прийняла рішення піти на курси з бухгалтерії. Після тривалого та ретельного пошуку, я записалася на курси ПРОФІРЕСУРС до Тетяни Володимирівни. Прослухавши пробний урок я зрозуміла – це те, що мені потрібно!

Подання інформації доступною мовою, все зрозуміло. Зручний он-лайн формат. Домашні завдання. Контрольні роботи на перевірку пройденого матеріалу. Зум-зустрічі всієї групи. Викладач завжди на зв’язку. Якщо виникають питання, можна писати в групі і завжди швидко отримати відповідь. Робота у програмі БАС. Все організовано чітко та структуровано.

Всім рекомендую цей курс. Тут ви отримаєте ті знання, які допоможуть вам у професійному зростанні.

Лариса
30 ноября 2023 в 17:48

Висловлюю свою подяку чарівній жінці та високому професіоналу своєї справи - навчати!
Тетяна Володимирівна є тим викладачем, який має талант, уміння і бажання донести знання
до кожного учня свого курсу.
Особисто для мене це був старт в бухгалтерії з нуля. Всього через п'ять місяців отримала багато знань, впевненість в собі, як бухгалтера, і головне - роботу - те заради чого ми всі сюди приходимо.
Якщо маєте бажання стати справжнім бухгалтером, тоді вам сюди!
Ще раз висловлюю слова вдячності Тетяні Володимирівні та її команді: Альоні, Ірині, Георгію.

Раїса
29 ноября 2023 в 20:43

Хочу висловити слова вдячності нашим чудовим викладачам! А особливо Тетяні Володимирівній, Ви завжди були поруч, підтримуючи, коригуючи і направляючи наші бунтівні голови. Спасибі вам за величезний багаж знань, навички і досвід, якими ви щедро ділилися. Нехай збудуться всі ваші бажання і виправдаються очікування. Будьте щасливі на 100% реалізовані!

Алёна
29 ноября 2023 в 5:45

Своїм відгуком тут, хочу віддячити Тетяні Володимирівні і Ірині Подобєд за їх роботу і вклад у мене на цьому моєму шляху в Бухгалтерію.
Свого часу у травні я передивилася і продзвонила багато сайтів у пошуках бухгалтерських курсів. І якось директор іншої школи, яка закрилася із-за війни, порекомендувала мені авторський курс Гаркавенко Тетяни Володимирівни. Я новенька у цій сфері і вважаю, що мені ну ДУЖЕ пощастило потрапити у руки Тетяни Володимирівни і Ірини Подобєд. Завдяки Тетяні Володимирівні, її методам, контролю, продуманій системі я реально проходила всі уроки вчасно, виконувала усі завдання на курсі, повністю розуміючи теми і впевнено себе почуваючи.
Мені подобаються методи навчання Тетяни Володимирівни, донесення складних речей простими словами з прикладами, саме така її послідовність матеріалу, алгоритм дій, вибагливість, особиста зацікавленість у кожному в нашій групі на курсі (передати знання і навчити). На жаль, такі люди і курси на вагу золота і рідкість!
Я ціную це і ще мені дуже зручно, що є можливість вчитися онлайн і оплачувати кожен модуль поступово.
Минулого тижня закінчився останній 5-й модуль і я впевнено рекомендую усім, кому дійсно потрібні знання з бухгалтерії, авторський курс Тетяни Володимирівни!

Женя
22 сентября 2023 в 1:25

Шановна Тетяна Володимирівна! Особисто я, вам дуже вдячна за ваше терпіння, за вашу майстерність донести інформацію і матеріал так, що це стає простим і зрозумілим, не кожному вчителю це вдається, ви не просто викладали нам курс, як написано в книжці, а робили це цікаво і простими "людьськими" словами, для мене, як для не бухгалтера, це було дуже важливо! Я дуже задоволена тим, що прожила ці останні, дуже не прості, пів-року в світі "проводок". Дуже подобались задачі, навіть при світлі налобного ліхтарика, та навіть в той час, коли над Києвом летіли ракети, я сідала робити іх. Вірю, що ті знання і навики, які ви дали, стануть мені в нагоді! Завжди буду згадувати про вас з вдячністю і теплотою! Бажаю вам якнайшвидше повернутися додому, в рідне місто, до своїх рідних і близьких людей! Розумних вам учнів, терпіння, здоров"я і нехай збудуться ваші мрії!

