UAOTZYV.COM

Лингво групп — Бюро Переводов

Адрес Київ, вулиця Євгена Сверстюка, 11Б, 208
Метро Лівобережна 0.3км
Телефон +380 (67) 925-77-79
Сайт lingvogroup.ua
Рубрики Переводчик, Нотариус
Оценка 4.3 48 отзывов
Похожие компании в категории
Бюро переводов Дружба Народов — вулиця Дмитра Дорошенка, 61, кв. 1
Golden Time — вулиця Євгена Сверстюка, 19, офіс, 513
Бюро переводов ТРИС - Киев — вулиця Євгена Сверстюка, 19, 803
РАМЗЕС — вулиця Генерала Алмазова, 2

Лингво групп — Бюро Переводов отзывы

48
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Сергей
12 февраля 2024 в 0:18

Давно співпрацюю з Лінгво Груп.
https://lingvogroup.ua
Роблять все швидко та якісно.
Переклад, апостиль, сканування, відправка новою поштою.
Рекомендую дану компанію як надійного партнера.

Андрей
27 января 2024 в 6:01

Замовляв послугу із розламінуванням документа. Все було зроблено швидко (5 хвилин) та якісно! Із менеджером Євгеном було приємно працювати.

Инна
13 января 2024 в 21:00

Щиро дякую за надану послугу з розламінування документів. Якісно і швидко. Дякую Євгену за оперативність в вирішенні питання і клієнторієнтованість. Задоволена результатом.

Тетяна
07 августа 2022 в 14:54

КАТЕГОРИЧНО НЕ РЕКОМЕНДУЮ ДАНЕ БЮРО!
Вибачте, відгук вийшов справді довгий, але дуже раджу дочитати його до кінця, якщо для Вас щось вартують слова "людська гідність" і Ви не бажаєте втратити свої нервові клітини, купившись на "заманливу" ціну послуг даної установи!
Якщо для вас норма, коли до вас ставляться, як до бидла, розмовляють по-хамськи в зневажливому тоні, в стилі "я смАтрю вы любите пАбАзарить" - тоді вам саме в цю "контору"!
Суть в наступному. Вивезла дитину з території бойових дій, щоб переправити саму з волонтерами до Польщі і далі. Знадобилася нотар. Заява від мене, матері, на перетин кордону з її перекладом на англійську+нотар. Засвідчення. За останнім і звернулася до бюро. Зупинилися на кілька днів в Київській обл, де бюро перекладу немає, прийшлося їхати до Києва. Києва не знаємо, інету немає (слава Богу, регіон. Пакет дозволяє хоч дзвінки здійснювати та мати доступ до соцмереж, однак без повноцінного доступу до інету- однак все рівно величезна подяка оператору!). Знайома продиктувала номери двох київ. Бюро перекладів - на НЕЩАСТЯ одним з них виявилося Лінгво груп. Вибір остаточно обумовила трохи менша ціна (чим тут докоряють кожному клієнту, хто залишає СПРАВЖНІ, А НЕ НАКРУЧЕНІ ФЕЙКОВІ відгуки після спілкування з Євгенієм).
Зателефонувала, уточнила кілька важливих для мене моментів по замовленню. Він ще намагався бути чемним, хоча виходило погано-насторожила манера перебивати. Скинув адресу. Спитала про якийсь орієнтир, РОЗДРАТУВАВСЯ, але ще намагався не хамити, бо гроші за замовлення ще не були сплачені.
Ну якщо людина не справляється з усіма функціями, що перетягнула на себе, то варто не жмотитись, а найняти адміністратора, який може приймати дзвінки і адекватно спілкуватись з клієнтами, які приносять вам гроші!
Одразу скинув номер карти, гроші наперед, що теж насторожило. Але виходу не було, рідні допомогли перевести з моєї карти гроші.
В признач. День спробувала уточнити, чи доберуся до лівого берега з Теремків, бо місцеві в селі сказали, що була проблема з цим, поїзди не ходили на лівий, рух був перекритий чи обмежений. І тут Євгеній проявив себе сповна-почав записувати мені голосові, в хаміській манері висловлюючи своє незадоволення з приводу того, що я посміла "таку фігню" в нього питати, переходив на особистості і в кінці зазначив "не пишіть мені". Шок, одразу прийшло на думку-нарвалася на шахрая, який витягнув гроші і тепер "зливається"!
Небайдужі допомогли зорієнтуватися в метро, виявилося треба було двічі переходити на різні гілки, ще й на офісі вказано 2 різні адреси.
Ледь знайшла, в "офісі", ЗВИЧАЙНО ж, був один Євгеній, замовлення, на щастя, виконали. Забрала, спробувала ввічливо запитати, яка підстава була так хамити мені. Тут його понесло якимись неадекватними терадами, нагородив хто зна що, в хамському зневажливому тоні! Склалося враження повної неадекватності, неконтрольованої агресії, психопатичності, гіпертрофованої зарозумілості, абсолютної зневаги і байдужості до людей загалом і до клієнтів зокрема!
Головний висновок. Шановні люди, будь ласка, уважно перевіряйте установи, до яких звертаєтеся за послугами і несете туди гроші, краще витратьте зайвий час і ПРОЧИТАЙТЕ РЕАЛЬНІ ВІДГУКИ - тут їх теж немало і їх не заглушити накрутками з фейкових акаунтів штампованими "позитивними" фразами з метою штучного підвищення загального рейтингу установи після кожного РЕАЛЬНОГО відгуку. Якщо Ви одразу відчули якісь сумніви при спілкуванні або що - припиняйте негайно подальше співробітництво і в жодному разі не переводьте їм гроші наперед!
Дуже сильно бажаю Євгенію мати ВИКЛЮЧНО ТАКИХ ЖЕ КЛІЄНТІВ, ЯК І ВІН САМ! І дуже сильно сподіваюся, що моя країна обов'язково вистоїть і переможе в цій жахливій війні і візьметься за перевірку якості надання послуг і контролюватиме відповідальність перед клієнтами, зокрема й в сфері етики спілкування, таких "горе-контор"!
А тепер Євгеній замість вибачень візьметься поливати брудом, нести якісь несуразні виправдання своєму хамству і виплескувати свою жовч в особистих образах, як він робить тут під кожним реальним відгуком шокованих від спілкування з ним клієнтів!

