UAOTZYV.COM

Логопед Позняки, Логопед Киев, Сурдопедагог, Сурдолог, Коррекционный слухо-речевой центр – LogoMisto

Адрес Київ, вулиця Анни Ахматової, 3, вулиця Ташкентська, 24/13
Метро Вирлиця 1.03км
Телефон +380 (67) 309-69-09
Часы работы
понедельник08:30-19:00
вторник08:30-19:00
среда08:30-19:00
четверг08:30-19:00
пятница08:30-19:00
Сайт logomisto.com.ua
Рубрики Логопед, Сурдолог
Оценка 4.2 10 отзывов
Похожие компании в категории
MONKEY Дитячий центр розвитку — вулиця Олени Пчілки, 3-в
Лорд Імперіум (логопедичний центр) — вулиця Княжий Затон, 4
Людмила Логопед — вулиця Урлівська, 11А

Логопед Позняки, Логопед Киев, Сурдопедагог, Сурдолог, Коррекционный слухо-речевой центр – LogoMisto отзывы

10
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Наталия
12 февраля 2024 в 2:49

Дізналася про цей садочок випадково. Після безуспішних пошуків і невдалих походів-знайомств із тими, що є відносно поруч у Дарницькому районі. Facebook підкинув рекламу. Зацікавилася. І з першого дня закохалася. Чудова територія, сучасні кімнати для ігор та навчально-виховних занять, багато іграшок і, що для мене найважливіше – цілий поверх-укриття. Де дітки не просто сидять під час повітряних тривог, а й граються, там є кухня, кімната для денного сну. Власниця садочка Юля "живе" ним, вихователі найкращі (не просто креативні педагоги-професіонали, а й близькі друзі, яким дітки довіряють і за якими сумують). Мій синочок до 2.10 не мав як такого досвіду відвідування садків (лише кілька разів ходив на розвивальні заняття) і був дуже "мамин" (на крок не відходить від мене), адаптувався десь за місяць. Зараз "Логомісто" – повноцінна частина його життя.

Ми почали ходити в приватний садочок, бо на той момент не було альтернативи. У державному, куди пройшли, не було сховища. Зараз побудували укриття, а ми так і не зможемо зважитися туди перейти. Словом, "Логомісто" – це любов. Вартує кожної копійки, які платимо.

P. S. А ще мені дивно, коли пишуть відгуки, що батьки не знають, чим дітки займаються і що їдять. Принаймні в нашій групі ця інформація доступна в деталях: адміністраторка кидає меню на тиждень, знаємо розклад занять, щодня батькам показують фото та відео, де все можна переглянути.

Ольга
09 февраля 2024 в 20:26

Нажаль, до дитини не був знайдений підхід, прогресу не побачили. Чимало пунктів договору закладом не виконується. Дежавю з державним садочком, але в гарному сучасному приміщенні.
За організацію свят і логопеда - лайк.

Nadia
08 сентября 2023 в 4:52

Чудовий корекційний заклад!
Прекрасні педагоги та висококваліфіковані спеціалісти!
Заклад в якому є душа. Щира вдячність колективу

Настасья
27 августа 2023 в 7:17

Водимо до садочку дитину 3.5 роки, нам дуже подобається як організован простір та навчальний процес, відчувається, що люди займаються справою яка їм самим до вподоби) Вихователі- це родзинка Логоміста, діти обожнюють їх і з задоволенням відвідують садок) Дуже дякую колективу за старанну роботу, завжди гарний настрій та за навички, які дітки набувають завдяки Вашій праці)

Елена
21 августа 2023 в 14:48

Прекрасний садочок-школа, де працюють справжні професіонали своєї справи!
Дуже зручно, що в одному місці є всі необхідні спеціалісти для досягнення гарних результатів в дитини.

Анна
09 августа 2023 в 7:49

Ходимо до сурдопедагога Юлії вде 4й місяць, я їй дуже-дуже вдячна, бо завдяки їй в моєї дитини пішов прогресс! Дуже рекомендую! Всі педагоги та вихователі дуже привітні, добрі і дуже люблять свою роботу! Дякуємо)

Ольга
22 апреля 2023 в 22:42

Не рекомендую водити дітей. Найгірше місце де ми. Логопед вдарив дитину за те, що не правильно повторив слово. Досягти чим годують дітей і як проходять заняття просто неможливо. Цей центр зовсім не підходить для дітей з якими-небудь особливостями, кваліфікація педагогів під великим питанням.

Ela_vichi
07 сентября 2021 в 2:03

У цей садок ми потрапили дуже давно.
Дитині було 3,5 роки і ми мали затримку мови.
Ми ходили лікарями, невропатологами, логопедами, Лорам. Зверталися до логопедів. Але результат був нульовим.
Так як було поставлено неправильний діагноз багатьма лікарями.
Але завдяки Наталії ми нарешті дізналися, які у нас проблеми. За рекомендацією звернувшись до хорошого психоневрологи, центр слуху, нам встановили правильний діагноз. І у нас з'явилося колосальне зрушення.
Ми відучилися у дитячому садку. І наближалися до рішення. В яку школу піти.
Тому що у нас є досвід із різними школами у старшої дитини. Ми знали, що не всі школи зможуть дати освіту, навіть мовчу про добру освіту.
І наша величезна подяка, що Юлія та Наталя створили школу для дітей. Нашій радості не було меж.

Усі педагоги, викладачі, вихователі, логопеди та психологи цього саду та школи просто неймовірні молодці.
Програма навчання яку я хотіла б дати навіть старшій дитині. Настільки трепетно ​​і ретельно все опрацьовано, злагоджено, скориговано під дітей.
Я рада тому, що дитина має бажання вчитися, пізнавати і розвиватися.

Віталій
10 ноября 2018 в 4:06

Отличный сурдопедагог! Рекомендую! Обратились в связи с проблемой адаптации к кохлеарному имплантанту. Без сурдопедагога бы никак не справились! Спасибо!

Анна
02 ноября 2018 в 4:18

Уже после нескольких занятий у логопеда на позняках мой ребенок стал намного меньше делать ошибок в речи, научился склонять слова и формировать правильно предложения. Логомисто помогли нам расширить словарный запас и убрать картавость! Очень рада, что обратилась к этому логопеду! Всем рекомендую Логомисто как настоящего профессионала своего дела!

Добавить отзыв