Маша
08 сентября 2023 в 23:00

Щиро дякую Тетяні Володимирівні за найкраще навчання, за авторський курс! Було дуже цікаво, доступно та оперативно! Я не помилилася зі своїм вибором, щодо викладача. Ви супер! Ще не зустрічала людину, яка так любить свою роботу і старається для кожного! Успіху вам і надалі, нехай ваші курси лише набирають оберти та нових людей! Буду вас обов'язково рекомендувати!

Елена
06 сентября 2023 в 5:21

Проходила бухгалтерські курси в цьому навчальному центрі у Тетяни Володимирівни. Хочу поділитись своїми враженнями. Я людина, у якої немає профільної освіти в цьому напрямку, але стикаючись на роботі з елементарними поняттями з бухгалтерії і розуміючи, що мені це подобається, вирішила пройти навчання. І жодного разу не пошкодувала, що свій вибір зупинила саме на цьому навчальному центрі. Група складалась як з новачків, як я, так із тих, у кого вже є досвід на цьому шляху. Спочатку було страшно, що не впораюсь, адже зі мною навчалися вже практикуючі бухгалтери. Але як же мені було приємно, що після перших лекцій, я змогла виконати завдання, і більше того зрозуміти саму суть. Матеріал подається структуровано і послідовно, кожна лекція буквально розжовується, наводиться багато реальних прикладів. Звичайно, що від учня вимагається старанність і сумлінність, але це логічно, адже людина, яка проходить курси, має, перш за все, сама усвідомити для чого вона це робить і відповідно докладати зусилля для того, щоб досягти успіху. Окреме задоволення я отримала від виконання контрольних робіт, які допомагали закріпити та систематизувати знання. Практичний курс у програмному забезпеченні підсумував і закріпив теорію. Окремо хочу відзначити, що курс Тетяни Володимирівни це не про гроші, а про те, щоб людина, якій дійсно цікава бухгалтерія, могла легко орієнтуватись і застосовувати на практиці отриману інформацію. Викладач не ставить для себе метою заробити на учнях, його мета ввести людину в цікавий світ цієї науки, захопити і поділитись своїми знаннями. Ця сфера доволі динамічна і є джерелом постійного самовдосконалення. Це, як океан, який відкриває свої глибини, тому, хто дійсно зацікавлений. Тетяно Володимирівно, дякую, що були зі мною всі ці пів року, що надихали, мотивували.

Анди
31 августа 2023 в 22:50

Хочу залишити свій відгук про курси, на які я, завдяки відгукам у гуглі, покладала величезні надії! За 6 місяців я отримала стільки знань, скільки мені не дали в університеті за 5 років та досвід роботи у 4 роки. Все дуже чітко, без води, структуроване, матеріал легко засвоюється. Почали з самих основ, навчилися читати ОСВ, а в кінці без клопоту склали баланс, це було таке щастя (раніше мені здавалося, що баланс найскладніша штука в бухобліку). Тетяна Володимирівна контролює учнів сама, вона кожного пам'ятає на ім'я, пам'ятає найменші нюанси, уявіть тепер який у неї багаж знань з бухобліку, тому не сумнівайтеся і йдіть до неї на курси, вона навчить навіть безнадійного бухгалтера. Тетяна Володимирівна, дякую Вам!

Nadiia
20 июля 2023 в 18:32

Давно шукала якісні курси з бухгалтерського обліку. Обрала авторський курс від Гаркавенко Тетяни Володимирівни. Для мене, як початківця, важливо було отримати базові знання та розуміння бухгалтерського обліку. Курс перевершив всі мої очікування! Відео матеріал та практичні завдання подавались в зручному форматі, логічно та послідовно. Регулярна перевірка вивченого та обговорення незрозумілих питань змушувало глибше вивчати теми. Дякую всій команді "Профіресурс" за якісний продукт! Бажаю процвітання та нових учнів! Однозначно рекомендую!

Ludmyla
17 июля 2023 в 14:14

Я закінчила курс у Тетяни Володимирівни. Дуже вдячна всій команді Профіресурс! Все питання, які були в плані навчання ми вивчили в повному обсязі. Я з задоволенням рекомендую ці професійні курси! Якщо людина вперше знайомиться з бухгалтерією - після курсу Тетяни Володимирівни може легко працювати бухгалтером, а більш досвідчені бухгалтери - з легкістю можуть бути головним бухгалтером! Тетяна Володимирівна - вчитель від Бога. Ми не тільки вивчили бухгалтерію, а й полюбили цю чудову професію! Дякую!