Андрей
11 марта 2022 в 6:29

Всем рекомендую. Отлично справились с переводом, в кратчайшие сроки сделали качественно и недорого. Коммуникация мгновенная! Отличный персонал.

Сергей
02 марта 2022 в 3:21

Старательное и качественное выполнение перевода. Есть несколько офисов. Внимательное отношение персонала. Очень доволен сотрудничеством.

Светлана
12 февраля 2022 в 19:42

Хочу выразить огромную благодарность сотрудникам за качественно выполненный перевод на немецкий язык необходимого мне документа. Обратилась срочно. Перевод документа и апостиля, копии и нотариальное заверение сделаны за 1 день.
Видно, что к каждому клиенту относятся грамотно, внимательно и просто по - человечески тепло.
Спасибо Вам большое за высокий профессионализм, качество, оперативность, мое сэкономленное время и сохраненные нервы. Девочки, Вы - Лучшие!

Sribna
04 октября 2021 в 23:04

Очень хорошее обслуживание и четкая оперативная работа. Ребята всегда на связи! Все четко! Благодарю Вас!

Елена
10 сентября 2021 в 11:55

Нужен был перевод документов на испанский. На следующей день после обращения документы были уже готовы. Радует оперативность.

Serhii
01 сентября 2021 в 22:28

Хочу выразить благодарность за оперативность и профессионализм в переводе документов. Свой запрос решал дистанционно - общение по email, отправка документов по почте, задача была решена достаточно быстро. Отдельно хочу отметить быстрые ответы и четкая консультация, не оставляющая вопросов у клиента, что очень актуально для тех, кто впервые может столкнуться с сервисами подобных бюро и не очень понимает какой-либо последовательности и алгоритмов переводов/апостилирования/легализаций/ и пр. В будущем буду еще обращаться.

Сергій
29 августа 2021 в 11:59

Звертався в це бюро для оформлення документів для закордону. Робив переклад та апостиль всіх документів з нотаріальним засвідченням. Все було зроблено в необхідні терміни та за дуже прийнятною ціною порівняно з іншими бюро.

