UAOTZYV.COM

Лабораторія Редгера

Адрес Київ, вулиця Старонаводницька, 13, оф. 48
Метро Печерська 0.23км
Телефон +380 (800) 21-54-35
Часы работы
понедельник08:00-16:00
вторник08:00-16:00
среда08:00-16:00
четверг08:00-16:00
пятница08:00-16:00
Сайт redgerlab.kiev.ua
Рубрики Медицинская лаборатория
Оценка 3.9 44 отзыва
Похожие компании в категории
Клиника Маркова — вулиця Раїси Окіпної, 4Б
Омега-Киев — вулиця Володимирська, 81
Діла — вулиця Олеся Гончара, 26
Діла — вулиця Професора Підвисоцького, 6А

Лабораторія Редгера отзывы

44
Сортировать: по дате положительные отрицательные по полезности
Вероніка
01 мая 2024 в 3:05

Я вже довгий час страждаю від випадіння волосся на голові, на скронях, затилку. Декілька разів звертався та лікувався у трихолога, але результату не було. Мені порадили звернутися до імунолога. Лікар оглянув мене та призначив мені Антитіла до MDA-5. Прийшов позитивний результат, що підтвердило аутоімунне походження захворювання. Лікар підібрала мені терапію. Дякую лікарю за виявлення проблеми, сподіваюсь на отримання позитивного результату.

Вероніка
01 февраля 2024 в 20:43

Я вагітна, це моя перша вагітність. Проблема полягає в тому що я маю негативний резус-фактор. Але при визначені в кількох мережевих лабораторіях отримую то позитивний то негативний результат. Тобто він ніби негативний, але іноді наче позитивний. Лікарі це мені пояснюють, що таке можливо якщо в мене ослабленний D антиген. Але в чоловіка резус-фактор позитивний. Оскільки в такій ситуації дуже високий відсоток ускладнень вагітності мене направили в клініку доктора Рьодгера на консультацію до генетика, бо сказали, що моя проблема є спадковою. Лікар вислухала мене та призначила мені тест Резус-фактор (RhD) плоду (НІПТ - неінвазивний пренатальний тест), сказала, що задопомогою цього дослідження ми зможемо визначити резус фактор майбутньої дитини та розуміти подальшу тактику лікування та прфілактики ускладнень. Чудово, що в Україні можна виконати такі складні та високоточні дослідження і для цього достатньо тільки здати венозну кров. Дякую.

Вікторія
23 января 2024 в 17:52

В мене пахова грижа. Готуюся до планової операції, проходжу різні лабораторні обстеження. На одному з прийомів мій терапевт порекомендував мені перед операцією проконсультуватися у алерголога. Про всяк випадок. Записалася до клініки доктора Рьодгера. Колись давно я проходила прік-тести в іншій клініці, в мене алергія на кліща домашнього пилу, плісняву, амброзію. Лікар вивчила мою історію хвороби, оглянула та призначила пакет визначення наявності алергії на антибіотики. Виявляється, якщо в тебе є алергія на плісняву ти будеш також реагувати на певні антибіотики. А після операції мені їх обов’язково призначать. Я дуже вдячна лікарю за своєчасне попередження. Тепер я розумію якими антибіотиками мені можна користуватися, а якими ні.

Катя
16 января 2024 в 22:14

Мені 50 років, дуже люблю подорожувати. Цей новий рік, я вирішила відсвяткувати з онукою в Африці. Ми були в Намібії на Занзибарі та багато ще де. Прекрасний клімат, екзотичні тварини, ми чудово провели час та привезли багато вражень та захопливих емоцій. Але після повернення я стала себе почувати дуже погано. Виникали озноби, температура піднімалася до 40. Звернулася до терапевта в поліклініку, мені поставили діагноз –пневмонія. Але на фоні лікування мені ставало тільки гірше. Тому вирішила піти в клініку доктора Рьодгера та записалася до інфекціоніста. Лікар призначив мені обстеження на антитіла до малярії. І ми отримали позитивний результат. Тепер проходжу лікування, обстежую онуку та мрію про наступні екзотичні країни.

Женя
19 октября 2023 в 2:09

Дякую лабораторії за чудовий прийом і професійне обслуговування! Дуже великий перелік досліджень і привітний персонал, який все підкаже і пояснить. Приміщення чисте і затишне. Рекомендую!

Женя
10 октября 2023 в 23:39

Дуже задоволена послугами цієї лабораторії! Персонал ввічливий і професійний, результати аналізів отримала швидко, я можу покластися на їхню точність. Рекомендую цю лабораторію всім, хто шукає надійне місце для проведення аналізів здоров'я.

Анна
30 сентября 2023 в 17:42

Чудова лабораторія, в якій працюють привітні та чуйні професіонали своєї справи. Після дослідження мені лікар назначив дієву терапію, яка допомогла мені, адже до цього страждала на дискомфорт у животі.

Виктория
24 сентября 2023 в 4:12

Чудова лабораторія. Персонал дуже приємний, професіонали свого діла! Замовляли в даній лабораторії тест кишковий мікробіом, дійсно працює, після корекції по результатам дослідження вдалося позбутися таких симптомів як: 1) алергічна реакція на харчові продукти 2) болі в животі. Після проведення дослідження лікар прописав необхідну терапію. Наразі симптоми повністю пройшли. Все допомогло! Дуже дякуємо!

