UAOTZYV.COM

Лор-Центр и Центр Слуха Беттертон Слуховые аппараты Starkey Киев Оболонь

Адрес Київ, вулиця Йорданська, 17-А, оф. №1
Метро Оболонь 0.43км
Телефон +380 (98) 636-89-79
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота09:00-18:00
Сайт bettertone.com.ua/uk
Рубрики Медицинский центр, Сурдолог, Диагностический центр, Ремонт слуховых аппаратов, Магазин слуховых аппаратов
Оценка 4.8 76 отзывов
Ближайшие филиалы компании
Похожие компании в категории
Діамед Експрес — вулиця Левка Лук'яненка, 14
GRACE — Пластическая Хирургия — вулиця Багговутівська, 14
Інститут вертебрології та реабілітації — вулиця Багговутівська, 23

Лор-Центр и Центр Слуха Беттертон Слуховые аппараты Starkey Киев Оболонь отзывы

76
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Юлия
19 января 2024 в 9:14

Молодці! Обслуговування 10 з 10)
Дівчата дуже привітні)
Лікар усе детально пояснила)
Дуже вдячна)

Алина
16 января 2024 в 19:02

Все супер) швидко і вчасно) прийшли на свій час) перевірили доньці (2.8 р) слух) без нервів) без псіхів) лікар знайшов підходить до дитини)

Марія
16 января 2024 в 0:13

Все супер) Ми були з сином 4 роки на діагностиці у Асоль Володимирівни та Наталії Юріївни. Лікарі дуже уважні. Нікуди не поспішають та знайшли контакт з дитиною.
Дівчата на рецепції, то взагалі

Ale
22 декабря 2023 в 5:12

Часто бували тут із донькою з 4-х років, коли часто отити були. Дуже задоволені сервісом та роботою лікарів. Для дітей у холі є іграшки, доньку завжди чимось пригощали, то колечко подарували, чи то пастилу. Усі дуже ввічливі, усміхнені, відповідають на всі запитання. Дочка дуже любила туди ходити і робити аналіз із навушником)

Olha
19 декабря 2023 в 18:24

Була на діагностиці слуху та ЛОР- консультації. Дуже приємно вражена обслуговуванням та професійним підходом лікаря. Якщо хочете бути впевнені, що Ваше здоров‘я у надійних руках, то звертайтеся в цю клініку Щиро рекомендую! Мою проблему, з Якоб я мучилася 2 місяці - вирішили!

Соня
02 ноября 2023 в 10:00

Проходила аудіометрію, доволі швидко, лікар все пояснює. Прийом відбувся в призначений час (м. Оболонь).
Коли записувалася, залишила заявку, передзвонили в зазначений час, відповіли на всі питання які цікавили, можна було обрати зручний час. Я задоволена послугою.

Елена
27 октября 2023 в 8:11

Враження позитивні! Була з дитиною в центрі по вулиці Йорданській. Зручне місцерозташування, ввічливий адміністратор, уважний та компетентний лікар (робили дитині тимпономитрію).

Анна
26 октября 2023 в 18:32

ЛОР-цент на Йорданській - це прекрасне місце з привітним персоналом. Лікар Дарія Сергіївна - справжній фахівець у своїй галузі. Її уважний підхід та професійна компетентність допомогли мені швидко позбутися синуситу. Я дуже вдячна за її чуйне ставлення, приємне спілкування та ефективне лікування. Рекомендую з великим задоволенням!

Таня
25 октября 2023 в 12:26

Доброго дня! В даному центрі замовляла беруші. З першого разу вони мені здійснювали дискомфорт. Мені запропонували їх доробити. З третього разу мені підібрали все чудово. Що я хочу сказати, такого гарного, чутливого відношення я не зустрічала ні в одній клініці. З мого боку було з початку незадоволення, але наполеглевість, старання працівників даного центру мене просто вразила. Особлива вдячність Наталії, вона дуже гарно і кваліфіковано все пояснила. Буду користуватися даними берушами і рекомендувати вас всім своїм друзям. Дякую.

