UAOTZYV.COM

Л.ДОРАДО ТОВ

Адрес Київ, вулиця Оболонська, 37, офіс, 4
Метро Тараса Шевченка 0.45км
Телефон +380 (44) 333-72-21
Часы работы
понедельник10:00-18:00
вторник10:00-18:00
среда10:00-18:00
четверг10:00-18:00
пятница10:00-17:00
Сайт www.ldorado.com.ua
Рубрики Поставщик рекламной сувенирной продукции, Цифровая печать, Печать по текстилю
Оценка 4.1 16 отзывов
Похожие компании в категории
Фрактал. Бизнес лаборатория — Територія заводу Динамо, просп. Степана Бандери, 16
LiC Media Group — вулиця Воздвиженська, Воздвиженська, 32
Цифровая типография СВМ SVM — вулиця Костянтинівська, 73

Л.ДОРАДО ТОВ отзывы

16
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
пользователь
18 мая 2024 в 19:22

Дуже задоволена, як продукцією, так і організацією замовлення. Все чітко, швидко та інформативно. Допомогли, підібрали та відправили мені замовлення-косметички з логотипом як потрібно)
Замовляли для подарунку, всім впевнена сподобається!
Дякую за Вашу працю
Будемо вкотре звертатись ще

Женя
29 апреля 2024 в 16:37

Потрібні були клубні кепки на підлітків в одному, а саме жовтому, кольорі. Питали у багатьох: або погана якість, або захмарна ціна. В Ldorado зійшлось усе: потрібна кількість унікального кольору, швидка вишивка і приємна ціна. Не мучили зайвими пропозиціями, виконали вчасно і, найголовніше, якісно! Ще й нагадали забрати посилку по прибуттю і дуже раді були дізнатись, що розміри підійшли дітям. Дякуємо дуже за такий кльовий сервіс, особливо менеджеру Інзі

Мария
17 ноября 2023 в 9:17

Замовляла корпоративний подарунок: друк на чашці. Сьогодні отримали коробку. Якість супер, на фото/відео то не передавалось. Сподобалась комунікація, в нас вона була не типова, бо я закордоном з різницею в часі 9 годин, проте всі питання, - все було вирішено. Приємно здивувала згода "підігнати віддінок кольору лого до кольору чашки", - мені не тільки відповіли "добре", а таки і попали в колір, за що окреме ДЯКУЮ

Александра
13 сентября 2023 в 1:02

Вже не вперше друкую з El. Dorado сувенірну продукцію.
Все дуже оперативно та з професійним підходом: від першого повідомлення в чаті до отримання зразків - менеджери дуже адекватні, компетентні, пріємні в спілкуванні.
Рекомендую цю компанію як надійного підрядника для виконання ваших брендованих сувенірів! Якість товару та сервіс на високому рівні! Бажаю успіхів!

Наташа
29 августа 2023 в 4:39

Дякую, все дуже швидко та професійно. Підібрали гарний дизайн друку на блокноті з урахуванням замовлених кольорів. Виконали замовлення без затримань

vadim1974100
24 июля 2023 в 15:01

Роблю 3-е замовлення у хлопців за рік. Якість відмінно, ціни адекватні-молодці. Незабаром робитиму ще замовлення!

Оксана
16 июля 2023 в 1:29

Дякуємо величезній компанії за те, що так оперативно, коли саме було потрібно нам, виконали наше замовлення!

Елена
31 мая 2023 в 4:09

Замовили сумки для документів. Менеджер Інга дуже кваліфіковано та швидко надала консультацію та оформила документи на оплату. На другий день вся продукція була вже готова до відправлення, про що нам повідомили - де, як зможемо забрати. Дуже кваліфіковано менеджери обслуговують. Респект! Будемо залюбки звертатися саме до цієї фірми. Процвітання вам!

Катерина
18 марта 2022 в 12:25

Співпрацею задоволена, швидко та надійно. Якістю брендованої продукції задоволена. Менеджер Інна йде на зустріч та завжди готова допомогти.

користувач
14 декабря 2021 в 21:12

Отвратительная контора, сотрудники не отвечают по недели, хотел сделать блокноты, отправил макет, и все, две недели тишина, когда звонил им, говорили сейчас посмотрим и перезвоним. Вообщем не рекомендую

Олександра
18 октября 2020 в 1:33

Менеджери не вміють чи не хочуть чути клієнта. Дедлайнів не дотримано, як результат зіпсований настрій та нерви. Не рекомендую!

Дар'я
12 октября 2020 в 5:02

Жах! Менеджер чує по телефону і бачить у листах лише те, що хоче бачити і чути.

Я робила замовлення для виїзного заходу на друк логотипів на пляшках. Одразу акцентувала на тому, що замовлення потрібно на п'ятницю (рівно через тиждень). Перепитала, чи встигнуть зробити НА П'ЯТНИЦЮ, якщо оплата буде в понеділок. Наче погодили, наче все гаразд.

Через складну систему оплат в нашій організації, ми не встигли провести оплату в понеділок, але увесь час я була на зв'язку з Катериною Уваровою і запевняла її в актуальності замовлення. Вона не зробила нічого, щоб замовлення було виготовлено вчасно. Не запропонувала шляхи вірішення питання, навіть мені не додумалася написати, що вони не відправили без передоплати в роботу замовлення.

У п'ятницю я сама зателефонувала Катерині запитати, як і коли мені забрати замовлення, а вона запропонувала зідзвонитися у вівторок і погодити це питання. У ВІВТОРОК, через 4 дні після того, як замовлення ВЖЕ мало бути в мене. Захід пройшов зеб брендованих пляшок.

Коли я повернулася в Київ, попросила Катерину Уварову в якості компенсації оплатити доставку. Моє замовлення відправляли 3 дні і Я МАЮ САМА ОПЛАЧУВАТИ ДОСТАВКУ.

Навчіть ваших менеджерів вести клієнтів. Не можна НАСТІЛЬКИ не звертати увагу на те, що говорить замовник.

Оксана
16 июня 2020 в 23:12

Хорошее качество продукции при плохой коммуникации с клиентом.
На письмо с моей заявкой о заказе продукции, менеджер неделю не отвечает. После звонка в компанию и напоминания о заказе, все-таки мне выставляют счет. После оплаты счета, снова тишина в эфире - ни письма, ни звонка, ни SMS мне, как клиенту, о том, что заказ будет готов такого-то числа от компании не поступает (в течении 20 дней!).
Возможно, это стратегия компании - выбирать работать только с очень настойчивым клиентами, которые будут САМИ звонить, САМИ напоминать менеджеру отдела продаж о себе.

Евгений
30 октября 2018 в 21:29

Отличная компания. Приятные сотрудники. Огромный выбор сувениров, стильные и яркие вещи, можно выбрать немало разных подарков для рекламной кампании

Катя
24 октября 2018 в 18:36

Компания предлагает полный спектр маркетинговых услуг клиенту любой сферы деятельности и с учетом любого бюджета. Хорошие специалисты имеют опыт в проведении всех видов маркетинговых решений различного уровня сложности.

Юлия
23 октября 2018 в 5:58

Отличная компания, приятный дружный коллектив и большой плюс имеет свое производство по нанесению логотипов)

Добавить отзыв