UAOTZYV.COM

Леомед отзывы

Адрес Київ, вулиця Сирецька, 32
Метро Дорогожичі 2.17км
Телефон +380 (96) 544-16-89
Часы работы
понедельник08:00-19:00
вторник08:00-19:00
среда08:00-19:00
четверг08:00-19:00
пятница08:00-19:00
суббота09:00-18:00
Сайт leomed.ua
Рубрики Хирургический центр, Кардиолог, Эндокринолог, Гастроэнтеролог, Акушер-гинеколог
Оценка 4 69 отзывов
Похожие компании в категории
Медицинская клиника Viva — просп. Василя Порика, 9А

Хирургический центр Леомед отзывы

69
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Sanya
24 января 2024 в 14:52

Лікаря уролога Олександра Євгеновича рекомендую. З перших хвилин прийому відчував, що у дбайливих руках. Уважний до деталей надав усі необхідні рекомендації. Дуже вдячний за допомогу!

Елена
11 января 2024 в 12:34

Найгірший сервіс, вам не раді в клініці. Адміністратор не має звички посміхатися або вітатися.
Лікар поводиться не професійно:)

Ярослава
10 января 2024 в 23:33

Гідна клініка рівня вище середнього (за ціновою категорією). Але, перебуваючи там, розумієш, за що платиш. Прекрасний доктор - гінеколог Таран Людмила Павлівна, уважна та приємна, професіонал своєї справи. Рецепшен також на достойному рівні, все чітко та якісно! Рекомендую!

Данил
20 декабря 2023 в 18:50

Був на консультації, а згодом і на операції тут, лікар професіонал своєї справи! Операція пройшла успішно, я вдячний за докладну консультацію та підтримку лікарю Камянцеву Олександру Євгенійовичу

Елизавета
27 ноября 2023 в 20:02

В першу чергу, хочу подякувати, відгукам жінок, про лікаря Таран Людмилу Павліну, завдяки яким моє лікування в Leomed, як почалося, так одразу і закінчилось з консультації гінеколога та узд.
Тож, відвідала я гінеколога ВИЩОЇ КАТЕГОРІЇ, фахівця з багаторічним стажем 28.11.2023 і отримала в ході узд діагноз з цілим букетом хвороб, а вишенькою на цьому всьому був двобічний гідросальпінс та аднексит. Для тих, хто, як і я не має медичної освіти і термінологія є геть інопланетною, розказую простими словами, це накопичення в маткових каналах запальної рідини та запалення придатків матки, відповідно. Людмила Павлівна люб'язно повідомила, що з моменту виявлення є 3 місяці для лікування, далі оперативне втручання-видалення, і можна говорити про подальше безпліддя.
Стрес-сльози і написаний гінекологом рекомендаційний лист, першим пунктом якого була здача аналізів на 7 тис. Грн. І це не питання, я вже планувала, коли записатися на повторний візит, аби тільки все вірішити. Благо, дівчата, що я знайшла ваші відгуки і звернулася до іншої клініки, звісно, з аналогічним прайсом, та, на відмін, від ЛеоМед з цілим кейсом цих же схвальних відгуків. І вірите, мені цей діагноз не підтвердили!
Чи привід це говорит про некомпетентність Людмили Павлівни? Ні! А от про шахрайські дії - цілком! На узд від неї замість збільшених маткових каналів, скоріше за все, пряма кишка. А на самому прийомі, вона показувала мені знімок, начебто мій, де пряма кишка лягає прямо на збільшений канал матки, в мене ж на руках цього знімку немає. Це наводить на думку, що мені був продемонстрований чужий знімок, для того щоб впевнити мене, що все саме так, як мені говорить "фахівець". Крім того, я впевнено можу говорити, що в ході консультації мені було задано купа питань для того щоб пронюхати, наскільки сильно мене можна облапошити.
Це лікар, який калічить, як мінум, ментальне здоров'я.
Чи є варіанти впливу, щоб якось припинити подібну практику, застерегти жінок, що ще звернуться до Таран Людмили Павлівни? Не знаю, але буду дізнаватися.

