UAOTZYV.COM

Ліцей Gremium

Адрес Київ, вулиця Князя Володимира Мономаха, 18
Метро Тараса Шевченка 1.05км
Телефон +380 (67) 196-92-82
Часы работы
понедельник08:30-19:00
вторник08:30-19:00
среда08:30-19:00
четверг08:30-19:00
пятница08:30-19:00
суббота09:30-15:00
Сайт gremium.school
Рубрики Частная школа, Лицей, Подготовительные курсы, Школа
Оценка 5 13 отзывов
Похожие компании в категории

Ліцей Gremium отзывы

13
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Svitlana
30 июля 2023 в 10:05

Дуже прикро, що фейкові аккаунти маскуються під працівників Ліцею. Особисто прикро, коли маскуються під мій аккаунт та пишуть неправду. Я проробила в ліцеї 3 роки і вдячна колегам та адміністрації за співпрацю. Для мене настав час рухатись далі, але завжди з теплотою згадуватиму роки співпраці. А те, що пишуть, маскуючись під мене, є відвертою брехнею, що доводить і сам факт маскування.

Татьяна
29 июля 2023 в 8:42

Чудовий лiцей! Найкращий доказ цьому, гарнi вiдгуки дитини i бажання ходити до лiцею. Невелика кiлькiсть учнiв, дає можливiсть вчителю придiлити увагу кожнiй дитини, можливiсть обрати меню на будь який смак, вiдсутнiсть гаджетiв. Лiцей має укриття, дiти у безпецi на випадок повiтряної тривоги. Ліцей має всі засоби для повністю автономної роботи, тому відключення світла і тепла, діти не відчувають. Успіхів та процвітання ліцею "Греміум". Щира подяка.

Katarina
05 июля 2023 в 4:19

Дитина вчиться у старшій школі. Високий рівень викладання всіх предметів. Індивідуальний підхід до кожної дитини та повага до особистості. Живе офлайн навчання, що дуже важливо для розвитку комунікації. Наявність укриття, що робить навчання безпечним. Легка комунікація з вчителями та керівництвом.

Оксана
04 июля 2023 в 19:51

Гарний навчальний заклад з теплою сімейною атмосферою в класах з невеликою кількістю учнів, де акцент дійсно робиться на всебічному розвитку дітей. Діти йдуть за посиленою програмою вивчення математики, української та англійської мов, мають можливість вивчати на вибір ще одну мову. Уроки проходять дуже цікаво з використанням не тільки інтерактивних, але й паперових чи інших видів матеріалів. Багато уваги приділяється соціалізації дітей, вмінню правильно взаємодіяти з іншими дітьми. Моя дитина вже третій рік в ліцеї і навчається із задоволенням.

Таня
25 июня 2023 в 0:59

Гарний ліцей. Ми дуже задоволені навчальним процесом, вчителями, екскурсіями. Цікаві проекти для самостійної роботи, посилене вивчення математики, вибір іноземних мов. Тепла сімейна атмосфера, завжди є контакт вчителів з батьками. Дуже всім рекомендуємо!

Віра
22 июня 2023 в 6:52

В ліцеї Греміум вчиться наша дитина з першого класу. Рекомендую всім! Чудовий ліцей, професійні та кваліфіковані вчителі. Дитина із задоволенням навчається та ходить до школи. Варто відмітити адміністрацію та керівництво Греміуму, бо коли не було вдома ні світла, ні води (зимою в блекаут), в школі було все: світло, тепло, гаряча їжа. Рекомендую і раджу всім, хто шукає не просто школу, а справжніх і надійних людей, які навчатимуть та будуть надійними друзями Вашій дитині!

Екатерина
19 июня 2023 в 0:17

Для нас, батьків, основний показник це те, що донька проситься до школи, коли буди на карантині чи виїєжєали через війну! Ще важливо, що навчання справді на дуже гарному рівні - і математика, і мови, і історія, і природознавство, всі предмети. і нам подобається загальна атмосфера школи - спокійна, доброзичлива, без сорому, доста творча і легка, але й з порядком. З повагою і вдячністю, до вересня) Мама учениці 5 класу

Мария
13 июня 2023 в 19:28

Мала можливість оцінити ліцей особисто, як викладач університету НПУ куди пішли працювати мої студенти- випускники, і як мама першокласниці, яка поступила в ліцей і провчилася там вже рік.
1. Ліцей використовує чудову новітню методику, що поєднує індивідуальний підхід до кожної дитини, плюс новітній проектний підхід через поєднання міжпредметних звʼязків і новітніх технологій. Дитині цікаво!
2. Ліцей не займається замилуванням очей батькам, як дуже часто відбувається з приватними закладами, де робота видеться не на освітній результат дитини, а щоб угодити батькам, створюючи картинку, наче дитина отримує знання. Тут справді вчать і буває важко і діти мають, по- перше, мати гарну підготовку, по-друге, справді вчитися.
3. Директор підібрала професійну команду вчителів, з високим рівнем компетентностей. Також постійно відбувається підвищення кваліфікації та тренінги усього персоналу.
4. Незважаючи на війну, постійні повітряні тривоги, вчителями було зроблено все, щоб уроки проводились і дитина почувалася в безпеці. Є укриття.
5.100% рекомендую ліцей до вступу.

Юля
12 июня 2023 в 20:34

Дитина навчається в ліцеї вже рік, найскладніший рік, в умовах війни все працює злагоджено, діти в безпеці! Знання дуже на високому рівні!

Nadiia
22 мая 2023 в 20:51

Були на співбесіді у середню школу, дуже приємне ставлення до дітей. Ми прискіпливо вивчали всі школи у нашому районі, зупинились на Греміум. Сподіваюсь все буде на рівні!

Анна
18 мая 2020 в 7:23

Сын учится в Лицее. Мы довольны- индивидуальный подход, внимательные и не равнодушные преподаватели, которые идут на встречу и родителям и детям. Рекомендуем для тех, кто в поисках школы с индивидуальным подходом.

Юлиана
28 декабря 2019 в 12:33

Отличная школа! Детям очень нравится там учиться. Высокий академический уровень + очень доброжелательный подход к ученикам.

Елена
23 августа 2019 в 3:33

Нас запросили на тестове заняття. Було цікаво та весело, дякую. Зараз дитина просить купити інтерактивну дошку) Не загубіть десь по дорозі таке ставлення до дітей, яке я бачила і все буде добре!

Добавить отзыв