UAOTZYV.COM

Lokon отзывы

Адрес Київ, вулиця Святошинська, 3a
Телефон +380 (67) 505-44-44
Часы работы 09:00-20:00
Сайт lokon.kiev.ua
Рубрики Салон красоты, Пирсинг-салон, Студия коррекции бровей, Салон по уходу за ресницами, Массажист
Оценка 3.4 42 отзыва
Ближайшие филиалы компании
LoKon STYLE — бул. Миколи Руденка, 14 А
Похожие компании в категории
Портрет — бул. Вацлава Гавела, 47/15
Mimoza Beauty Studio — вулиця Черняховського, 1/19
Бріолін — вул. Родини Глаголєвих, 12
Жасмин — вулиця Гарматна, 45

Салон красоты Lokon отзывы

42
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Ирина
23 января 2024 в 11:29

Багато років шукала салон. Та майстра. Ілона-чарівниця. З одного відвідування кардинально змінила образ. Так як я і хотіла. Рекомендую.)

Ксения
20 ноября 2023 в 22:46

Палко люблю Lokon style з моменту відкриття салону. Вдячна майстрам за бездоганну роботу, турботу, уважність та професійний підхід. Задовлена роботою кожного спеціаліста без винятку. Дякую за завжди гарний настрій після візиту до вас.

Марина
20 октября 2023 в 10:05

Доброго дня! Була у Вас в салоні, в захваті від атмосфери і персоналу? Чудові дівчата-майстрині! Рекомендую!

Ser
20 октября 2023 в 1:27

В салоні завжди приємна атмосфера. Мій майстер - Наталія! Фарбування, стрижка, вечірня зачіска - все сподобалось! Стильно, модно, ефектно! Краще ніж я собі уявляла! Дуже вдячна майстру, та салону!

Наталия
27 августа 2023 в 15:24

Дякую Lokon-вас працюють професіонали
Відмінний бровіст Саша на Святошинській
Катя перукар-дуже подобається. Діток своїх тільки до Каті вожу, фарбувалася і
стриглася у Каті (люблю своє волосся і колір волосся, як же круто вона змішується відтінки. Так само дуже рекомендую майстер перукар Мая (виходжу ідеальною блондинкою)
Майстер манікюру Наталія (блондинка) на Кольцова-це найкращий мій майстер (завжди ідеально,)
Нещодавно потрапила на педикюр на мою Оля бульв. Кольцова-мастер манікюру і педикюру-подолог, я в захваті порадила для ніжок устілки (прибрала всі мозолики та натоптиші (устілки сказала купити в мед. Магазині. Дала багато рекомендацій щодо взуття устілкам та догляду за ніжками і зробила відмінний педикюр) Спасибо Lokon, вас прекрасні спеціалісти.

Артем
25 августа 2023 в 17:15

Ужасный салон. Хамовитый персонал. Назначают время визита за неделю, а потом среди дня закрываются без предупреждения под разными глупыми предлогами. Категорически не рекомендую!

Ирина
24 августа 2023 в 7:20

Дуже сподобався цей салон. Зручне розташування. Вічливий, приємний і професіональний персонал. Робила покраску та стрижку, залишилася дуже задоволеною, мене почули і зробили те що хотіла, навіть краще. Мастер зі всією увагою віднісся до моїх побажань.
Записалась на манікюр, впевнена мені сподобається.
Дякую Вам дівчата

Кристина
10 июня 2023 в 19:07

Абсолютно НЕ рекомендую даний салон через вудстутність професіоналізму і зворотнього зв‘язку при поганому обслуговувані.

Проблема 1. В салон я записалася на стрижку, довірилися майстру і в результаті отримала НЕ рівний зріз, зіпсовану зачіску і волосся. На жаль, в салоні цього я не помітила, бо майстер вклала волосся, а вже дома я побачила, що мені зробили з волоссям. Це жах! Я навіть не уявляю, наскільки було все одно майстру, щоб зробити таке!

Проблема 2. Під час свого візиту до салону я звернулася до майстра з проблемою і попросила порекомендувати догляд для волосся. Заплатила я цей догляд понад 2 000 грн, але вже після першого користування зрозуміла, що він максимально мені не підходить і точно НЕ вирішив мою проблему. Після нього волосся було жирне, в жахливому стані і точно не вартувало тих грошей.

Ну і вишенька на торті! Коли я написала в їм в Instagram, надіслала фото того, як мене «класно» підстриг майстер, показала той «рівний зріз», знаєте що вони зробили? НІЧОГО! Абсолютно. Жодної відповіді і реакції. Ось така клієнтоорієнтованість. До останнього не хотіла писати тут, але відстутність будь-якої реакції не залишає вибору.

Розчарована. Дуже. НЕ РЕКОМЕНДУЮ!