Женя
26 сентября 2023 в 9:07

Дуже приємний персонал, завжди уважніший. Вперше в житті робила операцію та не відчула жодного дискомфорту! Лікуючий лікар Романович Олег Ігорович безумовно професіонал своєї справи, але також дуже тактовна і приваблива людина. Приходити в Leomed - це приходити до професійних лікарів та персоналу, який працює для клієнта та завжди готовий допомогти. Дякую за Вашу доброту і професіоналізм!

Женя
21 сентября 2023 в 20:48

Клініка просто чудово, я мала делікатну проблему, але лікарка мега професійна - Таран Людмила Павлівна, тепер тільки до неї. Операція була під місцевою анестезією, загоювалося все десь два місяці. Ставлення лікарів сподобалось. Дякую що налагодили моє життя. Рекомендую цю клініку!

Андрій
21 сентября 2023 в 4:35

Від себе висловлюю подяку та хочу підкреслити професіоналізм лікаря-уролога Каменцева Олександра Євгеновича. Двічі він мене оперував (операції були делікатні, вимагали великих навичок), все пройшло успішно, відчуваю себе добре, результатом задоволений! З того часу спостерігаюся тільки в нього. Бережіть здоров'я, рекомендую – гарна клініка, чудовий лікар!

Виктория
14 сентября 2023 в 8:40

Я дуже вдячна лікарю гінекологу Таран Людмилі Павлівні за індивідуальний підхід до мене, як до пацієнта; дбайливе та уважне ставлення від початку консультації і до кінця; отримання доступних відповідей на питання, що цікавлять, в ході консультації; можливість отримати онлайн-підтримку (причому завжди дуже швидко можна отримати відповіді на запитання) ; якісно призначене лікування моїх недуг; викорінення мого страху до дослідницьких процедур на кріслі; відчуття ніби побувала у дуже доброго психолога! Також особлива подяка рецепшену клініки, завжди зустрінуть з посмішкою, є відчуття що тебе чарує атмосфера затишку та спокою. Клініка приємна рекомендую!

Иван
12 сентября 2023 в 11:49

Не доходили руки написати відгук:) У клініці влітку зробив операцію тонзилектомія, після неї 6 годин перебував у стаціонарі, велика подяка лікарю ЛОРу Олегу Ігоровичу, анестезіологу Марині Вечеславівні, професіонали своєї справи! Медсестри уважні, не встигав тиснути на кнопку, як вони вже бігли до мене і привітно доглядали за мною. Коли ти в звичайній лікарні, цього зазвичай не вистачає: уваги! Купа питань, ні в кого спитати. А тут все компактно, швидко і професійно!
Задоволений обслуговуванням на 100%, головне результатом задоволений!
Радив клініку багатьом знайомим, рідко зустрінеш чисту, нову клініку з відмінними фахівцями за такі доволі помірні ціни (like)

Саша
09 сентября 2023 в 15:19

Топовий медичний центр! Дякуємо Вам за чистоту, затишок, гарне ставлення до клієнтів та чудових лікарів! Особливо дякуємо урологу Каменцеву Олександру Євгеновичу за делікатну операцію, догляд, перев'язки та консультації! Рекомендую однозначно всім, найкваліфікованіші лікарі, рецепшен дуже привітний, медсестри професійні, краще ви не знайдете точно!:)

Саша
23 июля 2023 в 6:33

Впечатления от клиники самые позитивные. Приветливый персонал, профессиональные доктора, которые знаю свое дело.

Саша
29 июня 2023 в 1:24

Висловлюю свою вдячність співробітникам Медичного центру Леомед, дуже приємна атмосфера, кваліфікований персонал! Та виразити окрему подяку лікарю урологу Олександру Євгеновичу як дійсно висококваліфікованого спеціаліста у своєму профілі! Спочатку були сумніви так як був запущений простатит, 2 кісти. Але два місяці не пройшли даром-результат є, почуваю себе добре, продовжую лікуватись і впевнений, що все буде добре. Рекомендую!

