UAOTZYV.COM

Лечебно-диагностический центр Меддиагностика / Меддіагностика - МРТ, Рентген, УЗД в Києві

Адрес Київ, провулок Будівельників, 4
Метро Дарниця 0.4км
Телефон +380 (44) 339-90-20
Часы работы
понедельник09:00-20:00
вторник09:00-20:00
среда09:00-20:00
четверг09:00-20:00
пятница09:00-20:00
суббота09:00-18:00
Сайт www.meddiagnostica.com.ua
Рубрики Медицинская клиника, Кардиолог, Диагностический центр, Гинеколог, Невролог
Оценка 4.1 69 отзывов
Похожие компании в категории
Клиника Маркова — вулиця Раїси Окіпної, 4Б
Медицинский центр - Агапит — вулиця Юрія Поправки, 14А
Центр лазерной медицины Когерент — вулиця Раїси Окіпної, 4а
Медицинский центр Веритас — вулиця Алматинська, 39А

Лечебно-диагностический центр Меддиагностика / Меддіагностика - МРТ, Рентген, УЗД в Києві отзывы

69
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
пользователь
05 января 2024 в 13:34

Професійна медична діагностика на вищому рівні! Заразившись позитивним досвідом рентгенографії та УЗД. Персонал підходить з розумінням, надає докладні консультації. Рекомендую центр для тих, хто шукає надійність та якість у медичних послугах.

smert1N
16 декабря 2023 в 12:39

Звертався у цю клініку для лікування хребта. Все пройшло прекрасно, дуже дякую. Рекомендую!

Никита
02 декабря 2023 в 14:42

Дякую за марно витрачені кошти. Прийшов робити мрт, чітко вкзав область. Положили робити, бачу не туди знімок буде, кажу ще до МРТ, що область вище трохи. Сказали все буде видно. В результаті зробив, приїхав до лікаря де планувалась операція, а він каже не захопили на знімку потрібну область. Не рекомендую!

Babylon
21 августа 2023 в 9:10

Володимир Володимирович Гонгальський – це просто щастя. Завдяки Володимиру Володимировичу у мене через півроку "пригод" з'явився правильний діагноз, а разом із ним повернулася можливість нормально ходити, користуватися лівою рукою та просто жити.
Якби не професор, я б досі пила найсильніші препарати від хвороби, якої я не маю, ходила б з милицею і готувалася б до інвалідності.
Велике дякую.

Саша
17 августа 2023 в 3:21

Дуже люблю клініку Меддіагностика за дуже професійних лікарів, неймовірне обладнання і особливий підхід до кожного пацієнта. Проходила тут обстеження багато разів, завжди все на найвищому рівні. Дуже вам дякую за вашу роботу.

Яна
09 августа 2023 в 17:34

Добрий день, хочу висловити слова великої подяки всьому колективу клініки "Меддіагностика", куди я звернулася зі скаргами на болі в шиї та попереку. Так сталося, що на початку війни я виїхала народжувати дитину за кордон. Після пологів почала боліти спина, шия, особливо поперек. Плакала ночами. Ходила до хіропрактів, лікарів, допомогало надень - два. Повернулась до Києва і відразу побігла в клініку, яку порекомендували друзі. Пройшла діагностику, лфк, фізіотерапію, лікар робив корекцію та голковколювання. Вже 3 тижні, як НІЧОГО! Не болить. Дякую колективу, який зі мною працював за чуйність, увагу та високий професіоналізм. Будьте і ви всі здорові, допомагайте людям!

Тоня
09 августа 2023 в 2:45

/// Доповнюю свій відгук. Були сьогодні у клініці. Запису до Щербакова не було, потрапили на узд до Вербицької. Це жахливий жахливий! Лікар попросила приїхати на 1.5 години раніше. Впхнула нас між пацієнтами. Доплер голови та шиї зробила за 15 хвилин!
Висновок, чи не клініка визначає якість, а лікар визначає якість.
Гарний доплер, це лише Щербаков! Інакше просто викинуті гроші!
Прям розчарована.
///////Дочці 13 років. З маленького віку сильно клишонить одна ніжка. Щороку відвідуємо ортопеда. Багато років носимо лише ортопедичне взуття. Кілька років тому до ніжки додалася сутулість. Робимо регулярні масажі. 2 роки займалися у Бубновського. Підхиталися, але загорнута ніжка та сутулість залишилися на місці. У Меддіагностиці пройшло 5 процедур у професора Гонгальського. І все виправилося. Я досі не можу зрозуміти, як це можливо. Ніжка перестала загортатись! І спинка майже ідеальна! Зараз, за ​​кілька місяців, все добре. Ходімо рівно і красиво), закріплюємо результат на ЛФК. Спортзал та тренер дуже подобаються. Грамотно підбираються вправи з урахуванням усіх рекомендацій лікаря.
Хочеться відзначити якість обстежень. Не знаю, де ще в Києві можна зробити такий якісний доплер судин (знімають значно більше показників, ніж в інших клініках), до того ж тут роблять узі судин очей, що дуже актуально, якщо ще й зір у дитини падає. Одним словом, дуже раді, що потрапили до цієї клініки!