Аліна
09 сентября 2021 в 13:21

Всім задоволена. Робила макіяж у привітної і чарівної Олександри. Дуже гарно, все в ідеальному стані протрималося до ночі) Зачіскою теж була дуже задоволена. Хоч майстриня Оксана - менш привітна, однак кучерики були прекрасні)

Женя
22 июля 2021 в 18:47

Девочки, делала у вас маникюр и осталась очень довольна. Мастер отлично укрепила ногти и ни один не сломался и не отслоился, что очень меня радует) давно не могла найти своего мастера) теперь буду ходить только к вам)

користувач
21 июля 2021 в 11:55

Хочу залишити відгук про цей салон! Дівчата - майстри своєї справи! Підходять індивідуально і відповідально! Раджу як чудове, світле, приємне та затишне місце де працюють професіонали.
Моделювала брови в майстра Олександри - можу сказати що такого професіоналізму ще не зустрічала! Дуже задоволена і раджу неодмінно! Перукар Галина - прекрасна, зробить те що забажаєте і розповість про правила догляду!
Задоволена і буду залишатись постійним клієнтом ️

Юлия
06 июля 2021 в 21:16

Сегодня впервые была в этом салоне. Сначала записалась, а потом прочла отзывы о салоне и засомневалась - стоит ли идти. Но все же пошла и не пожалела! Мастер Галина подарила мне новое отражение в зеркале. Я очень благодарна! Я уже не надеялась, что кто-то сможет мне помочь. Галина учла мои пожелания, хотя волосы были в ужасном состоянии после неудачного осветления, и посоветовала подходящий уход. Очень профессиональный подход, с уважением и чётким пониманием что нужно делать. Было просто приятно там находится. Девушка администратор тоже очень вежливая и приятная. Могу точно сказать, что приду в салон к Галине ещё не один раз. Спасибо!

Александра
06 июля 2021 в 15:52

Робила педикюр у майстра Лілі. Дуже неохайно, нашвидкоруч, зробила аби як. Багато порізів. Обрала темний лак для покриття, майстер наніс його в один слой - виглядає жахливо. Майстер запевняла, що то просто такий колір і здається нерівномірним, бо блікує світло. Ціна зовсім не відповідає якості. За 790 грн можна знайти значно кращих майстрів. + За тиждень лак почав тріскатись і облазити!

користувач
19 июня 2021 в 16:15

Очень довольна профессианальной консультацией у косметолога Виктории, решилась на процедуру которую давно хотела, но боялась. Спасибо за вдохновение и решительность) результат отличный

Лена
16 июня 2021 в 11:21

Користуюся послугами салону більше двох років. Волосся, брівки, вії, нігті - завжди хороший результат. Чоловік також відвідує перукаря. Рекомендувала салон своїм знайомим, купувала подарункові сертифікати. Однак останній візит був неприємним. 22.04 манікюр з покриттям виконувала майстер Наталія. Майстер була не дуже обережною тому виникли порізи на двох пальцях які загоювалися більше 4 днів. 29.04 (через 7 днів) повністю відвалився лак на великому пальці (одним шматком) що було дуже не приємно перед травневими святами. Я зателефонувала в салон і попросила переробити один ніготь. Адміністратор повідомила що це буде за рахунок салону так як не закінчився гарантійний термін, однак можуть мене записати лише на 03.05. В день запису, майстер Наталія була дуже не задоволена що потрібно переробляти один ніготь. Майстер сказала: " я вам пероблю безкоштовно але вже пройшло більше 2 тижнів і ви мали б платити". Я намагалася пояснити майстру що пройшло лише 7 днів з часу манікюру і проблеми. Майстер двічі звіряла час у адміністратора. Була дуже конфліктною і після того як адміністратор поснила що не два тижні пройшло з часу процедури в грубій формі повідомила " ви коли щось придбаєте у магазині, два тижні їм покористуєтеся а потім занесете вам зроблять обмін? ". Я попросила не конфліктувати зі мною а виконувати свою роботу але майстер і надалі почала щось доказувати і говорити що їй не подобається мій тон. Я б краще заплатила за перероблення одного нігтя, але навіщо тоді адміністор попередив що гарантійний термін не закінчився? Під час свята був дискомфорт через відсутність манікюру на одному нігті, було витрачено власний час на додаткове відвідування салону. А майстер замість того щоб вибачитися через свою неякісну роботу намагалася щось доказувати. Надіюсь більше таких ситуацій не буде

Наталия
18 мая 2021 в 7:50

Спасибо Lokon-увас работают профессионалы
Отличный бровист Саша на Святошинской
Катя парикмахер- очень нравиться. Деток своих только к Кате вожу, красилась и
стриглась у Кати (обожаю свои волосы и цвет волос, как же круто она смешивается оттенки️. Так же очень рекомендую мастер парикмахер Мая (выхожу идеальной блондинкой)
Мастер маникюра Наталья (блондинка) на Кольцова-это лучший мой мастер (всегда идеально,)
Недавно попала на педикюр по моему Оля бульв. Кольцова-мастер маникюра и педикюра-подолог, я в восторге посоветовала для ножек стельки (убрала все мозолики и натоптыши (стельки сказала купить в мед. Магазине. Дала много рекомендаций по обуви стелькам и уходу за ножками и сделала отличный педикюр) Спасибо Lokon, у вас прекрасные специалисты. Рекомендую!

Танюшка
16 мая 2021 в 9:45

Красивые ноготочки сделали! Очень довольна! В салоне уютно, красиво и не жарко! Всем рекомендую!

Татьяна
17 апреля 2021 в 4:58

Сьогодні була на обслуговуванні у майстра-перукаря Анни. 5 з 5. Сам салон чистий і приємний. Рекомендую

Кристина
03 апреля 2021 в 8:44

Восковая эпиляция - 5+
Парикмахер оставляет желать лучшего. Во время мытья головы приняла душ. Маска под носом, а должна плотно прикрывать нос.

Женя
29 марта 2021 в 16:54

Добрый вечер, услуги мастера Анны замечательные, и сверх того наполнены оптимизмом и удовольствием в своей работе. Моментально создаётся отличное впечатление о заведение, искренне говоря, хочется возвращаться раз за разом.

Добавить отзыв