Владимир
16 июля 2023 в 3:16

Нещодавно пройшов онлайн-курс по бухгалтерському обліку та хочу поділитися враженнями.

Перш за все хочу розповісти про викладача, бо викладач це 99,9% успіху студента!
Тетяна Володимирівна - такий тип викладачів, для яких на першому місці це  знання студентів, а не збір грошей.
Також, вона має дар бути вчителем, може складні речі пояснити простими словами, щоб всі все зрозуміли, це показник її досвіду та експертності.
Це все дуже цінно, особливо в наш час, коли багато інфоциганів та посередніх вчителів для яких головне -це твої гроші (

А тепер до програми курсу. Він складається з:
1. Відео-уроки - це записи живих уроків з класу тривалість, в середньому, одну годину;
2. Домашні завдання - до кожного відео-уроку йдуть завдання для практики. Вони перевіряються)
3. Контрольні роботи - після проходження певної групи тем потрібно було вирішувати контрольні. Це були великі завдання, які йшли по матеріалу з попередніх відео. Вони також перевіряються)
4. Zoom-зустрічі - щотижня ми зустрічалися в зумі та обговорювали контрольні/дз та Тетяна Володимирівна влаштовувала опитування по пройденому матеріалу (як в школі).

Отже, це все, що написано вище допомогло мені знайти роботу в компанії мрії. Витрачений час окупився)

Наталія
15 июля 2023 в 10:34

Я навчалась бухгалтерському обліку 3 роки в технікуму. Але ці курси (за 6 місіців навчання) дали мені набагато більше знань. Щиро вдячна організатору та викладачу курсів- Тетяні Володимирівні Гаркавенко за доброзичливе ставлення, розуміння та надання змістовного, корисного матеріалу. Знання, які отримала на курсі, будуть дуже корисні для подальшого використання в роботі. Рекомендую всім, кому необхідно, навчатися на цьому курсі!

Ольга Вовк
07 сентября 2022 в 17:02

Натрапила на рекламу випадково, та захотілось знову подякувати за навчання прекрасному професіоналу та викладачу. Дуже вдячна Тетяні Володимирівні за курс Головний бухгалтер. Проходила 4 роки тому. До цих пір згадую навчання та використовую знання, Завдяки курсу набула та подальшій практиці, впевненості та професіоналізму. Дуже гарна подача матеріалу, доступність та глибину. Бажаю удачі, багато учнів та росту.

користувач
20 февраля 2022 в 0:59

Проходила авторский курс у Татьяны Владимировны, могу сказать что доступнее и понятнее вам не объяснит материал НИКТО! Не смотря на мое экономическое образование, некоторые вещи стали мне понятными только сейчас, после того как их мне преподнесла, «разжевала и положила в рот» Татьяна Владимировна. Тут только ленивый и совсем не заинтересованный в обучении человек не сможет понять, так как учитель очень трепетно и с большой самоотдачей передаёт свои знания. Татьяна Владимировна действительно заинтересована в получении учениками знаний о бух. Учете, а не просто «лиж бы отчитать и выдать сертификат»! Поэтому смело могу рекомендовать эти курсы каждому, кто хочет стать действительно грамотным специалистом

Kids
17 февраля 2022 в 19:32

Дуже задоволена, що прийшла на бухгалтерські курси саме в Профіресурс. Довго обирала серед списку і здається не помилилася Тетяна Володимирівна, величезне дякую за знання, які ви вклали в нашу групу
Дуже дякую Олександру Володимировичу за чітке викладення "по полочкам" 1С 8.3 Bas.
В мене була прекрасна і дружня група. І дуже хочеться, щоб кожен зі студентів тепер знайшов, своє", найкраще місце роботи
Профіресурсу бажаю тільки процвітання в новому році! І дуже багато нових студентів!

Ната
09 февраля 2022 в 16:20

Я проходила авторский курс Гаркавенко Т. В, онлайн обучение. Курс очень насыщенный, материал преподносится в видеоуроках, запись хорошая, слушать интересно, время уделяется и теории и практике. Практики много. Много задач, благодаря которым складывается четкое понимание сути процесса. Также, проводятся регулярные встречи в зум, где проводят опросы учеников, отвечают на вопросы если что-то не понятно, вообщем, не учиться не получится).
Я рада, что попала на эти курсы.
Татьяна Владимировна строгий, преподаватель, но после ее курсов - вы выйдете с хорошим багажом знаний.

