UAOTZYV.COM

LaserVille - лазерная эпиляция Минская, Оболонь, Героев Днепра

Адрес Київ, Оболонський просп., 26
Метро Мінська 0.16км
Телефон +380 (95) 144-88-69
Часы работы 09:00-21:00
Сайт laserville.com
Рубрики Лазерная эпиляция, Поставщик косметики и парфюмерии, Депиляция
Оценка 5 14 отзывов
Ближайшие филиалы компании
LaserVille — вулиця Вадима Гетьмана, 30
LaserVille — вулиця Воскресенська, 12б
Похожие компании в категории
Esthetic Life — вулиця Оболонська Набережна, 3
NEO beauty home — просп. Володимира Івасюка, 10А, корпус, 6
GELIOS Студия Лазерной Косметологии — вул. Сім'ї Кульженків, 33
Люменис на Минской / Люменіс — Оболонський просп., 21

LaserVille - лазерная эпиляция Минская, Оболонь, Героев Днепра отзывы

14
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Алиса
18 мая 2024 в 10:16

Чудове обслуговування, процедура абсолютно безболісна, приємні дівчата. Все доступно пояснили, дискомфорту не відчула. Рекомендую.

Елена
08 февраля 2024 в 2:16

Дуже сподобався салон біля м. Мінська, все на вищому рівні. Результат від процедур вищого рівня.
Рекомендую салон до відвідування
Окремо відмічу Катерину
Адміністратора: Юлію, відчуття легкості та любові до відвідувачів
Дякую

Vladyslava
01 февраля 2024 в 13:41

Відвідування салону залишило дуже приємні враження. Сервіс був на високому рівні, і загалом я залишилася дуже задоволена.

Катерина
30 января 2024 в 4:21

Все дуже сподобалось! Надзвичайно приємна Вікторія на рецепції і уважна майстриня Катерина Лазер дійсно безболісний, сподіваюсь результат буде гарний

Катерина
18 января 2024 в 22:01

Дуже задоволена салоном, відгуки допомогли мені вибрати саме цей салон) Адміністратори ввічливі, одразу пропонують вам чай, каву Майстер Ліана робить все якісно і безболісно, взагалі нічого не відчуваєш. Я робила епіляцію на обличчі і вже другий раз приходжу і можу сказати, що результат вже є, волосків за місяць майже немає і я дуже задоволена) Велике Вам дякую, за Вашу чудову роботу

Charlie
12 января 2024 в 13:55

Жодного разу не пошкодувала, обравши цей салон! Хто б з адмінів не був на зміні, з ким зі спеціалісток би не працювала — всі завжди привітні та компетентні) Зручна локація, всередині дуже затишно та чисто, класний безболісний лазер. Ніколи не забувають запропонувати напої, розпитатися, як усе пройшло. Може то тільки мені так щастить, але за ~1,5р відвідування салону я не мала мабуть жодного зауваження, що трапляється рідко. Тому в місце з крутим сервісом та людяним ставленням приємно повертатися, нехай так і буде надалі

Nadia
15 декабря 2023 в 14:54

Я не можу передати наскільки мені кайфово стало ходити на процедуру лазерної епіляції, коли я відкрила для себе цей салон. Дуже довго була клієнтом Люменіса, потім ходила в дорогущий салон на Печерську, але ніде не було такого сервісу і комфорту як тут. НЕ БОЛЯЧЕ! Ні один лазер не давав такого ефекту. Просто 100 із 10

Анна
05 декабря 2023 в 21:37

Все сподобалось! Взагалі не боляче, а порівнювати є з чим! Привітливі майстер та адміністратор, дуже затишні та комфортні умови. Дякую!

Маріанна
01 декабря 2023 в 3:43

Мій улюблений салон;)
Швидко, якісно і не боляче!
Майстри і ресепшн завжди привітні і професійні) тільки позитивні враження!

Никита
20 августа 2023 в 3:20

Рекомендую майстра Ліану вона дуже класна) В самому центрі гарно, затишно і завжди приємна атмосфера.

Саша
23 июля 2023 в 14:35

Була на лазерній епіляції у салоні на Оболоні у майстра Ліани. Все сподобалось, приємна дівчина, дякую за професійну роботу:) Адміністратор Альона - дуже приємна дівчина, уважна, дбайлива, приємно коли тебе і зустрічають, і проводжають із посмішкою:)

пользователь
12 июля 2023 в 19:47

Осталась в восторге от процедуры. Спасибо большое специалисту Лиане, все прошло на высшем уровне и не больно) теперь только к вам и буду вас рекомендовать друзьям и знакомым!

Саша
12 июля 2023 в 0:40

Делала впервые лазерную эпиляцию, очень довольна процедурой в данном салоне.
Всю необходимую информацию по подготовке к процедуре мне отправили заранее, специалист перед проведением эпиляции рассказала про лазер, противопоказания и рекомендации после проведения процедуры.
В зоне рук и ног болезненных ощущений практически не было, чувствовалось немного покалывание в зоне бикини и подмышек так как волос жесткий, но терпимо и мастер контролировала и подбирала мощность аппарата. После процедуры никаких раздражений и ожогов на коже не было.
Не могу конечно сравнивать с диодным лазером, так как не пробовала делать, но могу предположить что в чувствительных зонах будет намного больнее, особенно если впервые делать лазерную эпиляцию.
В салоне чисто, красиво, светло, ухожено, администратор предложила напитки и рассказала про все акционные предложения.
Спасибо большое специалисту Лиане, администратору Алене и владельцам салона за такой высокий и качественный сервис

Юлия
26 марта 2022 в 7:49

Салон высокого уровня. Квалифицированные специалисты, доброжелательный администратор и мастер. Индивидуальный подход к клиенту. Мастер Наталья провела консультацию и приступила к безболезненной и даже приятной процедуре. Результатом довольна.

Добавить отзыв