UAOTZYV.COM

Лазерхауз на Драгоманова - Центр лазерної епіляції та косметології

Адрес Київ, вулиця Михайла Драгоманова, 25
Метро Позняки 0.64км
Телефон +380 (93) 177-16-11
Часы работы 09:00-21:00
Сайт www.laserhouse.com.ua
Рубрики Лазерная эпиляция
Оценка 4.8 32 отзыва
Ближайшие филиалы компании
Похожие компании в категории
Центр красоты и здоровья Лайт Шер — Дніпровська набережна, 14
Горавски — Дніпровська набережна, 23
Люменис на Осокорках — вулиця Срібнокільська, 22
Лазерная косметология ЛЮМЕН — просп. Миколи Бажана, 10

Лазерхауз на Драгоманова - Центр лазерної епіляції та косметології отзывы

32
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Алёна
07 апреля 2024 в 12:44

Відвідувала 28.03 цей відділ Лазерзауз. Мені сподобався сервіс і персонал.
Експерт Тетяна ввічливо та з дбайливістю ставилася до мене, чудово провела процедуру, проконсультувала з усіх питаннь, підібрала догляд, враховуючи мої побажання. Лазерна епіляцію пройшла безболісно) Єдине що хотілося б щоб в Лазерхаус був додатково передбачений догляд за собою сегментом, який може собі дозволити кожна людина.

Яна
08 декабря 2023 в 21:45

Дуже сподобався вперший візит. Адміністатори зустріли та надали багато інформації про різновиди послуг. Спеціаліст Фомицька Н. О. Уважно вислухала мої побажажання та розповіла детально про обрані мною процедури і відповіла на додаткові запитання. Самі процедури пройшли швидко та безболісно. Вцілому враження дуже приємне.

Валентина
06 ноября 2023 в 2:15

Дівчата, сьогодні була у Вернік Олени Дмитриївни повторно. Дуже багато уваги, терпіння та майстерності отримала сьогодні.
Робила лазерну депіляцію чотирьох зон: пахви, коліна, гомілки та глибоке бікіні. Через три тижні покажу фото, що вийшло.

Ирина
04 сентября 2023 в 15:01

Дуже подобається цей центр на Драгоманова, а саме лікарь Вернік Олена Дмитрівна, професійно і відповідально проводить процедури, Дякую

Olya777
30 апреля 2023 в 21:29

Відвідала Лазер хауз вперше в Києві, на Драгоманова 25. Дуже сподобався сервіс, раніше я робила в іншій клініки і він програв)
Незважаючи на те, що є не вперше роблю процедури майстер мені розповіла про волосся, структуру. Сеанс пройшов чудово та безболісно, одразу записались на наступний прийом та видали нагадування. Дякую за сервіс та увагу, сподіваюсь мій результат покращиться в вашій клініці.

Елена
23 апреля 2023 в 1:55

Довго наважувалася піти на лазерну епіляцію, було багато пропозицій переглядала, зупинилася на лазерхауз на вул. Драгоманова, 25.
Консультація на високому рівні, персонал кваліфікований, салон охайний, обладнання сучасне, чудове обслуговування! Чудовий майстер своєї справи Тетяна Михайлівна!
Результатом задоволена і всім рекомендую

Анастасия
01 марта 2022 в 6:31

Хочу поділитися гарним враженням про студію та лікаря. Дуже приємні та привітливі люди, все розповіли, підказали і тепер насолоджуюсь чудовими результатами.

