UAOTZYV.COM

LITA Клиника репродуктивной медицины

Адрес Київ, ул, Дніпровська набережна, 28
Метро Осокорки 0.26км
Телефон +380 (800) 33-05-85
Часы работы
понедельник08:00-17:00
вторник08:00-17:00
среда08:00-17:00
четверг08:00-17:00
пятница08:00-17:00
суббота09:00-14:00
Сайт www.litaclinic.com
Рубрики Клиника репродуктивной медицины
Оценка 4.1 25 отзывов
Похожие компании в категории
Медицинский центр РЕПРОЛАЙФ REPROLIFE — вулиця Юрія Шумського, 5

LITA Клиника репродуктивной медицины отзывы

25
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Соломія
30 мая 2024 в 16:59

Дякую за онлайн консультацію Бернацькій Олені Вадимівні! Все чітко пояснила і дала скерування на необхідні аналізи.

Liudmyla
06 января 2024 в 1:21

Дуже дивно читати подібний відгук. В мене зовсім протилежний досвід в цій клініці. Мені 45 років. Перед війною ми звернулися в цю клініку до Паламарчука Максима Валерійовича. Під час війни, оскільки Паламарчука вже в клініці не було, нас закріпили за Владикіною. Наші враження від неї тільки дуже позитивні! Ми з чоловіком дуже прискіпливі, однак про неї можемо сказати: професіонал з великої літери, працює детально, відповідально, до будь-кого знаходить підхід. Ми їй дуже довіряємо! Як результат- в вересні я народила доньку. Зараз не дочекаюсь терміну відновлення, щоб прийти до Владикіноі за наступною дитиною.
В нас вийшло далеко не з першого разу (вік, хвороби в таке інше). Ми були в чотирьох клініках невдало (втратили дорогоцінний час та дуже багато грошей), поки не прийшли в Літу.
Всім радимо цю клініку, а особливо Владикіну. Дуже їй вдячні!

Анастасия
04 января 2024 в 20:01

Хочу сказати велике дякую лікарю Савченко. Мене з 17 років «лікували» різні спеціалісти і в держ клініках і в приватних, а результатів 0 навіть ставало гірше. І ось нарешті компетентний лікар, уважний, професійний і дуже досвідчений. На лікуванні я вже 1,5 місяці, і в нас вже дуже великий прогрес. Ірина Станіславівна не тільки гарний спеціаліст а ще й дуже приємна людина. Величезне Вам дякую Ірино Станіславівно

Наталия
27 декабря 2023 в 10:57

Люди, оминайте цю клініку десятою дорогою. Була у Савченко, яка зробивши діагностику прохідності маткових труб, поставила непрохідність труб під питанням, тобто вона сама сумнівається у своїй компетентності. Відразу сказала, що єдиний шанс на вагітність-це ЕКО. Виманювання грошей. Не рекомендую!

Алина
20 декабря 2023 в 13:27

Хотіла змінити свою оцінку, так як в цій клініці мені прийшлось пережити найстрашніше те, що було у моєму житті. Перед війною вирішили робити еко і звернулись до Паламарчук Максима Валерійовича (раніше там працював). Нам все сподобалось, відношення чудове, зробили пункцію, отримали ембріони. Потім повинен був бути кріоперенос і ми почали готуватись і, нажаль, почалась війна (Через пів року вирішили продовжити, але наш лікар там не працював, нажаль, і нас перекинули до Владикіной, запевнивши, що відсоток успішності такий самий. Перший візит до неї не сподобався, з нами як з парою не поспілкувалась і не розповіла про подальші дії, мені за 2 хв. Зробили УЗД, а всі інші призначення робила її асистент. Кожного разу приходилось питати чи приймати ті чи інші медикаменти, лікар взагалі не в курсі був моїх аналізів. Чоловіку це не сподобалось, але я їй довірилась, нажаль. Мені колять диферелін на 24 д. Ц, але в мене потім була затримка 5 днів і я робила тест і він був позитивним, але нажаль природня вагітність перервалась і я приїхала до лікаря вже на 5 д. Ц. Вона була за це проінформована і всеодно вирішила далі мене готувати до переносу і на 13 д. Ц. У мене стається апоплексія (розрив яєчника) з крововтратою 500мл, я думала що вже реально помру, бо втрачала свідомість, була рвота, діарея і дуже сильна біль. Я з невеликого міста і з лікарями туго і плюс це все трапилось пізно ввечері, це просто шок для мене був. Але слава Богу, що на зміні був хірург і він мене екстрено прооперува. Я як відповідальна людина написала асистенці лікаря, що зі мною трапилось, бо мала їхати на прийом, мені просто відписали «Одужуйте». Не запитали потім чи я взагалі жива, бо ще б трохи і мене б не стало та не пояснили чому так трапилось. На ресепшені також ніхто не відреагував на цю ситуацію. Що я маю зараз-у мене тепер 2 оперованих яєчника, (інший ще в 2014 прооперований) звісно запас яйцеклітин невеликий вже, проблеми з овуляцією (раніше все було добре і ендометрій і овуляція в нормі була), постійні фолікулярні кісти і найгірше це мій психічний стан, постійна сильна тривожність і панічні атаки від найменшого болю. Зараз займаюсь з психотерапевтом щоб хоч якось спокійно жити. У цього лікаря просто конвеєр, мені навіть УЗД на руки не давали. Хотіла перевезти ембріони в іншу клініку, але мене вмовили залишитись. Була у Савченко на прийомі, наче все сподобалось, але я просто тепер боюсь повторно це робити. Дуже шкодую, що взагалі пішла на це (Як сказала інший лікар, мені взагалі не можна було продовжувати стимуляцію в звʼязку з біохімічною вагітністю яка перервалась так як був ріст гормонів (Це все трапилось 1,5 роки тому, але тільки зараз я змогла про це написати.

