UAOTZYV.COM

LEVENS - магазин паркета

Адрес Київ, вулиця Глибочицька, 40
Метро Лук'янівська 0.98км
Телефон +380 (93) 045-54-44
Часы работы 10:00-19:00
Сайт www.levens.ua
Рубрики Магазин напольных покрытий
Оценка 4.8 49 отзывов
Похожие компании в категории
Інтернет-магазин DomPROBKI (Дом Пробки) — 1, вулиця В'ячеслава Чорновола
Ретаун — просп. Степана Бандери, 8
АКВАСИСТЕМ - Салон элитных интерьеров — просп. Степана Бандери, 6

LEVENS - магазин паркета отзывы

49
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Наталия
06 июня 2024 в 11:12

Кожен раз обираю українських виробників і не помиляюсь. Якісна підлога зроблена з душею і чудовий сервіс який полегшує і вирішує мої проблеми про котрі навіть не здогадуюсь. Рекомендую однозначно.

Наталия
26 февраля 2024 в 23:58

Свідомо обирали українського виробника і не помилилися. Дякуємо Levens і пані Вікторії за професійну роботу і людяний підхід до клієнта) спочатку нашу паркетну дошку зберігали 2 роки під час повномаштабної війни без жодних проблем. Потім її гарно постелили. Ми також замовляли і плінтус у виробника, який нам встановили в ті часові рамки які ми просили. Приємно мати справу з пані Вікторією не тільки через гарний якісний продукт, а ще й через людяний підхід до клієнта! Дуже дякуємо!

Андрій
16 февраля 2024 в 0:58

Якість дошки на високому рівні. Дуже задоволений результатом щодо виготовлення та монтажу дошки, супровід під час всього процесу, відповідальність та готовність йти на зустріч та домогти клієнту втілити свої мрії! Рекомендую всім, хто цінує якість та хоче отримати гарний результат.

Алексей
20 ноября 2023 в 19:31

Найкращій виробник якого я зустрічав на ринку! Від продукта та роботи в захваті! Як сподівався - так и зроблено! Кайфую від того що я отримав

Наталя
20 ноября 2023 в 14:22

Дуже вдячна команді Levens за якістний продукт і професійну кладку паркета! Я обрала дуб, французька ялинка, виготовили в термін, змогли залишити на зберігання паркет поки наші будівельні процеси підійшли до укладки та швидко якістно змонтували! Раджу як надійних виробників!

Дмитрий
30 сентября 2023 в 12:27

Брали паркет Ялта, залишилися задоволеними якістю та підходом. Дякую Вікторії та її команді.
Підтримуйте українського виробника!

Vitalii
30 августа 2023 в 0:35

Максимально рекомендую цю компанію. Все було професійно та якісно. Підбір, виробництво, доставка. Комунікація із клієнтом. Результатом повністю задоволений

Анастасия
01 августа 2023 в 0:53

Паркет волшебство?
Благодарю за оперативную работу, клиентоориентированность и правильный подход️

Михаил
24 июля 2023 в 23:28

Велике дякую за чудовий паркет. Відмінна подяка за допомогу з боку керівництва компанії у вирішенні проблемних ситуацій та райоту з персоналом, який поводиться не дуже добре по відношенню до клієнта.
Наступну квартиру та будинок – ми ваші клієнти!

Анастасия
05 июля 2023 в 14:55

Підлога, чарівна! Перевершила всі сподівання! Дуже вдячна команді за професіоналізм? Швидко, якісно і надійно. Буду радити всім знайомим?

Саша
15 июня 2023 в 13:53

Наша дизайн-студія співпрацює з LEVENS на постійній основі. Нам подобається якість паркетної дошки, великий вибір зразків і якість монтажу. Монтажники працюють акуратно, все доробляють до дрібниць. Дуже вам вдячний за роботу, так тримати!
Однозначно рекомендую!

