UAOTZYV.COM

Лечебный триггерный массаж / Мануальный терапевт, реабилитолог Алексей Одинцов Киев

Адрес Київ, вулиця Олександра Кониського, 3/9
Метро Вокзальна 0.84км
Телефон +380 (93) 690-51-39
Часы работы
понедельник09:00-18:00
вторник09:00-18:00
среда09:00-18:00
четверг09:00-18:00
пятница09:00-18:00
суббота09:00-18:00
Сайт rehabilitation.kiev.ua
Рубрики Мануальный терапевт, Остеопатолог, Врач
Оценка 5 49 отзывов
Похожие компании в категории
Мануальный терапевт — вулиця Олексіївська, 10/12
Мануальный терапевт в Киеве,Мануальная терапия в Киеве,врач невролог вертебролог — Мануальная терапия в Киеве, Врач мануальный терапевт, невролог вертебролог г, просп. Валерія Лобановського, 37
Центр кінезітерапії Spina+ — вулиця Костянтинівська, 2 А

Лечебный триггерный массаж / Мануальный терапевт, реабилитолог Алексей Одинцов Киев отзывы

49
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Brabus65
13 февраля 2024 в 15:11

Олексій майстер своєї справи, надає якісну допомогу у сфері мануальної терапії.
Ходжу до нього постійно, бо маю проблеми зі спиною і постійнтй біль, сидяча робота і авто погіршують стан.
Інколи не можу сидіти чи ходити нормально, після терапії, відчуваю себе в новому тілі.
Дає гарні рекомендації що до підтримання стану здоров'я.
Всім рекомендую звернутися до цього спеціаліста.
Дякую.

Дарья
03 февраля 2024 в 0:39

Дуже вдячна Олексію за професіоналізм та майстерність! Його підхід та методика лікування надзвичайно дієві та ефективні. Вже після першого сеансу відчула неабияке полегшення і з кожним разом стає все краще. Давно маю проблеми та болі в спині, але вперше зустрічаю такого спеціаліста. Дуже рекомендую!

Павел
27 января 2024 в 14:06

Довгий час я намагаюся вилікувати спазми у шийному відділі та болі в спині. І ось після довгих пошуків я відвідав реабілітолога Олексія Одинцова. Після кожного сеансу відчувалося явне покращення та полегшення в спині. Доктор Одинцов справді професіонал своєї справи! Прекрасний підхід до клієнтів, а головне лікування після якого одразу видно результат. Рекомендую його кожному, кого турбують біль у спині!

Володимир
28 декабря 2023 в 3:42

Я радий повідомити про дивовижний досвід лікування мануальною терапією у доктора Одинцова. Після довгих місяців пошуку рішення для мого хронічного болю в спині, я нарешті знайшов полегшення завдяки його вмілим рукам. Кожен сеанс приносив помітне покращення, і тепер я почуваюся набагато краще. Доктор Одинцов не тільки професіонал своєї справи, а й уважний фахівець. Його підхід та турбота зробили процес лікування комфортним та ефективним. Я без сумніву рекомендуватиму його послуги всім, хто страждає від болю в спині і потребує кваліфікованої допомоги.

Дмитрий
23 ноября 2023 в 0:25

Довгий час я скептично ставився до хіропрактики, але після багатьох років занять спортом і підняття тяжкості, біль у попереку, що ниє, змусив мене переглянути свої погляди. Звернувшись за допомогою до Олексія Володимировича, я не лише знайшов полегшення, а й повернув собі почуття повного комфорту на 100%! Його професіоналізм, увага до деталей та індивідуальний підхід зробили це можливим. Від щирого серця рекомендую їх послуги всім, хто страждає від болю в спині.

Юлия
13 ноября 2023 в 10:48

Лікування у доктора Олексія було чудовим. Після одного візиту всі мої болі у грудях зникли. Рентген не знадобився, адже доктор Одинцов виявив проблему за допомогою свого досвіду та майстерності. Його підхід до лікування вразив мене своєю ефективністю. Вражений його професійністю та увагою до деталей. Рекомендую його послуги кожному!

Андрій
24 октября 2023 в 11:47

Олексій Одинцов просто чудовий. Його професіоналізм та глибокі знання одразу розвіяли мої побоювання. Мій постійний біль у спині помітно зменшився після його мануального лікування, що здається мені дивом. Вже запланував наступний візит. Величезна подяка!