Юлия
19 августа 2021 в 2:52

Отличное бюро! Нужно было сделать срочный перевод с заверением у нотариуса - пообещали сделать быстрее всех остальных бюро и сделали (в обед отправили документ - вечером уже все было готово) Спасибо большое И по цене приятно удивили. Теперь только сюда будем обращаться и рекомендовать, кому понадобятся подобные услуги

Женя
14 июля 2021 в 18:32

Помогали в оформлении документов для учебы в Австрии, сделали переводы и апостили на весь пакет документов. Отправили документы и сегодня мы получили уже приглашение на учебу. Очень благодарны за работу и огромную помощь. Так как ребята сделали не только переводы и апостили, а еще и помогли разобраться в сложной системе сбора пакета документов. Хотя это не входит в их обязанности. Подошли к нашему вопросу со всей душой. Ранее мы обращались в фирму устройства студентов за рубежом, где за огромные деньги обещали нам подготовить все документы, но подвели и не смогли разобраться. В бюро Лингво групп не только сделали свою работу, а еще и помогли разобраться в этом сложном процессе подачи документов в Австрийский университет и это нам обошлось просто за копейки, взяли деньги только за переводы и апостили и при этом по самой низкой стоимости в Киеве. Наша вся семья очень благодарна сотрудникам и желаем им процветания!

користувач
12 июля 2021 в 20:43

Больше не обращусь в это бюро из за ужасного отношения к клиенту. Не сообщают о готовности документов. И за доставку документов снимают 3 шкуры. Сделайте и высылайте по готовности документа прозрачный счет-фактуру, что и сколько стоит, и не будет никаких вопросов.
УВАЖАЕМЫЕ, Я ВАС не оскорбляла и не осуждала, будьте добры и вы имейте уважение к людям!

Вадим
23 июня 2021 в 9:46

Це не бюро перекладів, це контора "Рога та копита". Не в змозі були перекласти такі стандартні документи як свідоцтво про шлюб та свідоцтво про народження. Купа помилок рівня середньої школи навчальних класів. При цьому власник Макаренко Євгеній ще мав совість виправдовуватись, мотивуючи наявність неймовірної кількості помилок відсутністю кваліфікованих перекладачів. "Скажите, а Вы много можете найти в Киеве переводчиков азербайджанского языка? ", - спитав він мене, коли я поскаржився. І це при всьому при тому, що так звані перекладачі абсолютно не володіють українською мовою. Тобто логіка проста, - не має фахівців, бери будь кого, а те, що ти будеш потім мати проблеми, нікого не турбує. Мало того, що вони бовдурі, вони ще і абсолютно безсоромні, безвідповідальні. "Красуні" які працюють у відділеннях, не дають контактів керівництва, то надам ці контакти я всім, хто буде мати справу з цими покидьками.
068 3695100, Макаренко Євгеній

Коля
21 апреля 2021 в 10:46

Дуже компетентні фахівці. Перекладав довідку про несудимість і документи на дитину. Швидко перевели і запевнили, а також виконали разламініювання свiдотства про шлюб. Залишився задоволений обслуговуванням.

користувач
06 апреля 2021 в 10:08

В Лингво групп работают настоящие профессионалы. Перевели сложные технические документы и поставили апостиль, что кстати сделать качественно некаждому под силу. Вы справляетесь с любой поставленной задачей в обговоренные сроки. Так держать.

Женя
05 апреля 2021 в 6:30

Спасибо вам. Очень помогли с переводами договоров. Сделали всё качественно и очень быстро. Теперь буду обращаться только к вам.

Сергей
02 апреля 2021 в 20:35

Иногда возникает необходимость перевести с итальянского или на итальянский, всегда обращаюсь только в "Лингво Групп", там умеют работать с текстами с таким количеством технических терминов, как у нас. Единственный минус-иногда приходится подождать, так как у них бывают авралы и много заказов, клиентов у них много. Еще тут выполняют разламинирование документов при необходимости, недавно было нужно и боялся испортить документ, но тут все сделали отлично.

Мария
27 марта 2021 в 8:16

Очень благодарна вашим ребятам за качественный и быстрый перевод документов в Испанию. Знакомые действительно говорили правду что вы профессионалы своего дела.

Добавить отзыв