Елена
18 мая 2023 в 14:29

Замовляли паркетну дошку LEVENS у шоурумі в Києві. Сподобалось, що вибір кольорів та видів укладання дуже різноманітний. Також дуже зручно, що у разі чого є можливість безкоштовного зберігання матеріалу на складі магазину. Замовлення було виконане в омовлені строки. Дошку ми вкладали зі своїм підрядником, який робив нам ремонт у всій квартирі. В цілому, якістю ми залишилися задоволені.
Так трапилось, що на новий рік у нас сталося затоплення однієї кімнати, через що нам потрібно було повністю замінити приблизно 9 кв. М. Паркету. У лютому я звернулася до Вікторії, щоб дозамовити необхідну кількість матеріалу на заміну. Ми оформили замовлення і у зазначений час отримали дошку, яка досить сильно відрізнялася за кольором. Нам пояснили, що при дозамовленні є ризики не попасти у колір (шкода, що цього не сказали відразу), але пообіцяли все виправити. Через кілька тижнів нам прислали масло, яке допомогло виправити ситуацію, і ми, нарешті, маємо повністю відновлений паркет. Тягнулося все досить довго, але ми вдячні, що виробник виконує свої обов'язки, не залишив нас та виправив цю неприємну ситуацію. Я розумію, що у нас була досить нестандартна ситуація, чого зазвичай не трапляється.
Моя оцінка 4 з 5 через те, що доводилося постійно писати, питати, нагадувати про себе. Таке ставлення трохи псувало враження. До якості паркету ніяких зауважень немає.

Женя
25 апреля 2022 в 1:09

Ціна і якість на вищому рівні. Найкраща компанія Левенс українського ринку. Однозначно рекомендую.

Женя
17 апреля 2022 в 7:11

Дуже приємна, приваблива ціна, паркет компанії «Левенс» український виробник, кращий на ринкові, рекомендую, індивідуальний підхід до кожного клієнта, роботою та паркетом задоволені на 100%, дякую!

Ксения
09 апреля 2022 в 3:00

Цена и качество на высшем уровне. Современный подбор, быстрый качественный монтаж. Однозначно рекомендую!

Женя
08 апреля 2022 в 7:54

Бесконечно довольны паркетом. Все сроки и пожелания учтены, выполнены в полном объёме. Отличный выбор, супер-качество самого паркета. Приятный на ощупь. Разнообразие цветов немного удручает, потому что не можешь выбрать, но это поправимо в салоне вам помогут определиться. Отличная укладка. Не скрипит. Для меня было архиважно именно, чтлб не было скрипа. ️ Рекомендую.

Anastasiia
06 апреля 2022 в 17:14

Очень довольна и благодарна сотрудничеству по паркетной доске с Левенс! Выбирали мы долго, у многих производителей, но только в Левенс смогли найти доску с оттенком, который идеально подошёл нашему дизайн-проекту. Выбирали среди нескольких вариантов, и у ребят, действительно есть из чего выбрать.
Очень понравился сервис, коммуникация, сопровождение. Видно, что люди живут своим делом и продажа не заканчивается оплатой, ответят на любой вопрос, посоветуют) А чтоб доска не портилась даже дарят гигрометр, это забота!
Укладку паркета так же заказывали с мастерами Левенс, остались очень довольны работой, кропотливостью. Мастер укладывала как для себя!
Спасибо!
От всего сердца рекомендую!

користувач
30 марта 2022 в 15:34

Паркет компании LEVENS это крутое качество, огромный выбор, и приятные цены однозначно рекомендую

Лида
23 марта 2022 в 5:13

Найкращі ціни та якість, гарний підхід до клієнта. Найкраща компанія Левенс українського ринку. Рекомендую!

Женя
17 марта 2022 в 1:48

Когда покупали паркет не дали чека: скорее всего обходят налогувую! Рекомендую проверить деятельность данной компании!
Также все обслуживание на уровне деревни! Работники не компетентны, играют в карты на рабочем месте.
Пробковый компенсатор со временем поднялся и постоянно цепляется о ноги! Мы очень не довольны сервисом и качеством паркета! Категорически не рекомендую! Не всегда Украинское это хорошо. (

Добавить отзыв