Саша
08 февраля 2022 в 6:07

Я редко оставляю отзывы о посещении каких-либо мест, но впечатлениями об авторских курсах Татьяны Владимировны просто невозможно не поделиться.
С самого первого занятия видно, как преподаватель вкладывается в работу, как пытается донести материал до учеников, старается сделать обучение легче для понимания, творчески подходит к составлению задач и планировке обучения в целом. Это тот человек, который любит своё дело и тем самым подаёт пример своим ученикам, вдохновляет и мотивирует, будь то работа в бухгалтерии, или своё дело.
В любом случае, эти курсы принесут бесценные знания даже тем людям, которые ни разу не сталкивались с бухгалтерским учетом в своей деятельности (хотя, это та профессия, которая ежедневно нас окружает).
Самое главное в обучении - старание, без него никуда, иметь цель, пытаться разобраться и уметь анализировать свои ошибки.
Настоятельно рекомендую курс тем, кто все еще не может определиться с выбором.
Я ездила с другого города, и ничуть не жалею, что потратила чуть больше времени. Зато, я получила новые знания и познакомилась с невероятно талантливыми людьми.
Очень хочется выделить и поблагодарить Ирину, которая проводила занятия по 1С. Она также профессионал в своём деле, мне кажется, она знает просто всё и обо всём!
И, наконец, хочу поблагодарить Вас, Татьяна Владимировна! Вы - невероятно харизматичная, талантливая, открытая, искренняя и просто своя) Ваша профессия заслуживает уважения, так как это нереально сложно - найти подход к каждому человеку, поскольку все мы очень разные. Но у Вас получается и организовать всех, и заинтересовать, и удержать на себе внимание аж на целых 3,5 часа! А это надо ещё уметь! Слушая Вас, то, как Вы преподаёте, в голове вообще не возникает посторонних мыслей. Хочется как можно больше ухватить информации, всех тех нюансов данной профессии.
Вернувшись 4 месяца назад, я бы снова выбрала Вас.
Может, у меня не всегда хватало времени выккладываться на максимум, но я очень старалась!
Спасибо Вам за все️

користувач
06 февраля 2022 в 11:27

Сам курс очень полон информацией и знаниями. Как человек, который столкнулся первый раз с бухгалтерий этот курс очень помог что бы понять все с нуля.
Очень помогает то что на каждом этапе есть сопровождение и помощь в вопросах в которых ты сам не можешь разобраться.
Спасибо большое!

Ирина
31 января 2022 в 23:29

Я пришла на курсы, потому что это была мечта еще с детства. Всегда хотела работать бухгалтером, но как бывает иногда заканчиваешь совсем не то, что тебе нравится (и это был педагогический). Но все же я осуществила свою мечту и закончила курсы "Профиресурс". Могу сказать, что это лучшее обучение, которое было у меня за всю мою жизнь. Преподаватель Татьяна Владимировна - это педагог от Бога и душевный человек. Огромное ей спасибо за внимания к каждому из нас. Я получила не только колоссальные знания, но и приятное распологающее общение с преподавателем. Хочется отметить грамотную подачу, профессиональный подход, доступность изложения материала и отзывчивость преподавателя. Я ни одного раза не пожалела, что пришла именно на эти курсы. Спасибо за все!

Саша
24 января 2022 в 15:00

Вже майже тиждень минув, як закінчився онлайн курс, і я отримала сертифікат. Це був один з найкращих вкладів в свій розвиток за останні роки. Жодного разу не пожаліла, що не потрапила на оффлайн курси (як планувала з самого початку). Щотижневі опитування в Zoom, нові відео-уроки, задачки, методички точно не дадуть скучати. Хоча вільні день-півтора собі можна влаштувати, якщо виконувати уроки оперативно, не відкладаючи на останнє. Мені було цікаво, інформації достатньо, без перекосів в ту чи іншу сторону. Тепер в мене є база, з якою я зможу нарешті змінити свою постійну роботу на зовсім іншу професію) Тетяна Володимирівна - прекрасний викладач. Я рада, що потрапила на такий професійний курс, дякую)

Добавить отзыв