Женя
22 сентября 2023 в 7:50

Чудова, затишна та чиста лікарня з відповідальним та кваліфікованим персоналом, кількість можливих обстежень просто вражає, після якісних послуг та уважного підходу до паціента знову повірив у генетичні лабораторії України, всім рекомендую:)

Женя
18 сентября 2023 в 8:30

Клініка справжніх професіоналів. Неодмінно ще не раз звернуся до вас. В клініці працює дуже приємний персонал. Завжди швидко та якісно допомагають. Ще раз щиро дякую!

Віталіна
12 сентября 2023 в 1:36

Дуже приємна атмосфера і ще приємніший, а також привітний колектив. Великий вибір обстежень, які не залишили мені питань після відвідування Лабораторії Др. Рьодгера. Кабінети обладнані усім необхідним для комфорту пацієнта. Чудові умови, адже можна присісти і перепочити після приходу, випити водички та розглянути брошури перед входом до кабінету лікаря. Я була приємно вражена професіональністю персоналу та вмінням донести інформацію до пацієнта. Дуже раджу відвідати лабораторію і залишити себе без питань про всі проблеми, що турбують вас довгий час.

Ангеліна
11 сентября 2023 в 11:37

Дуже гарна лабораторія, великий спектр надання послуг, якісно, дуже охайно, привітний медичний персонал. Раджу

Натали
06 августа 2023 в 17:19

Добрий день.
Здавала аналізи в лабораторії Др. Рьодгера і була приємно здивована. Лабораторія працює за попереднім записом, тобто чекати в черзі не потрібно. Дівчата в колл-центрі записали, запропонували всі можливі варіанти по часу, надали консультацію по підготовці до аналізу. Озвучили загальну вартість та зорієнтували як добратися до лабораторії. Медсестра набрала кров так, що я навіть не відчула, що вже взяли кров (швидко і не боляче).
Результати отримала так як і обіцяли в певний термін та на вказані мною адреси.
Дякую вам!
Рекомендую всім!

користувач
16 апреля 2022 в 21:46

По рекомендации лаборатории Рёдгера, которая провела для нас генетический тест, за расшифровкой и пояснением результатов обратились к генетику Туровой Л. А.

Решил оставить отзыв, т. к. Редко в последнее время встречаю специалистов, которые готовы тратить на разъяснения очень специфических моментов столько времени. Не смотря на десятки или может сотни вопросов, которые мы задавали по теме и не очень, мы ни разу не ощутили ни раздарженности, ни настроя «побыстрее закончить». В вопросе разобрались.

Спасибо лаборатории и лично Людмиле Александровне.

Valeriia
30 марта 2022 в 11:57

Соглашусь с другими комментариями, результаты задерживают, и на долго. Ибо пока не спросишь не дадут, символически пишут, что дали запрос и все, недели тишины, и так по новой. Надо именно звонить, тогда хоть начинают шевелиться, и чуть ли не в тот же день результат. Прошло уже 2 недели. Как прислали оригинал, (и то пока б не спросили, не пришёл), а перевод все выпрашивается. Сильного дорого, для такого отношения к клиентам

Светлана
05 января 2022 в 0:39

Результаты может и точные, но выполнение желает лучшего. Сдавали ребенку - задержали результаты более чем на 10 дней и пришлось названивать их выпрашивать. Сдавали я и муж, срок выполнения до 30 рабочих дней, прошло уже более 40 рабочих дней - результатов нет. На колл-центре даже не видят о том, что мы их сдавали. Ну как так? Денег стоят не малых, срок выполнения задерживают, самой нужно названивать выпрашивать результат.

Отвечаю на Ваш же ответ: считать я умею и да прошло уже намного больше чем 30 Рабочих дней с момента сдачи. Вы тоже сможете посчитать, если первого сентября сдавали анализы и по сей день 06.11 результатов нет, то как по-вашему сколько уже рабочих дней прошло?

Tasha
03 января 2022 в 7:49

Сделали результаты по крови в кратчайшие сроки, за три дня, как обещали от 3 до 7 рабочих дней.

Павел
05 декабря 2021 в 10:31

Убогое место с ужасным сервисом.
Жена записалась на УЗИ за сутки, пришла, ей проверили температуру (37,5 показало) и не приняли.
Врач даже не вышла. Жена прождала 30 минут там.
Позвонил в клинику, пожаловался, обещали передать жалобу, прошло 5 дней и. Ничего.
Как я понял врачи и сервис стоят друг друга.

Надеюсь клинику закроют и вместо неё будет что то полезное в городе, худшего сервиса и более наплевательского отношения у пациентам я даже не припомню. Грустно, что такие места вообще существуют.

користувач
08 ноября 2021 в 5:37

Працюють кваліфіковані працівниці, забір крові пройшов безболісно, проте, великий мінус - недотримання закону про мову.

Макс
25 октября 2021 в 15:33

Перехваливать не стану, но как для меня идеально. Вышколенный персонал, безболезненный забор крови и быстрый результат из Германии. Уверен что дилы, синево и т. Д. И т. П. Никогда не дадут такие точные результаты. Решать Вам, но я очень и очень рекомендую.

Добавить отзыв