Никита
23 октября 2023 в 10:46

Величезна подяка доктору Одинцову, він справжній професіонал у мануальній терапії. Незважаючи на мої проблеми зі сколіозом та напруженими м'язами, саме його методи, включаючи роботу з тригерними точками, дали помітний ефект. Його підхід змінює життя після першого сеансу. Надзвичайно цінний досвід!

Дима
05 октября 2023 в 16:43

Мав проблеми з сідничним нервом, біль віддавав у праву сідницю та ногу. Після курсу мануальної терапії та обробки тригерних точок у Олексія біль пішов. Дуже задоволений результатом. Дякую.

Дарья
23 сентября 2023 в 4:28

Після прийому у мануального терапевта Одинцова відчуваю себе як новенька! Ефект дивовижний, обов'язково повернусь!

Brian
11 августа 2023 в 10:24

Цей майстер справжній професіонал! Його розуміння людського тіла та вміння робити точні діагнози вражають. Він надає індивідуальний підхід до кожного пацієнта і розробляє ефективні програми реабілітації. Я дуже задоволений результатом своєї терапії під керівництвом Олексія Одинцова. Рекомендую його як висококваліфікованого терапевта.

Саша
23 июля 2023 в 6:15

Дуже ефективна методика! Олексій приймав мене майже цілу годину, дуже ретельно розслабитися всі м'язи, лише потім зробив той чудовий рух, що поставив мій поперек на місце. Спасибі велике!

Bogdan
09 июля 2023 в 19:37

Олексій Одинцов - дивовижний мануальний терапевт і реабілітолог! Його професійний підхід та уміння розуміти потреби клієнта вражають. Завдяки його терапії, я відчув значне поліпшення свого стану.

користувач
10 марта 2022 в 14:00

Мне очень понравился сеанс мануальной коррекции  у  доктора Одинцова. У меня была ужасная боль в шее, из-за которой постоянно болела голова.  Я думал что у меня грыжа межпозвоночного диска. Алексей отправил меня на мрт, оказалось, что все в норме, и это меня успокоило.
Он выровнял мою шею и спину и провел курс триггерного массажа. Я чувствую себя намного лучше, моя головная боль, кажется, медленно затихает. Спасибо!

Елена
04 марта 2022 в 14:41

К болями в пояснице я уже давно привыкла, она у меня проблемная ужемноголет, зная это веду себя очень осторожно, тяжести не поднимаю и стараюсь долго не сидеть.  Обратилась к Алексею из-за недавнего обострения седалищного нерва, мне стало очень тяжело ходить.  После мануальной коррекции сразу почувствовала облегчение, я и не знала, что смогу избавиться от боли в пояснице. Я должна поблагодарить доктора Одинцова за лечение, которое получила. Я МОГУ СНОВА ХОДИТЬ!

Михаил
11 февраля 2022 в 16:41

Супер профессионал! Алексей вылечил мою боль в пояснице и ишиас с помощью своего чудотворного метода работы с триггерным точкам. Всего несколько сеансов облегчили мою боль, а врачи уже  предлогали мне ложиться на операцию.
Прошло более 6 месяцев, и с тех пор боли не было. Я так благодарен доктору  Одинцову за его помощь, опыт и мастерство!

Наталья
10 февраля 2022 в 8:48

Получила даже больше чем ожидала, у меня спина в районе поясницы болела, очень сильно. Я уже думала это навсегда, спасибо Алексею вылечил. Сказал ходить в зал мышцы качать, программу дал. Теперь туда 3 раза в неделю и на массаж иногда заходить буду.

Юра
05 февраля 2022 в 20:08

Алексей очень тщательно подходит к тому, что он делает, и все очень четко объясняет. Я доволен процессом реабилитации, и полностью уверен в нашем успехе!

Марина
27 января 2022 в 0:36

Доктор Одинцов приветлив и вежлив, хорошо осведомлен и профессионален. Он терпелив, компетентен и слушает своих пациентов.  Я очень рекомендую Алексея Владимировича, у него золотые руки

Саша
18 января 2022 в 13:01

Настоящий лечебный массаж для любителей миопрессуры. Лично я не на что другое не согласен, Алексей прекрасно знает триггерные точки и умеет их убрать.

Добавить отзыв