Виктория
04 февраля 2022 в 12:19

Делала лазерную эпиляцию. Сделала 10 процедур, а результата нет. И каждый раз говорили "ну процесс идет". Поменяла студию, идеальный результат. Хотя бы не врали уже. Отвратительно

користувач
03 ноября 2021 в 3:03

Звернулась вперше і була приємно здивована? Зустрінуть Вас дуже гарно, запропонують і чай і каву і водичку) І проведуть в зал, де можна очікувати (якщо ж Ви приїхали раніше зазначеного часу) і звідти ж запросить та проведе до кабінету вже Ваш спеціаліст, це дуже приємно, вся увага на клієнта Так як я звернулась вперше, вже в кабінеті мені чітко пояснили мої дії, дії спеціаліста, що і як.) Коли оплачувала свої процедури була знову ж таки здивована обслуговуванням) Мене проінформували про всі акції які проходять, про знижки, а також приємний бонус цукерочка з логотипом Лазерхауз) Дякую Вам дівчатка за неймовірну атмосферу

Натали
30 октября 2021 в 23:32

Позитивні враження, приємний персонал, професійний косметолог. Отримала змістовну консультацію, процедура пройшла майже безболісно, але ефективно)

Amina98765
09 октября 2021 в 4:03

Впервые была в Лазерхаусе, очень понравилось обращение, все действительно на высоком уровне. Все вежливые, предлагают чай, кофе, воду. Делала лазерную эпиляцию, специалист все рассказала, показала, объяснила что как и почему. Предложили ещё и бесплатно на консультацию к косметологу сходить, что было приятным бонусом. Рекомендую.

Алёна
04 октября 2021 в 16:27

Благодарю коллектив за профессионализм, помощь в подборе процедуры, очень приятное впечатление от посещения салона. Записалась на несколько процедур и всем рекомендую!

Женя
27 сентября 2021 в 19:10

Нещодавно відвідала центр, позитивні враження від закладу. Персонал уважний та компетентний, а головне процедура безболісна. Рекомендую

Саша
26 сентября 2021 в 21:45

Рекомендую! Навіть, якщо ви ще не записалися, просто зайдіть і ви будете приємно вражені! Я була перший раз і було лячно. Як тільки переступила поріг Лазерхаус всі мої страхи розвіялися. Зустріли дуже привітно) Було декілька хвилин до процедури за які адміністратор надала багато цікавої інформації. Поки проходила процедура мене паралельно записали на безкоштовну консультацію до косметолога, яка також детально все пояснила. Лазерхаус залишив по собі приємні враження і хороший результат!)

Юлия
21 августа 2021 в 4:10

В Лазерхаус попала впервые и я очень довольна. Сервис на высшем уровне, перед процедурой доктор все рассказала, доступно объяснила. Эфект заметен после первой процедуры. Жаль, что год потратила на непонятную студию no name, лучше бы сразу пришла в Лазерхаус.

hala
16 августа 2021 в 23:55

Вот уже второй месяц хожу на процедуры в этом центре, классный коллектив, очень приятная атмосфера, понравилось обслуживание, и самое важное, очень профессиональный и квалифицированный специалист!
только две процедуры прошло и уже заметный результат!

користувач
08 августа 2021 в 4:50

Дякую всім дівчатам центру за якісне обслуговування! Особливо Ірині Василівні. Професіонал своєй справи!

Саша
29 июля 2021 в 3:05

Очень вежливые и доброжелательные сотрудники. Все рассказали, предложили различные варианты удаления нежелательных волос. Умнички, мне понравилось!

Женя
16 июня 2021 в 19:44

Наконец-то спустя долгое время обдумываний я решилась записаться на лазерную эпиляцию в ЛазерХауз. Было очень много «но. », стеснение, боязнь боли, ожидание плохого результата и тд. Но. Записавшись, поняла, что выхода уже нет и надо идти. Сразу впечатлил сервис и общение с клиентом, все милые и располагают к себе, затем началась процедура, и без обезболивания, всё на высшем уровне и практически безболезненно. Волосы стали выпадать после первой же процедуры. В общем, результат сразу на лицо. Рада, что решилась, обязательно буду делать и другие зоны и советовать всем знакомым.

Алена
14 июня 2021 в 19:59

Очень довольна визитом. Процедура оказалась безболезненная, хотя в другом месте было значительно ощутимо. Обслуживание на высшем уровне!

Добавить отзыв