Светлана
20 июля 2023 в 2:24

Була на консультації у лікаря-кардіолога Бриль Ж. В.
Дуже уважне ставлення до пацієнта, провела додаткові дослідження, кардіограмму, ехограмму. Підібрала необхідні ліки. Візитом залишилася дуже задоволена, сміливо можу рекомендувати лікаря як чуйну людину та професіонала своєї справи.

Виталий
13 июля 2023 в 23:36

Мені за 70. Болів 8 месяців. Постійні напади, головокружіння та тошнота, різкі стрибки тиску, ноги були "не свої".
До звернення в Меддіагностику, врачі ставили різні діагнозы, але в основному загальна фраза - остеохондроз, без конкретики.
Тільки в Меддіагностиці провели досконале дослідження УЗВ, МРТ і др, поставили діагноз, провели лікування та голотерапию.
після курсу лікування став нормальним виздоравлющим человіком. Відношення персоналу уважне та заботливе. Дякую! Врачів багато, але виліковують не всі.
Вітаю колектив Меддіагностики с днем медика! Бажааю їм особистого добробуту, сил, витримки та професіонализму в допомозі людям!
Лікувався в професора Гонгальского Володимира Володимировича. Це людина від Богу! Велика йому людська подяка!
Віталій Степанович. Світловодськ.

Марина
10 июля 2023 в 12:12

Однозначно рекомендую порядних спеціалістів від Бога! Лікували більше 3 років спину по всьому Києву, поки не потрапила до меддіагностики. Нарешті встановили вірний діагноз та дійсно вилікували. Якщо звертатися, то тільки до них. Дякую професору Гонгальскому та лікарю Костєву за дійсно лікарську компетентну допомогу

Лия
07 июля 2023 в 6:50

Це просто жах! Була на прийомі у Копил Євгенія Геннадійовича, такого хамського відношення я ще ніде не бачила, купа дивних питань по типу " ну от проснулась ти зранку а в тебе болить спина, а що голова сказала". Що це взагалі таке, склалось враження що йому самому треба лікар. Ніякої конкретної відповіді я не почула чому вона болить, постукав по мені молоточком і направив на мрт, вільних місць на мрт не було, тоді він запропонував рентген (хоча 10 хв тому казав що треба саме мрт, рентген не підходить).
Зіпсований настрій на цілий день, дарма витрачений час та гроші.

Александр
22 апреля 2022 в 4:31

Мне помогли! Реально, без совпадений и случайностей. Много лет был с болью, как с отвёрткой в спине. Професор Гонгальский Владимир Владимирович решил вопрос! Я живу без боли, без отвёртки. Остальные вопросы по самой клинике, отношения, чистоты, цены, для меня были и остаются приемлимыми и хорошими. Спасибо Меддиагностике! Спасибо проффесору Гонгальскому!

Ольга
08 апреля 2022 в 20:47

Хороший центр в отдельностоящем здании, есть своя небольшая парковка, учитывая местонахождение - это большой плюс.
Делала здесь дуплексное сканирование артерий и вен глаз, сосудов головы и шеи+ УЗИ венозного оттока столкнулась с тем, что такое делают мало где. По стоимости обошлось 1700грн.
Необходима предварительная запись, но записали день в день.
В здании чисто и аккуратно.

Что не понравилось - это расчёт. Доктор выписывает бумажку, с которой ты сначала идёшь в регистратуру, там на ней пишут сумму и потом уже в кассу. В кассе возможности рассчитаться картой нет, нужно как-бы снять сначала наличные с карты и за это берётся 2%, а потом уже рассчитаться. Это для меня немного странно.
Так что лучше берите с собой наличные, тогда дополнительных комиссий нет.