Лилия
19 декабря 2023 в 0:08

Три невдалих спроби ЕКЗ у Владикіної Н. В. Ембріони, які переносили, навіть не імплантувалися. Причини пояснити не можуть, три програми, як під копірку, лише в третій трохи додали гормонів. Схоже, щастить швидко вагітніти лише молодим, або тим, в кого немає майже ніяких відхилень. А іншим - як повезе, якщо пацієнт складний, то хай готується пройти всі кола пекла, поки почнуть шукати причину. Обстеження стандартні, навіть після невдалих попередніх спроб - ніяких дообстежень. Навіть в донорській програмі обстеження на гормони, які в такій програмі зайві. Зате на каріотип обстеження немає, хоча б чоловіка (а як народиться "сонячна" дитинка?), як і деяких обстежень на можливі проблем з кров'ю.
Адміністрація на питання про перерахунок коштів за невикористані процедури (а дещо просто двічі оплачено) в переписці у Вайбер просто про мене забула. Сума невелика, тому навіть і неприємно втрачати вже свій і так втрачений час і нерви. Згадають, мабуть, коли потрібно буде оплачувати за кріоконсервацію паршивенького ембріончика, який, мабуть, консервували, щоб був хоч якийсь матеріал.
Єдине позитивне - всі ввічливі, всі вам усміхаються.
Тільки, після втрачених купи коштів і переївши гори гормонів, пройшовши купу хвилювань без результату - то не покращує ситуацію.

Елена
22 октября 2023 в 15:29

Категорично не рекомендую цю клініку, особливо Владикину Н. В - передбачається генетик - репродуктолог, коментарі з генетичного аналізу ембріона: "ой ну тут немає". Супер "професійні" і за це я мала заплатити 500 грн як за "консультацію". Інший лікар, хоч і не генетик, але все пояснив.
Загалом за програмою нічого до ладу не пояснюють, плутають пацієнтів на прийомі, як конвеєр.
Неправильно порахували за медикаменти, тому я мала витрачати свій час і писати їм якісь заяви! Але ж це ваша помилка!
Потім треба було їм обов'язково підписувати і привозити заяву на утилізацію ембріона, підписану і чоловіком і дружиною, тобто мого підпису їм не вистачило, хоча як пояснили в іншій клініці-такі ембріони не підсідають апріорі.
Загалом лише витрата часу та грошей. Будьте пильні!

Юлия
14 октября 2023 в 15:36

Була у Загребельської А. Ю.
Дуже професійна і освічена лікарка! Нам з партнером сподобався підхід, будемо здавати всі аналізи в Lita

Юля
22 августа 2023 в 7:27

Була на консультації у лікаря Дейнеко Т. С. Отримала відповіді на свої запитання. Сподобалося те, що лікар, бачивши висновки двох своїх інших колег-не продублювала їх, а висловила своє бачення ситуації-та шлях по її вирішенню. Рекомендую!