пользователь
28 июня 2023 в 21:13

Спасибо сотрудникам компании и особенно Александру Константиновичу за профессионализм и внимание. Отличный профессионал и хороший человек. Еще раз спасибо за вашу работу. Так же хочу пожелать Вам здоровья и удачи в жизни и работе.

Maksim
25 июня 2023 в 5:27

Клініка залишила по собі лише добрі враження. Рекомендую лікаря проктолога Чихрадзе Олександра Костянтиновича, операція по видаленню геморою тривала 15 хвилин. Позитивний лікар зрозумілою мовою розповів як обробляти рану. Персонал привітний, операцію зробили ідеально.

Євген
24 марта 2023 в 17:33

Всем доволен, мои интимные вопросы решили качевенно, рецпршен на высшем уровне. Отдельная благодарность медсестре Людмиле.

Павел
03 мая 2022 в 16:37

Ценником не очень доволен. А вот медперсоналом вполне. Руслану Владимировичу - хирургу, - большое спасибо!

Vali
27 марта 2022 в 1:08

Огромная благодарность докторам, персоналу. Очень хорошо. Что есть такие клиники. Удачи в не лёгком труде. Всем рекомендую.

Светлана
21 марта 2022 в 5:44

Дальше общения, если так можно вообще это назвать, с администратором мое обращение в Леомед не зашло (будем считать, что это и к лучшему, клиник много), "благодаря" собственно администратору - настолько откровенно хамского общения и ТАКОЙ некомпетентности (чтоб не сказать тупости) я ещё нигде не встречала.

Для администратора Юлии (по крайней мере, как подписано в чате, п. Ч. При отзвоне представляться она не посчитала нужным), которая отвечала на онлайн-обращения 29.01 хочу посоветовать: как минимум все-таки перед тем как гнуть трёхэтажные маты - убедиться, что Вы не только швырнули трубку (перебив клиента, нахамив ему, не дав договорить, не дав Вам дообъяснять детально что к чему, чтоб до Вас дошло уже хоть с какого-то раза), но и закончили звонок. П. Ч. Возможно Вы и не рассчитывали, что я это услышу, но сути дела это не меняет. И когда потом описываете ситуацию коллегам (или кому там Вы ее "пересказывали") будьте объективнее, не передергивайте так. И как максимум: элементарные медицинские термины освойте.

Для руководства - суть инцидента - я изучила всю информацию, изложенную на сайте Леомед, но, чтобы задать уточняющие вопросы (доступно ли операционное вмешательство, которого нет в перечне услуг на сайте, но очень вполне возможно, что по факту есть) обратилась в поддержку онлайн. Так как за услугой я ехать буду из другого города, то хотелось дистанционно максимально все организовать, чтоб и консультацию и операционное вмешательство (если оно доступно в Леомед) получить в один день. А не как выразилась после НЕокончания разговора администратор - получить консультацию по телефону. Эскалация конфликта началась с непонимания администратором элементарных терминов анатомии уровня 8 класса и закончилась каким-то речитативом в хамском ключе с крайне нецензурными словами во время того, как я пыталась более развернуто объяснить то элементарное, что было непонятно с первого, второго и третьего раза, ну и швырянием трубки, при этом не убедившись, что соединение прервано, хотя судя по всему на такие мелочи плевать скорее всего, как и вообще на работу, иным образом такое поведение объяснению не поддается.

Для потенциальных клиентов - если хотите знать реальное положение дел по отношению к клиентам в Леомед, то почитайте ещё отзывы на doc.ua. Да и здесь есть реальные отзывы, но только не те, которые 5 звёзд.

Александра
18 марта 2022 в 2:20

О клинике сложилось неоднозначное впечатление, а именно по нескольким причинам:
- доктор опаздывает на приём;
- консультация врача-уролога стоит 520 грн. В эту услугу не входит назначения лечения для снятия острого воспалительного состояния. Об этом я узнаю от врача, а не заранее при записи на приём от администратора. Назначение лечения стоит еще 450 грн.
- по факту оплаты фискальный чек не выдают, только акт и то без печати клиники.
К сожалению, данную клинику порекомендовать не могу так как качество обслуживания не соответствует цене на услугу.

Добавить отзыв