Алекс
03 апреля 2022 в 10:21

Клиника хорошая, но с оплатой проблемы.
Платить картой - комиссия моего банка за снятие налички.
Платить наличкой - комиссия на месте "за проведение платежа", причем несколько врачей - несколько комиссий.
Меня совершенно не интересуют ваши взаимодействия с врачами-ФОПами, но очень интересует, почему я должна платить какие то непонятные комиссии?

Виталий
03 апреля 2022 в 5:12

Лікування у лікаря Гонгальского допомогло моєму батькові з відновленням нормального рефлексу ходіння. Одна нога погано ходила. Лікування іглотерапією дало результат після невдалих спроб лікування медикаментами та різними масажами.

Саша
25 февраля 2022 в 14:13

Ставлю пять звезд, а не четыре с учетом киевских реалий: на фоне двух других частных клиник, которые мне пришлось пережить в этом году, в этой мне
а) не нагрубили,
б) не парили анкету, в которую нужно было вносить терабайты личных данных вплоть до № паспорта (!) + согласие на их использование (!)

Езжу к ним давно, потому что устраивает врач, по поводу остальных врачей их кадровой политики не в курсе.

Хотелось бы пожелать более быстрой реакции на онлайн-записи, светлого холла и автомата для бахил.

Алена
14 февраля 2022 в 14:02

2 звезды, а не одна только благодаря доброжелательной женщине рентгенолога, а так отдала за рентген 510 грн, рентгенолог попросил за консультацию дополнительно 670 грн, при этом сказал, что никакой повязки не сделает на руку и вообще она не сломана сказал, и дали заключение официальное, что всё без отклонение, рекомендация обратиться к травматологу. Ещё сам рентген пришлось ждать час, хотя его обычно делают 5-10 мин.
В итоге к вечеру рука опухла, обратились в скорую помощь, к травматологу, он увидев руку, сразу дал заключение, что перелом, и посмотрев на снимок подтвердил свое заключение, тут же наложили гипс и всё бесплатно.
В общем, не рекомендую эту кантору, непонятно для чего они существуют, только выкачка денег.

користувач
04 февраля 2022 в 17:33

После посещении клиники хочу оставить отзыв, это первый раньше не писала. Два десятка лет я мучилась сильными головными болями, болела шея потом добавилось давление головокружение таблетки не помогали все только становилось хуже. Было много посещений клиник, обследования, рекомендации но результата особого не было. Мое состояние ухудшалось и после долгих сомнений я записалась к Гонгальскому Владимиру Владимировичу по рекомендации сотрудника. Было проведено обследование, МРТ, УЗИ, рентген все внимательно было доктором изучено и начато лечение. Результат появился после второго посещения врача, мое состояние заметно улучшилось. Был перерыв целый месяц до следующего посещения врача и я боялась что мои боли вернуться но увы нет они постепенно уходили. Сильная боль в шеи, головокружение, головная боль все ушло, все стало светло я даже не верю что такое возможно после долгих лет мучений. Мое лечение продолжаеться, я хочу выразить благодарность профессору Гонгальскому Владимиру Владимировичу за оказанную помощь в лечении, за высокий профессонализм. Спасибо сотрудникам клиники за внимание к клиенту.

Анна
21 января 2022 в 3:33

Здоровенний жирний мінус - при оплаті карткою додатково +2%. Проходжу обстеження та лікування у різних клініках та центрах, але такий "сервіс" зустрічаю вперше. Всі мають звичайні термінали без додаткових плат, а тут ніби застрягли десь у 90-хх. Змінюйтесь, ви дуже відстали від життя.

Женя
05 января 2022 в 13:26

Хотели сделать в клинике рентген легких, т. к. При травме груди были повреждены легкие, диагноз врача посттравматическая пневмония. Позвонили в меддиагностику, где не приняли на рентген, сославшись на то что пациент болен, грубили. В связи с чем возникает несколько вопросов.
1. Когда рентен и в больницу ходили бы здоровые люди?:)
2. Если клиника решила отказать в связи с опасением, что у пациента коронавирус, то а) есть уже поставленный диагноз, что человек не болеет коронавирусом; б) пациент вакцинирован, хотя об этом и не спрашивали по телефону.

Добавить отзыв