Юлія
01 августа 2023 в 21:32

Клініка сучасна, приємні враження! Була на візиті у лікаря Дейнеко Т. С. - отримала для себе чіткі відповіді стосовно важливих для мене питань, чітко та розгорнуто! Дякую

Анжелика
06 июля 2023 в 13:14

Хочу оставить отзыв о Савченко Ирине Станиславовне, настоящий профессионал своего дела! Очень доброжелательная, чуткая и внимательная! Доходчиво объясняет, что не мало важно) Приёмом осталась очень довольна! Спасибо большое)

Анна
24 июня 2023 в 17:49

Дякую, мені дуже сподобалось співпрацювати з клінікою LITA. Куратор дуже ввічлива, турбується за тебе, як за себе. Відповість на всі ваші питання. Дуже гарне ставлення як до донора. Гроші за дорогу завжди поверталися в день приїзду. Що теж дуже зручно. Персонал привітний, ввічливий, позитивний. А головне що компетентний. Завжди були тільки приємні емоції після відвідування клініки. Пунція пройшла чудово, і після неї почувала себе добре, анестезіолог взагалі молодець, після наркозу відійшла легко, дивних снів не снилося, що теж є великий плюс. Гроші за оцити були перераховані впродовж 3 годин, хоча повинні були бути в вечері. А це говорить про те що ваші інтереси не відклали на потім. Дякую, вам всім за вашу роботу. Так тримати

Ольга
22 апреля 2022 в 18:23

Супер клиника! Слаженно работает вся команда! Отличные врачи-репродуктологи, гинекологи, медсестры, эмбриологи, анестезиологи. Спасибо вам за ваш труд, отзывчивость и человечность. Особая благодарность Паламарчуку Максиму Валерьевичу, анестезиологу Нечипоренко О. М, эмбриологам, медсёстрам и всей команде.

Котя
26 января 2022 в 6:12

Сивкевич Юлия Викторовна очень внимательный отзывчивый и квалифицированный врач, всегда на связи, благодаря её профессионализму я забеременела при первой попытки ЭКО. Очень хорошая клиника, весь персонал доброжелательный! Искренне желаю вам процветания! ️

Виктория
21 января 2022 в 12:14

Здравствуйте. Хочу поделиться отзывом о вашей клиники. Больше как пол года назад я пришла к вам за своею мечтою. С 2013 года у меня не получалось и я решилась на ЭКО. Прочитала много отзывов и выбрала клинику Лита, а именно узнала о враче Сивкевич Юлии, к которой и записалась на прием. Клиника новая и очень красивая, уютная чувствуеш себя там как не в больнице, а дома. Персонал очень приветливый и поможет в любую минуту, все что не понятно. Прием у врача Юлии Викторовны прошол хорошо, очень мне понравился врач, улыбчивая милая девушка которая все объяснит и поможет и всегда ответит на все ваши вопросы даже по телефону или Вайберу. С ее помощу и лечении я прошла все самое сложное. Вот настал долгожданный день и у меня две полоски с первого раза. Я очень ей благодарна за помощь и свой труд, она врач от Бога. Как рожу объязательно приеду и поблагодарю ее за главную цель в своей жизни.

Виктория
12 января 2022 в 22:21

Новая, уютная, чистая клиника. Когда попадаешь внутрь, нету ощущения, что ты в больнице: атмосфера расслабленная и дружественная, сервис на высшем уровне.
Гинеколог Сивкевич Юлия Викторовна - просто суперпрофессионал: всё детально объясняет и аргументирует, не прописывает ничего лишнего и вообще очень приятная, улыбчивая врач, на приеме у которой чувствуешь себя как на встрече с подругой, а выходишь после приема спокойным человеком с хорошем настроением?

Маргарита
20 ноября 2021 в 2:54

Чудова сучасна клініка! Проходили по програмі ДРТ. С першої спроби все вдалося! Завдяки прекрасним лікарям Владикіній Наталії Володимирівні та Коржиковій Олені Петрівні стали нещодавно батьками!
Шлях до цієї події був довжиною у 5 років.
Професіоналізм, уважне ставлення до пацієнта, доброзичливість і головне такий бажаний результат - Велике Дякую за все!

Женя
24 октября 2021 в 11:58

Дуже хороша та сучасна клініка. В клініку прийшли саме до лікаря Паламарчука Максима Валерійовича і не пошкодували! Лікар - професінал своєї справи, а головне небайдужий) В клініці все добре організовано і дружелюбна атмосфера!

Illia
21 сентября 2021 в 6:35

Дважды ждали больше часа от времени своей записи. В клинике администрирование записей ужасное, освобождайте весь день что б посетить клинику.

Любов
09 июля 2021 в 11:23

Плохо организована консультация онлайн.
Все анализы были наперед предоставлены пациентом, но врач Севкевич Ю. Не была подготовлена к консультации. Сложилось впечатление не заинтересованность врача Севкевич в консультации,: не выслушивала и все время куда- то торопилась.
Возможно если бы был очный прием, все прошло бы намного лучше.

Добавить отзыв