Ксения
17 августа 2023 в 12:12

Довго шукала гарного лора доказової медицини. І нарешті знайшла. Лікар Романович Наталія Юріївна дуже сподобалась, відразу видно, що професіонал своєї справи, сподобалось ретельне грамотне обстеження, безліч запитань та пояснення на зрозумілій мові що до чого та що робити далі. Дівчата на рецепції ввічливі, клініка маленька, затишна та охайна, обслуговування на найвищому рівні. Задоволена результатом на всі сто. Успіхів і клініці у подальшому розвитку та вдячних пацієнтів!

Саша
11 августа 2023 в 10:27

Дуже сподобалося
Прийшли в центр по пораді знайомих, на перевірку слуху дитини
Швидко, доступно
Персонал відчливий
Рекомендую!)

Саша
05 августа 2023 в 2:35

Була приємно вражена медичним центром "Беттертон" на Оболоні. Перевіряла слух у лікаря Романович Наталії Юріївни. Діагностика пройшла швидко і безболісно. Лікар все інформативно пояснила та назначила лікування. Дуже гарний центр та приємні адміністратори Анна та Ірина. Щиро вам дякую, обов'язково буду звертатися та рекомендувати вас.

Женя
23 марта 2022 в 12:56

Сегодня были в Центре слуха Беттертон на Иорданской со старшей дочерью - нужно было сделать аудиограмму. Остались очень довольны визитом - приветливый и внимательный персонал (и администратор и врач). Врач (Наталья) - отлично ладит с детьми, находит подход и всё доступно объясняет. Мой ребёнок смог спокойно просидеть 20 минут и пройти обследование (ей вообще тяжело усидеть долго на одном месте и удерживать внимание). Спасибо большое Наталье Юрьевне - она подбадривала, объясняла доступно и успокаивала (ребёнку 7 лет). После процедуры всё очень подробно и просто разъяснила. Хочу порекомендовать этот центр, так как на мой выбор ещё повлиял ответ нашего врача (отоларинголог в детской поликлинике, у которой мы накануне были на осмотре), когда я спросила по поводу этого центра. С её слов, центр хороший и отличное оборудование. Ещё в конце визита дочка получила подарки для себя и ещё для младшей сестрички).

Наталия
23 февраля 2022 в 5:32

Заказали беруши дочке в отпуск для моря, а также для самолёта - часто были проблемы. А себе от шума - эти беруши реально спасли наш отпуск, полёт и ныряние прошли на ура! А мне оберегали мой сон и покой, так как очень чувствительна к шуму. По прилёту сделаю от шума дочке и мужу, так как никогда не знаешь где тебя в номере будет шум поджидать. А так вооружён!

Дмитрий
15 февраля 2022 в 9:10

Недавно со мной произошла довольна интересная ситуация. В ноябре переболел ковидом и после этого «инцидента» в резолюцию 2022 года записал ежегодный обход у врачей. Решить начал с ЛОРа. По рекомендации знакомых записался в центр Беттертона.

Аппаратура, персонал и профессионализм оказались на высшем уровне. За пол часа узнал свои результаты. Получил дальнейшую консультацию и профилактику. Так же, хочу заказать беруши для полёта, так как часто путешествую. Спасибо центру!

Александра
26 января 2022 в 21:45

Дуже вдячна лікарям лорцентру Беттертон. Дуже уважно вислухали, дали корисні рекомендації, які мені допомогли.

Юлия
21 января 2022 в 6:50

Побывали сегодня на диагностике в этом чудесном центре. Удобное местоположение, центр маленький, внутри чисто, всё новое, есть для детей игрушки. Приём вела доктор Наталья Юрьевна, всё прошло быстро, чётко, располагающе, ребёнок чувствовал себя спокойно. После получил в подарок машинку) спасибо, очень приятно
Администратор, очень общительная девушка) рассказала о спец вкладышах в ушки, показала на себе, можно было их пощупать) интересно. В общем впечатление хорошее.
P. S. Вывеску можно поярче, звонка на улице не слышно.
Успехов

користувач
17 января 2022 в 3:09

Були на діагностиці з сином у Наталії Юрівни. Обстеження пройшли швидко та все зрозуміло пояснили! Рекомендую!

Женя
07 января 2022 в 12:35

Були на діагностиці з сином у Наталії Юрівни. Все сподобалось. Все було зрозуміло та швидко пройшли всі обстеження

Саша
02 января 2022 в 7:57

Спасибо за вовремя оказанную Медицинскую помощь Наталье Юрьевне! Вежливый персонал! Центр рекомендую!

Добавить отзыв